Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα ναι πολυ εκλεκτικος μας εχει βγει ο μικρος!:D Οσο εγω δεν του δινω τιποτα, εχω τον αντρα μου να μου τα χαλαει ολα! Α, και το κορυφαιο, με παιρνει τηλ. και τι μου λεει (χιουμορακι και καλα)? Ο γιος ΣΟΥ ειναι πολυ κακομαθημενος! Και χασκογελαγε...

Κικο μου ολα τα δικια τα εχεις με το μερος σου! Δεν καταλαβαινουν παιδι μου οι αντρες. Εγω το εχω παρει αποφαση πια. Εμενα σημερα που τον ειχε παει βολτα με πηρε να με ρωτησει αν ειναι να τον παει σε παιδοτοπο!!!:rolleyes: Λες και δεν τα εχει ακουσει απο τον παιδιατρο, λες και δεν ξερει οτι το παιδι δεν πρεπει να ξαναρρωστησει... Ζει σε εναν δικο του κοσμο! Μηπως θα βοηθουσε να τα ακουσει και απο το στομα του παιδιατρου οτι δεν πρεπει το μωρο ερχεται σε επαφη με αρρωστα παιδακια??? Λεω εγω τωρα... Παντως ναι εγω το πιστευω οτι αυτο που περασε ο Σωτηρης παιζει να ηταν η γουρουνογριπη... Χωρις να ειμαι σιγουρη ομως αφου δεν τον πηγα για εξετασεις...

Βικυ τελειο το δεντρο σου! Και του χρονου! Αυριο θα κοιταξω να βαλω κι εγω φωτο! Παντως κι εγω εχω στολιδια αρχαιοτητες! Την μπομπονιερα της βαφτισης μου, ενα κουκλακι χριστουγεννιατικο που διναμε δωρο στα παιδακια που ειχαν ερθει στο παρτυ μου για τη γιορτη μου οταν ημουν στο προνηπιο και πολλα αλλα τετοια! Για εμενα το δεντρο ειναι αναμνησεις, οχι ντιζαιν!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα.

Βικάκι το σπίτι σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και το στολισμός ΤΕΛΕΙΟΣ.

Πώς τα καταφέρνεις και διατηρείς το τραπεζάκι του σαλονιού σου στολισμένο; Εμένα τα ρημάζει όλα η Αλεξάνδρα.

Την άλλη εβδομάδα που έχω άδεια θα στολίσω και εγώ και θα σας βάλω φωτογραφίες. Και εγώ έχω κάτι στολίδια αρχαία, αλλά όχι μπάλες.

Σχετικά με το εμβόλιο, αυτό που ακούω κάθε μέρα στο ραδιόφωνο καθώς πηγαίνω στη δουλειά, είναι ότι ακόμα δεν έχει δοθεί άδεια για να το κάνουν παιδάκια κάτω των 4. Επιβάλλεται να το κάνουν όμως οι γονείς τους. Εμείς την Παρασκευή έχουμε παιδίατρο και θα τον ρωτήσω. Ίσως την άλλη εβδομάδα πάω να το κάνω και εγώ.

Κικο καλά ξεμπερδέματα. Είναι τόσο δύσκολο ρε γμτ να καταλάβουν ότι είναι μωρά και δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα το ανοσοποιητικό τους; Μετά μιλάς και γίνεσαι κακός.

Άρμα νομίζω ότι για την Εύα ξεκίνησαν οι πόνοι των δοντιών. Δοκίμασε να της τρίβεις τα ούλα με μουντισόλ. Την Αλεξάνδρα την καλμάρει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα!

Βίκυ το σπίτι είναι τέλειο και ο στολισμός το ίδιο!!!!

Αν αξιωθώ και στολίσω τελικά θα βάλω και εγώ φωτό αν και δεν το βλέπω να γίνεται πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας...:rolleyes:

Εγώ τα έχω πάρει λίγο με τον άντρα μου ο οποίος γενικά όταν είνια σπίτι θέλει να έχει μια τηλεόραση ανοιχτή συνέχεια... εγώ την κλείνω αυτός την ανοίγει και όταν προσπαθώ να του πω ότι δεν κάνει το παιδί απο τόσο μικρή ηλικία να είναι μπροστά σε ανοικτές τηλεοράσεις με λέει υπερβολική... ό, τι και να του έχω δείξει απο άρθρα γελάει και με κοροιδεύει...:evil::evil::evil::evil: Τι άλλο να του πω πια δεν ξέρω...:confused: Ευτυχώς η μικρή δεν δείνει καμία απολύτως σημασία στην τηλεόραση αλλά διάβασα και τα άρθρα που βάλατε πριν λίγες μέρες και προβληματίστηκα αρκετα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

όντως Μαργαριτούλα ψιλοξίνει τα αυτάκια του ο μικρός, παρόλο που παίρνει ακόμα αντιβίωση.Λέτε να τον ξαναπάω μόλις την τελειώσει;

Eννοειται αν εχει ωτιτιδα ισως θελει διαφορετικη αντιβιωση αν δεις πολυ μυξα να τον πας αμεσα διοτι η ωτιτιδα κανει και 40αρια..

Εμεις κορτισια ειμαστε καλα εγω και ο μικρος δλδ αλλα μαλλον οχι για πολυ..

Ο καλος μου ειναι με 39 πυρετο..

Τη βλεπω τη γουρουνογριπη να μας χτυπαει την πορτα...

Πολυ εχω στεναχωρηθει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ριτάκι μου σήμερα ανέβασε πυρετό ο άντρας σου; Περαστικά κι ελπίζω να την γλιτώσεις ΕΣΥ και ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ!

Ήρθε ο γιατρός και κάναμε το MMR...μου είπε την άλλη βδομάδα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη να είμαι σε επιφυλακή κι αν δω έστω και λίγο γκρινίτσα να του δώσω αντιπυρετικό.

Κατά τ΄αλλα έχουμε μείνει λίγο πίσω με τα εμβόλιά μας αλλά ΟΚ...θα τα κάνουμε όλα! Έχει αγοράσει καμία σας το εμβόλιο που κάνουνε πρώτο;

m57Zp2.png

Μη στεναχωριέσαι Μαργαρίτα... αν φοβάσαι ότι έχει τη γουρουνογρίπη κράτα τον στο σπίτι να ξεκουραστεί, ξεκίνα πολλά υγρά και αντιπυρετικά και θα αναρρώσει γρήγορα... απλά έχε τον Γρηγοράκη σε καραντίνα και όλα θα πάνε καλά!;)

Καλό βράδυ κορίτσια, τα λέμε αύριο:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα και πάλι στα γρήγορα.

Βρε Ρίτα τι διαβάζω? Κρίμα ρε γμτ..περαστικά στον άντρα σου...ελπίζω να την γλιτώσετε. Καλά έκανες και τον έστειλες στη μαμά σου τον Γρηγόρη. Ξέρω ότι θα σου είναι δύσκολο αλλά από το να κολλήσει καλύτερα έτσι..

Εμείς μία από τα ίδια. Πιστεύω ότι η γκρίνια δεν είναι από τα δόντια αλλά γιατί φεύγω. Μέσα σε δυο μέρες η Εύα είναι άλλο παιδί. Ενώ σας έχω πει ότι με άκουγε πάρα πολύ, τώρα αν δεν της κάνω το δικό της αντιδρά πολύ άσχημα. Κλαίει με το παραμικρό και το απόγευμα ξαναεκανε εμετό από το κλάμα, επειδή ουσιαστικά ζοριζόταν για να κλάψει. Τώρα κοιμήθηκε ήρεμα. Μίλησα και με την παιδίατρο, της είπα δυο-τρία σκηνικά και μου είπε και εκείνη πως πιστεύει πως είναι αντίδραση που φεύγω. Μου είπε να την κανακέυω όσο μπορώ πιο πολύ(αυτό κάνω κι εγώ δλδ) απλά να προσέξω μην ξεπεράσουμε παρα πολύ τα όρια και σιγά σιγά θα συνηθίσει. Είμαι πολύ προβληματισμένη για το πως πρέπει να συμπεριφερθώ. Αυτά. Σόρυ που σας έπρηξα..

Βικάκι ελπίζω να καταφέρω να σε πάρω αύριο τηλ. δεν έχω αδειάσει ακόμα.

Φιλιά σε όλες και καλό σας βράδυ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αχ βρε Αρμα μου δυσκολο ειναι...η μαμα σου τα πρωινα τι την κανει?την βγαζει καμμια βολτιτσα να περναει η ωρα πιο γρηγορα?

ενταξει απο βδομαδα θα εισαι μαζι της ερχονται και γιορτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια και ευχαριστω για τις ευχες..αντε να δουμε..ισως απλα να ειναι μια ιωση..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

απλά ρωτάω μήπως και το έχει αγοράσει καμία να μου πεί πόσο το πήρε...κι εμείς έχουμε μείνει πίσω...τώρα σε ένα μήνα μας είπε να κάνουμε αυτό κι αφού περάσει κι από κεί ένας μήνας να κάνουμε μηνιγγίτιδας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...