Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τελικά ο μικρός είχε μια ελαφριά γαστρεντεριτιδα, γι αυτό και ήταν ανήσυχος τα βράδια. Χθες το απογευμα ξαφνικά χωρίς ντεπόν έπεσε η θερμοκρασία του στους 36,6 και έφαγε ενα πιάτο κρεατόσουπα και ζήτησε να πιεί και γάλα:shock:. Στις 21.30 πήρε την πιπίλα του και πήγε μόνος του για υπνο. Ούτε κιχ δεν έκανε όλη νύχτα το μωρό μου!:D Σήμερα περδικι στο σχολείο πήγε τρέχοντας, όπως πάντα!

Ρίτα μου γιατί τόσο άγχος βρε κοπέλα μου? Για τις αρρωστιες στο σχολείο είτε τον στείλεις 1η δημοτικού, είτε τώρα θα είναι το ίδιο. Τον πρωτο χρόνο δυστυχώς είναι πιο ευαλλωτα στις ιωσεις. Επίσης το σχολείο προσφέρει και καλα δεν είναι τόσο χάλια. Δεν αμφιβάλλω οτι του έχεις μάθει πολλά, απλά μπορεί να μάθει άλλα τόσα στο σύνολο με τα άλλα παιδάκια. Ετσι κ αλλιώς θα τον παίρνεις νωρίς. Και εγώ μόνο 4 ώρες τον αφήνω εκεί. Και μιλάμε για τον Γρηγορη έτσι? Που όχι μόνο δείχνει πιο μεγάλος αλλά συμπεριφέρεται και σαν πιο μεγάλο παιδάκι;).

Στο δημόσιο που πάει ο Κωνσταντίνος είναι στη τάξη 10 παιδάκια και έχουν 3 δασκάλες.

Στο ιδιωτικό που ρώτησα πριν κανα μήνα είναι πάλι γύρω στα 10 παιδάκια με 1 δασκάλα. Για τιμή μου είπαν 315 τον μήνα + 150 ευρω για Χριστουγεννα και 150 για Πασχα και για εγγραφή νομίζω 100 ευρω. Πολλά λεφτα!

vatraxaki πώς είναι ο Τίμος?

Ευα Χρόνια Πολλά με υγεία και με το καλό να έρθει και η 2η κορουλα σου.

Μαρίνα οι ιδιωτικοί δουλευουν τον Αυγουστο κανονικά (τουλάχιστον σε αυτον που ρωτησα εγώ). Πως είστε σήμερα?

Επεξεργάστηκαν by blume

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

εμεις εχουμε παλι πυρετο ευτυχως το βραδυ ηταν πολυ ηρεμος και δεν ανεβασε υψηλο πυρετο τον κρατησε το υποθετο εως της 9 το πρωι που του εδωσα σιροπι και ειχε 38,7 για να δουμε πως θα παει προς το παρων τα κεφια μια χαρα ειναι το απογευμα μπορει να τον παω στη γιατρο γιατι εχουμε σ/κ μπροστα μας!

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

εσεις τι κανετε;

αρμακι μου χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα!!!και του χρονου με υγεια!

κωνκων μου ευτυχως ειναι καλυτερα ο μικρος σου ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τελικα εχθες ξεκινησαμε κατα τις 8 το βραδυ και πηγαμε στο Athens heart.Εκει στον κατω οροφο εχουν βαλει πλαστικα παιχνιδια καρεκλες σπιτακια κτλ κατι σαν δωρεαν παιδοτοπο και ειχε πολλα παιδακια που επαιζαν.Ο Γρηγορης κολλησε σε 2 αρκετα μεγαλα κοριτσακια που εβαζαν τις καρεκλες και τα τραπεζια στη σειρα και κατι σκαμπο και ανεβαιναν πανω να κανουν ολη τη διαδρομη σκαρφαλωνοντας.Ε ο μικρος της παρακολουθουσε με μεγαλη προσηλωση και μετα αρχισε να τους περνει τα καρεκλακια και τα τραπεζια παρακαλω χαχα και να τα βαζει πιο περα σε δικη του σειρα και μετα εκανε οτι εκαναν και εκεινες..Εξαλλες εγιναν οι πιτσιρικες ωσπου ειδαν και αποειδαν και τον επαιξαν και αυτον...να μου πηγε που σκαρφαλωνε πανω στα τραπεζια και στις καρεκλες οχι οτι θα επεφτε (αλιμονο μαθημενος)απλα τα κοριτσια θα ηταν κια 9 ετων και φοβηθηκα μη μου τον πλακωσουν.

Τελικα τον πεισαμε μετα απο ωρα να ανεβουμε πανω και πηγαμε σεεναν παιδοτοπο που εχει και λυσαξε συν οτι ξεπαραδιαστηκαμε διοτι ειχε μηχανηματα μπασκετ και αυτοκινητακια εκτος του παιδοτοπου και ηθελε να τα κανει και αυτα.

Με το ζορι τον πηραμε απο εκει στις 10 μιση και γυρισαμε..Εννοειται οτι κοιμηθηκε ξερος.

Βατραχακι μου.Οχι ρε γμτ....περαστικα σας βρε παιδι μου.Ας τον δει η γιατρος μιας και εχετε σκ μπροστα σας.

Κων κων μου σαλτσα φραουλας ψαχνεις?Κατσε να δω και θα σου πω.

deleni μου χαρα στοκουραγιο σου,διαιτα,θηλασμος,γουλιες,δουλεια,αντλησεις,2 παιδια...εισαι αξιοθαυμαστη.

Στο τσουρεκι...τα υγρα πχ.χυμο πορτοκαλιου ξερω οτι μπορουμε να τα αντικαταστησουμε με υγρο.Δε ξερω και τι τρως για να σε βοηθησω.Ας πουμε και η φαντα θα τον πειραζε?Το λεμονι?να ειναι με αρωμα λεμονιου?

Αρμακι μου τελεια ε?Μπραβο και του χρονου.ΓΕροι να εισαστε να το ξαναγιορτασετε!Αρεσαν τα γλυκα?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κων κων μου

1 κιλό φράουλες

2 κούπες νερό

1 1/2 κούπες ζάχαρη

4 κουταλιές Corn flour

2 κουταλιές χυμό λεμόνι

3 κουταλιές κονιάκ

Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις βράζουμε στο νερό μας για 10 λεπτά.

Τις σουρώνουμε και παίρνουμε το ζουμί τους που πρέπει να' ναι 3 κούπες.

Ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και το λεμόνι ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά να διαλυθεί και στο τέλος βάζουμε το corn flour διαλυμένο σε λίγο νερό ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η σάλτσα και γίνει διαυγές.

Ρίχνουμε μέσα τις φράουλες.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφού κρυώσει ελαφρώς ρίχνουμε μέσα το κονιάκ.

Μπορούμε όταν κρυώσει να την βάλουμε στη καταψυξη και να την διατηρήσουμε για πολύ καιρό!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ειναι φοβερη εγω βαζω και σε σακουλακια στην καταψυξη αν φτιαξω και εχω..

Παει ωραια και με σαντυγι και κρεπα.. μμιαμ και ευκολη ταρτα με μια ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης και απο πανω αυτη τη σαλτσα.

αλλα και σε παγωτο και με βιταμ και ψωμακι για τον μικρο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ειναι φοβερη εγω βαζω και σε σακουλακια στην καταψυξη αν φτιαξω και εχω..

Παει ωραια και με σαντυγι και κρεπα.. μμιαμ και ευκολη ταρτα με μια ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης και απο πανω αυτη τη σαλτσα.

αλλα και σε παγωτο και με βιταμ και ψωμακι για τον μικρο

Λιωμα με έκανες φτάνει..... :mrgreen: Πάω να ξεκινήσω!

Καλημερα!!!!!!!!!

Καλε χθες ηρθε ο αντρας μου, εκπληξη! Τελειωσε νωριτερα τη δουλεια του, τα μαζεψε και εμφανιστηκε χθες το βραδυ στις 12. Κοκκαλο εμεινα!:D

Βατραχακι μου περαστικα σας! Τριημερη ιωσουλα θα ειναι μωρε, μη σκας! Αφου δεν τρωει κιολας, ειναι πολυ πιθανο να τον ποναει ο λαιμος του. Θα δεις απο αυριο θα δεις μια βελτιωση. Παντως και ο πυρετος ειναι πολυ ηπιος, πολυ καλο αυτο!

Deleni κι εγω σε θαυμαζω, να το ξερεις! Χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου! Εισαι πολυ αξια!!!

κωνκων μπραβο σας κι εσας που γινατε καλα!!!

Αρμακι μου και του χρονου να ειστε καλα!!! Να τη χαιρεστε και παλι!!!

Ριτα ξεσαλωσε ο μικρος! Κι εμας τα ιδια κανει! Σημερα ερχεται η αδερφουλα μου και θα παμε ολοι μαζι το βραδυ για φαγητο... Για να δουμε ποσο θα αντεξει..

t7fQp3.png

Μα που ειστε ολες σημερα που ειμαι χαλαρη?

Θα φυγετε Πασχα για πειτε.

Αφου μονολογω να σας πω το χθεσινο που μου ειπε ο Γρηγορης ενταξει δνε ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα εχω παθει πλακα με τα ρηματα που εχει μαθει χωρις να του τα τονισουμε.

Ετρωγε λιγο ψωμι με μαρμελαδα και πασαλειφτηκε και τον εβλεπα ανοιγοκελινε τις παλαμες του και μου λεει ΄΄Κολλανε΄΄΄εμεινα...

Του λεω αγορι μου θα παμε να τα πλυνουμε και μου λεει ''φέρε πετσετα'' χαχα εντολες καργα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ετρωγε λιγο ψωμι με μαρμελαδα και πασαλειφτηκε και τον εβλεπα ανοιγοκελινε τις παλαμες του και μου λεει ΄΄Κολλανε΄΄΄εμεινα...

Του λεω αγορι μου θα παμε να τα πλυνουμε και μου λεει ''φέρε πετσετα'' χαχα εντολες καργα...

χαχαχαχα δεν παίζετε ο Γρηγόρης! Τρέχουμε μανούλα τρέχουμε..... Εμαθε και να διατάζει....:mrgreen:

Λοιπόν έτοιμο το τσιζκεικ. Ρίτα μου η σάλτσα φοβερή!!!

Αντε να φτιάξω και τα κεφτεδακια μας και να πάω να πάρω τον γιόκα μου!

ana μου ωραία έκπληξη σου έκανε ο καλός σου! Καλως τον δεχτηκες!

deleni μου μπράβο σου που προσπαθείς τόοοοσο για τον θηλασμό. Και τί τρως τελικά???

armaki που είσαι? Μαζευεις τα χθεσινά?

Και η Σούλα δεν εμφανιστηκε σήμερα...

Κορίτσια μου καλημέρα,

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας , τις κρατάω γλυκά μέσα στην ψυχή μου και σας θυμάμαι πάντα!!!!

Εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί με κάτι τρεξίματα που είχα έξω γυρνούσα σπίτι πολύ κουρασμένη με αποτέλεσμα να μην έχω κουράγιο να κάτσω δευτερόλεπτο στο computer να σας διαβάσω.

Όσο για χθες δεν γιόρτασα , δεν είχα κουράγιο καθόλου κουράγιο για ετοιμασίες και φασαρίες.Γιόρταζε και ο βαφτησημιός μου και πήγαμε εκεί από το πρωί , φάγαμε εκεί και γυρίσαμε το απόγευμα.Εντωμεταξύ βρε κορίτσια η Ραφαέλα χθες όλη μέρα δεν έφαγε τίποτα, μετά το μεσσημέρι μου έλεγε "μανούλα, πονάει στόμα μου" μάλλον τα δόντια της και κατά της 7,00 ανέβασε και πυρετό.Ευτυχώς όμως σήμερα δεν ανέβασε καθόλου.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο.Φιλάκια σε όλες!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...