Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα ή οποια αλλη κοπελα θελει αμα εχετε ρουχαλακια για αγορακι 6-8 μηνων εχουμε μια κοπελα απο νιγηρια που τα χρειαζεται αμα θελετε πειτε μου να το κανονισουμε..

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχακι μολις παρεις την μια κανε αναπ να σου στειλω αλλη μια και βαλτες και τις 2.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τσουπ, ηρθα κι εγω!

Εχουμε ψοφησει στη δουλεια, λειπει μια συναδερφος και εχουν πεσει ολα στο κεφαλι μου...

Λοιπον πηρα τον παιδιατρο για το εμβολιο της νεας γριπης. Με τα πολλα μου ειπε πως παρολο που το εμπιστευεται το εμβολιο, δεν το προτεινει σε παιδακια που δεν εχουν χρονιες παθησεις και πιο συγκεκριμενα βροχιτιδες κτλ. Επισης μου ειπε πως ισως να το προτεινε πιο ευκολα αν πηγαινε παιδικο... Με τα πολλα μου ειπε να κατσω στα αυγα μου προς το παρον.. Υπαρχει καποια εξεταση για να δουμε αν καποια απο τις ιωσεις που εχει περασει τον τελευταιο καιρο ο Σωτηρης ηταν η γουρουνογριπη, αλλα δεν ειναι και απολυτα αξιοπιστη. Ουτε αυτο αν μην κανουμε. απο την αλλη εκεινος επιμενει οτι η τελευται ιωση του Σωτηρη ηταν η νεα γριπη, για την ακριβεια μου ειπε οτι βαζει το χερι του στη φωτια. και αυτο οταν του περιεγραψα την εξαντληση που ειχε το παιδι για μια εβδομαδα, συμπτωμα που σε καμια αλλη ιωση δεν ειχε εμφανισει.

Το πρωι τον πηγε ο αντρας μου βολτα τον μικρο, ο οποιος του εχει παρει τον αερα για τα καλα και ο μονος τροπος για να τον πεισει να κατσει στο καροτσι, να φυγουν απο τις κουνιες και να τον βαλει στο καθισματακι του αυτοκινητου ηταν να του δινει σοκολατενια μπισκοτα... Τρια εφαγε τρομαρα του μεχρι να μαζευτουν... Δεν μπορειτε να πειτε παντως, ο αντρας μου ακολουθει καταπληκτικο συστημα διαπαιδαγωγησης... Για να μου σπαει το νευρικο μου συστημα...

Φελια καλως μας ξαναρθες!!!

Βικυ και stone με το καλο να κανετε τις εξετασεις! Ολα καλα θα πανε!!! Σας το ευχομαι κοριτσια!

Σουλα περιμενουμε τα νεα σου!

Κοριτσια πειτε μου γαι τα ρουχαλακια! Εχω κι εγω πολυ πραγμα!!!

t7fQp3.png

Άννα μια χαρά το βρίσκω το Σωτηράκη σου έχει και γούστο (σοκολάτα μιαμ!)

Joa αν είναι να μαζέψω κάμποσα ρουχαλάκια γιατί τα έχω μετακομίσει στο σπίτι της πεθεράς, να βρεθούμε και να τα δώσεις στην κοπέλα! Δεν είμαστε και μακρυά νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και απο'μένα.

Και εγώ τα ίδια , έχει πολύ τρέξιμο και σήμερα στη δουλειά και έτσι δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.

Μπήκα γρήγορα γρήγορα για να σας πω τα καθέκαστα.

Είμαι πολύ νευριασμένη με τον άντρα μου κορίτσια.

Ο μικρούλης ενώ την Κυριακή ήταν μια χαρά τη Δευτέρα που τον είχε η πεθερά μου , ήρθε σε επαφή με τις ανιψιές μου οι οποίες είχαν από την Κυριακή καταρροή και βήχα και απο χθες το απόγευμα έχει πάλι μύξα βρε κορίτσια. Ο δε άντρας μου ισχυρίζεται ότι δεν φταίνε τα κορίτσια και οτι ο δικός μας τις κόλλησε αφού είχαν ειδωθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Ισχυρίζεται επίσης ότι εφόσον το παιδί παίρνει αντιβίωση δεν είναι δυνατόν να κολλήσει κάτι. Μα είναι δυνατόν βρε κορίτσια να ισχύει αυτό; αφού ήταν μια χαρά και ξαφνικά απο χθες το απόγευμα άρχισε πάλι η μύτη του. Δεν θα αντέξω να τον βλέπω πάλι να ταλαιπωρείται για εβδομάδες με την παλιομύξα, αλλά πιο πολύ μου τη δίνει που επειδή μένουν απο κάτω τα ανίψια του και κάθε φορά που έρχονται απο το σχολείο και κρατάει τον μικρό η πεθερά μου πάνε και παίζουν είναι πιθανό να το κολλήσουν πιο εύκολα κάτι. Το θέμα είναι ότι έχουμε πλακωθεί αλλά δεν λέει να καταλάβει τίποτα...

Τα νεύρα μου....

Διαφημίσεις

Kiko εχεις χιλια δικια..οταν το παιδι περνει αντιβιωση κολλαει κανονικοτατα..το εχω ρωτησει ειμαι σιγουρη .απλα δεν το εμφανιζει αμεσως αλλά κοντα στα τελειωματα της αντιβιωσης ή αν αυτη ειναι για μεγαλο διαστημα τοτε το εμφανιζει ενδεχομενως πιο ελαφρια..

Ουφ Περαστικα τι αλλο να πω..

α και εχε το νου σου στα αυτακια με την πολυ μυξα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον και τις ευχες σας..

επειδή μένουν απο κάτω τα ανίψια του και κάθε φορά που έρχονται απο το σχολείο και κρατάει τον μικρό η πεθερά μου πάνε και παίζουν είναι πιθανό να το κολλήσουν πιο εύκολα κάτι. Το θέμα είναι ότι έχουμε πλακωθεί αλλά δεν λέει να καταλάβει τίποτα...

Τα νεύρα μου....

Τι μου θυμιζει αραγε....Κικο, κανε υπομονη ή αν δεν μπορείς, μιλα στην πεθερα σου οπως εγώ..

κοριτσια τωρα τις γιορτες ειναι πολυ ωραια και η ονειρουπολη ακομη και για εσας τις θεσ/κιες δεν ειναι μιακρια για μια εκδρομουλα ειναι πολυ ωραια για τα παιδακια οποια ερθει θα κανονησουμε να βρεθουμε και για καφεδακι!

http://www.oneiroupolh.gr/

Vatraxaki μου δεν ηξερα ορτι είσαο Δραμινή..Πέρυσι είχαμε έρθει με τον μικρό του Αγιου Νικολαου, διανυκτερευσαμε κιολας..Πραγματι η Ονειρουπολη σε ταξιδευει..Μαγεία!!Λέμε, εστω και αυθημερον, να ερθουμε και φετος..

Βικυ και εγω εχω δωσει 2-3 φορες ρουχα και παππούτσια του παιδιου στο ΚΑΠΗ και στις κοινωνικες λειτουργούς που γνωρίζουν οικογενειες που εχουν αναγκη..Να κανω κι αλλο ξεκαθαρισμα σε ρουχα και παιχνίδια(και αυτα είναι χρησιμα εν όψει εορτών) και να τα δωσουμε σε ιδρυματα ή συλλόγους..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

να και το δεντρακι απο κοντα!

23112009214.th.jpg

πατηστε επανω στις φωτο για να τις δειτε μεγαλητερες!

Βικη τι να πω σου ειπα και πριν υπεροχο!

και του χρονου να εισαστε γεροι!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Vatraxaki μου δεν ηξερα ορτι είσαο Δραμινή..Πέρυσι είχαμε έρθει με τον μικρό του Αγιου Νικολαου, διανυκτερευσαμε κιολας..Πραγματι η Ονειρουπολη σε ταξιδευει..Μαγεία!!Λέμε, εστω και αυθημερον, να ερθουμε και φετος..

stone μου δεν ειμαι Δραμινη απο Καβαλα αλλα ειμαστε πολυ κοντα και θα παμε αν ερθετε πες μου αν βολεψει να ερθουμε κι εμεις να βρεθουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Το ξέρω κορίτσια ότι έχω δίκιο και ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε , το θέμα είναι ότι το έχω πει και στην πεθερά μου αλλά είναι σε δύσκολη θέση λέει και ότι ναι μεν το λέει στην άλλη νυφη αλλά και εκείνη δεν βοηθάει την κατάσταση.

Τες πα , συγνώμη αν σας μονοπόλησα με τα δικά μου και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα δικά σας νέα.

Να σας πω και ένα ευχάριστο, εχθές εντελώς τυχαία άνοιξε ο μικρούλης μου το στόμα και είδα ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ , ναι κορίτσια είχε βγάλει αριστερό τραπεζίτη, τον είδα εντελώς τυχαία γιατί δεν ανοίγει με τίποτα το στοματάκι του ο σκατούλης μου.

Όντως το στολισμένο σπίτι της Βίκυς είναι υπέροχο

Βικάκι, επίσης εύχομαι και σε εσένα όλα με το καλό να πάνε.

stone ,εύχομαι να πάνε όλα καλά κοπέλα μου

Νατασούλα όντως υπάρχει περίπτωση να περάσατε την γουρουνογρίπη;

Ετοιμάζομαι και εγώ για το σπίτι, εύχομαι μόνο να συναντήσω πάλι τη μύξα της ζωής μου, δεν θα το αντέξουμε.

όντως Μαργαριτούλα ψιλοξίνει τα αυτάκια του ο μικρός, παρόλο που παίρνει ακόμα αντιβίωση.Λέτε να τον ξαναπάω μόλις την τελειώσει;

Κορίτσια καλησπέρα,

Άντε καλές γιορτές να έχουμε όλοι και γεμάτο υγεία , και του χρόνου

Βικουλινη πολύ ωραίο το δέντρο σου αν και στο είπα από κοντά, αυτό που δεν είπε η ιδία είναι ότι μερικές μπάλες είναι 30 χρονών και τις φυλαει η Βίκυ σαν τα ματιά της, είναι από τότε που ήταν μωρό.

Σαρδελάκι πολύ πιθανών να έρθει η Βίκυ να πάρει τα πράγματα και εγώ θα κρατήσω την μικρή, θα σου στείλω πμ με τα τηλεφωνά της για να τα κανονίσετε οκ?

Ευχαριστώ παντος πάρα πολύ

Μια και έχω σήμερα ελεύθερο το απόγευμα λέω να πάω αγορά με τα ποδιά για να διατηρήσω την γραμμή μου χα χα χα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σας εύχομαι καλό απόγευμα φιλάκια πολλά στα μωράκια σας

Βατραχάκι η Δραμα είναι τέλεια η συννυφάδα μου είναι από εκεί και όταν πάμε περνάμε υπέροχα φαντάζομαι ομορφιά που θα είναι τώρα της γιορτές

Κικο με την αντιβίωση δεν ισχύ αυτό όπως το είπε και η Ρίτα και ναι έχεις δίκιο αλλά τη να πεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...