Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

σε νιωθω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα. ηρεμησα λιγο πριν 2 χρονια που αλλαξα δουλεια μετα απο ενα ακραια τοξικο και πιεστικο εργασιακο περιβαλλον που ημουν 12 χρονια σερι. πως αντεξα δεν ξερω. τωρα το μετανιωνω οικτρα. νεος ανθρωπος και εχω περασει οτι ψυχοσωματικο μπορεις να φανταστεις. κι εμενα η μανα μου ειναι διαβητικη. σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με το σακχαρο σου. ειναι τοσο υπουλη ασθενεια που πραγματικα ουτε στον εχθρο μου που λεμε! εμενα τη μανα μου την κατεστρεψε, μεγαλη ιστορια. και το βαρος πως να χαθει αν εχεις αγχος και ψυχολογια στα ταρταρα. ποσο χρονων εισαι τωρα; καλη επιτυχια σου ευχομαι. 

Πολύ καλά έκανες, τα θαυμάζω αυτά. Εμένα η μαμά μου ταλαιπωρημένη με άλλα αλλά έχω ακούσει από την οικογένεια του συζύγου για την ύπουλη νόσο του διαβήτη.Είμαι 34 χρονών. Δεν τολμώ να σκεφτώ άμεση αλλαγή επαγγέλματος αν και έχει έρθει η ώρα μετά από 8 χρόνια και για μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω κάτι και ίσως να καταφέρω να χάσω κάποια κιλά άμεσα για τις επόμενες προσπάθειες, όσες θέλει ο Θεός να είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Για την κοινωνία εγώ τον πηγαίνω συχνά. Το θεωρώ πολύ καλό. Ποτε δεν έχει κολλήσει κάτι και ποτε δεν μου πέρασε απο το μυαλό κάτι τέτοιο. Κοινωνήσαμε προχθές των Βαϊων και εγώ και ο μικρός. Για εξομολόγηση αισθάνομαι καλύτερα να τα λέω στον άντρα μου ή στη προσευχή μου. Να πάω και να λέω σε έναν άγνωστο που θα με κοιτάει και θα με "κρίνει" δεν μου αρέσει. Ο άντρας μου θα μου πει και εναν καλό λόγο για να νιώσω καλύτερα. Και φυσικά στο θέμα θρησκεία πιστευω οτι ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο να πιστευει και όχι να ακολουθεί κατα γράμμα αυτά που λένε οι παπαδες.

Vatraxaki μου χαίρομαι που είστε καλύτερα! Αντε περαστικά τώρα και εσύ προσοχή! Όλα θα πάνε καλά!

Πετρούλα και ana ναι ο νονός μας απαραδεκτος! Για την φιλία που είχαμε δεν στεναχωριέμαι, όλα γυρίζουν κάποτε, απλά στεναχωριέμαι που μόλις θα μεγαλώσει ο μικρός θα αρχίσει να τον ψάχνει όπως όλα τα παιδάκια...

κικο μου χαίρομαι που όλα είναι καλά!

Ο άντρας μου χθες έφτιαξε κάτι τσουρεκια ΤΕΛΕΙΑ! Του αρέσει πολύ η ζαχαροπλαστική:D!

Αυριο πάω για τη β-επιπέδου και έχω λιγάκι άγχος γιατί στον Κωνσταντίνο απο τη β-επιπέδου και μετά είχαμε λίγα τρεχαματα... Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθω την εγκυμοσύνη μου μέχρι τέλους!

σουλα μου συγνωμη δεν το ηθελα απλα να σας ενημερωσω ηθελα κι ευχομαι ποτε να μην το παθει κανενα παιδακι αυτο.

ρε κοριτσια δεν ξερω αλλα δεν επρεπε να το ειχε καταλαβει την παρασκευη που πηγαμε η παιδιατρος μας;

δεν ξερω τι να κανω ενω της ειπα οταν πηγαμε οτι ειδα στα χειλει του κατι ασπρα σπυρακια κι αυτη ειδε την γλωσσα του λιγο ασπρη δεν επρεπε να το καταλαβει;

μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αυτα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι μου με το καλό η εξέταση αυριο και σίγουρα θα ειναι ολα καλά.

Ναι θα καθισω μερικες μερες να απολαυσω το κοριτσακι μου!

Χρυσοχέρης ο αντρούλης ε???

vatraxaki μου καλά έκανες κουκλίτσα μου και τα εγραψες απλα ψυχοπλακώθηκα γι' αυτο που πέρασε ο Τιμουλης !

Οσο για την παιδίατρο τι να πω ?Μήπως ήταν νωρίς και δεν το κατάλαβε?Η μηπως δεν εδωσε την απαραιτητη προσοχή ?Κατα τα αλλα εισαι ευχαριστημενη ?

Τώρα θα μου πεις με εναν παιδιατρο εισαι καλα οταν (χτυπα ξύλο) το παιδι εχει πρόβλημα όχι οταν κανει τυπικο ελεγχο .

Συμπεθέρα μου εξαφανίστηκες.Καλό Πάσχα και καλα να περασετε!

ειναι τρομερο αυτο με το kawasaki...πολυ επικινδυνη κατασταση και δυστηχως μου ειπαν οι συγγενεις οτι ειναι σε μεγαλο ποσοστο τα παιδακια στο Παδων που το εχουν...

Δεν ειναι ιος ειναι νοσος του ανοσοποητικο και εμφανιζεται συνηθως μετα απο αλλεπαληλες ιωσεις.

Αν θελετε να ενημερωθειτε διαβαστε αυτο

http://www.printo.it/pediatric-rheumatology/information/Grecia/6.htm

Καλο ειναι να ειμαστε ενημεροι γιατι απο οτι μου ειπαν πολλες φορες οι παιδατροι δεν το διαγνωσκουν εγκαιρα.:?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

vatraxaki μου καλά έκανες κουκλίτσα μου και τα εγραψες απλα ψυχοπλακώθηκα γι' αυτο που πέρασε ο Τιμουλης !

Οσο για την παιδίατρο τι να πω ?Μήπως ήταν νωρίς και δεν το κατάλαβε?Η μηπως δεν εδωσε την απαραιτητη προσοχή ?Κατα τα αλλα εισαι ευχαριστημενη ?

Τώρα θα μου πεις με εναν παιδιατρο εισαι καλα οταν (χτυπα ξύλο) το παιδι εχει πρόβλημα όχι οταν κανει τυπικο ελεγχο .

Σουλα μου δεν ξερω αν ηταν πολυ νωρις για να το καταλαβει αλλα εχω μπει σε σκεψη σε γενικες γραμμες ειναι καλη αλλα δοξα τον θεο δεν εχουμε αρρωστησει πολλες φορες και παμε μονο για εμβολια και τυπικο ελεγχο.

δεν ξερω τι να κανω ενω της ειπα οταν πηγαμε οτι ειδα στα χειλει του κατι ασπρα σπυρακια κι αυτη ειδε την γλωσσα του λιγο ασπρη δεν επρεπε να το καταλαβει;

μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αυτα.

Ηθελα να στο ρωτησω και εγω...ειναι δυνατον να μην το ειδε?Δηλαδη ειδε το λαιμο και το στομα δεν το ειδε...δε ξερω μου φαινεται ηταν λιγο επιπολαιη..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα!Περαστικα!Think positive!

Eγω κανω ανθυποβολη χαχα δε θα κολλησει το παιδι θα δεις!!

Σου ξαναπα εγω αρρωστησα 100 φορες φετος δεν κολλησε ευτυχως καμμια απλα μην πολυχωνεσαι.Απο μακρια για λιγο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ φιλενάδες για τη θετική ενέργεια!

vatraxaki μου μάλλον δεν έδωσε πολύ σημασία... Τί να πώ! Αφου είδε οτι η γλώσσα ήταν άσπρη επρεπε να το είχε προσέξει....

Σε μια άλλη παιδίατρο που είχα πάει τον μικρό για εξέταση μου είχε κάνει ακριβως το ίδιο. Δεν είδε την ωτίτιδα και ενω είχε εξετάσει τα αυτάκια του και σε 4 ώρες που τον πήγαμε στο Παίδων μας είπαν οτι έχει ωτίτιδα, δηλαδή 4 ώρες πριν δεν φαινόταν???

Αχ κοριτσάκια σας αφήνω ήρθε ο αντρούλης μου νωρίτερα σήμερα απο τη δουλεια!

Ηθελα να στο ρωτησω και εγω...ειναι δυνατον να μην το ειδε?Δηλαδη ειδε το λαιμο και το στομα δεν το ειδε...δε ξερω μου φαινεται ηταν λιγο επιπολαιη..

κι εγω αυτο λεω ρε ριτα αφου τα ειδα εγω που ειμαι ασχετη δεν τα ειδε αυτη;

Ας πουμε κατι πιο ευχαριστο τωρα!!!

Χσχαχα! για πειτε τελικα ποιες απο εσας θα φυγετε Πασχα?

Βατραχακι εσυ θα πας πουθενα?χιχιχι

Χχαχαχα!!!Σε πειραζω!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vatraxaki μου μάλλον δεν έδωσε πολύ σημασία... Τί να πώ! Αφου είδε οτι η γλώσσα ήταν άσπρη επρεπε να το είχε προσέξει....

Σε μια άλλη παιδίατρο που είχα πάει τον μικρό για εξέταση μου είχε κάνει ακριβως το ίδιο. Δεν είδε την ωτίτιδα και ενω είχε εξετάσει τα αυτάκια του και σε 4 ώρες που τον πήγαμε στο Παίδων μας είπαν οτι έχει ωτίτιδα, δηλαδή 4 ώρες πριν δεν φαινόταν???

ετσι λεω κι εγω κωνκων μου δεν γινεται μεσα σε λιγες ωρες γιατι το σαββατο το πρωι ειχε περισσοτερα αλλα ειχαν την ιδια οψη με της παρασκευης που της εδειξα και μολις τον πηγαμε στο νοσοκομειο το καταλαβαν.

το θεμα ειναι οτι αδικα νοσηλευτηκαμε και φαγαμε τετοια ταλαιπορια γιατι οταν κανει την διαγνωση ο παιδιατρος δεν σε στελνει στο νοσοκομειο απλα οταν πας στο νοσοκομειο σου κανουν εισαγωγη για να εχουν το κεφαλι τους ησυχο σε περιπτωση που γινει κατι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...