Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις ρουχα δωσαμε σε ενα μοναστηρι ..η εκκλησια δεν παιρνει προτιμουν σε χρημα..

κρατω το στομα μου κλειστο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

το θεμα ειναι Βικυ μου πως οι μισες ειμαστε στον Βορρα και οι αλλες μισες στον Νοτο ειναι δυσκολο να το οργανωσουμε κατι τετοιο ...

αν ακουσουμε κατι με λογαριασμο τραπεζης μπορουμε να το προτεινουμε εδω και να βοηθησουμε, αλλιως μπορουμε να στειλουμε στο χαμογελο του παιδιου που ειναι για ολη την ελλαδα.μπορουμε και ο καθενας μονος του.εμεις εδω στην δουλεια ψαχνομαστε για ιδρυμα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ριτα ριτακι θα χρειαστω και εγω βοηθεια τα χριστουγεννα με τραπεζι,αλλα δεν θελω να μου βαλεις λινκ με συνταγη.να ερθεις εσυ γινεται?

εγραψα πολλα σημερα,αντε με χορτασατε.αναπληρωνω το κενο της αρμας.σε ποιον να στειλω την φωτο απο το σπιτι μου για να την βαλει να την δειτε ολοι που εγω δεν μπορω?

Διαφημίσεις

πλακα εχει.....μονη μου μιλαω.μια μερα μπορω και εγω και λειπετε.

ααααα τι ακουσα!!!θα κανουν απεργια οι αοριστου για να γινουν μονιμοι :confused:

αμ το αλλο?που θελουν να μας κανουν 4 εργασιμες και να μας μειωσουν τον μισθο κατα 20 τοις 100 για να κερδισει λεφτα το κρατος :confused::confused::confused:

Tσα!Τελικα το πηρα αποφαση και φωναξα την κυρια που καθαριζει για σιδερο μ ονο πουκαμισα..αυτη τη στιγμη εχω 20 ασιδερωτα...

Την περιμενω απο ωρα σε ωρα αντε να δουμε μπας και κοιμηθω καμμια μερα πριν τις 2...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθα ημασταν εξω στην αυλη καναμε κουνια εχει ωραια μερα σημερα!

βικη κι εγω εχω μαζεμενα δικα μου ρουχα κι εχθες μου ειπε η μαμα μου για μια κοπελα που τα εχει πραγματικα αναγκη και θα τα δωσω εκει.αν βρεις κατι αλλο ενημερωσε μας!

στειλε σε μενα την φωτο να την ανεβασω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Φωτεινήηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....που είσαι καλέ;;;

Σήμερα θα έχω τον παιδίατρο σπίτι...αύριο θέλεις να περάσεις να σου δώσω τα πράγματα;;; Μετά της 6 το απόγευμα αν σε βολεύει. Μάκια

m57Zp2.png

κοριτσια τωρα τις γιορτες ειναι πολυ ωραια και η ονειρουπολη ακομη και για εσας τις θεσ/κιες δεν ειναι μιακρια για μια εκδρομουλα ειναι πολυ ωραια για τα παιδακια οποια ερθει θα κανονησουμε να βρεθουμε και για καφεδακι!

http://www.oneiroupolh.gr/

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσάκια ξανάρθα! Έκανα κοτόπουλο με μανιτάρια και χρωματιστές πιπεριές και θα τα σερβίρω πάνω από πένες και έχει μυρίσει το σπίτι! Μου αρέσει πολύ αυτό το φαγάκι αλλά είχα κάτι καιρούς να το κάνω! Άντε κοπιάστε!

Κι εγώ έχω κάμποσα ρουχαλάκια παιδικά κυρίως και παπουτσάκια σχεδόν αφόρετα αλλά κι εμένα μου είπαν ότι η εκκλησία δεν τα παίρνει! Θέλω να το κοιτάξω γιατί είναι κρίμα να πάνε χαμένα! Ίσως αν βρω καμιά κοπέλα με νεογέννητο αγοράκι και τα χρειάζεται είναι καλύτερα.

Σας ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας για τις κούνιες γιατί είμαι κατά μπερδεμένη! Νομίζω όμως ότι θα πάρω κρεβατάκι ώστε να τους αλλάξω ταυτόχρονα μία και καλή στο δημοτικό!Βατραχάκι είναι φιλοακριβή αυτή η κούνια-αυτοκινητάκι, στο γιο μου την είχα πάρει 650 αν δεν κάνω λάθος αλλά αν δε με γελλούν τα μάτια μου κάτι είδα ότι τώρα έχει πάνω από 900 οπότε αν ισχύει αυτό δεν παίζει! Η άλλη η ανοιχτόχρωμη έχει γύρω στα 600!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...