Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα.

Εχει κολλησει σημερα ο υπολογιστής και παιδευομαι

Καταρχήν να ευχηθώ στην Ευα μας χρόνια πολλά μια και χθες δεν προλαβα να μπω.

Αλήθεια που είναι το Ευακι χάθηκε.

Μαράκι χαίρομαι που περάσατε ομορφα.

Η μικρή μετα που κλείσαμε το τηλεφωνο φώναζε «χιονια πολλα Ευα» , εσένα μονο «γεια σου» σου ειπε χα χα

Μαργαριτάκι και εσεις βλέπω ξεσαλώσατε .Μπραβο σας !

Αχ και εγώ με τον παιδικό τις ιδιες ανυσηχίες με σένα εχω.Αν και εγώ θα τη στείλω μετα τα Χριστούγεννα.

Vatraxaki μου περαστικά σας.Εύχομαι να είναι μια απλη ιωση και να περασει αμεσως

Εσύ πως είσαι ????

Εμείς χθες βγήκαμε στην παρέλαση .Η μικρή χειροκροτούσε και φωναζε «μπαβο» .

Μετα την αφησα στην πεθερα μου και βγηκαμε με φιλους για φαγητο.

Καλά περάσαμε.

Πολλα φιλακια σε ολες τις υπόλοιπες!!

Κική μου που είσαι.Σήμερα δεν ηταν το ραντεβου με το γιατρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α τωρα σε είδα Ευα μου.Περαστικα στην μικρουλα σου.Πιθανον να ειναι τα δοντακια της μωρε.

Και εσυ κορίτσι μου κοιτα να μην κουραζεσαι τοσο!

Ντινα μου εδω ειμαι !!!!

Μαργαρίτα τι να πω για τον Γρηγόρη σου?Φανταζομαι την εικόνα χα χα!Και που εισαι ακομα............

Ρίτα δεν τρώω καθόλου εσπεριδοειδή....:?

Πάντως εγώ δεν νιώθω οτι κάνω και τιποτα σπουδαίο βρε κορίτσια...:oops::oops::oops: τόσες και τόσες μανούλες δουλεύουν και θηλάζουν και νομίζω τα καταφέρνουν καλύτερα...

Όσο για το φαγητό είναι πονεμένη ιστορία αλλά αρχίζω και συνηθίζω σιγά σιγά και δεν μου κακοφαίνεται...αλλά απο το πολύ ψωμί δε λέω να χάσω την "κοιλίτσα" μου ακόμα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Βικάκυ μου γιατι καλε να βαλω τζόκερ?????

Χθες βρέθηκα με τα παιδια που σου ελεγα και ηταν πολύ απογοητευμενοι .Εχουν μεγαλο οικονομικο προβλημα γμτ και προς το παρον δεν μπορουν να κανου και πολλά.

Είνια χάλια εχουν χασει το κεφι τους.

Ριτα καλα ο μικρος εχει γινει μεγαλο αστερι στην ομιλια! Να τον χαιρεσαι!

Ευακι περαστικα στο παιδι! Μακαρι να μην ξανανεβασει πυρετο!

Κικο που εισαι καλε????????? Σε περιμενουμε να μας πεις νεα!!!:D

t7fQp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω ελπιζω να την περασουμε ετσι ελαφρια προς το παρων ειναι καλα και κεφατος εφαγε και κρεμα ενα πιατο νομιζω οτι ειναι ιωσουλα σε συνδιασμο με τα δοντια του γιατι βαζει και το δαχτυλο του πισω στους τραπεζιτες θα φανει!

Σουλα μου καλα ειμαι εγω λιγη υπνηλια εχω αλλα οκ!

Ευα μου περαστικα και σ'εσας ευχομαι να μην ξανανεβασετε πυρετο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάρες σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές!

Κωνκωνακι εδώ είμαι, είχα μαζέψει από χτες αλλα την βγάλαμε όλη μέρα στην αυλή σήμερα! Έχει καταενθουσιαστεί η Εύα!

Βατραχάκι μου εύχομαι να συνεχίσει έτσι καλά ο Τιμούλης. Αν μπορέσετε να τον πάτε και στο γιατρό ακόμα καλύτερα!

Νατάσα ωραία η εκπληξούλα του καλού σου!

Σούλα τρελλαθηκα με την Ανδριάννα. Αχ κορίτσια μου μίλησε το κοριτσάκι μας!!!! Μου είπε ''γεια σου'' και μετά της Λέω ''τι κάνεις κοπέλα μου'' και μου λέει ''καλά'' λες και ήταν μεγάλο παιδί!

Ριτάκι ωραίο το athens heart ε? Εμένα μου αρέσει πολύ εκεί! Καλά σε βλέπω σε λίγο καιρό να μην προλαβαίνεις τίποτα από τις διαταγές! :lol: :lol: :lol:

deleni μου εγώ δεν το θεωρώ απλά σπουδαίο αυτό που κάνεις με τον θηλασμό, αλλά άθλο! Είναι και η δίαιτα στη μέση, η δουλειά, η Αναστασία. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται βουνό! Μπράβο και πάλι! Κράτα γερά!!!!

Ευάκι περαστικά σας!

Το απόγευμα δουλεύω και δεν θέλω καθόλου..το καλό είναι ότι δεν δουλεύει ο καλός μου οπότε θα είναι με τον μπαμπάκα της το Ευάκι και ξέρω ότι θα περάσουν σούπερ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ.

Πήρα τηλέφωνο πριν από λίγο και δεν ανέβασε πυρετό η Ραφαελίτσα μου και έφαγε και κάτι ψιλά.Δόξα το Θεό.

Βατραχάκι μου πως είσαι εσύ????Πως τα πας??? Τι λέει ο γιατρός???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Βικάκυ μου γιατι καλε να βαλω τζόκερ?????

Χθες βρέθηκα με τα παιδια που σου ελεγα και ηταν πολύ απογοητευμενοι .Εχουν μεγαλο οικονομικο προβλημα γμτ και προς το παρον δεν μπορουν να κανου και πολλά.

Είνια χάλια εχουν χασει το κεφι τους.

να βαλεις τζοκερ γιατι μολις εγραψε η ευα στο καπακι ρωτησες που ειναι!!!

να ξερεις οτι αν μπορω καπου να βοηθησω ειμαι εδω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκυ μου να είσαι καλα κοριτσι μου.Οταν θα τα καταφέρουν τα παιδια θα χρειαστώ τη βοηθεια σου.

Και όσο για το τζοκερ να παω βρε και τα κερδη μισα μισα.

Ευακι μου ναι η Ευουλα της Αρμας ειναι Ευαγγελία.Αντε ειδες μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου.

Μαρακι μου η αλήθεια είναι οτι λεει πολλά η μικρή μου αλλα άκόμα ένω παλευει η κακομοιρα να πει λεξεις της βγαινουν περισσότερο προς κινεζικην!!!!!!!

Καλη δουλιτσα το απόγευμα!

Βατραχάκι μου πως είσαι εσύ????Πως τα πας??? Τι λέει ο γιατρός???

καλα ειμαι γλυκια μου στην αναμονη η γιατρος μου την τριτη με ειδε ειχα κατι συσπασεις αλλα ακομη ειναι ψιλα ο μικρος.

εσυ πως πας;με το ζαχαρο τι εκανες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...