Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Σίγουρα να κάνεις μία σειρά εξετάσεων γιατί δεν δικαιολογείται στην ηλικία σου τέτοια τιμή. Ίσως να δοκιμαζες κι άλλο διαγνωστικό. Στους υπερήχους έβλεπε καταβολές ο γιατρός? Έχεις κάνει παρακολούθηση?

Κι εξωσωματικη να καταλήξετε θα πας περίφημα σ'αυτή την ηλικία.

Ναι και παρακολούθησα και την ωορρηξία με βάση των υπέρηχο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς πληρώνουμε 310 και δεν πληρώσαμε εγγραφή. Βέβαια στην επαρχία μπορεί να ισχύουν διαφορετικές τιμές. Για την Κέρκυρα π.χ. θεωρείται ακριβός καθώς οι άλλο κυμαίνονται γύρω στα 200, αλλά εμείς δεν πηγαίνουμε τίποτα άλλο, πέρα από το μεσημεριανό του παιδιού. Δεκατιανά (φρούτα ή αυγό), γάλα (για όσα δεν έχουν πιει πριν πάνε), πάνες, μωρομάντηλα είναι όλα δικά τους. Στους πιο φτηνούς πας και αυτά.

Α ναι και εμενα μου ειπανε τιποτα αλλο περα απο αυτα..ουτε υλικα,ουτε φωτογραφιες,ουτε φαγητα,ουτε πανες,ουτε εισητηρια αν τα πανε καποια στιγμη αργοτερα θεατρακια, τιποτα.

Α και κατι ακομα ρε κοριτσια οι αιθουσες ειναι πολυ ευρυχωρες?Εγω σαν να τις ειδα μικρες αλλα δεν εχω κα μετρο συγκρισης θα παω και αλλου να δω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατι αλλο..μου ειπαν οτι το μημα για 2,5 ετων θα ειναι εως 10 παιδακια ειναι καλα?Πως το τσεκαρουμε αυτο?

Καλά είναι, αλλά πόσες δασκάλες; Το τμήμα της Αλεξάνδρας έχει 9 παιδάκια με 1,5 δασκάλα (η μία κοπέλα είναι βοηθητική σε δύο τμήματα). Αν η μία χρειαστεί να αποχωρήσει λίγο με κάποιο παιδάκι υπάρχει η άλλη. Επίσης σε εμάς δεν κλείνει Αύγουστο, αλλά είναι και λογικό γιατί οι περισσότεροι τότε σε μια τουριστική περιοχή δουλεύουν

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ριτα η σαντιγυ εγινε λίγο πηκτη, μηπως ηθελε λιγοτερο χτυπημα ή επρεπε να βαλω ολο το ζαχαρουχο για να αραιώσει;; (εβαλα το μισο και εγινε πολύ γλυκο)

Χμμ ναι για αυτο εγω ειπα οτι εβαλα τα αγλυκα digestive τα πρασινα.

Μαλλον το ηθελε ολο το ζαχαρουχο.

Εσας σας βγηκε καλο κομματι ,κοπηκε καλα?Εμενα αυτο ηταν το μοναδικο μου προβλημα.Την αλλη φορα θα βαλω βαση απο κατω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά είναι, αλλά πόσες δασκάλες; Το τμήμα της Αλεξάνδρας έχει 9 παιδάκια με 1,5 δασκάλα (η μία κοπέλα είναι βοηθητική σε δύο τμήματα). Αν η μία χρειαστεί να αποχωρήσει λίγο με κάποιο παιδάκι υπάρχει η άλλη. Επίσης σε εμάς δεν κλείνει Αύγουστο, αλλά είναι και λογικό γιατί οι περισσότεροι τότε σε μια τουριστική περιοχή δουλεύουν

Ετσι ακριβως 1,5 δασκαλα μια κυριως και μια βοηθητικη μου ειπαν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και κατι ακομα ρε κοριτσια οι αιθουσες ειναι πολυ ευρυχωρες?Εγω σαν να τις ειδα μικρες αλλα δεν εχω κα μετρο συγκρισης θα παω και αλλου να δω.

Στον ίδιο χώρο που θα παίζουν θα τρώνε και θα κοιμούνται κιόλας;

Διαφημίσεις

Ριτα νομιζω πως αυτη η τιμη για τα δεδομενα της Αθηνας ειναι μια μεση τιμη..Εσυ που ψαχτηκες αρκετα, στους αλλους παιδικους τι τιμες σου δωσανε;;;

Ιωαννα νομιζω πως ο ανταγωνισμος στην Κερκυρα δεν ειναι τοσο εντονος..

Αλλιως με αυτα που προσφερει ο παιδικος της Αλεξανδρας θα επρεπε να ειναι στα 500 ευρω..

Joa αν μεσα στα 350 ευρω ειναι το φαγητο των παιδιών και το σχολικο, πραγματικα ειναι πολύ καλή τιμη!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οχι ειναι στην ουσια κατι σαν 3 δωματια.Ο ενας χωρος ειναι φαγητου,ο αλλος για παιχνιδι κτλ συν ο τριτος που βαζουν κατι στρωματα κρεβατακια για οσα κοιμηθουν(εγω θα τον περνω νωρις) ο οποιος μεσα στη μερα ειναι και αυτος ελευθερος.

Αλλα ολο αυτο μαζι μη φανταστιες δεν ειναι πολυ μεγαλο .

Συν μια αυλη βεβαια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα πάγωσε και κοπηκε σε κομματι

Με στρωσεις πάντως που το προσπάθησα η σαντιγυ δεν "επαλειφοταν", επρεπα να την βαλω σε κορνε και δεν ειχα τη διαθεση να καθυστερω..

Ρίτα αφού ο χώροι είναι ξεχωριστοί είναι καλά. Στο λέω γιατί είχα δει και Σταθμούς που ή δεν είχαν καθόλου κρεβατάκια ή ήταν όλα μαζί (φαί, παιχνίδι, ύπνος) σε ένα χώρο. Γενικά τι εντύπωση σου άφησε; Και ο χώρος και οι άνθρωποι. Εγώ όταν είχα δει το δικό έφυγα ενθουσιασμένη.

Διαφημίσεις

Ρίτα αφού ο χώροι είναι ξεχωριστοί είναι καλά. Στο λέω γιατί είχα δει και Σταθμούς που ή δεν είχαν καθόλου κρεβατάκια ή ήταν όλα μαζί (φαί, παιχνίδι, ύπνος) σε ένα χώρο. Γενικά τι εντύπωση σου άφησε; Και ο χώρος και οι άνθρωποι. Εγώ όταν είχα δει το δικό έφυγα ενθουσιασμένη.

Ενθουσιασμενη δεν εφυγα...καπως μου εκατσε ο χωρος τον βρηκα λιγο μικρο αλλα σου λεω μπορει να ειναι και η ιδεα μου θα δω και αλλους για να κρινω.Αν σκεφτεις οτι εχω συνηθισει το Γρηγορη να αλωνιζει σε 120τ.μ ε μου φανηκε λιγος ο παιδικος χαχα

Οσο για τους ανθρωπους και οσα μου ειπαν τα βρηκα μια χαρα δε μπορω να πω αλλα και παλι ξερω και εγω τι θα ελεγαν τιποτα διαφορετικο?Στην πραξη ειναι το θεμα.Μου προτειναν για προσαρμογη την πρωτη βδομαδα να τον πηγαινω καθε μερα απο λιγο και ολο να το αυξανουμε.

Α εχει και παιδιατρο 1 φορα στις 15 πολυ σημαντικο να του βλεπει τα αυτια!!Χχαχα

Το μεγαλυτερο ατου ειναι οτι ειναι πολυ κοντα μας και μπορει και η μανα μου να πεταχτει ανα πασα στιγμη αν τυχει κατι.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μμμ μαλλον τελικα επρεπε να βαλω λιγοτερο μειγμα κρεμας.

Παντως πολυ νοστιμιο...εχθες το περιμεναμε πως και πως και μου το εσπασε ο ατιμος ο μικρος.

Τέτοια θράυση το γλυκό μου δεν την περίμενα. Και να φανταστείτε ότι τη συνταγή μου την έδωσε η κουμπάρα μου και εγώ δεν το έχω φτιάξει ακόμα. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσενα σου βγηκε λιγο αραια δλδ ενω εγω επρεπε να βαλω ή περισσότερο ζαχαρουχο ή να το χτυπησω λιγοτερο..

Ιωαννα για καντο κι εσυ που το εφαγες να μας πεις το μυστικό...

Σας αφηνω κοριτσια, καλό απόγευμα!!

Λοιπον παιδικοι συνεχεια..

Στον δικο μας παιδικο ειναι 6 παιδακια με 1 1/2 δασκαλα αλλα ο δικος μας παιδικος ειναι απο τους λεγομενους μικρους (ολος ολος ο παιδικος εχει 35 παιδακια)σε εμας εχει ξεχωριστο χωρο για παιχνιδι , ξεχωριστο χωρο για υπνο και ξεχωριστο για φαι . Στους περισσοτερους που ειδα εχουν συνηθως ενα χωρο για παιχνιδι -υπνο και τραπεζαρια ..Εμας τα εχουν τελειως διαχωρισμενα τα παιδακια εως 3 ετων (σε αλλο οροφο )και αλλου το προνηπιο και νηπιο .Παντως κατα κανονα 10 παιδακια ανα ταξη ειναι καλα !!

Ααα και μην ξεχασω 350 αλλα δωσαμε και 200 ευρω για υλικα(ελεος!!!τα υλικα που θελει ενα παιδι 20 μηνων!!)και εξω φωτογραφιες και ημερολογια!!περιλμαβανεται φυσικα σχολικο -φαγητο και δεκατιανο ..

Και φυσικα στο 95% των παιδικων ο Αυγουστος πληρωνεται και ας ειναι κλειστος ο παιδικος ..

Αυτο το γλυκο θα το φτιαξω και εγω ...με ξελιγωσατε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...