Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ξεκίνα από τώρα και θα έχεις σίγουρα επιτυχία. Υπάρχει τόση παραπληροφόρηση και χάνουμε τόσο χρόνο θεωρώντας ότι η εξωσωματική είναι εύκολα κι κ σε μεγάλη ηλικία..ξεκίνα και σε 1-1,5 χρόνο θα τα έχεις καταφέρει!

Μπορείς να μου πεις κάθε πόσο σου έχουν πει να ελέγχεσαι για προγεστερόνη κατά τη φάση της εμβρυομεταφορά; 

Δύο μέρες μετά την εμβρυομεταφορά μόνο για να δουν αν χρειάζετε κάτι έξτρα από χάπι …προς το παρόν περνώ 3 utro και ένα ένα υπόθετο cyclogest και από ότι κατάλαβα με καλύπτει 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ , έχασα το λογαριασμό με τα utrogestan βατραχάκι και πικουλινάκι....

Εγώ πάντως θεωρώ εξίσου top την Ιωάννα στη συνταγογράφηση φαρμάκων και η Ρίτα έρχεται 2η στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τώρα για τις υπόλοιπες μεγαλώνοντας τα παιδιά παίρνουμε και εμείς σειρά στο top ten.

Εγώ πίστευα ότι θα τη βγάλω καθαρή χωρίς χάπια στην εγκυμοσύνη αλλά μιας και έχω τρομοκρατηθεί αρκετά θα πάρω τηλέφωνο το απόγευμα να κλείσω ραντεβού λίγο πιο άμεσα έστω και πρωινό.

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση Βατραχάκι,

Ριτάκι και εσείς με το καλό να πάτε στο γιατρό.

Πικουλινάκι επειδή οι νεράϊδες είναι πολυφορεμένες θα έλεγα κάτι σε αγγελάκια , θα είναι καλοκαίρι η βάφτιση ; αν ναι κάτι καλοκαιρινό με αστερίες και τα σχετικά που σε αυτό το θέμα υπάρχει πάντα μεγάλη ποικιλιά , θα μου άρεσε επίσης θέμα αστέρια κα πολλά. Θα σκεφτώ όμως γιατί τώρα είμαι εν θερμώ και θα επανέλθω.

Σας χαιρετώ και εγώ πάω σπιτάκι μου.

φιλάκια.

Ρε κοριτσοπουλα φυγατεε;;

Εγω ξαπλωσα λίγο και χαζεψα στην tv

Kiko παρε να κλείσεις ενα ραντεβου να ηρεμησεις..Εισαι νομιζω στην 7η εβδομαδα και ο υπερηχος θα δειξει σακο σιγουρα

Βατραχακι βαλε 2-3 μαξιλαρακια κατω απο τα ποδοα σου για να μη πριστουν κι άλλο όσο εισαι ξαπλωμενη

Νατασα περαστικα στο συζυγο!

Μαρινα ο Γιωργος πως πάει;;Οι υπόλοιποι ειστε καλά;;

Πικουλίνα μου αρεσει πολύ η πεταλούδα σαν θεμα και η νεράιδα..Ριξε μια ματια στο an-agapas.gr Θα πάρεις τοσες ιδεες που όλο και καπου θα καταλήξεις..

Ριτα θα περιμενουμε τα νεα απο την παιδιατρο..

Ρε κοριτσια τα εμβολια γιατι τα ξερετε με τις μαρκες τους;;Στο βιβλιαριο δεν τα γραφει ετσι...:oops:

Πάω να ξυπνησω τον μικρο, εχουμε κουρεμα σε λίγο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Τι κάνετε;

Εμείς είχαμε άγριο πρωινό ξύπνημα. 05.45 ξύπνησε η Αλεξάνδρα με φοβερά κλάματα και δεν έλεγε να συνέλθει. Μάλλον ήταν τα δόντια της........:(:(:(:( Το θέμα είναι ότι την πήρα εγώ αγκαλιά και την έφερα στο κρεβάτι μας για να την ηρεμήσω και αυτή δεν ήθελε με τίποτα να βλέπει τον πατέρα της. Φώναζε υστερικά 'Σήκω μπαμπά, φύγε, φύγε' και το τι κλωτσιές και μπουνιές του έδωσε δεν λέγεται. Όλα αυτά μέσα σε γοερό κλάμα. Στο τέλος σηκώθηκε ο καημένος και την έβγαλε στον καναπέ. Η Αλεξάνδρα ηρέμησε τελικά 06.40, μετά από γάλα. Κοιμήθηκε ως τις 07.30 και σηκωθήκαμε για το σχολείο. Κουτούλαγε η αγάπη μου :(:(:(:(:(:( Τώρα κοιμάται και θα την αφήσω λίγο ακόμα.

Κίκο και εγώ έχω πάρει ουτρογκεστάν. Μην αγχώνεσαι. Όπως είπαν και τα κορίτσια το κόκκινο αίμα να φοβάσαι. Πήγαινε όμως στο γιατρό ώστε αν είναι κάτι κολπικό να μην το αφήσεις να εξελιχθεί.

Μαρινάκι περαστικά σας. Ούτε και εμείς κάναμε το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας. Δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.

Κωνκων το ψάρι όπως το έγραψα δεν γίνεται καθόλου, μα καθόλου σούπα. Είναι της κατσαρόλας, με πολύ ωραία σάλτσα για 'βούτα' ;);););). Χυλώνει από μόνο χωρίς το αλεύρι και βοηθάει η πατάτα σε αυτό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας φιλενάδες! Σας έχασα από χτες. Σήμερα πήγα κομμωτήριο, στο τσακ ήμουν να κόψω το μαλλί αντρικό αλλά τελικά κότεψα :lol: Κατα τ'άλλα τρέχω λίγο, η Εύα κάνει απεργία πείνας στο γάλα και πάλι(ελπίζω κανα δοντάκι) αλλά γενικά καλά.

Κικο μου να πας οπωσδήποτε στον γιατρό. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι τίποτα απλά ίσως να χρειαστείς χάπια. Κι εγώ στο 1ο τρίμηνο έπαιρνα utrogestan και έκανα και ενέσεις. Όλα πήγαν μια χαρά και παρόλο που ήμουν στο κρεβάτι με το που γέννησα πραγματικα δεν θυμομουν τίποτα!

giovanna ευχαριστώ πολύ για το γλυκό! Η Αλεξανδρα τι κάνει?

Μαρινάκι περαστικά σας βρε παιδί μου..αχ τι να πω, φαντάζομαι πως θα είστε. Άντε αυτή να είναι η τελευταία κ@λοίωση για φέτος και να μην ξαναταλαιπωρηθείτε καθόλου!

Νατάσα περαστικά στον καλό σου, πάλι καλά που εσείς την περάσατε ελαφριά τουλάχιστον. Α, και στο επόμενο ταξίδι φρόντισε να μην έχεις γκρίνιες(κι εγώ σαββατογεννημένη και ξέρω..:lol: )

Βατραχάκι μου καλή επιτυχία στον γιατρό! Περιμένουμε νέα!

Joa και όλα τα κορίτσια που με σκεφτήκατε για την δουλειά σας ευχαριστώ πολύ αλλά όντως είναι πολύ μακριά και επίσης είπαμε ότι τελικά, αν δεν κάτσει κάτι απόλυτα ιδανικό τώρα θα βγω για δουλειά με το καλό τον Σεπτέμβρη.

Ρίτα αυτή η οπτική σου ότι θα γίνουμε εξπέρ στην ιατρική πολύ μου άρεσε! χαχαχαχα!!! Θα τα πούμε και στο τηλ.

Πικουλινάκι αφού είπαμε ότι θα τα οργανώσω εγώ τι αγχώνεσαι? Λοιπόν ή θα κάνεις θέμα tinkerbell που τα έχω όλα έτοιμα τα μαγαζιά από την Εύα ή θα κάνει πεταλούδες που επίσης μου άρεσε παααααααρα πολύ. ΟΚ? :tongue::mrgreen:

Το μαντού δεν το έχουμε κάνει, έχουμε περιθώριο μέχρι να πάει παιδικό και της γαστρεντερίτιδας πέρυσι που την είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι εδώ δεν είναι απαραίτητο και ότι ίσως το κάνουμε όταν πάει στεθμό. Τώρα βέβαια με αυτή την έξαρση που υπάρχει δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι..Θα την ρωτήσω όταν θα πάμε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Νατάσα περαστικά και στον αντρούλη σου. Πολυ μου τη δίνουν οι μανάδες μας όταν παίρνουν το μέρος τους πάντως :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Deleni ήθελα να σου πω ότι είσαι μια πολύ άξια μανούλα. Και εγώ κάποιες φορές κατηγορώ τον εαυτό μου για το ότι δεν θήλασα το παιδί. Ίσως αν το είχα κάνει να αρρώσταινε λιγότερο :(:(:(:(:(

Ρίτα τι έβαλες τελικά στο γλυκό; Ξηρούς καρπούς; Εγώ το σκέφτηκα και με πτι-μπερ, αν και θα ήταν πιο γλυκό έτσι, και λευκή κουβερτούρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ηρθαμε!!!!!!!!!!

Λοιπον καταρχην ειμαι πολυ περηφανη!Τον εξετασε μονο του χωρις να τον κραταει κανεις ουτε στο εμβολιο και μαλιστα του ειδε το λαιμο με το εργαλειο με το φως και ο Γρηγορης περιμενε το ξυλακι και της ειπε ''το αλλο?'' δειχνοντας τα ξυλακια χαχα.Εμεινε αφωνη!!!Επισης προσπαθουσε να ανοιξει μια πορτα που την ειχε κλειδωμενη η γιατρος και μου λεει ''μην αγχωνεσαι δεν θα την ανοιξει ειναι πολυ σφικτο το κλειδι'' και τσακκκκκ ξεκλειδωσε την πορτα!!!χαχα!

Της ειπαμε και πολλες κουβεντουλες και ολα καλα!

Τωρα πως το λενε αυτο...χμμμ...ειμαστε 15,100(μη βαρατε κοριτσια!) και 95,5 ποντους και παρολα τα κιλα δεν το πιστευε, μου λεει ΄΄ειναι ο Γρηγορης 15 κιλα??''δεν του φαινεται η αληθεια ειναι.

Απο υγεια ειμαστε σουπερ και μου ειπε αν κρατηθουμε μεχρι τελος Μαιου που ειναι φουλ οι ιωσεις θα ειμαστε αρχηγοι για φετος.

Απο Σεπτεμβρη θα κοιταξουμε το θεμα με τα αυτια μηπως συνυπαρχουν κρεατακια αν και δεν το νομιζει αλλα θα το δουμε προληπτικα και θα μας δωσει και κατι σκονακια sigulair με το που θα ξεκινησουμε σταθμο για να τα πινει για προληψη.Κανουν λεει καλο...

Με καθυσηχασε η αληθεια ειναι γιατι μου ειπε οτι εχει δυναμωσει αρκετα το παιδι μεσα σε αυτο το χρονο και δεν τον φοβαται.Θα κολλαει μεν αλλα ελπιζει να ειναι λαιτ.

Σχετικα με το γαλα που λεγαμε επειδη εχθες ξεμεινα και του εδωσα Ολυμπος φρεσκο μου ειπε οτι δεν θελει το παιδι με τιποτα να πινει φρεσκο γαλα.Εχει αλλαξει λεει η τακτικη και ολες οι συγχρονες μελετες λενε μεχρι τα 5 να αποφευγεται το γαλα που πινουμε εμεις οι ενηλικες διοτι εχει αποδεχθει οτι αυξανει πολυ τη χοληστερινη η πρωτεινη τους.

Μου αφησε το ελευθερο να κρινω εγω και να αποφασιω οτι νομιζω καλυτερο.Δε μου προτεινε τιποτα απο μαρκες κτλ.

Το Μαιο θα κανουμε το prevenar 13 το οποιο δεν εχει κυκολοφορησει ακομα κοριτσια και εχουμε και ηπατιτιδα Α τον Ιουνιο και μετα τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυταααααα!!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι εννοεις βρε Μαργαριτα 15.100;;;;; Σε κιλα μετριεται αυτό;;;;; Μηπως χρησιμοποιειται καμμια αλλη μοναδα μετρησης;;;;;; Καλα αμα συναντηθουμε καποια στιγμη ,ο γιος μου θα πρεπει να κυκλοφορει με σωματοφυλακα διπλα σας!!!!

Τελειος ο Γρηγορακης!!!! Φτου - φτου στο αγορακι μας!!!!

εμείς αύριο θα κάνουμε την πρώτη δόση της ανεμοβλογιάς...τέλη Ιουνίου μας έβαλε την 3η δόση πνευμονιοκοκκου, τον σεπτέμβρη 2η δόση ανεμοβλογιάς και μετά στα 3 της Ηπατίτιδας Α και τέλος μέχρι που να πάει σχολείο!

πικουλινάκι αν γίνει καλοκαίρι η βάφτιση προτείνω κάτι καλοκαιρινό...ψαράκια, αστερίες, γοργόνες κτλ.

m57Zp2.png

Κορίτσια μου μου δίνεται μεγάλο κουράγιο με το θηλασμό...σας ευχαριστώ όλες...;)

Ρίτα μπράβο σας!!!!! Ο Γρηγόρης βιάζεται να μεγαλώσει νομίζω...:-D:-D:-D:-D

Σας καληνυχτώ...πάω στα μωράκια μου, τα λέμε αύριο!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Να'μαι κι εγω!

Giovanna μηπως ειδε κανενα ονειρο το παιδι και τρομαξε? Ταλαιπωρηθηκε το μωρο μου... Οσο για τη μαμα μου το κανει αυτο συχνα και μου τη δινει... Δεν μπορω να βρω το δικιο μου ουτε απο τη μανα μου, καταλαβες?

Αρμα σαββατογεννημενη βλεπω κι εσυ! Τον εφαγα τον ανθρωπο, αστα! Αλλη φορα θα προσεχω!

Ριτα τα καβατζωσατε τα 15 κιλα ε? Μπραβο, θαυμα! Κι εμεις οπου να'ναι θα τα φτασουμε... Και να φανταστεις οτι ο Σωτηρης ειναι σαφως πιο κοντος απο τον Γρηγορη και παλι χοντρο δεν τον λες! Οσο για τα κρεατακια θελω να ρωτησω κι εγω τον γιατρο γιατι ροχαλιζει στον υπνο του οταν ειναι ανασκελα.. (ιδιος ο πατερας του - φοβερο!) Αμα καμια φορα κοιμομαστε και οι τρεις μαζι δεν προλαβαινω να σκουνταω τη νυχτα μπας και αλλαξουν πλευρο και με αφησουν να κοιμηθω...

Εμεις νομιζω οτι εχουμε ενα εμβολιο μονο ακομα, το πρεβεναρ. Κανονικα ειναι να το κανει την αλλη εβδομαδα, αλλα θα το καθυστερησω για μετα το Πασχα. Ασε μη μας κανει τιποτα και περασομε μαυρο Πασχα!

Σαρδελακι, εμας μας εχει πει τη δευτερη δοση της ανεμοβλογιας στα τεσσερα. Εσας γιατι θα σας το κανει τοσο νωρις?

Για τα γαλατα, εγω θα συνεχισω τη σκονη μου φαινεται. Αφου του αρεσει, γιατι οχι?

Πηγαμε και παιδικη χαρα και παιξαμε και τωρα ειμαι ψοφια! Παω να φαω κατι και μολις κοιμηθει ο Σωτηρης θα πεσω κι εγω!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...