Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!!

Τελικά δεν κρατήθηκα , έκλεισα ραντέβου για τη Μ.Δευτέρα , είναι καλύτερα από το άλλο ραντεβού που κλείσαμε για μετά το Πάσχα. Υπομονή λοιπόν 4 και σήμερα.

Καλά Ριτάκι αυτός δεν είναι γιος που έχεις παιδί μου , άκου 15 κιλά και 95,5 πόντους. Να σας ζήσει ρε κοπέλα μου , φτού ,φτου,φτου.

Νατασούλα συγνώμη βρε κοπέλα μου ξεχάστηκα τελείως εχθές να ευχηθώ περαστικά και αγύριστα για τον αντρούλη σου και να μπορείτε να περνάτε έτσι ξυστά όλες τις ιώσεις μάνα και γιός.

Γιοβαννούλα και εμένα το έχει πάθει αυτό ο μικρός , να ξυπνήσει δηλαδή και να μη θέλει εμένα ή αντίστοιχα τον πατέρα του και θεωρώ πως είναι κάποιο όνειρο.

Μαελένη , εσείς είστε καλύτερα τώρα , τρώτε κανονικά πια;

Ελενίτσα κοπέλα μου συγχαρητήρια και απόʼμένα για την τρομερή προσπάθεια που καταβάλλεις για τον θηλασμό , εγώ ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω στη θέση σου.

Περαστικά και στη ζουζούνα που χτύπησε. Από τέτοια χτυπηματάκια άλλο τίποτα , εμάς ο μικρός χθες τσάκισε το κεφαλάκι του , έκανε γύρω γύρω όλοι και μετά έπεφτε σαν ζαλισμένο κοτόπουλο και χτύπαγε το κεφάλι του , αυτός όμως απτόητος συνέχιζε κανονικά.

Βατραχάκι μου , σε καταλαβαίνω που αγχώθηκες που άκουγες την άλλη κοπέλα να φωνάζει, όσο και προετοιμασμένες να είμαστε αλλά και να έχουμε ζήσει μία γέννα δεν παύει όταν έρθει η ώρα μας να μας πιάνει το κατιτίς. Όλα καλά θα είναι αλλά κάτσε να φας το αρνάκι βρε και μετά να βγει ο μπουμπούκος. Κόλλημα και εγώ βρε αδερφέ με το αρνί.χιχιχιχιχι

Πετρούλα καλά φοβερή η ατάκα του άντρα , εγώ πάντως δεν περιμένω να μείνω έγκυος για να γκρινιάξω και να θυμηθώ ότι δουλειές δεν έχει κάνει ο καλός μου , απλά στην εγκυμοσύνη το ευχαριστιέμαι γιατί ο καημένος δεν αντιδράει καθόλου , με έχει στα ώπα ώπα και έτσι του δίνω και καταλαβαίνει.

Βικάκι πρώτος ο ανιψιός, μπορεί να ήταν λίγο βαρύ αυτό που είπε αλλά τουλάχιστον το παιδί μίλησε ειλικρινά.χιχιχι

Μαρινάκι θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει βρε κοπέλα μου , υπομονή.

Μαράκι μεγεια το μαλλάκι κοπέλα μου, εγώ παλιά είχα κόψει τα μαλλιά μου αγορίστικα αλλά τόσο πολύ που φαινότανε το δέρμα μου (για να μη παρεξηγηθώ μιλάω για προ γάμου εποχή) και μου έλεγε ο άντρας μου «καλώς την νεοσύλλεκτη». Να μας δώσεις το τηλέφωνο να σε πάρουμε αύριο να ευχηθούμε για τη μπουμπού σου.

Αλήθεια η Εύα είναι καλά, έχει μιλήσει καμία μαζί της;

Και εμείς το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς είναι να το κάνουμε τώρα αλλά θα το παρατείνω εγώ για μετά το Πάσχα να μην έχουμε τίποτα ντράβαλα και μετά εκκρεμεί το SYNFLORIX (το αντίστοιχο prevenar) η 3η δόση και μετά δεν θυμάμαι.

Εσείς Σουλίτσα που το κάνατε , ανέβασε πυρετό καθόλου η Ανδρεάννα ή όλα καλά.

Κωκωνάκι σωστούς σας βλέπω , του δώσατε του Κωσταντίνου και μεζέ για να μη το πιει ξεροσφύρι το τσιπουράκι και καλά κάνατε.χιχιχι

Τυχαίο γεγονός θα ήταν το χθεσινό αλλά μην το καθιερώσετε και εσείς, τώρα στη γιορτή του μικρού να τα ξαναπιείτε.χιχι

Κυρία Φωτεινή καλές δημιουργίες να έχετε.

Αυτά εν ολίγοις…..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Kiko μου ευτυχώς είμαστε πάρα πολύ καλά. Τρώμε, παίζουμε, γκρινιάζουμε, πάμε τις βολτούλες μας!!!!! Μάλλον τελικά το γάλα ήταν κι ευτυχώς που έκανα την αλλαγή γιατί ακόμα θα περιμέναμε να περάσει η "ίωση".

Καλά έκανες κι έκλεισες το ραντεβού, γιατί η Μ. Εβδομάδα είναι και περίεργη και οι πιο πολλοί λείπουν και...ας έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο!

Φωτεινή μου νέες κατασκευές διαβάζω! Καλή επιτυχία, αλλά βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε τι έκανες?

Deleni περαστικά για το χτήπημα. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν τα γλιτώνουμε. Κι ο δικός μου έτσι είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά σ' εμας έτρεχε αρκετό αιματάκι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Είναι 3η μέρα που κλαίει ο μικρός τα βράδια και χθες με τον εμετό τα έπαιξα λιγάκι...

Ρίτα θυμάσαι που σου έλεγα οτι τον 21ο μήνα δεν μου παρουσίασε τίποτα? Ε τα βγάζει τώρα ο δικός μου στον 22ο:?.

κικο μου καλά έκανες και άλλαξες το ραντεβου, μέχρι τότε όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.

Μαράκι μου με γειά το μαλλί! Για αυριο τί θα φτιάξεις τελικά?

Απο χθε το βράδυ ξαλμυρίζω τον μπακαλιάρο. Εμείς τον κάνουμε στον φούρνο με ρύζι και σαλτσούλα και γίνετε πολύ νόστιμος, αλλά φτιάχνω και λίγη σκορδαλιά για το καλό. Οσες φορές όμως τον έχω κάνει τηγανιτό στο κουρκουτι βάζω και ούζο και γίνετε super!

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε πως είστε ? εγώ καλύτερα με τις αναγούλες βγήκαν και η αιματολογικές εξετάσεις ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ λίγο στα ούρα μου μου βρήκε πάλη άμμο πολύ φοβάμαι για κολικό :?:?:?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε πως είστε ? εγώ καλύτερα με τις αναγούλες βγήκαν και η αιματολογικές εξετάσεις ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ λίγο στα ούρα μου μου βρήκε πάλη άμμο πολύ φοβάμαι για κολικό :?:?:?

Mπράβο Μαμαλευτεράκι, έτσι να είναι πάντα όλες οι εξετάσεις σου και μακάρι να μη σε πιάσει κανένας κολικός, να πίνεις πολλά υγρά να φύγει η άμμος.

Εμας κωκκων ο 21ος μηνας ηταν πολυ δυσκολος με πολλες αγκαλιες και πολλες τσιριδες ,ξυπνηματα την νυχτα ..βεβαια ειχε περασει και το εγκαυμα το παιδι αλλα το τωρα στον 22ομηνα ειμαστε παλι πολυ καλα!!

να ρωτησω φοραει καμια στον μικρο της πανα-βρακακι ??και αν ποιοα μαρκα ??

Μαμα Λευτερακη πως παει η εγκυμοσυνη ??ολα καλα??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πολύ ωραία! Με το γάλα αλήθεια τι έκανες?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Mπράβο Μαμαλευτεράκι, έτσι να είναι πάντα όλες οι εξετάσεις σου και μακάρι να μη σε πιάσει κανένας κολικός, να πίνεις πολλά υγρά να φύγει η άμμος.

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά έχω ένα ΦΟΒΟ 5 φορές μπήκα με κολικό στην εγκυμοσύνη του Λευτερακι μου

ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ ΠΟΝΟΣ Ο ΚΟΛΙΚΟΣ

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία! Με το γάλα αλήθεια τι έκανες?

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων

Κατάφερα να θηλάζουμε πρωί βραδύ με πολύ κόπο φυσικά και είμαι πολύ περιφανή …. Μέχρι τον 7 θα μπορώ να θηλάζω με αυτόν τον ρυθμό φυσικά να πάνε όλα καλά

Εμας κωκκων ο 21ος μηνας ηταν πολυ δυσκολος με πολλες αγκαλιες και πολλες τσιριδες ,ξυπνηματα την νυχτα ..βεβαια ειχε περασει και το εγκαυμα το παιδι αλλα το τωρα στον 22ομηνα ειμαστε παλι πολυ καλα!!

Μαμα Λευτερακη πως παει η εγκυμοσυνη ??ολα καλα??

Σχετικά καλά απλά χω απίστευτη αναγούλα δεν μπορώ να φάω τίποτα πήγα και στην πεθερά+6 να με βοηθήσει και έφυγα τρέχοντας χιχιχι

Εγώ του είχα βάλει πάνα βρακάκι το καλοκαίρι δεν με βόλεψε καθόλου γιατί έπρεπε να του βγάζω και τα παπούτσια για να τον αλλάζω

Ιωάννα μου εμείς από τον 11ο μήνα (από τότε δηλαδή που περπάτησε) ξεκινήσαμε να φοράμε πάνες βρακάκι pampers, τώρα του φοράω και libero αλλά με βολεύουν καλύτερα τα babylino και του lidl οι πάνες βρακάκια.

Εμένα επειδή χτυπιέται τρελά ο μικρός στην αλλαγή πάνας με έχουν καταβολέψει τα βρακάκια.

Σχετικά καλά απλά χω απίστευτη αναγούλα δεν μπορώ να φάω τίποτα πήγα και στην πεθερά+6 να με βοηθήσει και έφυγα τρέχοντας χιχιχι

Εγώ του είχα βάλει πάνα βρακάκι το καλοκαίρι δεν με βόλεψε καθόλου γιατί έπρεπε να του βγάζω και τα παπούτσια για να τον αλλάζω

Κι εγώ που επιχείρησα δεν με βόλεψαν. Μάλλον προς το καλοκαίρι το βλέπω να τις χρησιμοποιώ που θα κάνουμε και την δοκιμή γιογιο για να μπορεί ότι ώρα θέλει να την κατεβάζει.

Καλή επιτυχία πάντως Joa.

Μαμαλευτεράκι κάτι είναι κι αυτό για το γάλα ε? Θα έχεις ως τότε? Και με συμπλήρωμα? Σκόνη, φρέσκο ή τίποτα?

σκεφτομαι να αρχιζω να βαζω κατα την διαρκεια της μερας , για το βραδυ το φοβαμαι λογω διαρροων ...

εμεις επειδη ειχαμε πολλα τσισα το βραδυ και βρεχοταν σωθηκαμε με τις πανες απο το lidl .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...