Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια μεγάλη καλημέρα και από’μένα και καλή μεγαλοεβδομάδα να έχουμε υγεία πάνω απ’όλα αλλά και για όλο τον κόσμο.

Σας έχασα βρε κορίτσια αλλά δεν το έκανα επίτηδες , μία πάλι η γαστρεντερίτιδα που με έχει πάρει αγκαζέ και δεν λέει να με αφήσει , μία οι δουλειές του σπιτιού που δεν λένε να τελειώσουν με τίποτα αυτές τις μέρες αλλά να πω και την αλήθεια μου , δεν ήμουν πολύ καλά , είχα πολύ άγχος με το γιατρό να δω αν είναι όλα καλά και αυτό με είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά. Τέλος καλό όλα καλά (μέχρι στιγμής), πήγαμε εχθές , την είδαμε τη φακούλα και ακούσαμε και καρδούλα και δόξα το θεό προχωράμε καλά. Όσο για το καφέ δεν μου έδωσε τίποτα ούτε μου έκανε καλλιέργεια , θεώρησε ότι ήταν κάτι τυχαίο αφού συνέβη μόνο μια μέρα και δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.

Σας υπέρευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας ειλικρινά με έχετε συγκινήσει και όταν είδα δε το μήνυμα από το πικουλινάκι με πήραν τα ζουμιά (είμαι και λίγο ευσυγκίνητη η άτιμη), να είσαστε όλες καλά και εσείς και οι οικογένειές σας. Εχθές κλασικά δεν πρόλαβα να μπω και εγώ να σας πω τα νέα γιατί όταν γυρισα από το γιατρό ο μικρός χτυπιότανε να βγει έξω , τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός δεν κρατιέται με τίποτα ο άτιμος μέσα, πρέπει να είμαστε 3 για να τον κάνουμε καλά.

Στα δικά σας τώρα , αν και δεν έχω διαβάσει δυστυχώς τίποτα παρά μόνο την τελευταία σελίδα να πω ότι στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα για την ταλαιπωρία που περάσανε ο Τιμούλης και το Βατραχάκι. Θεωρώ πως γενικά είναι ότι χειρότερο να μπαίνουν τα παιδιά στο νοσοκομείο αλλά τουλάχιστον να είναι περαστικά και αγύριστα και να μη ξαναζεί κανένας γονιός αυτή την εμπειρία.

Περαστικά και στην Ευούλα να είναι Μαράκι μου και να συνέλθει γρήγορα και εμείς είμαστε με μόνιμο μπούκωμα και μακάρι να μη του το γυρίσει σε ακροαστικά και έχουμε πάλι τα ίδια γιατί δεν θα το αντέξω.

Σουλίτσα καλά κάνετε με τη μικρούλα και την αφήνετε να αποκοιμιέται μόνη της , θα δεις όσο περνάει ο καιρός μεγάλη διαφορά στο θέμα του ύπνου να είσαι σίγουρη.

Πετρούλα μπράβο που πέρασες όμορφα στη βολτίτσα σου εγώ πάλι με το που έρχομαι από τη δουλειά νιώθω πολύ εξαντλημένη και δεν έχω κουράγιο για πολλά πράγματα δυστυχώς.

Sunsun τέλεια σημαιοφορός η κορούλα σου και του χρόνου να είσαστε καλά.

Νατάσα εμείς τα λέμε καθαρά «βυζά» και το σουτιέν «σουτέν» . Το θέμα είναι ότι μια μέρα είχε έρθει επίσκεψη μια φίλη μας η οποία τις έχεις τις μπάλες της λίγο αυξημένες σαν μπάλες του μπάσκετ δηλαδή και με το που πήρε αγκαλιά τον μικρό της ρίχνει ένα χούφτωμα ο μικρός και άρχισε και φώναζε «βυζά, βυζά». Ρόμπα γίναμε οικογενειακώς ….

Ριτάκι απ’ότι διαβάζω πολύ large ο νονός σας η καλύτερή του του Γρηγοράκη.

Εμάς ήρθε η νονά μας το Σάββατο το βράδυ και του έφερε μια πολύ ωραία φορμούλα adidas με παρόμοια παπουτσάκια και μια λαμπάδα playmobil με ένα μεγάλο σκάφος θαλάσσης που είχε μέσα στη συσκευασία και ένα αυγό υγείας πασχαλινό. Ο μικρός πιο πολύ όμως ξετρελάθηκε με την κούτα της λαμπάδας παρά με το ίδιο το σκάφος.χιχιχι

Μαρινάκι και Γιοβάννα , ελπίζω να είναι καλά τα μικρά σας.

Πικουλινάκι μου και εγώ αυτής της άποψης είμαι για το θέμα της βάφτισης , κάτι δηλαδή σε πασχαλίτσα ή φραουλίτσα , κερασάκια κτλ , αν βρω καμία φωτογραφία θα στείλω.

Όσο για την κοινωνία να πω και εγώ με τη σειρά μου ότι οι γιαγιάδες του μικρού είναι πολύ της εκκλησίας και έτσι μια φορά το μήνα τουλάχιστον τον πάμε να κοινωνήσει τον μικρό. Ο άντρας μου που είναι υπερπροστατευτικός μαζί του είχε σκεφτεί το θέμα των μικροβίων με τη κοινωνία αλλά εγώ θεωρώ πως είναι δώρων άδωρον αν σκεφτόμαστε κατ’αυτό τον τρόπο και το προσπερνώ. Δεν θέλω καν να αφήνω το μυαλό μου να κάνει τέτοιες σκέψεις γιατί τότε είναι σα να μη πιστεύω ουσιαστικά και καλύτερα να τον κρατάω σπίτι παρά να πηγαίνω με ενδοιασμούς και επιφυλάξεις.(Προσωπική μου γνώμη πάντα).τώρα πρώτα ο θεός λεώ το Μ.Σάββατο να κοινωνήσουμε μαζί μαμά και γιος.

Ξέχασα να σας πω ότι χθες είπαμε στον μικρό αν θέλει ένα αδερφάκι για να έχει παρέα και να παίζει και μας είπε ξεκάθαρα «Ο Σ Ι» ότι και να είπαμε για να τον δελεάσουμε δυστυχώς το «Ο Σ Ι» ήταν αμετάκλητο σαν αυτό του Μεταξά. Ευελπιστώ να αλλάξει σκεπτικό στην πορεία γιατί δεν μας βλέπω καλά.χιχιχι

Την καλημέρα μου σε όσες ξέχασα και πολλά φιλάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

Τι κανουμε σημερα?

Πως πανε τα κεφια?

Μαρακι συμφωνω σε οσα λες ομως καποια πραγματα στη Θρησκεια μας ή μαλλον στην τακτικη της Εκκλησιας ειναι ανεξαρτητα της πιστης μας και σιγουρα δεν αφορουν μικρα παιδια.Εχω ακουσει διαφορες υπερβολες του στυλ μην δωσεις γαλα στο παιδι πριν κοινωνησει ..

Μην κοινωνησεις αν δεν εξομολογηθεις κτλ ολα αυτα δεν ειναι σιγουρα θεμα πιστης και λειτουργουν αποτρεπτικα για καποιους απο εμας.

Το θεμα ειναι να πηγαινεις να αναβεις το κερακι σου,να κανεις με ευλαβεια την προσευχη σου και να πιστευεις πρσγμστικα στην ουσια και στη δυναμη του Θεου.Απο εκει και περα ολα τα αλλα εγω προσωπικα τα βρισκω καθαρα διαδικαστικα.Μεγαλη κουβεντα...ας το αφησουμε καλυτερα..χαχα

Περαστικα στην Ευουλα μας!!Μια χαρα θα ειναι το Πασχα θα δεις.

Παω να εργαστω και ξαναρχομαι

Α Πετρουλα ναι εγω θα κανω κουλουρακια τσουρεκια φτιαχνει η μαμα μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!

σας ευχαριστουμε για τα περαστικα σας και τις ευχες κι ελπιζω να πιασουν που το πιστευω γιατι μου το λετε απο την καρδια σας!

εμεις ειμαστε λιγο καλυτερα ανβαζει πυρετο αλλα ανα 8 ωρες περιπου και εως 38 ακομη ποναει πολυ και δεν μπορει να φαει αν κι εχθες απο την χαρα του που ημασταν σπιτι τσιμπησε λιγο.

σαφως η διαθεση του ειναι καλυτερη αλλα εχουμε πολυ γρινια και θελει αγκαλια πηρε μεγαλο φοβο το πουλακι μου!

επειδη ρωτησατε πως προηλθε αυτο οι γιατροι μας ειπα οτι η αφθωδης στοματιτιδα δεν ειναι κολλητικο απλα μαλλον οι αμυνες του ορανισμου του ηταν πεσμενες λογο δοντιων (βγαζει τραπεζιτες) και κολλησε μια απλη ιωση η οποια ξεσπασε ετσι αντι να κανει βηχα η μυξες εκανε αυτο το οποιο ειναι το χειροτερο αργει να περασει αλλα μου ειπαν οτι τις πρωτες μερες ποναει πολυ μετα αν κι εχει σπυρακια δεν πονανε τοσο.

εσεις τι κανετε;δεν προλαβα να σας διαβασω!

αρμακι τι κανει το ευακι καλυτερα ευχομαι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κικο μου συγχαρητηρια για το σπορακι σας!!!

αντε βαλε τικερακι!!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα με το καλο ενα γερο μωρο!!!!

Eυχαριστώ πολύ κοπέλα μου να είσαι καλά και ο Τιμάκος να είναι περαστικά του σύντομα και να μη ξαναζήσετε αυτή την εμπειρία.

άντε και εσύ να φας με το καλό το αρνάκι και μετά να ακούσουμε τα ευχάριστα.:P

Διαφημίσεις

Κικο μου μπραβο!!!!!!!!Ειδες που σου ειπα θα ακουγατε και καρδουλα?Πολυ χαρηκα!!!!Αντε με το καλο βρε κοριτσι μου και μην αγχωνεσαι για τον μικρο θα τη συνηθισει την ιδεα σιγα σιγα και να δεις που σε λιγο καιρο(μεχρι να το δει τουλαχιστον χαχα)θα ανυπομονει κιολας!!!

Βατραχακι μου θα γινει περδικι ο Τιμουλης οπου να ειναι!!!Παει περασε.Αυτο να σκεφτεσαι.Εσυ πως εισαι?ηρεμησες καθολου?Το μπεμπακι στην κοιλιτσα πως το βλεπεις?

sun sun κουκλα η μικρη!!!Να τη χαιρεσαι!Μα τι πλουσιο μαλλακι που εχει?Φτου φτου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κίκο μου μπράβo και πάλι! Τι καλά που το σποράκι σας είναι καλά!!!!!

Βατραχάκι μου, άντε, πάει πέρασε κι αυτό..να πάνε και να μην ξανάρθουν οι παλιοιώσεις. Το άλλο το νινί στην κοιλίτσα πως είναι? Πότε θα πας να το δεις?

Ρίτα συμφωνώ κι εγώ με τα διαδικαστικά και είμαι αντίθετη. Μιλάω ΜΟΝΟ για την Θεία Κοινωνία. Και μη μου πας και πολύ κόντρα γιατί θα πάρω τον πεθερό σου να του τα πω όλα! :lol: :lol: :lol::tongue::tongue:

sunsun τέλεια η κοράκλα σου με τη σημαία!

Άσχετο αλλά δείτε εδώ. Δεν είναι τέλεια??? Τα φτιάνχει ενας πελάτης του φθ. http://www.decofruta.com/shop/home.php

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααααα!!!

Κικο συγχαρητηρια!!!να εχεις και επισημα μια υπεροχη,ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Εμεις για το θεμα κοινωνιας πρεπει να εχουμε κοινωνησει και 10 φορες μπορει να λεω και λιγες ...εχω την ιδια αποψη με την Μαρια σε αυτο το θεμα ..οσο για μικροβια ε στην παιδικη χαρα περισσοτερα εχει !!!εμεις θα παμε την Μ.Πεμπτη..

Εμας η νονα μας εφερε παπουτσακια μουγερ (85 ευρω!!!),λαμπαδα με τον μαστορακο (ουτε που ασχοληθηκε )και kinder αυγο ..Και να σας πω την αληθεια και που πηρε και τοσο ακριβα παπουτσια αισθανθηκα ασχημα αλλα λογω του γνωστου προβληματος με τα ποδια φοραμε μονο μουγερ που ειναι τα καλυτερα (απο αποψη ανατομιας)της αγορας..

Βατραχακι μου ολοψυχα περαστικα στον Τιμουλη μας ..αντε σιγα σιγα να επανελθει το αγορι μας..Ασχημη η εμπειρια του νοσοκομειου ..καμια μαμα να μην την ζησει..

Αρμακι περαστικα στην ευουλα μας..

Εγω ουτε τσουρεκια θα ψησω , ουτε κουλουρακια θα φτιαξω αλλα για πρωτη φορα θα βαψω αυγα!!!(αρκει να θυμηθω να παω να αγορασω!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

γλυκες μου σας ευχαριστω και παλι!

μολις κοιμηθηκε ο μικρος σημερα εφαγε και λιγα φρουτα βεβαια οταν τον ταιζω ποναει η ψυχη μου γιατι ποναει πολυ αλλα πρεπει να του δωσω γιατι αλλιως θα πρεπει να παμε παλι να μας βαλουν ορο!

εγω προσπαθω να μην τα θυμαμαι και να το αφησω πισω απο τις πιο ασχημες εμπειριες που υπαρχουν ευχομαι ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι γερα και να ειναι παντα αδεια τα νοσοκομεια.

τι να πω οτι χειροτερο να βλεπεις το παιδι σου να τυρανιεται μια σταλια και να εχει τον ορο στο χερι και να κλαιει να μην το θελει αφηστε ουτε να τα σκεφτομαι δεν θελω και ειχα να μου λενε οτι εγω να φυγω να μην ειμαι εκει στην κατασταση μου ειναι δυνατον να αφηνα το παιδι μου;

τελος παντων τον μπεμπη μας σημερα θα παμε παλι να τον δουμε αλλα μετα απο ολα αυτα δεν βιαζομαι καθολου να γεννησω ας παρω και τις 40 εβδομαδες να γινει κι ο τιμος εντελως καλα ας περασει και το πασχα και μετα με το καλο ας ερθει!

Καλημέρα σε όλες έχω ευχαρίστα σήμερα μου ήρθε η επιδότηση ενοικίου 2400 αχ τι χαρά τα περίμενα αλά αλλιώς είναι να βλέπεις την επιταγή στο σπίτι αύριο θα πάμε για εξαργύρωση

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Βατραχακι μου αντε σιγα σιγα περναει.Μηπως να μην του εδινες φρουτα? ειναι οξινα..θα ποναει το πουλακι μου.Παντως θελει το χρονο του το ξερω πολυ

καλα το ειχε παθει και η αδερφη μου μικρη δε ξερω αν ηταν ο ιδιος τυπος στοματιτιδας αλλα το ειχε παθει απο την πιπιλα και το θυμαμαι μεχρι κια εγω πολυ ταλαιπωρια....Αντε με το καλο να δειτε τον μικρο σας και ας βγει οποτε θελει!

Την υγεια μας να εχουμε κοριτσια.

Λοιπον μεσα στη βδομαδα θα επισκεφτουμε το παιδακι συγγενικου μας προσωπου που σας ελεγα οτι επαθε Kawasaki απο αλλεπαληλες ιωσεις.

Το παιδακι ειναι τωρα 4 ετων απο περισυ 3 ετων ειναι μεσα στο σπιτι.Δεν επρεπε να κολλησει το παραμικρο ουτε βηχαλακι.Τωρα περασε το διαστημα που μπορει να βγει δειλα δειλα και να δεχτουν επισκεψεις..Για φανταστειτε το ρε παιδια ειναι τρομερο..μεσα στο σπιτι το μωρο 1 χρονο ολοκληρο ουτε στο μπαλκονι δεν εβγαινε...

Ας ειμαστε καλα η υγεια πανω απο ολα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχουλινα μου όλα θα φτιάξουν στο είπα και στο τηλ θα δεις θα περάσει θα έρθει το νέο μωράκι και όλα θα φτιάξουν ως δια μαγείας …….

Εσύ κοίτα να πάρεις τα πάνω σου γιατί από εσένα τρέφετε μια ψυχούλα

Χαμογέλασε πάει πέρασε ότι έγινε έγινε μωρό μου

:tongue::tongue:

Πωπω ρε Μαργαριτα ..θυμαμαι που μας το ελεγες!!!1 χρονο μεσα στο σπιτι και στον περιορισμο ..θα ειχε φαει και τους τοιχους ο χρηστος!!!

Να ναι καλα το παιδακι !!να μην ξαναπερασει ποτε τετοια ταλαιπωρια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ριτα μου οι γιατροι μας ειπαν να του δινω να φαει κανονικα εκτος απο λεμονι πορτοκαλι αλμυρα μπαχαρικα κι αυτο γιατι θα τσουζει εγω του εδωσα μπανανα και μηλο αλλα ακομη και μπριζολα λεει να θελει να φαει να του δωσω αρκει να μπορει ο ιδιος να το φαει.

μαμαλευτερακι μου σ'ευχαριστω μ'εκανες λιγο και ξεχαστηκα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...