Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα..

Πωπω πολλα παιδακια αρρωστα ..βατραχακι περαστικα στον τιμουλη ,εμεις συνηθως μετα το 3ο 24ωρο βλεπουμε προκοπη ...υπομονη ιωσουλα ειναι θα περασει..

Μαρινακι πωπω την μικρουλα μας ..Τι να πω περαστικα??τραβας λουκι βρε κοριτσι μου ..και τα δυο αρρωστουλικα ..σκεψου θετικα οτι τελειωνει ο Μαρτιος και ελπιζω και οι ιωσεις μαζι ..Ποια παιδιατρος σε εξετασε στο ιατρικο ..δυστυχως(λογω νοσηλειας) πια εχω αποψη για ολες και ολους τους παιδιατρους σχεδον ..

Ελπιζω και οι δυο εγκυουλες μας που δεν εμφανιστηκαν να ειναι καλα!!!

Το ΣΚ θα προσπαθησω να μπω αλλα αν ο καιρος συνεχισει ετσι μαλλον την Δευτερα απο το γραφειο ,που θα ειναι πολυ δυσκολη Δευτερα ..(τελος του μηνα ,μισθοδοσια Δωρου , μισθοδοσια Μαρτιου....πφφφφ)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι μου περαστικα σας.Ευχομαι αυριο να ειναι περιδικι.Θα περασει και αυτο που θα παει?

Αχ Ιωανα και εμεις εχουμε κανονισει τρελες εξορμησεις για αυριο με παρεα ελπιζω να εχει καλο καιρο.

Οι εγκυουλες που ειναι αληθεια?Δωστε το παρον!

Φιλια κοριτσια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Vatraxaki περαστικά στον Τιμούλη σου. Κάνε λίγο υπομονή και λογικά από την Κυριακή θα είναι απύρετος.

Μαρινάκι εύχομαι από αύριο να είναι καλύτερα η μπυμπούκα σου και να πάρεις και εσύ λίγο τα πάνω σου.

Ρίτα ήθελα να σου πω πριν και το ξέχασα.....πολύ ωραίο αυτό που πρότεινες με τι φράουλες. Θα το φτιάξω οπωσδήποτε......μου λείπουν και κάτι θερμίδες. :P:p:p:p:p

Κορίτσια εύχομαι αύριο να έχει παντού τέλεια μέρα και να χαρούμε τις βόλτες μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Περαστικά σε όλα τα μωράκια αυτός ο καιρός είναι ο χειρότερος τρέχουν ιδρώνουν και την αρπάζουν τα ψηχουλακια μας ….

marina28 πολύ στεναχωρήθηκα για την μικρούλα σου που τα ταλαιπωρείτε από τόσο μωράκι το ψυχακι περαστικά εύχομαι

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ ΜΟΥ κουράγιο καρδούλα μου μην πέφτεις έχεις και τον μπέμπη που θα σε χρειαστεί δυνατή κρατά δυνάμεις και ζητά βοήθεια από οποίον μπορείς αν φυσικά υπάρχει δυνατότητα . ξέρω πως είναι να είναι άρρωστο το αγγελουδάκι σου περαστικά και ένα μεγάλο φιλί από εμάς

:tongue::tongue:

Καλημερα φίλες μου!!!!

Διαβαζω αρρωστα πάλι...:cry::cry:

Βατραχακι περαστικα στον Τιμουλη, μακαρι απο σημερα να πέσει τελειως ο πυρετος και ειναι καλά το παιδι να εισαι και εσυ ηρεμη..

Μαρινακι περαστικα βρε κοριτσι μου, τι να πώ....!!

Πάντως μην απογοητευεσαι, το παιδι εστω και ετσι, τουλάχιστον δεν εχει χασει βαρος..

Μη χανεις το κουραγιο σου, να συνεχισεις και όλα θα στρωσουν πολύ γρηγορα..Ακου και τους γιατρους που ειναι καθησυχαστικοι...

Εγω την Πέμπτη το βραδυ ειχα πολύ μεγαλο μπουκωμα και καταρροή, με ενοχλουσε ακομη και το φως της λάμπας..Δεν μπορουσα να βαλω τπτ για να αποσυμφοριστω και πάλευα με το φυσιολογικο ορο αλλά ματαια..Χτες σηκωθηκα με ενα κεφαλι, νομιζα οτι ηταν διαλυμενο..Πόνος φοβερος!!!

Το πρωί πήγαμε στο γιατρο, ειδαμε το σπορακι που ειναι μολις 4 εκατοστων και φαινοταν πεντακαθαρα..Σχηματιστηκε ρε κοριτσια, χερακια, ποδαρακια, αυτακια..ανθρωπακι!!!Κουνιοταν κιολας....Μου λέει ο γιατρος το παιδι σου κινειται πολύ! του λέω ασε γιατρε, καταλαβα!!Απο τον αδερφο του πήρε..

Γενικα εμεινε πολύ ευχαριστημενος απο την εικονα και την εξεταση και δωσαμε ραντεβου σε 2 εβδομαδες που θα κανουμε την αυχενικη..

Μετα πήγαμε για εμβολιο πνευμονιοκοκου στον Ανασταση και για καφεδακι αργότερα..Το μεσημερι με την αδερφη μου πήγαμε Θεσσαλονικη για ψωνια και πήρα για ολα τα βαφτιστηρια ρουχα. Στον Ανασταση πήρα κτ πολύ ομορφα σκαρπινια που τα εχω τρελα και ενα μπουφανακι ανοιξιατικο Tommy, α πήρα και για μενα ρουχα.Το βραδυ γυρισα ψοφια!!!Εκανα ενα ντουζ και τα αφησα όλα όπως ηταν, κουραστηκα πολύ...Τον Ανασταση πάντως τον ακουγα μεχρι τις 12 να πηαγινοερχεται και να μουρμουριζει με τον μπαμπα του..

Η μαμα μου τον αφησε να κοιμαται απο τις 3 ως τις 7 μμ, λυπήθηκε λέει να τον ξυπνησει...

Σηκωθηκα ξεκουραστη και περιμενω τα αντρακια μου να ξυπνησουν..

Περιμενουμε τους νονους σημερα και παρηγγειλα στον ψαρα χταπόδι και γαριδες..

Λέω να τα κανω οπως τα προτεινεις Ριτα..

Μια ομορφη μερα σε όλους ευχομαι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Γεια σου βρε Πετρουλα με τις εξορμησεις σου!!!Ανθρωπακι το σπορακι ε?Πολυ συγκινητικο!!!Αντε με το καλο και η αυχενικη!

Καλε προτεινα εγω κατι για χταποδια και γαριδες?Δε θυμαμαι...

Κοριτσια πως ειναι τα αρρωστουλικα?Βατραχακι?Μαρινα?

Εμεις φευγουμε παμε με τον νονο για παπουτσια και μετα βουρ για βολτες!

Φιλια σε ολους!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α το χταποδι με το μακαρονακι?Και τις γαριδες σαγανακι?

Οι πασχαλιτσες δε με ικανοποιησαν δεν ειναι και τοσο καλοβαλμενες αλλα τις εβαλα γιαιτι ειναι χαρουμενες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εχω βαλει και γαριδες ψητες λαδολεμονο.

Γλυκακι δεν κανεις κανα χαλβα να ξεμπερδευεις?

Και το σαμαλι το νηστισιμο ειναι πολυ ωραιο.Θα το βρεις στην κατηγορια νηστισιμα ριξε μια ματια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Χθες ηρθε η αδερφουλα μου και λυσσαξαμε! Πηγαμε με τον Σωτηρη Γλυφαδα στην παιδικη χαρα, μετα για καφε και μετα για φαγητο! Κυριος ο γιος μου, αντεξε μεχρι τις 10:30! Μετα ξεκινησε μια γκρινια και φυγαμε. Σημερα θα παμε για δωρα στα βαφτηστηρια! Θελω να παρω και κατι στον Σωτηρη. Ευτυχως η μια βαφτησιμια μου μου ζητησε μια κασετα για το ds, που θα τη παρουν οι γονεις της για να μην την ψαχνω εγω και θα τους δωσω τα λεφτα. Παει το ενα δωρο... Για τις αλλες θα δω τι θα παρω!

Stone μου γιατι δεν εβαζες λιγο ronal στη μυτη σου? Εγω εβαζα στην εγκυμοσυνη οταν ειχα μπουκωμα.. Περαστικα!

Μαρινακι πως ειναι η μπουμπου σημερα? Εφαγε?

Ρε κοριτσια που ειναι η Κικο? Εχω ανησυχησει.... Στον γιατρο θα παει τη Δευτερα απ'οτι θυμαμαι. Γιατι δεν μπηκε χθες ολη μερα? Εχει καμια το τηλ. της?

t7fQp3.png

καλημερα!

εξακολουθουμε να ειμαστε χαλια το βραδυ ηταν σχετικα καλος και με χαμηλο πυρετο αλλα σηκωθηκε απο της 7 και ειναι μεσα στη γκρινια δεν κατεβαινει απο την αγκαλια μου και δεν εφαγε τιποτα ουτε κοιματε να ξεκουραστει δραμα η κατασταση!

Μαρινα εσεις πως πατε;

φιλια σε ολες καλα να περασετε εχει υπεροχη μερα αλλα οχι για εμας :(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα!

Ξεπατωθήκαμε στις βόλτες απο το πρωί! Και έχουμε ξυπνήσει απο τις 5.30, πριν λίγο έπεσε ξερός ο μικρός!

Εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ γιατί το νινί μου ειχε κέφια! Αχ βρε κορίτσια πόσο πολύ μου είχε λείψει να αισθάνομαι το μωράκι στη κοιλιά μου! Το λαχταρούσα τοοοοοοοσο πολύ!

vatraxaki μου κουράγιο! 2-3 μέρες πιστευω οτι θα κρατήσει. Και μένα δεν έτρωγε καθόλου. Εχει ακόμα πυρετό? Βγάλτον λιγάκι έξω να πάρει καθαρό αέρα, ίσως του κάνει καλό. Προχθες που ήταν ακόμα χάλια ο Κωνσταντίνος τον έβγαλε ο μπαμπάς του μια βόλτα στο τετράγωνο και πήρε τα πάνω του μετά.

Πετρούλα ωραία η βόλτα σας αλλά κουράστηκα και μόνο που τα διάβασα. Είδες μωρέ το νινάκι πόσο γρηγορα μεγαλώνει?

Μαρίνα μου πώς είναι η μικρή? Ο Γιώργος είναι καλά τώρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...