Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτα ο Χριστος και η Παναγια!!!:shock::shock::shock::shock:

Καλε τον θελουμε κι εμεις τετοιο νονο! Τη νονα μας τη σουταρουμε για πλακα!!!:D:D:D

Παντως περα απο την πλακα ουτε εγω εχω κανει ποτε τοσα πολλα δωρα μαζεμενα στα βαφτηστηρια μου. Και ουτε προκειται... Υπερβολικος ο νονος ε?

Ναι ρε παιδι μου ειναι πολυ υπερβολικος...και αισθανθηκα πολυ ασχημα δεν προκειται να ξαναπαω μαζι ας παιρνει οτι θελει...τωρα εγω ειμαι καταυποχρεωμενη ρε γμτ...

Η αληθεια ειναι τον λατρευει αλλα ειναι και πολυ σπαταλος σαν ατομο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηθελα να τον παω το Σαββατο να κοινωνησει αλλα δεν προλαβαμε και ρε κοριτσια...μη με παρεξηγησετε ξερω αμαρτια που το σκεφτομαι αλλα μεσα στο χαμο εδω στην Εκκλησια στην Αθηνα το σκεφτομαι να τον παω απο αποψη μικροβιων...αχ πειτε μου οτι το σκεφτεται και καμμια αλλη αυτο διοτι η μανα μου με κραζει..μου εχει απαγορευσει και να το σκεφτομαι ακομα χαχα

Αχ χρυσοστομη απο το στομα μου το πηρες! Ευτυχως δεν ειμαι μονη μου σε αυτη τη ζωη!!!

Εγω ολες κι ολες τον εχω κοινωνησει 3 φορες (τις γνωστες 3 μετα τη βαφτιση).. Ε, την τριτη δεν προλαβα να τον παω πρωτο πρωτο, παιξαμε μπουνιες με μια αλλη μανα που καταφερε τελευταια στιγμη να μου παρει την πρωτη θεση και κοινωνησαν πρωτα τα δικα της (γυρω στα 5-6 γαιδουρια). Η συνεχεια γνωστη. Ο Σωτηρης μετα απο 3 μερες με 40 πυρετο... Και μη μου πειτε οτι δεν το κολλησε απο εκει γιατι δεν ειχε παει σε κανενα αλλο κλειστο χωρο καλοκαιριατικο...

Μαλλον θα το αφησω, ή μπορει να τον κοινωνησω εκει που θα ειμαστε, το Μεγαλο Σαββατο αν δεν εχει πολυ κοσμο...

t7fQp3.png

Αχ μπραβο βρε Νατασσα...και εγω αυτα σκεφτομαι και εμεις ολες κι ολες 3 φορες τοτε πηγαμε και επειδη ηταν 5μιση μηνων μας εβαλαν πρωτους αλλα ρε παιδι μου ειδες τι χαμος γινεται στις εκκλησιες εδω?Καμμια σχεση με επαρχια...ουφ δε ξερω τι να κανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ρε παιδι μου ειναι πολυ υπερβολικος...και αισθανθηκα πολυ ασχημα δεν προκειται να ξαναπαω μαζι ας παιρνει οτι θελει...τωρα εγω ειμαι καταυποχρεωμενη ρε γμτ...

Η αληθεια ειναι τον λατρευει αλλα ειναι και πολυ σπαταλος σαν ατομο..

Οχι ρε, μην το ξαναπεις αυτο... Που σου ηρθε?

Παντως πραγματι, αλλη φορα αστον να φερει τα πραγματα μονος του... Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι επειδη κανει παντα τοσο ακριβα δωρα, αν καποια στιγμη αποφασισει να περιοριστει για τους χ, ψ δικους του λογους θα αισθανθει ασχημα... Παντως οτι τον λετρευει δε χωραει αμφιβολια!

t7fQp3.png

Αχ μπραβο βρε Νατασσα...και εγω αυτα σκεφτομαι και εμεις ολες κι ολες 3 φορες τοτε πηγαμε και επειδη ηταν 5μιση μηνων μας εβαλαν πρωτους αλλα ρε παιδι μου ειδες τι χαμος γινεται στις εκκλησιες εδω?Καμμια σχεση με επαρχια...ουφ δε ξερω τι να κανω.

Δεν ξερω τι γινεται στην επαρχια, εδω ομως πεφτει ξυλο!:D:D:D

Ειναι και οι Αθηναιοι ομως... Θυμουνται ολοι να κοινωνησουν Μ. Πεμπτη και Μ. Σαββατο (κι εγω μαζι τους ετσι?)

Μπα, θα το αφησω... Το αποφασισα, κι ας λεει η μανα μου!

Για τον αντρα μου δεν το συζητω.. Δεν ειναι που δεν ειναι της εκκλησιας, αμα του πω και τους φοβους μου, θα ξανακοινωνησει το παιδι οταν ενηλικιωθει...:-D:-D:-D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ξεχασαμε να ταϊσουμε τη μπεμπα!!! Η καημενουλα τρωει 2:30 το μεσημερι. Εγω τις Δευτερες φευγω 13:50 οποτε τη ταϊζει η μανα μου. Επειδη ομως σημερα δουλευε μεχρι τις 230 τα κρατησε λιγο ο μπαμπας μου. Επειδη εκλαιγε η μπεμπα (γιατι πειναγε η καημενη) της εβαλε πιπιλα και τη κοιμισε. Οταν πηγε η μαμα μου θεωρησε οτι ηταν ταϊσμενη. Τωρα που τη πηρα να τη ρωτησω ποσο εφαγε τρελαθηκε που καταλαβε οτι το μωρο ειναι αταϊστο.

Και το αλλο κουλο που εκανα χθες!!!! Κραταγε η μαμα μου αγκαλια τον Παναγιωτη και προσπαθουσα να βαλω τη πιπιλα στο στομα της!!! Με κοιταγε με μια απορια!!!! Εκεινη δεν ανοιγε το στομα της αλλα εγω επεμενα!!!! Νομιζα οτι εβαζα την εβαζα στο στομα του Παναγιωτη. Την τρελανα τη γυναικα βραδιατικα!!!

Μπα Νατασσα μη νομιζεις και ο ανδρας μου που ειναι παπαδοπαιδι κυριολεκτικα αφου ο πατερας του ειναι παπας και μεγαλωσε μεσα στην Εκκλησια το σκεφτεται αυτο..μονος του μου το ειχε πρωτοαναφερει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε πικουλινι τι καλοβολο μωρο εχεις?Αμα το ειχα κανει αυτο στο Γρηγορη θα ειχε παει μονος του να το φτιαξει μιλαμε θα μας ετρωγε ζωντανους κυριολεκτικα.

Εχω στεναχωρεθει τοσο πολύ!!!! Καλα το βραδυ μενει πολλες ωρες ατάϊστη αλλή τη μερα;;;;;;

Διαφημίσεις

Ναι ρε εσυ Ρίτα, συμφωνω με τη Νατασα..

Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις με τους νονους..

Κι εμενα εδωσαν πολλά λεφτα, αλλά η επιλογη ηταν καθαρα δικη τους

Αφου ειναι τοσο απλόχεροι με τον Γρηγορη και αυτα θα τα επαιρναν ουτως ή αλλως δεν υπάρχει λόγος να ερχεσαι και εσυ σε δυσκολη θεση βλέποντας τους να ξεπαραδιαζονται...χαχα

Εγω κοριτσια τον κοινωναω καθε φορα που πάμε στην εκκλησια τις Κυριακές

Για αυτες τις μερες θα πάμε μάλλον τη Μ. Πέμπτη και μετα που θα κανει μια κοπάνα ο μπαμπας μας θα πάμε και βολτίτσα για τα τελευταια ψωνια του Ανασταση αυτη τη φορά..

Το Μ. Σαββατο εχει πολύ κοσμο και πολλά παιδακια και θα κάθομαι καμποση ωρα στην ουρα με τονΑνασταση αγκαλια, βλέπετε τωρα μεγαλώσαμε και εχουν προτεραιότητα τα μικρότερα..Πολύ μωρο στην εκκλησια πάντως

Πικουλίνα μου αρεσουν πολύ τα χρωματα που επέλεξες..Τις μπομπονιερες εσυ θα τις κανεις ή θα τις παρεις ετοιμες;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τι κάνετε κορίτσια?

Διάβασα τα νέα για τον Τιμούλη,πολύ στενοχωρήθηκα! Ελπίζω να βγούνε σήμερα κιόλας γιατί και για το βατραχάκι είναι ό,τι χειρότερο στην κατάστασή της τα νοσοκομεία. Εγώ ήμουν στον 8ο όταν μπήκαμε με το μικρό ευτυχώς φύγαμε το βράδυ και τα είχα χρειαστεί. Τελικά τον πυρετό τον κάνει η στοματίτιδα ή είναι δύο ανεξάρτητα?

Αρμάκι η Ευούλα πώς είναι?

Εμείς δεν ξέρω, εχουμε συνηθίσει πια να μην είμαστε ποτέ απόλυτα καλά! Ο Γωγουλίνος εντάξει είναι αλλά με το φαγητό χάλασε πάλι η σχέση τους! Τζάμπα η πάχυνση που του έκανε η μάνα μου! Η μπουμπού κάπως καλύτερα τρώει αλλά από το μπούκωμα της γύρισε και σε βήχα, και χτες και σήμερα έβγαλε όλο το πρωινό γεύμα της! Η παιδίατρος μου είπε αν συνεχίσει να την πάω αύριο. Για να δούμε!

Deleni ο μικρούλης να φανταστώ ότι έχει ωραίες δίπλες? Θέεεεελω! Η μικρή μου είναι μόλις έναν πόντο πιο κοντή ΑΛΛΑ πάνω από κιλό ελαφρύτερη! Θέλω δίπλες να δαγκώσω, μου τον δανείζεις για λίγο?

Πικουλίνα πήγαμε κι εμείς στην έκθεση για τη βάφτιση, γενικά δεν ενθουσιάστηκα, αλλά μου άρεσε πολύ η ιδέα που σου είπαν τα κορίτσια για κερασάκι θέμα! Στην έκθεση αυτό που μου άρεσε σαν ιδέα ήταν κάτι προσκλητήρια με ό,τι θέμα είχες στη βάφτιση αλλά σαν περιτύλιγμα σε σοκολάτα λάκτα! Θα το έκανα αν δεν μοιράζαμε τα προσκλητήρια τον Αύγουστο οπότε η σοκολάτα θα γίνει χάλι! Επίσης μου άρεσαν προσκλητήρια που αντί για χαρτί ήταν γραμμένα σε ένα υλικό από αφρολέξ σε ό,τι σχέδιο ήθελες! π.χ. νεράιδα, βατραχάκι κ.α.!

Εγώ πάντως κορίτσια όσες φορές έχω κοινωνήσει τον μικρό (εντάξει όχι πολλές) δε μου κόλλησε τίποτα και τώρα έχω φαγωθεί πώς θα πάω να κοινωνήσω εγώ και εκείνος που Μ. Πέμπτη ο άντρας μου δουλεύει και Μ. Παρασκευή θα φύγει από το πρωί και θα γυρίσει Μ. Σάββατο κατά τις 11 το πρωί. Σιγά μην περιμένει εμάς ο παππάς. Σκέφτομαι να πάρω και τα δύο και να πάω, αλλά θα είναι δύσκολο με τη μικρή στο σλινγκ να κυνηγάω το Γιώργο στην εκκλησία! Σήμερα στις κούνιες που έκανα το ίδιο, το πιο δύσκολο ήταν που κουβαλούσαμε και μια μπάλα μαζί και την κυνηγούσα διαρκώς. Το άλλο κορυφαίο είναι ότι ως συνήθως άρχισε να γκρινιάζει και να θέλει να φάει ακριβώς τη στιγμή που κάθισα κι εγώ να φάω και αποφάσισα να τρώω και τη θηλάζω ταυτόχρονα. Πειράζει που έφαγε και το φορμάκι της λίγο σπανακόρυζο???

mGKop3.png60Jvp3.png

http://www.relkon.gr/index.asp?C=106&S=503

Πικουλινι αυτα που εγραψα πιο πανω εχει και πασχαλιτσα και μανiταρακι και πολυ ωραια φρουτακια

http://www.relkon.gr/index.asp?C=42&S=339

Εγω ειχα παρει το αυτοκινητακι στο πρωτο λινκ

Και τα εχα φτιαξει ετσι

2926213905_15e7c51875_m.jpg2927068414_b75b82f33c_m.jpg2927070520_36d551d4ca_m.jpg

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μέχρι να γράψω το κατεβατό μου, είδα ότι γράψατε κι άλλα!

Πικουλίνα μη στενοχωριέσαι τι να κάνουμε, είδες και τα δικά μου πιο πάνω, παρά λίγο να την ταίσω σπανακόρυζο! Τα 2α παιδιά μας είναι αναγκαστικά πιο καλόβολα και σκληραγωγούνται από βρέφη!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...