Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βατραχάκι μου περαστικά σας... δυστηχώς η αφθώδης στοματίτιδα έχει πολύ πόνο....:(:(:(

Μαρίνα εγώ μονίμως έτσι θηλάζω... έχει φάει κριθαράκι και πατατούλες το φορμάκι του....:-D:-D:-D Το καλύτερο είναι βέβαια όταν τρώω εγώ, ταίζω τον μικρό και η Αναστασία, λόγω ζήλιας, θέλει να φάει και εκείνη...να είστε απο μια μεριά να μας βλέπετε...έρε γλέντια!!!!:-D:-D:-D

Εμεις πάντως μεταλαβαίνουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα (η Αναστασί όχι εμείς...) ... είναι η εκκλησία δίπλα μας, πάει η μαμα μου κάθε Κυριακή και περνάει και την παίρνει... έχει και μια έφεση το παιδί στα Θεία...να μην την καλλιεργήσουμε;;;!!!!:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!

Τωρα γυρισαμε απο το απογευματινο ξεσαλωμα και ειδα τα ευχαριστα!!!

Σιδερενιο να ειναι το παιδι βατραχακι μου.Παει περασε!!Αντε να ηρεμησεις και εσυ λιγο και να υποδεχτειτε το μωρακι σας!!!

Η κικο που ειναι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχακι περαστικα σας κορίτσι μου!!!

Πολύ καλά εκαναν και σας εδωσαν εξιτηριο, να ηρεμησετε όλοι σας..

Η Κικη πραγματι επρεπε να ειχε ερθει να μας πει τα νεα της..

Εγω τι να σας λέω, ειπα σημερα το απόγευμα λίγο να συμμαζεψω και να μην πάμε πουθενα αλλά το παιδι μου ξεσάλωσε μεσα στο σπίτι και εγω συνεχεια ημουν σε μια κατασταση αμοκ..Ηρθε ο καλος μου και με ειδε στα ορια νευρικης κρισης και μου επέβαλε σχεδον να βγω βολτα, ετσι και εγω πήρα τηλ. αδερφη και ξαδερφη και φευγουμε για κρασακι..

Καλο Βραδυ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πολύ ευχάριστα τα νέα που διαβάζω!

Και το νινάκι της Κικής μεγαλώνει μια χαρά και ο Τιμούλης γύρισε σπίτι! Βατραχάκι μου εύχομαι πολύ γρήγορα να συνέλθει ο μικρός για να πας και εσύ να γεννήσεις ήρεμα! Πώς γίνεται ρε παιδί μου λίγο πριν να γεννήσουμε να αρρωσταίνουν τα μεγάλα μας, δεν το καταλαβαίνω! Αλήθεια αυτή η στοματίτιδα πώς προέκυψε?

Τρελάθηκα ρε κορίτσια με τις μπομπό που βάλατε! Απλά τέλεις αλλά και πανάκριβες! Εγώ στο Γιώργο καμία σχέση, δεν το είχα ψάξει τόσο το θέμα! Και τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θέλω να δαπανήσω τόσο χρόνο αλλά και χρήματα για μια κουκλίστικη βέβαια βάφτιση. Φιλοβαριέμαι, θα είναι και καλοκαίρι, ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί! Ξέρω μόνο ότι αν με ρωτήσει η νονά της δε μου αρέσουν καθόλου τα στημένα φουστανάκια με το τουλι και τον ταφτά που κυκλοφορουνε! Αυτά στο site δεν ξέρω πώς είναι από κοντά αλλά εδώ φαίνονται τέλεια!

Σας αφήνω γιατί πάλι κλαίει η μπουμπούκα! Α, ναι ήρθε η μαμά μου νωρίτερα από τη δουλειά και πήγαμε τα παιδιά εκκλησία! Μια χαρά την είχε η μπουμπού στο σλιγκ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

giovana μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η πεθερά μου γυρνάει σπίτι την Τετάρτη, αλλά ήταν χάλια μετά την εγχείριση! Θα κάνει μήνες για να πατήσει το πόδι! Η Κάτια είναι με την αδερφή μου και τη μητέρα μου αλλά της λείπει πολύ γιατί κλαίει χωρίς λόγο και κάνει να συνέλθει πολλή ώρα.. Εγώ εντωμεταξύ είχα και πυρετό και καταροή και ο άνδρας μου λείπει συχνά για το νοσοκομείο.

Έχασα επεισόδια με βατραχάκι! περαστικά στον Τιμούλη! και εγώ διάβαζα γρήγορα και νόμιζα πως γέννησες και πως ανέβασε το μωράκι πυρετό. Άλλ' αντι άλλων! Όλα καλά τώρα, στο σπιτάκι σας θα συνέλθετε σύντομα!

Στην Ευούλα Χρόνια Πολλά, έστω και καθυστερημένα (καλά από μένα μην περιμένετε... ανά δέκα μέρες μπαίνω έτσι όπως έχουν τα πράγματα)!

Θα προσπαθήσω να βάλω μια φωτό από την παρέλαση που πήγαμε να δούμε:

C5lUp3.pngMWF6p2.png

βατραχουλίνα μου περαστικά στο αγοράκι σου...τώρα το διάβασα...μιάς και δεν μπαίνω συχνά χάνω κάποια επεισόδια.

Φιλάκια και καλές γιορτές όπως και στις υπόλοιπες καλη ανασταση!

m57Zp2.png

Ηρθαμε, ωραια ήταν..Γελάσαμε, θυμηθηκαμε τα παλια και βρωμισαμε τσιγαρίλα...πφφφφφ

Πολύ ευχαριστα τα νεα για την Κικη!!Μπραβο στο νινι που χτυπάει δυνατα!!!

Που εισαι βρε Κικη;;;;;

Sunsun κουκλα η Κατια!!Σημαιοφορο απο τωρα τη βλέπω...

Περαστικα και στην πεθερα

Μανούλες καλημέρα

Σας έχασα και μου λείπετε, άλλα δεν μου μένει χρόνος αυτές της μέρες.

Από την μια η δουλείες, από την άλλη η υποχρεώσεις και καπάκι το ψυγείο μου χάλασα και παιδεύομαι με απόψυξη και μαστόρους απο την Παρασκευη, άλλα από ότι βλέπω σύντομα θα πάμε για καινούργιο, και δεν το θέμα να το αγοράσω …το θέμα είναι που να βρω στις ίδιες διαστάσεις ? αποκλύω το χρώμα ινοξ και άσπρο γιατί δεν μου αρέσουν.

Στεναχωρήθηκα με τον Τιμούλη που νοσηλεύτηκε και από ότι διάβασα χτες επέστρεψε σπιτάκι του. Περαστικά σας βατραχάκι μου φαντάζομαι τη στενοχώρια και ταλαιπωρία που περάσατε, ευτυχώς τώρα είστε σπιτάκι σας και στην κατάσταση σου κούκλα μου δεν ήταν ότι καλύτερο.

Κοίταξε να ηρεμίσεις κούκλα μου γιατί η μέρες πλησιάζουν και πρέπει να είσαι έτοιμη.

Στις υπόλοιπες μανούλες και παιδάκια σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα

2061343ba4qlji6xy.gif

Καλημέρα και από μένα.

Vatraxaki μου ευχομαι να μην ξανακάνει πυρετό οΤιμούλης μας.Αντε τώρα που είσαστε σπιτακι σας θα ηρεμήσει.

Κοίτα να ηρεμήσεις και εσύ , φτάσαν και οι μέρες σου κουκλίτσα μου.

Κική μου πολύ ευχάριστα τα νεα με το μπεμπάκι σου.αντε να μας τα πεις και εσύ.Είδες που αγχωνόσουν ????Όλα καλά!

Sunsun κουκλίτσα η μικρή σου.Και τι γνήσια Ελληνίδα!!!!!

Μαράκι μου η Ευούλα πως είναι??

Κορίτσια και εγώ δεν εχω κοινωνήσει ξανά την μικρή μετά την βάπτιση τις τρεις φορές και μετα καθόλου.

Τώρα θα την παω την Μ. Πεμπτη γιατι με εφαγε η μαμα μου.

Πικουλινα μου επρεπε να επιμενεις λίγο παραπάνω.Τι θα έκανε θα το ανοιγε το στόμα .χα χα

Πετρούλα χθες με ρώτησες για τον υπνο της μικρής αλλα δεν προλαβα να απαντήσω.

Κοιμάται γύρω στις 11 και μισή με 12 και συνήθως κατά τις 3 ξυπναει και κλαιει.

Το μόνο που θέλει για να ξανακοιμηθεί είναι ή να την πάρουμε αγκαλιά ή να καθίσουμε μαζί της.

Πιστευω ότι αν πινούσε ή διψούσε θα το έλεγε γιατι πλεον μπορεί !

Τελικά πιστευω ότι απλά κατι την τρομάζει αλλα δεν μπορω να βρω τι!

Από προχθές αρχίσαμε να εφαρμόζουμε και το να κοιμάται μόνη της .

Απλά όταν φωνάζει πηγαίνουμε και της λεμε ότι ειμαστε εκει .

Χθες δεν ξύπνησε το βραδυ καθόλου.

Χθες το απόγευμα είμασταν εξω 4 ώρες. Την πήγα και στις κούνιες και γενικά ξεσάλωσε.Εχουμε και μεγάλη αυλή και γυρίζει σαν την παλαβή.

Μ’ αρεσει πολύ που εστρωσε ο καιρός και ειμαστε εξω.

Πω πω πολλά είπα ε??

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου!

Βατραχάκι μου πολύ χάρηκα που γυρίσατε σπιτάκι σας! Να είναι σιδερένιος ο Τιμούλης μας και να μην ξαναταλαιπωρηθεί ποτέ! Πως είναι σήμερα? Εσύ πως είσαι!

Κίκο μου είδες που όλα είναι καλά? Περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!

deleni μου ο μπουμπούκος σου είναι άψογος! Μπράβο σας!

Μαρινάκι η μπουμπού πως είναι?

Πετρούλα καλά έκανες και βγήκες! Βρε κορίτσι μου όμως πολυ κουράζεσαι! Να χαλαρώσεις λίγο!

Ρίτα καλά, τι να πω για τον νονό σας? Σκέτη υπερπαραγωγή!

giovanna πως είναι η Αλεξάνδρα?

Το Ευακι τελικά εχτές είχε πάαααααααρα πολύ μύξα, έτρεχε ποτάμι και έτρεχε και το ματάκι της. Είχε και λίγο βήχα που μετά το γάλα το βράδυ χειροτέρεψε και έκανε δυο φορές εμετό. Το καλό είναι ότι δεν έχει ανεβάσει πυρετό. Είδα εχτές και την παιδίατρο στο δρόμο( το ιατρείο της είναι δίπλα στη δουλειά που δουλεύω) και είπαμε αν είναι να πάμε να την δει σήμερα..ουφ! πολύ ταλαιπωρεία αυτό το πράγμα και εγώ ήμουν πολύ χάλια που εχτές δεν ήμουν κοντά της...τεσπα..ας ελπίσουμε να μην χειροτερέψει άλλο..

όσο για την Θεία Κοινωνία να σας πω ότι ήταν το πρώτο θέμα που ''τσακώθηκα'' στο πάρεντς.:D Δεν σας κρύβω ότι το καλοκαίρι πήγαμε στην εκκλησία και είχαν κοινωνήσει πολλοί όταν φτάσαμε. Κοντοστάθηκα για λίγο γιατί μου πέρασε και εμένα η σκέψη περί μικροβίων και μετά σκέφτηκα ότι αν δεν το πιστεύουμε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουμε ποτέ. Έτσι την άρπαξα και πήγα κατευθείαν και την κοινώνησα. Μόλις τελείωσε η λειτουργεία ο παππάς έβγαλε λόγο για ένα άγιο(δεν θυμαμαι ποιον..) που κοινωνούσε επί χρόνια λεπρούς και δεν κόλλησε ποτέ.Πέθανε υγιέστατος από βαριά γεράματα. Από κει και πέρα δεν μου ξαναπέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να κολλήσει κάτι από εκεί. Δεν είναι κρασί και ψωμί, είναι σώμα και αίμα Χριστού, ίσως το πιο ιερό πράγμα στην θρησκεία μας, αλλά αν δεν πιστέψεις αυτό, ποιος ο λόγος να το κάνεις ας πούμε όταν δεν θα έχει πολλές ιώσεις??? Αν το πιστεύετε να πάτε και να κοινωνήσετε τα παιδάκια σας χωρίς να σκέφτεστε μικρόβια. Καθημερινά τα εκθέτουμε σε ένα σωρό μικρόβια η Θεία Κοινωνία όμως είναι κάτι πολύ ιερό για να μιλάμε έτσι...;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανούλες!!

Μαρια μυξούλες εχετε ε;;Να την πάτε μωρε μια βολτα να την δει..Το καλό ειναι οτι δεν εχει πυρετό.

Με τη δουλειά πως τα πάς;;

Βατραχακι πως κοιμηθηκατε εσεις;;Ο Τιμος ειναι καλύτερα;;

Φωτεινη σε χασαμε!!Ετρεχες ε;;Ετοιμαζεις καμια κατασκευη;;

Σούλα μηπως θα ηταν καλό να μην τη σηκώνεται;;Εγω ας πουμε δεν τον σηκωνω καθόλου οταν κλαίει μες τη νυχτα, οσο και να κλαίει..Τον ξαπλώνω και αποφευγω να μιλάω, τον χαϊδευω και τον ηρεμω, αν χρειαστει του ψιθυρίζω λίγο

Ενω ο μπαμπας του τις πιο πολλές φορες που πηγαίνει τον σηκώνει και κάνει να ηρεμησει αλλη μια ωρα μετα γιατι τον ξεσηκώνει..Ασε που οταν πάω εγω φωναζει "μπαμπα" γιατι σου λέει απο αυτην δεν εχει αγκαλια.

Απο το πρωί παιδευομαι να τον ντυσω να βγουμε μια βολτα στη λαική και μου κανει νουμερα..Τωρα ειναι με το ολοσωμο φορμακι και δε λέει να ντυθούμε

Σουλίτσα μου εχτές που κοιμήθηκε όλη νύχτα μήπως έκανες κάτι διαφορετικό? Μήπως την τάισες περισσότερο η μηπως δεν είδε τηλεόραση? Να κάνεις ακριβώς τα ίδια σήμερα να δεις πως θα πάει..

Πετρούλα μου μια χαρά στη δουλειά, δεν έχει και πολύ κόσμο και με την κοπέλα που είναι εκεί συνεργαζόμαστε άψογα. Αν ήταν και η Εύα καλά και δεν είχα την έννοια θα ήταν ακόμη καλύτερα..

Θα γινει καλά το παιδι, κτ ελαφρυ ειναι ευτυχως..

Εσυ κοιτα να χαλαρωνεις εκεινες τις ωρες που εισαι στη δουλειά και η Ευα ειναι σε καλά χερια!

Κοριτσια θα κανετε κουλουρακια ή τσουρεκια;;Δε βαζω μυαλο εγω..

Θα γινει καλά το παιδι, κτ ελαφρυ ειναι ευτυχως..

Εσυ κοιτα να χαλαρωνεις εκεινες τις ωρες που εισαι στη δουλειά και η Ευα ειναι σε καλά χερια!

Κοριτσια θα κανετε κουλουρακια ή τσουρεκια;;Δε βαζω μυαλο εγω..

Αχ ρε Πετρούλα, προσπαθώ, αλλά δεν τα καταφέρνω να είμαι χαλαρή γμτ..:? Μπλοκάρω τελείως με τις αρρώστειες, πρέπει να το κοιτάξω κάποια στιγμή γιατί δεν είναι καθόλου φυσιολογικο..τεσπα

όσο για τα κουλούρια( όντως εσύ δεν βάζεις μυαλό..:lol: ) έλεγα να κάνω την Μ. Πέμπτη που θα πάμε στο χωριό αλλά επειδή πρέπει να έρθει ο πλακάς να στοκάρει τα πλακάκια της κουζίνας που τα βάλαμε την Κυριακή μάλλον δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για 1-2 μέρες..γκρρρρρρρ! Θα δω τώρα, ίσως φτιάξω στο σπίτι της πεθεράς μου. Τσουρέκια βαριέμαι γιατί είναι μπελαλιδικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...