Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

Έχεις δίκιο προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη 🙏🏼Είχα διαβάσει και μια περίπτωση που με προεμφυτευτικό βγήκε υγιησ τέτοια βλαστοκύστη άρα εκεί βασίζομαι μπας και είναι και εμένα το τυχερό μου !!!
      την τέταρτη έχω στις 19 Μαρτίου 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρουλα έχει στα κατεψυγμένα έτοιμους ξαλμυρισμένους βακαλάους. Το ίδιο είναι. Θα είναι πολύ αλμυρός όσα νερά και να αλλάξεις μέχρι αυριο.

Μαρίνα μου έχω σύνολο 14 μήνες άδεια απο όταν θα βγω, γι αυτό το τραβάω λιγάκι να κοντευει να χρονίσει το νινί. Και στον Κωνσταντινο επέστρεψα στη δουλειά οταν ήταν 11μιση μηνών.

Απο πάνες βάζω του lidl και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αλλά ακόμα τις κανονικές, για βρακάκι λέω μόλις βγάλω τα χαλιά και ξεκινήσουμε την επιχείρηση γιογιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι ρε Νατασα, ειναι κι άλλος στο σπίτι μαζι σας το βραδυ;;;χαχα

Οχι ρε συ, με παρεξηγησες! Τον αντρα μου τον βλεπω 15 λεπτα το πρωι και ενα μισαωρο το βραδυ. Ετσι κι αλλιως ο χρονος μας ειναι περιορισμενος. Μεσα σε αυτο τον χρονο, πρεπει ιδανικα να μην ειναι το παιδι, γιατι μας αποσπα, να μη βλεπει τηλεοραση γιατι με γραφει και να ειμαστε οι δυο μας με την εννοια οτι ο αντρας μου συνηθως οταν γυρναει το βραδυ περναει και λιγο απο τους γονεις μου και πολλες φορες τρωει μαζι τους τελικα... Τωρα που το ξανασκεφτομαι νομιζω οτι κανει ο,τι μπορει για να αποφυγει τη μουρμουρα μου! Χιλιες φορες στην πεθερα του, παρα στο σπιτι του!:lol::lol::lol::lol:

Μαρινα εγω να σου ευχηθω να ηταν αυτο το τελευταιο δυσκολο βραδυ που περασατε! Και σημερα να κοιμηθειτε και οι τεσσερις σαν αγγελουδια!

Σουλα, ας ευχηθουμε οτι δεν ειναι κατι, αλλα και να ειναι να ειναι κατι λαιτ!

Αχ κοριτσια πολυ ζηλευω που λετε για μπακαλιαρους! Θα ειμαστε τα δυο μας αυριο με τον Σωτηρη και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω μπακαλιαρο η ανεπροκοπη! Οι γονεις μου ειναι καλεσμενοι, ο αντρας μου λειπει και ξεμειναμε! Εχω φορτωθει σε μια μου κουμπαρα προς το παρον. Αν μεινουνε σπιτι θα φορτωθουμε κι εμεις, αλλιως θα τηγανησω captain iglo μου φαινεται... Για να μην το ξεφτιλισω τελειως και παραγγειλω κανενα σουβλακι!:rolleyes:

t7fQp3.png

Μαρίνα μου έχω σύνολο 14 μήνες άδεια απο όταν θα βγω, γι αυτό το τραβάω λιγάκι να κοντευει να χρονίσει το νινί. Και στον Κωνσταντινο επέστρεψα στη δουλειά οταν ήταν 11μιση μηνών.

Αχ μη μας τα λες ετσι αποτομα αυτα σε εμας του ιδιωτικου τομεα! Εμεις εχουμε το γνωστο, 2 μηνες πριν, 2 μηνες μετα. Εγω εφτασα να δουλευω 10 μερες αφου ειχα μπει στον ενατο... Και μετα εβαλα ολη μου την αδεια, και πηρα μαζεμενα και τα μισα σχεδον ρεπο μητροτητας για να κατσω μεχρι να γινει ο μικρος 6,5 μηνων. Για το εξαμηνο το εξτρα, δεν το συζητουσα καν. Δε με συνεφερε με τιποτα....

t7fQp3.png

Νατασουλα πλάκα κανω, ετσι;;;

Πάντως κι εγω εκεινη την ωρα προσπαθω να του τα λέω γιατι μονο τοτε φαίνεται να με ακουει.....

Πετρουλα έχει στα κατεψυγμένα έτοιμους ξαλμυρισμένους βακαλάους. Το ίδιο είναι.

Λοιπόν, δεν θα το πιστεψεις!!Την ωρα που σε διαβαζα το ακουσα και στο ραδιοφωνο!!χαχα

Ευχαριστω πολύ Ντινακι!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ μη μας τα λες ετσι αποτομα αυτα σε εμας του ιδιωτικου τομεα! Εμεις εχουμε το γνωστο, 2 μηνες πριν, 2 μηνες μετα. Εγω εφτασα να δουλευω 10 μερες αφου ειχα μπει στον ενατο... Και μετα εβαλα ολη μου την αδεια, και πηρα μαζεμενα και τα μισα σχεδον ρεπο μητροτητας για να κατσω μεχρι να γινει ο μικρος 6,5 μηνων. Για το εξαμηνο το εξτρα, δεν το συζητουσα καν. Δε με συνεφερε με τιποτα....

Αχ Νατασα μου, αυτο για το εξαμηνο σε εμενα τωρα βγαίνουν!!!

Και για την αδεια απειλουμενης που ειχα πάρει..

Ομως δεν το μετανοιώνω πάλι...Ας ειμαστε καλά, το καλύτερο απ'όλα ειναι οτι εκατσα με το παιδι.Αυτο και μονο νομιζω πως παρηγορει την κατασταση!!

Το καλό με εμενα ειναι οτι η δουλεια μου ειναι πολύ κοντα στο σπίτι μου (μολις 3 λεπτα με το αυτοκινητο) και στο μειωμενο θα ειχα την καλύτερη μεταχείριση..Αν το ηξερα τοτε θα το εφτιαχνα αλλιως...Τεσπα!!

και πάλι μυαλο δεν βαζω...Απο Ιουνιο θα παρω όλη την κανονικη μου και 2 μηνες του μειωμενου για να φευγω μια ωρα αρχιτερα!!Με εχουν ξενερωσει τόοοσο!!!!

Διαφημίσεις

Πετρουλα και τον ετοιμο ξαλμυρισμενο παλι να τον μουλιασεις λιγο διοτι μια φορα την πατησα ηταν λυσσα.

Εγω παιδια δουλεψα μεχρι και την 1η βδομαδα του 9ου και ηθελα και αλλο ..αλλα με εστειλε ο καλος μου σπιτι επ αοριστον χαχα

Τωρα δε γουσταρω καθολου θελω να παω στο παιδακι μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Νατασα μου, αυτο για το εξαμηνο σε εμενα τωρα βγαίνουν!!!

Και για την αδεια απειλουμενης που ειχα πάρει..

Ομως δεν το μετανοιώνω πάλι...Ας ειμαστε καλά, το καλύτερο απ'όλα ειναι οτι εκατσα με το παιδι.Αυτο και μονο νομιζω πως παρηγορει την κατασταση!!

Το καλό με εμενα ειναι οτι η δουλεια μου ειναι πολύ κοντα στο σπίτι μου (μολις 3 λεπτα με το αυτοκινητο) και στο μειωμενο θα ειχα την καλύτερη μεταχείριση..Αν το ηξερα τοτε θα το εφτιαχνα αλλιως...Τεσπα!!

και πάλι μυαλο δεν βαζω...Απο Ιουνιο θα παρω όλη την κανονικη μου και 2 μηνες του μειωμενου για να φευγω μια ωρα αρχιτερα!!Με εχουν ξενερωσει τόοοσο!!!!

Δυστυχως οσο πιο πολυ λειπεις, τοσο απομακρυνεσαι απο τους στοχους σου.. Συν του οτι οι προισταμενοι ξεχνανε.. Αμα λειπεις εναμιση χρονο ας πουμε σε ξεχνανε και στη δουλεια. Τι να λεμε τωρα?

Εγω δεν το μετανιωσα, μου αρεσε πολυ που δουλευα μεχρι τελους γιατι ξεχνιομουν. Επειτα, οταν γυρισα πια στη δουλεια, το ειχα και αναγκη μπορω να σου πω, ηθελα να φυγω απο το σπιτι...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ζουζούνες, μακάρι να πάω και να είναι όλα καλά πρώτα ο θεός και να ακούσουμε και καρδούλα αλλά και το βρισίδι του γιατρού που δεν κάθομαι ύσηχα.

Πετρούλα όντως και εγώ αυτό θα σου έλεγα για το μπακαλιάρο αλλά με κάλυψαν τα κορίτσια νομίζω θα είναι εξίσου νόστιμος.

Εμείς λογικά θα πάμε στη μανούλα μου είναι πετροπαράδοτη σε αυτά.χιχιχι

Όσο για τις πάνες βρακάκι εγώ ρε κορίτσια μια φορά που είχα ξεμείνει και είχα περίσσευμα από τις άλλες δεινοπάθησα να του τη βάλω συν του ότι την πάνα βρακάκι δεν τη κατεβάζω όταν είναι να τη βγάλουμε αλλά τη σκίζω από το πλάι για να μη φεύγει και το περιεχόμενο.

Βατραχάκι μου καλά ψώνια.

Μαελένη μου ευτυχώς που το προλάβατε το θέμα με το γαλατάκι και όλα καλά τώρα.

Ριτάκι τώρα το πάσχα που θέλω να φτιάξω εγώ το γλυκάκι του μικρού μου πες μου καμιά πρόταση εύκολη, να φτιάξω το γλυκό της Γιοβαννούλας;

Κωνκωνάκι και εγώ στον μικρό είχα το περιθώριο και πήρα 4 μήνες από το εξάμηνο συν τους άλλους 4 από το ΙΚΑ γιατί δούλευα μέχρι και 2 εβδομάδες πριν γεννήσω (αφού μου λέγανε στη δουλειά , αφού πρώτα έμπαινε η κοιλιά στο γραφείο και μετά εμφανιζόμουν εγώ) και τον άφησα 8 μηνών , μια χαρά δηλαδή. Τώρα όμως με την κατάσταση που επικρατεί και με τις περικοπές που κάνουν θα είμαι τυχερή αν τον αφήσω 4 μηνών. το μειωμένο ωράριο δεν το προτιμώ με τίποτα γιατί ποτέ δεν σε αφήνουν να φύγεις στην ώρα σου , εγώ έκανα το άλλο μάζευα τις ώρες και καθόμουν μια μέρα τη βδομάδα.

Μαμάλευτεράκι χαράς το κουράγιο σου βρε κοπέλα μου με τα 2 παιδιά στο στήθος , ήρωας και εσύ.

Νατάσα και εμένα έτσι κάνει ο δικός ,πριν ανέβει πάνω κάθεται μισή ώρα στον αδερφό του και άλλη μισή στη μάνα του και έτσι τα έχω ξεχάσει καμιά φορά αυτά που έχω να του πω μαζεμένα.

Σουλίτσα άντε να ηρεμήσεις και εσύ σιγά σιγά βρε κοπέλα μου.

και το κακο μεσα σε όλα ειναι οτι ενω ηλπιζα να φυγω απο εδω με αδειες κανονικες, κυοφορίας και λοχειας και να μην ξαναγυρισω γιατι βρεθηκε κατι πολύ καλύτερο μεσω ΑΣΕΠ, εχουν παγωσει τωρα τα πάντα για τα επόμενα 2 χρονια!!Το κοκαλακι εχω ρε παιδι μου...Τι να πώ!!!

Ελένη, για τα επόμενα 2 χρονια -τουλάχιστον- δεν θα ειμαστε γειτόνισσες!!!

Καθενας με τον πόνο του...χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

Μαμαλευτερακι πας για τεντεμ;;;;;;;;;Και γω το προσπαθησα αλλα λιγο πριν το τελος ο γιος μου με εφτυσε....και καλυτερα να σου πω γιατι οταν γυρισα απο το μαιευτηριο ηταν ολο ιωση και το μωρο το κραταγα απομονωμενο...ασε που τωρα μολις τη βλεπει τη μικρη ορμαει ατσουμπαλα να τη πιασει και της εχει δωσει και κατι αδεσπωτες...εχει και μια δυναμη ,ασυγκρατητος ειναι...ευτυχως αποθηασε ανωδυνα και τωρα που βλεπει τη μικρη να τρωει δεν του κανει κουκου....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...