Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελικα θα παμε σιγουρα το απογευμα να μας δει η γιατρος μου ανεβασε 39,4 το πουλακι μου ψηνετε τωρα του εωσα αντιπυρετικο και κοιματε εκανε και κακα και ηταν πολυ μαλακα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι θα ειναι ο λαιμος του.

ουφ ειμαι να σκασω οταν αρρωστενει ο Τιμος γινομαι ψυχολογικα χαλια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι μου εγω στο υπογραφω... Με τετοιο πυρετο, σιγουρα θα ειναι κοκκινος ο λαιμος του. Ιογενης αμυγδαλιτιδα θα σας πει. Ειμαι σιγουρη, το ιδιο ακριβως εχει κανει και ο Σωτηρης.. Ξαναβαλτου θερμομετρο κι ας κοιμαται.. Γιατι σε τετοιο πυρετο, στον Σωτηρη τουλαχιστον, το αντιπυρετικο μπορει να κανει και 1 ωρα να τον πιασει. Σε καταλαβαινω απολυτα! Το μονο καλο της αμυγδαλιτιδας ειναι οτι δε θελει αντιβιωση και οτι σε τρεις μερες επανερχεται τι παιδι! Θα δεις μεχρι τη Δευτερα θα ειναι τελεια!:D

t7fQp3.png

κι εγω ο λαιμος νομιζω οτι ειναι Νατασα μου μονο τοτε μου κανει πυρετο ο τιμος εμοιαξε σε μενα σ'αυτο το θεμα κι εγω απο μικρη αμυγδαλιτιδες κανω τι να πω ευχομαι να περασει γρηγορα!

σας αφηνω παω να κατσω λιγο να ξεκουραστω!

Αχ εγώ εδώ είμαι, μόλις σας διάβασα αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω! Πήγα τη μικρή στο Ιατρικό πρωί-πρωί, αφού λείπει η δική μας παιδίατρος, γιατί δε λέει να ξεκινήσει να τρώει! Έχει μια εβδομάδα που είναι έτσι. Ουφφφφφφφ! Απο το μπούκωμα τη βρήκε σχετικά καλά αλλά αν συνεχίσει έτσι μου πρότεινε να την κρατήσουν προληπτικά και να της βάλουν ορό ένα 24ωρο να ενυδατωθεί και να ανοίξει η όρεξή της. Προς το παρόν δεν την άφησα, αν συνεχίσει όμως έτσι, νιώθω ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο! Αφού το πρωί έβγαλα 250μλ γάλα πολύ χαλαρά και η μικρή με τίποτα δεν ήθελε να πιει. Μου είπαν επίσης να κάνουμε αν συνεχίσει και εξέταση ούρων! Εκεί που έλεγα ότι δε θα σας ξαναζαλίσω με τα θεματάκια μας πάλι τα ίδια γράφω!

Βατραχάκι υπομονή! Για δες τι θα σου πει και εσένα η παιδίατρος το απόγευμα!

Πικουλίνα δε θα το πιστέψεις, και ο ταξιτζής που με πήγε στο ιατρικό έχει την ίδια παιδίατρο με εμάς εδώ και 4 χρόνια! Κατενθουσιασμένος μαζί της παρόλο που μένει κι εκείνος αρκετά μακρυά από την περιοχή σας δεν την αλλάζει λέει με τίποτα! Διάσημη η κ. Στέλλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχακι περιμενουμε νεα σας απο την παιδιατρο! Περαστικα και παλι!

Μαρινα μου γιατι ρε παιδι μου τετοιες αφαγιες η μπουμπου? Τι σας λενε? Τι φταιει εννοω... Ειναι σαν παιδακι κακοφαγο, ή το μπουκωμα φταιει? Ευχομαι να μη χρειαστει ο ορος και να βρει το μωρο την ορεξη του!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Αναστασία μου δεν ξέρουμε σίγουρα! Εϊχε ξεκινήσει και έτρωγε αρκετά καλά, αλλά από 20 ημερών κάθε εβδομάδα σχεδόν την πιάνει το παλιομπουκωμα και αρχίζει να γίνεται πολύ δύσκολη! Απλά αυτή η φορά είναι η χειρότερτη νομίζω! Οι γιατροί λένε ότι είναι από την ίωση κάθε φορά, απλά είναι απανωτά και έχω εξουθενωθεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Περαστικά στον Τιμουλη!!!!

Μαρινα μου υπομονη θελει μονο και τιποτα αλλο. Φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι αυτο που περνας!!! Ρε μηπως δεν πρεπει να τη βγαζεις βολτες;;;

Βατραχάκι μου περαστικά σας....

Μαρινάκι και σε σας... καλά γιατί έτσι το κοριτσάκι μας;;;:roll::roll::roll::roll: και εμάς ο μπέμπης έχει πολλες μυξούλες και μπούκωμα αλλά μόνο ρουθουνίζει και του βάζω ορό συνέχεια... τουλάχιστον τρώει.... Ελπίζω να μην χρειαστεί να νοσηλευτείτε... δεν σου έδωσαν κανένα αποσυμφορητικό, μόνο ορό βάζεις;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου. Πάλι για αρρωστούλικα διαβάζω :(:(:(:(:(:(

Vatraxaki περαστικά στον Τίμο σου. Μυρίζει ο λαιμός του; Αν ναι τότε είναι σίγουρα αυτό. Καλά θα κάνεις όμως να τον πας στο γιατρό......έχεται και ΣΚ όπως είπες.

Μαρίνα μου ταλαιπωρείται πολύ η μικρή σου γμτ. Είναι συνέχεια μπυκωμένη; Έχεις δοκιμάσει να την ταϊσεις αφού πρώτα της έχεις καθαρίσει τη μυτούλα με ορό και οτριζαλίν; Όταν λες ότι δεν τρώει, τι εννοείς; Βέβαια εσύ θηλάζεις και είναι λίγο δύσκολο να μετρήσεις πόσο ακριβώς πίνει την ημέρα, αλλά σε ρωτάω γιατί και η Αλεξάνδρα ήταν δύσκολη..........από μερών ακόμα......όπως και είναι....... Εεκίνη την περίοδο δνε έπινε παραπάνω από 600-750 μλ την ημέρα. Αν δοκίμαζες να κάνεις αντλήσεις και να της το δίνεις με το μπιμπερό για να υπολογίσεις. Συγγνώμη αν σε ζάλισα......μπορεί να σου λέω και βλακείες..........αλλά μπορεί όλο και κάποια ιδέα να σου ταιριάζει.

Εύα περαστικά και στη Ραφαέλα σου. Και η Αλεξάνδρα τα ίδια είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Το λέει και μόνη της η καημένη 'μανούλα πονάνε δόντια μου'.

Άρμα καλή αρχή στη δουλειά!!!!!

Φέλια κουράγιο. Πράγματι πολύ δύσκολο να κρατήσεις το μικρό ακίνητο. Πάει τουλάχιστον καλύτερα;

Επεξεργάστηκαν by GiovannaXA

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας..

Γυρισα απο τη δουλεια και κατσαμε λιγο με τον μικρο στο κρεβατι μου να χαζεψουμε να μιλησουμε κτλ..ο μικρος ''διαβαζε'' ενα βιβλιο και εγω μαλλον αποκοιμηθηκα.Ειδε και αποειδε το παιδι και την επεσε και εκεινο διπλα μου...τωρα ξυπνησαμε ουτε να φαω δε σηκωθηκα.Με εβαλε για υπνο κοινως...:tongue:

Βρε Μαρινακι να σε ρωτησω μηπως ειναι η ιδεα σου οτι δεν τρωει?Δηλαδη δεν τρωει καθολου?Μπηπως καλυπτει τις αναγκες της σε ενα μεγαλο γευμα οταν ειναι πεινασμενη?

Απο κιλα πως παει?Αν το βαρος ειναι καλο μην την υποβαλεις στη διαδικασια του νοσοκομειου μπορει καλλιστα να τσιμπησει και τιποτα αλλο εκει μεσα.Μιλησες με την παιδιατρο να σας πει καμμια ιδεα?Περαστικα βρε κοριτσι μου και κανε μια αγαντα να μην την πολυβγαζεις μηπως και ξανανιωσει.

Βατραχακι τοσο πολυ πυρετο ε?Περαστικα τι να πω?Αντε πατε γιατρο και περιμενουμε νεα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α να πω και κατι αλλο στη Μαρινα...βρε μηπως εχει καμμια οισοφαγιτιδα απο κρυφη παλλινδρομησηκαι δεν θελει να τρωει?Κλαιει οταν πας να της δωσεις?Οταν πλησιαζει στο στηθος κλαιει ?κανει μηπως το κορμακι της τοξο?

Κακακια κανει κανονικα?

Καμμια ουρων δεν της κανανε για ουρολοιμωξη?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας..

Γυρισα απο τη δουλεια και κατσαμε λιγο με τον μικρο στο κρεβατι μου να χαζεψουμε να μιλησουμε κτλ..ο μικρος ''διαβαζε'' ενα βιβλιο και εγω μαλλον αποκοιμηθηκα.Ειδε και αποειδε το παιδι και την επεσε και εκεινο διπλα μου...τωρα ξυπνησαμε ουτε να φαω δε σηκωθηκα.Με εβαλε για υπνο κοινως...:tongue:

.

Αχ να ξέρες πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι; Είναι καλή λύση για δίαιτα πάντως αυτό. :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον αλλά και γι αυτά που μου προτείνετε, τα σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι από αυτά στην περίπτωσή μας. Δηλαδή ρώτησα και τις δύο παιδιάτρους για αλλεργική ρινίτιδα μήπως οφείλεται εκεί το μπουκωμα και μου απάντησαν ότι είναι πολύ μικρή για να εμφανίσει κάτι τέτοιο, για οισοφαγίτιδα ή παλλινδρόμηση δε νομίζω ότι μας συμβαίνει γιατί ξέρω από το Γιώργο πώς έκανε στην αντίστοιχη φάση. Πάντα τις καθαρίζω πριν το γεύμα τη μυτούλα με ορό και ρουφάω μυξούλες, ενώ διαπιστωμένα αυτή την εβδομάδα πήρε το πολύ 30 γρ οπότε σίγουρα δεν τρέφεται σωστά, αφήστε που το καταλαβαίνω και από το στήθος ότι είναι πολύ πρησμένο αφού σήμερα πολύ χαλαρά έβγαλα 250μλ με μία αντληση. Όσο για το μπιμπερό το ρώτησα και αυτό και μου είπαν ότι είναι χειρότερα να το προσπαθώ έτσι σε αυτή τη φάση γιατί δεν έχει μάθει να τρώει με μπιμπερό και τη δυσκολεύει περισσότερο. Για το έξω μου είπαν ότι της κάνει καλά να αναπνέει καθαρό αέρα! Και οι δύο γιατροί (η δικιά μας και στο ιατρικό) μου είπαν υπομονή (πόσο ακόμα???) μικρά και συχνά γεύματα και θα επανέλθει! Μου είπαν να βγάζω το γάλα και να το αποθηκεύω ώστε όταν επανέλθει που θα πεινάει περισσότερο να της ΄δινω και από αυτό! Για να δούμε πότε θα έρθει αυτή η μέρα! Για εξέταση ουρολοίμωξης και εγώ περίμενα ότι σήμερα θα μας έκαναν αλλά μου είπαν μόνο αν συνεχίσει κι άλλο θα κάνουμε γιατί είναι σίγουροι ότι είναι συνέπεια της ίωσης. Η αλήθεια είναι ότι τώρα είμαι κι εγώ αρκετά καλύτερα γιατί από το μεσημέρι έφαγε αρκετά καλά! Μακάρι να τέλειωσε αυτή η ιστορία γιατί είναι ότι χειρότερο να βλέπεις ένα τόσο δα πλασματάκι να ταλαιπωρείται έτσι. Πραγματικά νιώθω τόσο λιγόψυχη αυτές τις μέρες και θαυμάζω απίστευτα τις μαμάδες που έχουν σοβαρά προβλήματα τα παιδιά τους και εκείνες είναι εκεί βράχοι!

Βατραχάκι τι γίνεται, γυρίσατε από την παιδίατρο?

Σε κοίμισε μια χαρά ο Γρηγοράκης σου Ρίτα ε? κατάλαβε φαίνεται ότι ήσουν κουρασμένη από τη δουλειά!

Χτες που ήρθε ο νονός του μικρού του έφερε μία απλή λαμπαδίτσα αλλά είχε δώρο μία μπαλίτσα με τον τίγρη το φίλο του Γουίνι που χοροπηδάει διαρκώς και ο μικρός έχει τρελαθεί! Κι εγώ μαζί του γιατί ακουω συνέχεια αυτό το βζζζζζζζζζ που κάνει! Του έφερε και πολύ ωραία ρουχαλάκια και πασχαλινό αυγό!

mGKop3.png60Jvp3.png

ηρθαμε απο την γιατρο ειχαμε αργα ραντεβου και το απογευμα μου ξανανεβασε 39,6 πυρετο τα ειδα ολα!

τον εξετασε και ειναι καθαρος δεν του βρηκε τιποτα λιγο ερεθισμενο λαιμο μας ειπε οτι ειναι λογικα ιωση που καπου θα ξεσπασει λαιμο,μυξα,βηχα καπου αφου ειναι ομως λεει ευδιαθετος τον παρακολουθουμε και μονο αντιπυρετικα δινουμε ας ελπισουμε να μην ξανανεβασει τοσο υψηλο πυρετο!

Μαρινα μου τι ταλαιπορια μωρε περνατε κι εσεις αμαν αν δεις οτι συνεχιζει κανε εξεταση για ουρολοιμοξη να σου φυγει κι αυτη η ιδεα ευχομαι να πανε ολα καλα και να ξεκινησει να τρωει η μικρη!

α την ιδια λαμπαδα πηρα κι εγω στο βαφτιστιρι μας!

που ειναι η στονε σημερα;και η κικο;φανηκαν καθολου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...