Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Σίγουρα να κάνεις μία σειρά εξετάσεων γιατί δεν δικαιολογείται στην ηλικία σου τέτοια τιμή. Ίσως να δοκιμαζες κι άλλο διαγνωστικό. Στους υπερήχους έβλεπε καταβολές ο γιατρός? Έχεις κάνει παρακολούθηση?

Κι εξωσωματικη να καταλήξετε θα πας περίφημα σ'αυτή την ηλικία.

Ναι και παρακολούθησα και την ωορρηξία με βάση των υπέρηχο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρούλα τον έχεις ακουστά τον Μπενάκη , Βγενάκη ή τον Αλέκο. Αν όχι αυτό που σου προτείνω να κάνεις ή να παίρνεις απο δώρα ότι μπορείς εσύ και αν το σχολιάζουν τα σκατούλικα τότε ξαφνικά θα παθαίνεις κάτι στα αυτιά και δεν θα έχεις καμία επαφή με τα πιτσιρίκια.

Πικουλινάκι τελικά πότε θα γίνει η βάφτιση; μπορεί και να σε έχω ξαναρωτήσει βέβαια αλλά μη με παρηξηγείς.

Πετρούλα τον έχεις ακουστά τον Μπενάκη , Βγενάκη ή τον Αλέκο. Αν όχι αυτό που σου προτείνω να κάνεις ή να παίρνεις απο δώρα ότι μπορείς εσύ και αν το σχολιάζουν τα σκατούλικα τότε ξαφνικά θα παθαίνεις κάτι στα αυτιά και δεν θα έχεις καμία επαφή με τα πιτσιρίκια.

Πικουλινάκι τελικά πότε θα γίνει η βάφτιση; μπορεί και να σε έχω ξαναρωτήσει βέβαια αλλά μη με παρηξηγείς.

6 Ιουνιου !!!

με το καλό να είναι κοπέλα μου, τελικά σκέφτηκες κάποιο θέμα ή δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα;

Δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομα. Δε ξερω καθολου γιατι με πηρε η νονα τηλ. και μου ειπε οτι αγορασε το φουστανακι που θα παει η μπεμπα στην εκκλησια . Ειναι ασπρο με κόκκινο και νομιζω οτι θα με περιορισει.

Διαφημίσεις

Δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομα. Δε ξερω καθολου γιατι με πηρε η νονα τηλ. και μου ειπε οτι αγορασε το φουστανακι που θα παει η μπεμπα στην εκκλησια . Ειναι ασπρο με κόκκινο και νομιζω οτι θα με περιορισει.

κάτι σε πασχαλίτσα , θα σε ενδιέφερε;

Κορίτσια σας χαιρετώ, καλό απόγευμα σε όλες.

Ρε εσυ Ριτα πραγματι βγαζεις πολύ αγχος για τον παιδικο...

Γιατι σε εχει ταραξει τοσο;;Απο τις αρρωστιες φοβασαι ή την προσαρμογη του;;

Ενταξει γυρισα ..δεν τρελαθηκα κιολας αλλα οσα ακουσα και ειδα καλα μου φανηκαν.

Πετρουλα θεωρω οτι ειναι πολυ μικρα τα παιδια μας ακομα για να ειναι συνεχεια αρρωστα.Ακομα βρεφη θεωρουνται και εφοσον τον παω παιδικο ξερω εκ των προτερων οτι θα αρρωσταινει.

Αυτο ειναι κατι που δε με ευχαριστει καθολου σαν επιλογη στη συγκεκριμενη ηλικια για πολλους λογους και το αγχος μου ειναι δεδομενο καλα το διακρινεις.Η υγεια ειναι το παν.

Απο εκει και περα θα παει οπως ολα τα παιδακια και οπως ειπα και πιο πανω δεν τον φοβαμαι στην προσαρμογη του ξερω οτι θα τα παει μια χαρα.Εχει μαθει να ειναι νομιζω αρκετα ανεξαρτητος οποτε ολα θα ειναι καλα σε αυτο το κομματι.

Παω να φτιαξω γλυκο γιοβαννας!!Κικο για σενα που μερωτησες θα το φωτογραφισω να το δεις το γλυκο νομιζω οτι θα αρεσει στη γιορτη του μικρου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα δεν σε βρισκω υπερβολικη, καταλαβαίνω την αγωνία σου και ειναι και δικη μου, νομιζω όμως ειναι αναγκαιο κακο, ας μου επιτραπει ο ορος...

Ας δουμε τα καλά, την κοινωνικοποίηση, την φυλαξη και ακομη-ακομη και το οτι έτσι χτίζει το ανοσοποιητικό του με τα αντισώματα που αναπτύσσει ύστερα από κάθε ίωση...

Της κουμπαρας μου που ειναι πολύ φιλασθενο παιδακι δεν τον εστειλε καθολου στον παιδικο για αυτον ακριβως το λόγο και οσες αρρωστιες δεν κολλησε στον παιδικο τις κολλησε ολες στα νηπια...

Θα περασουν απο αυτη τη φαση ολα τα παιδακια, μακαρι να ειναι οσο πιο ανωδυνο γινεται...

Τωρα αν υπαρχει η πολυτελει της επιλογης του σταθμου με ολιγαριθμα τμηματα και τα σχετικα, αυτο ειναι το ιδανικό..

Μολις φτιαξεις το γλυκο θελω να το δω κι εγω..Θελω να το φτιαξω αυριο κι αν μου αρεσει θα το κάνω και το Πάσχα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πήγα στο γυμναστηριάκι μου χτυπήθηκα μία ωρίτσα, χτύπησα στο καπάκι μία σοκολάτα και να 'μαι πάλι!!! Τρομάρα μου το γυμναστήριο με μάρανε!!!

Λοιπόν Βατραχάκι, στο Γιώργο είχα κάνει επισκληρίδιο με 6 διαστολή γιατί νωρίτερα φοβόμασταν ότι θα επιβράδυνε τη διαδικασία! Στη μπέμπα η αλήθεια είναι ότι δεν πονούσα και δεν το χρειαζόμουν αλλά ο γιατρός επειδή με ετοιμαζε για καισαρική (τα χρειάστηκε μετά την εξέταση αίματος και δε μου άφηνε πολλά περιθώρια!) επέμενε και με 3 διαστολή να κάνω για να είμαι έτοιμη (με το σωληνάκι) σε περίπτωση που μπαίναμε εκτάκτως για καισαρική! Επειδή ήμουν αρνητική γιατί φοβόμουν μήπως σταματήσει η διαδικασία της διαστολής με την επισκληρίδιο συνενοηθηκαν με τον αναισθησιολόγο να μου βάλουν μόνο το ένα φάρμακο που δεν είναι το ισχυρό αναλγητικό, έχει ήπια αναλγητική δράση, καταλαβαίνεις όμως και αισθάνεσαι κανονικά τα πόδια και τον πόνο, αλλά βοηθάει να μαλακώσει ο τράχηλος! Μόλις μου το βάλανε πολύ εύκολα έκανα διαστολή ενώ είχαμε κολλήσει στο 3, και τσουπ με εξετάζει ο γιατρός και μου λέει ουπς διαστολή 10 μην το βγάλεις ακόμα να πάμε χειρουργείο! Το άλλο φάρμακο δεν προλαβαίνανε και μου το βάλανε στο δρόμο από το δωμάτιο στο χειρουργείο! Εντομεταξύ με το που μπήκαμε χειρουργείο έσπρωξα δύο φορές και βγήκε η μπουμπούκα αλλά δε μετανιώνω που έκανα την επισκληρίδιο γιατί με τα ράματα είμαι χεθμεντέν!!!

Πικουλινάκι πού θα πάτε κολυμβητήριο?Οακα? Εμείς πάμε στο σύλλογο ΥΔΡΙΑ, κανονικά σε κάθε τμήμα είναι 5 παιδάκια αλλά όλο το Χειμώνα ο Γώγος ήταν το πολυ με 1 ή2 λόγω ιώσεων! Εκτός βέβαια από την προηγούμενη φορά που ζητήσαμε να πάει νωρίτερα και πήγαμε με τα μεγαλύτερα παιδιά ήταν σύνολο5 και τσουυυυπ να ένα κάρο ιώσεων!Πάρε ιδέες για τη βάφτιση να μαθαίνω κι εγώ! Μου άρεσε πολύ και το θέμα Πασχαλίτσα και οι πεταλούδες! Ξέρεις σαρδελίνα μετά θα σε ζαλίσουμε με ερωτήσεις!!!

Ρίτα μην αγχώνεσαι, ο Γρηγόρης σου έχει ανάπτυξη πολύ μεγαλύτερου παιδιού και δε θα κολλάει τόσο εύκολα αλλά ακόμα και αν αρρωσταίνει θα τα περνάει στο πόδι! Εξάλλου και σε παιδότοπους πηγαίνετε και αρκετές επαφές με παιδάκια έχετε ήδη, αν ήταν θα είχε δείξει προδιάθεση και θα κολλούσε ήδη εύκολα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Στο Δαις εχουμε κανει αιτηση. Δυο φορες την εβδομαδα μεχρι 5 παιδακια.

Στη γειτονια μας (με βολευει περισσοτερο) ειναι καθε Σαββατο μεχρι 10 παιδακια. Αυτο λεω να το αποφυγω!!!!!

Έχει και στη γειτονιά σας? Το ΔΑΙΣ σε ποιό κολυμβητήριο είναι? Όσο λιγότερα παιδάκια τόσο καλύτερα, άσε που πρέπει να δεις και σε ποιό κολυμβητήριο είναι και αν η πισίνα είναι με χλώριο ή όχι! Εκεί που πάμε το Γωγουλίνο έχει όζον και όχι χλώριο! Μετά τα 3 τα βάζουν στη μεγάλη πισίνα με το χλώριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πωπω ρε Μαρινα διαβαζω τα περι τοκετου σου και αγχωθηκα γμτ..

Θυμαμαι που εγω του ζητησα απο την πρωτη στιγμή επισκληριδιο εκεινος μου ειπε οτι θα βαλει το ελαφρυ αναισθητικο για να μην επιβραδυνουμε τον τοκετο και το αποτέλεσμα ήταν 12 ωρες αναμονη με πονους και οταν τελικα ζητησα επιπλεον φαρμακο γιατι δεν αντεχα, ειδαν οτι δεν ειχε γινει σωστα η τοποθετηση της επισκληριδιου και το φαρμακο δεν περνουσε σωστα..

Αυτη τη φορα οταν ερθει η ωρα δεν ξερω πραγματικα τι να ζητησω...

Ασχετο, το πρωί σηκωθηκα με φτερνισματα και ενα παλιομπουκωμα..Που το τσιμπησα δεν ξερω...

Τωρα εχει φρακαρει το συστημα και εχουμε παραγγειλει απ'έξω, χορτο θα τρώω πάλι...Γμτ!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να'μαστε κι εμείς! Είμαι χαμένη γιατί έχουμε στο νοσοκομείο την πεθερά μου. Έσπασε το γόνατο και έκανε εγχείριση χθες. Θα κάνει είπανε κοντά 6 μήνες για να περπατήσει... Αφήστε που δεν θα μπορεί να κρατάει και την Κάτια.. Να μην σας πώ για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στον Ευαγγελισμό και φρίξετε... Ήταν που ήταν χάλια, πέσαμε και στις απεργίες! 2 νοσηλεύτριες για 150 άτομα όπως τα υπολογίζω. Ούτε την πάπια δεν φέρνανε και την εγχείριση θα την έκανε μετά το Πάσχα. Τελικά την πήγαμε σε ιδιωτικό.

Για τα γάλατα τώρα, εγώ της δίνω φρέσκο γάλα χωρίς πρόσθετα από 12 μηνών. Όλες τις βιταμίνες τις παίρνουν πλέον από τις υπόλοιπες τροφές. Βιταμίνη Α που αναφέρατε έχουν οι ντομάτες (και ο πελτές ντομάτας). Αρκεί να τρώνε βέβαια φρούτα, λαχανικά, κρέας, αυγά, ψάρια κτλ.

Για τη χοληστερίνη, οι τελευταίες έρευνες αν θυμάμαι καλά δείχνουν οτι δεν μπορεί να προκληθεί καν από κακή διατροφή. Πρέπει να έχεις προδιάθεση. Πρέπει λίγο να το ψάξουμε. Καταρχήν κάτω από 2 ετών δεν συζητιέται καθόλου το θέμα του περιορισμού των λιπαρών γιατί είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου κτλ. Μετά, καλό είναι να εξετάζονται τα παιδιά των οποίων οι κοντινοί συγγενείς πάσχουν από καρδιοπάθειες, ή έχουν πάθει εγκεφαλικά κάτω των 55 ετών. Αν βρεθούν υψηλές τιμές, τότε προχωράς σε μέτρα για την αντιμετώπισή της. Εννοείται οτι γενικότερα επιδιώκουμε να τρώμε υγιεινά και αποφεύγουμε τα τηγανιτά και φαστ φουντ.

Ρίτα δεν έχουν όλα τα παιδιά τον ίδιο οργανισμό. Λίγα μωρά είναι συνέχεια άρρωστα και ο Γρηγοράκης δεν θα είναι από αυτά.. λίγες μυξούλες μπορεί να 'χει. Άλλωστε όσο καλή και να 'ναι μια γιαγιά, δεν μπορεί να απασχολήσει δημιουργικά ένα νήπιο σε τέτοιο βαθμό όπως στον παιδικό. Τα παιδιά που "τραβάνε" θέλουν ερεθίσματα, κοινωνικοποίηση, δραστηριότητες καινούργιες διαρκώς και κίνηση. Ειδικά τα αγόρια που έχουν και πιο πολλή ενέργεια. Μην το φοβάσαι... Τα βλασταράκια μας είναι τρυφερά αλλά μεγαλώνουν και δεν νομίζω οτι είναι καλό να τα 'χουμε σαν μωράκια μόνο αγκαλιά και γλύκες και να τους κάνουμε όλα τα χατήρια (το λέω γιατί οι γιαγιάδες έχουν την τάση).

Επισκληρίδιο έκανα κι εγώ αλλά με μηδεν διαστολή. Μου έβαλαν οξυτοκίνη για να ξεκινήσουν οι συσπάσεις γι'αυτό. Υποψιάζομαι οτι μπορεί και να είχαν ήδη στο μυαλό τους την καισαρική σε αυτή τη φάση. Απ'την άλλη γιατί όμως τότε να μου βάλουν οξυτοκίνη που κανονικά σε λίγη ώρα από τις δυνατές συσπάσεις γεννάς; Εγώ είχα δυνατές συσπάσεις για 3 ώρες περίπου. Δεν πονούσα αλλά τις βλέπαμε στο μηχάνημα και τις ένιωθα.

Επεξεργάστηκαν by sunsun

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Κορίτσια γεια σας......χάθηκα σήμερα αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με κάτι. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά κάτι που δεν τσούλησε όπως θέλαμε :(:(:(:(:(

Για τα γάλατα, το έχω ξαναπεί, η Αλεξάνδρα πίνει ΔΕΛΤΑ ADVANCE με 80 % λιγότερη λακτόζη, από 13 μηνών περίπου, που αλλάξαμε παιδίατρο. Τώρα τελευταία όμως δεν το πολυθέλει και σκέφτομαι σοβαρά να ξαναγυρίσω στο NOULAC.

Sunsun περαστικά για την πεθερά σου. Τι θα κάνεις τώρα με την Κάτια;

Ρίτα μην αγχώνεσαι τόσο με το Σταθμό. Σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ τα ίδια πέρασα, άγχος, στεναχώρια, τύψεις κλπ. Τώρα όμως τη βλέπω χαρούμενη και μόνη της μου λέει 'πάμε στα παιδάκια'. Μην διστάσεις να ρωτήσεις ότι θες. Προσφέρω και ψυχολογική στήριξη. :P:p:p:p Τι τιμή σου είπαν; Ωραίο το γλυκό έτσι; Θα το φτιάξω και εγώ για Πάσχα.

Πικουλινάκι μπορείς να μην έχεις θέμα, αλλά να φροντίσεις να είναι όλα άσπρα - κόκκινα. Αυτό ακριβώς έκανα εγώ πέρσι που το βαφτιστικό της ήταν άσπρο - κόκκινο. Είχα κόκκινες μπομπονιέρες (ξύλινα παιχνίδια), άσπρα και κόκκινα τριαντάφυλλα για το στόλισμα της εκλησσίας, κόκκινα μπαλόνια έξω.......πολύ όμορφα ήταν.

Μαρινάκι συγχαρητήρια για το σύζυγό σου. Αααααχ και εγώ πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά αν δεν 'το ράψω' δεν θα γίνει δουλειά.

Σας αφήνω κορίτσια μου και τα λέμε αύριο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...