Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε εσυ Ρίτα, συμφωνω με τη Νατασα..

Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις με τους νονους..

Κι εμενα εδωσαν πολλά λεφτα, αλλά η επιλογη ηταν καθαρα δικη τους

Αφου ειναι τοσο απλόχεροι με τον Γρηγορη και αυτα θα τα επαιρναν ουτως ή αλλως δεν υπάρχει λόγος να ερχεσαι και εσυ σε δυσκολη θεση βλέποντας τους να ξεπαραδιαζονται...χαχα

Νια ρε παιδια δικιο εχετε το ξερω..δεν ειπα εγω να παω μαζι αλλα επειδη εχουν το νεογεννητο και η γυναικα του δεν μπορουσε να παει με παρακαλεσε για να μην πω μου επεβαλε ο νονος να παμε μαζι...προσπαθησα να το αποφυγω αλλα δε γινοταν.Τελευταια φορα δεν το συζητω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα η εκκλησια δεν ειναι κοντα σας;;;Θα πάς κανενα πενταλεπτο πριν τελειωσε η λειτουργία, εγω ετσι κάνω οταν ειμαι τελειως μονη μου και ετσι θα κάνω και τωρα, μετα τα τελευταια γεγονοτα που ο Αναστασης εβαλε στοχο τον παπα και ετρεχε ισα φορα επάνω του, θα πάω κανενα τεταρτακι νωριτερα και αυτο ειναι όλο, μην αγχώνεσαι καθολου!!!Μπορεις φυσκια να ζητησεις βοηθεια απο καποιον διπλανο σου την ωρα που θα κοινωνάει ο μικρος να σου κρατησουν λίγο τη μπέμπα.

Τωρα που λέτε για κερασακι μπομπονιερα, η Μενεγακη νομιζω στη βαφτιση της πρωτης κορης της ειχε κτ σχετικό..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Mε επιασε ο οιστρος τωρα...

Πικουλινι επειδη εχεις και τραπεζι μετα και φανταζομαι θα εχεις γλυκο εκει, μπορεις να φτιαξεις μπομπο 2 σε 1 γλυκο του κουταλιου κερασι ή φραουλα συν τα κουφετακια του.

Να το περνουν μαζι τους.

Πολυ ωραιο!Φαντασου το με ασπρη κοκκινη κορδελιτσα και ενα καρο υφασματακι στο βαζακι ασπρο κοκκινο...ε?

Δες εδω αν δεν εχεις ακρες εινα πολυ καλο στελνουν και δειγμα

http://www.sintagigiagias.gr/products.asp?k=21&newquery=1

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Κανένα νέο από την Κίκο από ότι είδα. Εύχομαι να είναι καλά το κορίτσι μας.

Περαστικά και στον Τιμούλη. Μακάρι να βγει γρήγορα το παιδί για να συνέλθει και το Βατραχάκι και να ετοιμαστεί να υποδεχτεί τον μπέμπη.

Βικάκι της τα άρπαξε τα αυτοκόλλητα ο φιλαράκος μας. Είχε βγάλει η αδερφή μου και ένα 2ο φύλλο με αυτοκόλλητα αλλά δεν της το είχε δώσει ακόμα.

Joa τέτοια αυτοκόλλητα βρίσκεις όπου θέλεις. Και τα τζάμπο έχουνε. Εμείς παίρνουμε αρκετά φύλλα και κάθε φορά κουβαλάμε μερικά στη βόλτα. Της δίνω και ένα μολύβι και μερικά χαρτάκια post it, τα κολλάει εκεί, κάνει ότι γράφει και για λίγο απασχολείται.

Ρίτα καλός ο νονός αλλά υπερβολικός ρε κορίτσι μου. Στα γενέθλια δηλαδή τι θα του πάρει; Και η δικιά μας νονά αγοράζει συνέχεια κάτι για την Αλεξάνδρα. Για το Πάσχα όμως της είπα μόνο τη λαμπάδα και το αυγό. Ούτε ρούχα, ούτε παππούτσια αφού ακόμα κάνει κρύο και ότι της πάρει δεν θα το βάλει τώρα. Το αφήνουμε για αργότερα.

Άρμα μου περαστικά στην Εύα. Και η Αλεξάνδρα μου από χτες έχει καταρροή και βήχα πάλι γμτ. Από σήμερα θα της ξεκινήσω και εγώ αέριους. Παρακαλάω μόνο να μην κάνει πυρετό :(:(:(:(:(:(

Deleni μπράβο στο φαγανούλη σου. Από ότι φαίνεται το ρίχνει μπόι το παιδί. :P:p:p:p:p Μπράβο και σε εσένα που, όπως έχω ξαναπεί σε θεωρώ πολύ άξια. Και αυτό ισχύει και για τη Μαρίνα.

Μαρίνα που είστε σήμερα; Όλα καλά;

Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια κορίτσια ούτε και εγώ θα τη μεταλάβω τώρα την Αλεξάνδρα. Ούτε 2 χρονών παιδάκι δεν είναι, τι αμαρτίες έχει; Κατά καιρούς την πάω στην εκκλησία, ανάβουμε κεράκι και προσκυνάμε στις εικόνες (δεν την αφήνω όμως να ακουμπήσει τα χείλη της). Επίσης της έχω μάθει να κάνει το σταυρό της και το βράδυ πριν κοιμηθεί φυλάει την 'Παναγίτσα και το Χριστούλη'. Θέλω να πω με αυτό ότι γενικά προσπαθώ να της περάσω τα θρησκευτικά μας φρονήματα. Δεν είπα ότι δεν θα το ξαναμεταλάβω το παιδί, αλλά ας φύγει αυτός ο δύσκολος, από πλευράς ιώσεων, Χειμώνας και την πάω μια Κυριακή. Μήπως θα την έχω βάλει σε νηστεία νωρίτερα ή δεν θα της έχω δώσει γάλα το πρωί;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σας πω μια πολύ ωραία ιδέα για προσκλητήρια που την έκανε μια φίλη μου στο 2ο παιδάκι.

Χρησιμποποίησε μια ζωγραφιά του μεγαλύτερου γιου της που απεικόνιζε αυτόν, την μπέμπα, τη μαμά και τον μπαμπά. Την έδωσαν σε τυπογραφείο και τη σκανάρισε και έγραψαν δίπλα και το κειμενάκι τους. Ήταν πολύ συγκινητικό.........τα μεγάλα μωρά όμως της παρέας μας είναι ακόμα αρκετά μικρά για τέτοιες ζωγραφιές. Μου άρεσε όμως η ιδέα.

Πικουλινάκι το περίεργο θα ήταν αν η μαμά σου άνοιγε το στόμα της να πάρει την πιπίλα.:-D:-D:-D:-D:-D

επιτελους σπιτι μας!!!!

κοριτσια τελικα ηρθαμε σπιτακι μας,περασε η διευθυντρια του παιδιατρικου και θεωρησε οτι καλυτερα να παμε σπιτι μας λογο και της καταστασης μου!

σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για το ενδιαφερον που δειξατε και οσες μου στειλατε μηνυματα με συγκινησατε παρα πολυ!

συγνωμη που δεν μπορεσα να μιλησω σε οσες μου τηλ αλλα ψυχολογικα ειναι ακομη κουρελι και σιγουρα το μονο που θα εκανα στο τηλ θα ηταν να κλαιω.

ο τιμος εχει αφθωδης στοματιτιδα σε πολυ σχημη κατασταση εκανε πολυ υψηλο πυρετο εως 39,6 ανα 3-4 ωρες σημερα ειναι καλυτερα μονο λιγα δεκατα εκανε κι ελπιζω να παραμεινει απυρετος εφαγε και λιγο σουπα.

κοριτσια ευχομαι κανενα παιδακι να μην μπαινει στο νοσοκομειο αυτες οι μερες ηταν εφιαλτικες!!!

και παλι σας ευχαριστω πολυ ολες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι περαστικά και αγύριστα να είναι κορίτσι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...