Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπραβο βρε μαμαλευτερακι μακαρι να μπορεσω κι εγω να θηλασω τον μικρο μου και θα πεταμε μαζι το βυζι στη παραλια χαχαχα!!!!

Θα λες και εσύ τον Νίκο κοίτα λίγο αλλού όπως έλεγα εγώ τον δικό σου το καλοκαίρι χιιχχι

ο ένας θα κοιτά αριστερά και Άλος δεξιά χιχιχι

και εμείς τον γκόμενο που θα περνά ΕΡΕ γλεντιααααααααα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tsa!!!

Αυριο τελικα θα επιχειρησω εγω να κανω μπακαλιαρο!!

Κοριτσια με το ουζο, δωστε μου και μενα τις αναλογίες....

Πόση ωρα πρεπει να ξαλμυριστει;;Αν τον πάρω το μεσημερι θα προλάβει ως αυριο;;

Ελένη περαστικα σας!!Μια προχτες και μια χτες, προσεξτε μην τριτώσει το κακό!!

Το βρακακι του το βαζει η πεθερα μου τωρα τελευταια (τα πήρε καταλάθος)...

Προχτες οπως το κατεβαζα ειχε κανει κακα, να μη σας πώ τι επαθα!!!!:evil:

Ελένη τελικα ο Γρηγορης ολα καλά ε;;;Απο το γαλα θα ηταν τοτε..ευτυχως που το πρόλαβες!!

Μαρινα που εισαι;;Ειστε καλύτερα;;

Μμλευτερακη Καλή επιτυχία!Να σου ερθουν ολα οπως τα σχεδιαζεις!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

μαμαλευταρακι μου χαχαχαχα α ρε πως τα λες!!!!

στουμου α στουμου!!!!!

και πες το και σωστά

αν δεις τι μου .? δεν ξερι η πατερσ ?

εεεεε ? δεν ξέρι ?

αν δεις τι μου τωραιά

γελά κάνει καλό καρντιαμ άντε και σε θέλω δυνατή

γιατί κλανω πατατουλες και εγώ ιχιχι

μην ακούω ηττοπάθειες

θα σε κεράσω τρίπατο παγωτό

Επεξεργάστηκαν by μαμαλευτερακι

αχ γλυκια μου θα προσπαθησω να ειμαι αν μπορω ας κανω κι αλλως χαχαχα!!!

αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ;

αντε βαλε ενα τικερακι!

κοριτσαρες σας αφηνω παμε βολτα να παρω δωρο στο βαφτιστηρι μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

αχ γλυκια μου θα προσπαθησω να ειμαι αν μπορω ας κανω κι αλλως χαχαχα!!!

αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ;

αντε βαλε ενα τικερακι!

κοριτσαρες σας αφηνω παμε βολτα να παρω δωρο στο βαφτιστηρι μας!

και εγώ θα φύγω σιγά σιγά ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ καλά ψώνια και οικονομικά β……….

δεν ξέρω να βάζω τικερακι είμαι 9 εβδομάδων μέσα Οκτώβριου γεννώ

φιλιαααααααααα στον γιο τον κουκλο

και χαιρετίσματα στον περήφανο πατερά σας από τον άντρα μου μόλις ξύπνησε και του είπα ότι μιλάμε

Καλημέρα (ας ελπίσουμε)! Τελικά όλα μια συνήθεια είναι και με 3-4 ώρες νιώθω ντούρα! Περάσαμε ένα άσχημο βράδυ αλλά θα προσπαθήσω να μην γκρινιάξω και σήμερα!

Βρε Βικάκι βιαζόταν να σας διώξει ο μικρός??? Εϊναι απίστευτα τα σκατουλάκια! Χτες μίλησα και με τη δικιά μου που σε λίγο κλείνει τα 3 και της λέω σου έστειλε η νονά, λαμπάδα, παππουτσάκια, φουστίτσα, καλσονάκι και αυγό! Και μου απαντάει: Αχ κασονάκι τι ωλαία, είναι όμως κόκκινο???:D:D:DΔεν ήξερα η γυναίκα να πάρω καμιά 10αριά καλσόν αφού όλα τα υπόλοιπα καθόλου δεν την εντυπωσίασαν! Ευτυχώς το κασονάκι ήταν κόκκινο!

Deleni μου πολύ χτυπάει και η Αναστασούλα σου τελευταία, τα ίδια έκανε και ο δικός μου και νομίζω ότι ακόμα κι αυτό είναι ένας τρόπος εκδήλωσης της ζήλειας τους για τα μωρά! Σαν τρελά κάνουν για να τα προσέξουμε και μετά κοπανιούνται!

Κωνκωνάκι ελπίζω να μην έχει τίποτα ο Κωνσταντινούλης! Τον φαντάζομαι "πιωμένο"...Αλήθεια γιατί αφού το δικαιούσαι δε βγήκες από τον 4ο μήνα, μπορείς δηλαδή αυτό το δίμηνο να το κερδίσεις μετά τον τοκετό?

Πάντως ρε κορίτσια πολλά εμβόλια κάνουν ήδη τα μωράκια μας δεν ξέρω αν πρέπει να τα επιβαρύνουμε με ακόμα περισσότερα! Εμάς και να ήθελε να μας το κάνει αυτό της γαστρεντερίτιδας δε θα μπορούσε αφού δε μπορούμε με τις αρρώστιες να τον πετύχουμε καλά ώστε να κάνουμε ούτε τα βασικά!

Βατραχάκι ήθελα να σε ρωτήσω αν θα κάνεις επισκληρίδιο στη γέννα. Στον Τίμο είχες κάνει?

Μαελένη πολύ χαίρομαι που "πετάτε" μετά την αλλαγή του γάλατος! Ποιό δίνεις αλήθεια?

κ. Φωτεινή καλές δημιουργίες!!!

ΜαμάΛευτεράκι άντε να πάρεις κι εσύ τα πάνω σου σιγά-σιγά! Θα περάσει το τρίμηνο και μετά ποιός σε πιάνει!

Joa εμείς εδώ και πολύ καιρόν χρησιμοποιούμε μόνο πάνες-βρακάκια της πάμπερς γιατί μας βολεύουν πολύ στο βάλε-βγάλε αφού κάθεται στο γιογιό. Στο σχολείο όμως μου είχαν πει ότι δεν τους βόλευε!

Πάντως κι εμάς ο 21ος μήνας είναι πολύ ζόρικος! Είναι βέβαια και όλες οι ιωσεις μαζί, αλλά χτες με το που ξύπνησε το μεσημέρι εκλαιγε σπαραχτικά 25'! Ευτυχώς ήταν ο μπαμπάς του εδώ γιατί εκείνη την ώρα θήλαζα και δε μπορούσα να κάνω τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα δεν προλαβα να διαβασω και πολλά γιατι εχω πολύ δουλειά.

Φυσικά δεν μπορουσε να μην πεσει το ματι μου στις μετρησεις του Γρηγόρη μας.

Φτου φτου!!!!Μαργαρίτα μου να τον χαίρεσαι και να είναι παντα γερός!

Εμείς πιστέυω να σας φτασουμε όταν γίνουμε 5-6 χρονών.

Εγώ από χθες ειμαι λίγο χάλια με ποναει η κοιλιά μου και υποψιάζομαι ελαφρια γαστρεντεριτιδα .Ελπίζω να τη γλυτώσω και φυσικα να μην κολήσω στη μικρή.

Θα προσπαθησω να σας διαβασω και να επανελθω

Καλημερα!

Αχ σας εχασα παλι, δεν ξερω απο που να αρχισω...

Μαμαλευτερακι μπραβο σου που εισαι καλυτερα! Οσο για τον διπλο θηλασμο, δεν εχω λογια! Χαρα στο κουραγιο σου! Δεν το εκανα εγω που να με χτυπουσαν κατω... Ειμαι και λιγο καλομαθημενη...:oops:

Deleni φανταζομαι την τρομαρα σου! Ρε παιδι μου πεφτουν στο δευτερολεπτο, δεν ξερεις απο που θα σου ερθει...

Κικο μου αντε με το καλο να πας τη Δευτερα, να ακουσεις και καρδουλα! Αχ, τι καλα!

Μαρινα πως ειστε σημερα?

Ιωαννα εγω χρησιμοποιω τις κανονικες πανες. Οταν θα αρχισω τη διαδικασια του γιογιο, θα παρω τα βρακακια για να τα ανεβοκατεβαζουμε! Ετσι κι αλλιως εγω τον πλενω παντα και μετα τα κακα και μετα τα τσισα, οποτε δε γλιτωνω κατι με τις πανες βρακακια...

Ο αντρας μου πηρε το καλυτερο, κι ετσι κι εγω ξαναρχισα την γκρινια! Οχι που θα μου γλιτωνε!:D Ειμαι απιστευτη στη μουρμουρα, δεν εχετε ιδεα... Stone αυτα κανω κι εγω καθε βραδυ στον αντρα μου! Οποτε τον πετυχαινω μονο του, αρχιζω να του θυμιζω ο,τι μου ερχεται στο κεφαλι! Τον στελνω λεμε!

t7fQp3.png

Stone αυτα κανω κι εγω καθε βραδυ στον αντρα μου! Οποτε τον πετυχαινω μονο του, αρχιζω να του θυμιζω ο,τι μου ερχεται στο κεφαλι!

Γιατι ρε Νατασα, ειναι κι άλλος στο σπίτι μαζι σας το βραδυ;;;χαχα

Μαρινα κουραγιο!!!Ποσο πολύ θα αργησει ακομη αυτη η πολυπόθητη μερα;;;;ΓΜΤ!!!

Φωτεινη βάλε καμια φωτο απο τις δημιουργίες σου...

Κικη με το καλό η 1η επισκεψη!!Πολύ πιθανο πάνττως να ακουσετε και καρδούλα..Μακαρι!

Σούλα περαστικα..Δεν πιστευω... !!!!!!!!!!!!!!!Λές;;;;;;

Φελια ποτε θα το πατησετε το πόδι;;;Ο καημενος, φανταζομαι τι εχετε....

Ρε Βικυ τι βιζιτα κανατε κι εσεις!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτα ωραιότατη η συνταγη...Γμτ, με παίρνει να τον ξαλμυρισω σημερα;;

Δεν θελω να φαω εξω μπακαλιαρο στα παλιολάδια...

αχ στο είπα κα ποιο πριν θέλει 48 ώρες εκτός αν τον κάνεις την Παρασκευή και αύριο φας κάτι άλλο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...