Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

σε νιωθω κι εγω πολλα ψυχοσωματικα. ηρεμησα λιγο πριν 2 χρονια που αλλαξα δουλεια μετα απο ενα ακραια τοξικο και πιεστικο εργασιακο περιβαλλον που ημουν 12 χρονια σερι. πως αντεξα δεν ξερω. τωρα το μετανιωνω οικτρα. νεος ανθρωπος και εχω περασει οτι ψυχοσωματικο μπορεις να φανταστεις. κι εμενα η μανα μου ειναι διαβητικη. σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με το σακχαρο σου. ειναι τοσο υπουλη ασθενεια που πραγματικα ουτε στον εχθρο μου που λεμε! εμενα τη μανα μου την κατεστρεψε, μεγαλη ιστορια. και το βαρος πως να χαθει αν εχεις αγχος και ψυχολογια στα ταρταρα. ποσο χρονων εισαι τωρα; καλη επιτυχια σου ευχομαι. 

Πολύ καλά έκανες, τα θαυμάζω αυτά. Εμένα η μαμά μου ταλαιπωρημένη με άλλα αλλά έχω ακούσει από την οικογένεια του συζύγου για την ύπουλη νόσο του διαβήτη.Είμαι 34 χρονών. Δεν τολμώ να σκεφτώ άμεση αλλαγή επαγγέλματος αν και έχει έρθει η ώρα μετά από 8 χρόνια και για μένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην έχω κάτι και ίσως να καταφέρω να χάσω κάποια κιλά άμεσα για τις επόμενες προσπάθειες, όσες θέλει ο Θεός να είναι γιατί ποτέ δεν ξέρεις..

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ μωρε το παιδακι μας ..δυστυχως ο υψηλος πυρετος παντα εχει και κατι μαζι του παρεα ..ο χρηστος με τις ατελειωτες τσιμπλες , ο τιμος με την στοματιτιδα αλλα παδακια βηχα ή λαιμο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγαπούλα μου και θα το ξανά κάνω θα σου τηλ μέχρι να με βαρεθείς αν μου δώσεις και σταθερό χιχιχιιχ μην χρεώνομαι στα κινητά μπουαχχχχχχχχχχ

:tongue::tongue:

ριτα μου ναι περνουμε αντιβιωση και βαζουμε σταγονες στο στομα και μελανι αν τον δειτε τον καημενο μουρτζος ειναι απο την μελανι.

το γαλα του το κανω προς το κρυο αλλα παλι δεν το θελει και του δινω γιαουρτακι.

μαμαλευτερακι ντε εχω σταθερο καρντια μου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

ριτα μου ναι περνουμε αντιβιωση και βαζουμε σταγονες στο στομα και μελανι αν τον δειτε τον καημενο μουρτζος ειναι απο την μελανι.

το γαλα του το κανω προς το κρυο αλλα παλι δεν το θελει και του δινω γιαουρτακι.

μαμαλευτερακι ντε εχω σταθερο καρντια μου!!!

εσύ χανσσσσσσσσσς φιληνάδα ανα δεις τι μου ..!!!!

δεν εχς σταθιρο ανα δεις τι μου…!!!!

να βαλς μαρι να βαλς κι σι φετις

Μπας κι εχες γιουτς απ ?

:tongue::tongue:

Βατραχακι τελος καλό όλα καλα!!Να σκεφτεσαι αισιοδοξα τωρα..Η εικονα και μονο ποπυ περιγραφεις ειναι απο μονη της απελπιστικη, φανταζομαι η πραγματικότητα..

Κικη και πάλι συγχαρητηρια και όλα να πάνε καλά μεχρι την τελευταια εβδομαδα κύησης!!

Για το θεμα της κοινωνιας κι εγω συμφωνω απολύτως με τη Μαρία, αν δεν πιστευεις δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις και επίσης ο καθενας το κανει με τον τροπο του πέρα απο κανονες και υπαγορευσεις..

Τι να το κάνω να μη φαω κρεας και να κατηγορω και να σκεφτομαι το κακο του διπλανου μου..Εχει τυχει να νηστεψω για 50 μερες και να μην κοινωνησω γιατι δεν ενοιωθα καλά, ουτε ομως και να εξομολογηθω ήμουν ετοιμη..

Η ψυχη μας μας υπαγορευει πως να το κανουμε

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Αχ κοριτσια ειμαι χαλια... Αρρωστησα παναθεμα με... Εχω βουλωμενο αυτι, και πρησμενο λεμφαδενα και μυξα... Καλα ο αδενας μου ειναι τοοοοσο πρησμενος που φαινεται απο μακρια. Σαν ενα τεραστιο καρουμπαλο στον λαιμο μου. Πηγα και στον γιατρο, μου εδωσε ενα καρο φαρμακα... Και φυσικα αντιβιωση (augmentin) για 10 μερες. Και πραγματικα δε με νοιαζει καθολου για μενα, αφου δεν εχω πυρετο συνεχιζω τη ζωη μου κανονικα. Αλλα φοβαμαι οτι θα κολλησω το παιδι... Μια φορα ειπαμε κι εμεις να εκδραμουμε και να δειτε οτι θα ξεμεινουμε στην Αθηνα με το παιδι αρρωστο... Ειμαι να σκασω..

Κικο μου συγχαρητηρια! Μπραβο! Ειδες, μια χαρα το σπορακι! Αντε τερμα τα αγχη!

Sunsun τελεια η κορη! Δεσποινιδουλα! Φτου φτου!

Μαμαλευτερακι καλε τι ειναι η επιδοτηση ενοικιου? Ειμαι και ασχετη εγω...

Βατραχακι μου περαστικα κοριτσι μου και αγυριστα να ειναι! Τι ταλαιπωρια τραβηξες... Αφου το παιδι ξεκινησες να τρωει, θα παρει το καλυτερο! Το Πασχα θα ειναι τοσο καλα που θα τσιμπαει πετσουλα απο το αρνι!!!

Ριτα για τα εκκλησιαστικα-θρησκευτικα θεματα ειμαι της ιδιας αποψης μ'εσενα. Τα διαδικαστικα απλα δε μου ταιριαζουν. Και στο θεμα της κοινωνιας στο παιδι, το βρισκω διαδικαστικο εφοσον ειναι αγνη η ψυχουλα του ετσι κι αλλιως...

Αρμακι περαστικα στο παιδι! Αχ μακαρι να μεινει στη μυξα!

Ιωαννα καλοφορετα! Σημερα θα ερθει και η νονα του Σωτηρη. Για να δουμε τι θα του φερει... Καλα σιγουρα παπουτσια γιατι με πηρε να μου ζητησει το νουμερο!

t7fQp3.png

Ριτα πολυ στεναχωρεθηκα με αυτο που μας εγραψες.. Αχ το μωρο μου! Τουλαχιστον τωρα θα ειναι καλα το παιδι? Θα παρει τα πανω του εννοω και θα συνεχισει κανονικα τη ζωη του? Η ειναι αρρωστια που τη σερνεις μαζι σου για παντα? Ειμαι και λιγο ασχετη...:oops:

Stone καλα εγω ειμαι παραδειγμα προς αποφυγη... Δεν εχω εξομολογηθει ποτε... Ειναι κατι που απλα αρνουμαι να το κανω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα Νατασα!!Πάντως και εγω δεν θεωρω πως ειμαι παραδειγμα προς μιμηση...Δυο φορες ολες κι ολες εξομολογηθηκα, Η μια ηταν οταν ημουν 12 ετων (πλάκα ειχα) και η αλλη στην εγκυμοσυνη που ηθελα περισσοτερο μια ευχη να παρω και να βγαλω κτ που με απασχολουσε..Ξενερωσα τοσο ομως γιατι ο παπας ετων 85 μου ειπε στο τηλ. τωρα βρηκες βρε παιδι μου, Μεγαλοβδομαδα που εχουμε χιλιες δουλειες;;Τρισαγια, ευχελαια, τοσες δουλειες..

Και ειπα πως την επόμενη φορα θα το σκεφτω πολύ..Ξερεις πρεπει και σε αυτο να εχεις το χαρισμα

Ριτα αυτο το μικροβιο το ειχε περυσι τα Χριστουγεννα και ο μικρος ο γιος της νονας μας..καναμε 6 μηνες να τους δουμε..1,5 χρονο σε καραντινα και πρεπει συνεχεια να προσεχουν..Μονο σε εμας τον φερνει πλέον

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νατασα μου περαστικα!που θα πατε για πασχα;τι σου ειπε ο γιατρος ειναι ιωση;

κοριτσια διαβαζω τωρα λιγο γι'αυτο που εχουμε και βλεπω οτι τι περνανε πολλα παιδακια λεγεται οξεια ερπητικη ουλοστοματιτιδα και εμφανιζεται σε ποσοστο 85% σε παιδακια ηλικιας 2-10 ετων κι αυτα ειναι τα συμπτωματα ακριβως τα ιδια ειχαμε κι εμεις

Η συνηθεστερη κλινικη εκδηλωση της πρωτολοιμωξης ειναι η οξεια ερπητικη ουλοστοματιτιδα:η νοσος αρχιζει ξαφνικα με υψηλο πυρετο 38-40 ,ανησυχια,ανορεξια,φαρυγγιτιδα και συμπτωματα απο το στομα.Τα ουλα εμφανιζονται εξερυθρα,οιδηματωδη,αιμορραγουν ευκολα και ειναι εξαιρετικα επωδυνα.Ο υπολοιπος βλεννογονος του στοματος ειναι επισης εξερυθρος και καλυπτεται απο μικρες φυσαλιδες,οι οποιες εχουν πολυ λεπτο τοιχωμα,σπαζουν γρηγορα και αφηνουν επωδυνες εξελκωσεις.Οι αμυγδαλες συνηθως δεν προσβαλλονται,ενω παρατηρειται σιαλορροια.Οι λεμφαδενες της γυρω περιοχης ειναι διογκωμενοι.

Η ερπητικη ουλοστοματιτιδα ειναι δυνατο να επεκταθει στο δερμα,γυρω απο τη στοματικη κοιλοτητα,τα δαχτυλα με αμεση επαφη και απ'αυτα στα γεννητικα οργανα.

Εμφανιζεται σε ποσοστο 85% στα μικρα παιδια ηλικιας 2-10 ετων.

Η νοσος μετα απο 1-2 εβδομαδες υποχωρει τελειως,αφηνει ομως μερικη ανοσια,γι'αυτο και παρατηρουνται σπανια υποτροπες.

Θεραπεια:δεν υπαρχει ειδικη θεραπεια και συνηθως υποχωρει σε 14 ημερες.Για ανακουφιση χορηγουνται αναλγητικα,τοπικα αντισηπτικα για επαληψεις ή στοματοπλυσεις 3 φορες την ημερα.Για τονωση του οργανισμου συνισταται η χορηγηση βιταμινων C και Β,καθως και ληψη υγρων και μαλακων τροφων,γιατι εξαιτιας του αλγους οι ασθενεις διατρεφονται δυσκολα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ τρεχω και δεν φτανω να συμαζεψω τα ασυμαζευτα για να παρω την αδειουλα μου απο αυριο.

Νατάσα μου περαστικά και μην αγχωνεσαι μωρε δεν θα κολλησει ο μικρός!!!!

Μαργαρίτα μου πολύ θλιβερό αυτό με το παιδάκι.Αχ και εγω ασχετη σαν τη Νατάσα είμαι.Είναι κατι που περναει???

Κορίτσια οσο για τα εκκλησιαστικά και εγώ να πω οτι δεν ειμαι και πολύ της εκκλησίας.

Στο θεό πιστευω αλλα το ολο θεμα με τους παπαδες και τα τυπικά για τα ματια του κόσμου μου τη δίνουν.

Παλιότερα που ειχα χρόνο πήγαινα για μια ολόκληρη μερα σε μοναστήρι εκανα την προσευχούλα μου ηρεμούσα και αγαλιαζε η ψυχή μου.Τωρα απλα δεν προλαβαινω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...