Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

wow 

πόσο χρονών είσαι;

εγώ έχω fsh 5, κάτι, τις έκανα προχθές και ΑΜΗ 2,2 με πολυκυστυκές ωοθήκες. 

Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες .. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μην τονπροδικαζεις η εκτίμηση των βλαστοκυστεων είναι τελείως στο περίπου οπότε δεν ξέρεις.  

Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαελένη πολύ χαίρομαι που "πετάτε" μετά την αλλαγή του γάλατος! Ποιό δίνεις αλήθεια?

Μαρίνα ξαναδίνω το S26 και το πίνουμε και όλο και είμαστε και μια χαρά αρχηγοί. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα και δεν ξέρω φυσικά τι θα κάνω μετά μιας και δεν μπορεί να πίνει πάντα σκόνη!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Φελια κουράγιο! Τί άλλο να πώ! Είναι ζωηρούλης ο Γιωργάκης!

κικο μου στο θέμα "άδεια κυήσεως" είμαι πολύ τυχερή. Βέβαια μετά δεν έχω μειωμένα ωράρια, κατευθείαν στα ξενύχτια... Ε με τοσους μήνες αδεια αυτό μας έλειπε....:mrgreen:

Ο μικρός μεσα στη γκρίνια... Ίσως και επειδή δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, για να δούμε το απόγευμα πως θα είναι.

Διαφημίσεις

Ελενη μου αφου την σκον την πινει μεινει σε αυτη και σιγα σιγα κανε και δοκιμες

δοκιμασε και ολα τα βρεφικα και ασε το φρεσκο για μετα τα 3

Εμ, ίσως δεν το είπα καλά. Με τη λέξη φρέσκο εννοούσα το Delta Advance που μας προκάλεσε όλη αυτή την ιστορία. Δεν ξέρω για το χωρίς λακτόζη, αλλά τώρα δεν έχω καμία διάθεση για άλλες δοκιμές. Θα συνεχίσω έτσι και όσο πάει!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαμαλευτερακι πας για τεντεμ;;;;;;;;;Και γω το προσπαθησα αλλα λιγο πριν το τελος ο γιος μου με εφτυσε....και καλυτερα να σου πω γιατι οταν γυρισα απο το μαιευτηριο ηταν ολο ιωση και το μωρο το κραταγα απομονωμενο...ασε που τωρα μολις τη βλεπει τη μικρη ορμαει ατσουμπαλα να τη πιασει και της εχει δωσει και κατι αδεσπωτες...εχει και μια δυναμη ,ασυγκρατητος ειναι...ευτυχως αποθηασε ανωδυνα και τωρα που βλεπει τη μικρη να τρωει δεν του κανει κουκου....

Πω, πω τράβηξε πολύ το ατύχημα με το ποδαράκι του, φαίνεται επειδή δεν μπορεί να κάτσει και ο μικρός σε ακινησία γι'αυτό σας πήγε τόσο πίσω.Περαστικά μωρέ να είναι και σύντομα.

Δηλαδή κορίτσια απ'ότι έχω καταλάβει μόνο εμείς του δίνουμε φρέσκο και πίνει απ'τον 1ο κιόλας χρόνο , εσείς είσαστε ακόμα με σκόνη. Μήπως ξεκινήσαμε πολυ νωρίς γ@#@ μου και έχουμε άλλα προβλήματα μετά, όπως χοληστερίνη που προανάφερε η Ρίτα;

Διαφημίσεις

Φελια πρεπει να κανετε υπομονη και να τον κρατατε οσο μπορειτε.Η παιδιατρος μου ειχε πει χαραχτηριστικα οτι 1 φορα σταματησε τη δουλεια της για 1 ολοκληρο μηνα και αυτο για να κραταει αγκαλια το γιο της που επαθε υμενιτιδα.

Και εχει 3 παιδακια φαντασου..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελένη πόσο καιρο το επινε πριν παθει όλο αυτο το παιδι;;

Εμεις ειναι το αγαπημενο του..μιλαμε κι απο σοκολατα το προτιμαει!!Τετοια λαχταρα...

Ξεκίνησα στην αρχή να του δίνω μόνο στο πρωινό και το βράδυ σκόνη μέχρι να τελειώσει το κουτί. Αυτό πήγε περίπου 3 μέρες. Είχα κάποιες ενδείξεις και τότε ρώτησα την παιδίατρο για πρώτη φορά. Μου λέει αποκλείεεται, αφού το παιδί τρώει γιαούρτι και τυρί. (ενδείξεις εννοώ μουσταρδί κενώσεις).

Συνεχίζω άλλες 3 μέρες πρωί βράδυ γάλα Δελτα. Οι κενώσεις όχι τέλειες, αλλά όχι κι εκείνο το χάλι.

Ε μετά από αυτές τις 3 μέρες.........το έλα να δεις! Πρώτα εκείνος ο πυρετός της μιας βραδιάς και μετά ένας Γρηγόρης να μην τρώει τίποτα, ούτε το γάλα και τα κακά να τρέχουν από τα μπατζάκια μας. Ε τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι. Εσείς καιρό το πίνετε φαντάζομαι.

Ισως εμείς τελικά την ευαισθησία να την έχουμε στο στομάχι!

Φελια κουράγιο! Τί άλλο να πώ! Είναι ζωηρούλης ο Γιωργάκης!

κικο μου στο θέμα "άδεια κυήσεως" είμαι πολύ τυχερή. Βέβαια μετά δεν έχω μειωμένα ωράρια, κατευθείαν στα ξενύχτια... Ε με τοσους μήνες αδεια αυτό μας έλειπε....:mrgreen:

Εμ και εσύ , μην είσαι πλεονέχτρα, θες και μειωμένα ωράρια:tongue::tongue:.χιχιχι

Κικο για τα γαλατα ο καθενας λεει τα δικα του.Εγω εχθες την περιμενα οτι θα ηταν πιο χαλαρη και θα μου ελεγε να δωσω οτι θελω αλλα ηταν καθετα αρνητικη στο φρεσκο.

Δε θυμαμαι πια ρωτησε τι μας προτεινε ?Τεσπα μας ειπε να δωσουμε οτι θελουμε εκτος απο φρεσκα γαλατα ενηλικων αυτα που πονουμε εμεις δλδ.Και τα advance δεν τα πολυπαει.Δεν τους προσφερει λεει τιποτα απο συστατικα και ανεβαζουν τη χοληστερινη

Οτι αλλο θελουμε απο παιδικα.

Εγω σας ειπα δε σκαω ιδιατερα αφου εχω δοκιμασει και μου τα πινει ολα θα του δινω οτι κατσει και που και που κανα φρεσκο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...