Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Δεν είχα σκοπό να περιμένω πέρα από το εξάμηνο που μου άφησαν αλλά τώρα με βάλατε σε σκέψεις θα ξεκινήσω σίγουρα εξετάσεις με ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται 

μπράβο κορίτσι μου και καλά αποτελέσματα να έχεις και γρήγορα με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σας ή πολλά μωράκια. 

για να μην πέφτεις ψυχολογικά, είμαστε πολλές κάτω των 35 που κάναμε εξωσωματική ή ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να πάρουμε το μωρό μας αγκαλιά. Είμαι 28,  εξωσωματική έκανα στα 25 και ξεκίνησα για παιδάκι στα 23. 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Οι εξετάσεις σου όλες είναι φυσιολογικές σαν αποτελέσματα που γράφεις. Η fsh είναι υψηλή, έχεις πολυκιστικες? Μιλά με την γυναικολόγο σου κάνε πάλι ορμονολογικες την 3η μερα περιόδου έλεγξε θυρεοειδή και προσπάθησε να αποκαλείς το άγχος σου γιατί στην ηλικία που είσαι με τέτοια αποτελέσματα θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι το άγχος κορίτσι μου .η αμυ σου πόσο ήταν?

το άγχος δεν επηρεάζει την FSH. Μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Αν ήταν έτσι αντί σε εξωσωματικούς και ενδοκρινολόγους να πάμε όλες σε ψυχολόγο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καθολου ζεστα κικο μου με βαρια καρδια παω.

Αρνουμαι να δεχτω οτι θα στειλω το παιδι μου 2,5 ετων στο σχολειο για να μου ειναι συνεχεια αρρωστο και κακοκεφο.Δε ξερω ειλικρινα δε βρισκω τιποτα θετικο σε αυτη την προοπτικη αλλα δε γινεται αλλιως.Η μανα μου δεν θα την παλεψει για πολυ.Απο Σεπτεμβρη θα πρεπει να παει οποτε θα πηγαινω μπας και βρω κατι να με ικανοποιησει χαχα.

εσύ δηλαδή Ριτάκι , θα κάτσεις μόνιμα πλέον στη δουλειά σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ ακριβια ρε κοριτσια ενα 100 ευρω δεν εφτασε για το βαφτιστιρι ευτυχως ειναι μονο ενα προς το παρων μονο ενα ζευγαρι πεδιλα ειχαν 55 ευρω!τι να πω.

Αχ αστα Βατραχακι! Εγω που εχω τρεις, ζωη να'χουν θελω ενα 300αρι... Αχ Παναγια μου!

t7fQp3.png

Ριτα εγω ξερω οτι θηλασα για 40 μερες και μετα ηπια γαλα σκονη. Αργοτερα το κλασσικο νουνου και στο δημοτικο πια βγηκαν τα φρεσκα γαλατα... Αυτα θυμαμαι τουλαχιστον. Οσο για τον παιδικο κι εγω πρεπει να οργανωθω μετα το Πασχα. Θα κοιταξεις και σε δημοτικους παιδικους σταθμους?

Ναι μαλλον πρεπει να το δεις ματα το πασχα διοτι θεωρουνται βρεφη ακομα και κλεινουν τις θεσεις νωρις.

Θα κοιταξω για δημοτικο σταθμο αλλα δε θα μας παρουν.Ειμαι σιγουρη,δεν εχω και μεσον οποτε το βλεπω χλωμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ αστα Βατραχακι! Εγω που εχω τρεις, ζωη να'χουν θελω ενα 300αρι... Αχ Παναγια μου!

Βαλε και τ'αδερφια, βάλε και τ'αδερφια.......

Ουφφφφφ!!!Πρεπει να εφαρμοσουμε το νεο σλόγκαν της saturn...

Η Τσιγκουνια ειναι μαγκια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

εσύ δηλαδή Ριτάκι , θα κάτσεις μόνιμα πλέον στη δουλειά σας;

Δε ξερω ακομα κικο μου αλλα οπως και να εχει αν λεμε αν μεινω εγκυος καποια στιγμη το καλοκαιρι ισως θα ηταν καλο να πηγαινει ο μικρος σταθμο απο Σεπτεμβρη...απο την αλλη δε ξερω κιολας.Τα εχω πολυ μπερδεμενα στο μυαλο μου ελεγα να πηγαινει να ξεδινει αλλα ρε κοριτσια ολο αρρωστος θα ειναι και αυτο δεν θα το αντεξω.Παω και θα δω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι μαλλον πρεπει να το δεις ματα το πασχα διοτι θεωρουνται βρεφη ακομα και κλεινουν τις θεσεις νωρις.

Θα κοιταξω για δημοτικο σταθμο αλλα δε θα μας παρουν.Ειμαι σιγουρη,δεν εχω και μεσον οποτε το βλεπω χλωμο.

Κι εγω θα κοιταξω σε δημοτικους. Σε εναν που μου εχουν πει οτι ειναι προτυπος για την ακριβεια. Μεσο εχουμε, αλλα να δουμε, θα πιασει????????????????:rolleyes:

t7fQp3.png

Βαλε και τ'αδερφια, βάλε και τ'αδερφια.......

Ουφφφφφ!!!Πρεπει να εφαρμοσουμε το νεο σλόγκαν της saturn...

Η Τσιγκουνια ειναι μαγκια!!!

Ακου τι γινεται με τα αδερφια.

Η μια εχει εναν αδερφο, η αλλη εχει δυο αδερφους αλλα ειναι ολοκληρα γαιδουρια, και η τριτη εχει εναν αδερφο και μια αδερφη. Ισον αλλα 5 δωρα!

No way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ας με πουμε τσιγκουνα! χαχαχχαχαχ

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνετε κοπελες ότι γίνεται χαμός για να "σηκώσου ν" τα λεφτά τους από τις τράπεζες! Δεν πάμε καλά, και από μόνος του ο πανικός και τέτοιες κινήσεις θα μας οδηγήσουν στα χειρότερα!

Ριτάκι εύχομαι να βρεις έναν παιδικό που θα σου αρέσει και προσπάθησε αφού πρέπει να πάει το παιδί και δεν έχεις άλλη επιλογή να το δεις λίγο πιο θετικά γιατί αλλιώς μπορεί να μεταδώσεις και στο παιδί την αρνητική σου σκέψη για το σταθμό και να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ακου τι γινεται με τα αδερφια.

Η μια εχει εναν αδερφο, η αλλη εχει δυο αδερφους αλλα ειναι ολοκληρα γαιδουρια, και η τριτη εχει εναν αδερφο και μια αδερφη. Ισον αλλα 5 δωρα!No way!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ και εμενα ετσι ακριβως Νατασα!!

Και ας με πουμε τσιγκουνα! χαχαχχαχαχ

Τουλάχιστον θα εισαι μαγκισσα..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινακι του λεω ηδη τα κλυτερα για το σχολειο (το οποιο δεν εχω βρει ακομα χαχα)και του φερνω παραδειγμα κατι παιδακια φιλους μας και του λεω θα παρουμε και τσαντα και μου λεει μπομπ κτλ Κανουμε ολοκληρο διαλογο επ αυτου και προσπαθω να του το παρουσιαζω πολυ ουαου.Δεν τον πολυφοβαμαι σε αυτο το κομματι αλλα οσο να ειναι αγχωνομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...