Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω λεω να πας,οχι γιατι υπαρχει προβλημα(δεν υπαρχει) αλλα πολλες φορες δημιουργουμε προβλημα με το μυαλο μας.εγω παντως οπως εχω ξανα πει,στον γυναικολογο παω για πλακα.ειδικα στην εγκυμοσυνη απο τοτε που μαθαμε για την διαταση στο νεφρο(δηλ στον μεγαλο υπερηχο)πηγαινα καθε βδομαδα.ειναι και πολυ κοντα μου.

και χθες πηγαμε για βολτα και ειδαμε το νινι της ξαδελφης μου.και η φωτεινη ελεγε νίνη(ειρηνη) νινί και εδινε φιλακια στην ξαδελφουλα της(και αυτη φωτεινη θα βγει)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ωχ βρε κορίτσια σας παραφόρτωσα με τα δικά μου, χίλια συγνώμη.

Ειλικρινά αν και σήμερα δω τα ίδια θα τον πάρω αύριο πρωί πρωί για να κλείσω ραντεβού γιατί και εγώ είμαι πολύ τρομοκρατημένη και δεν πρόκειται να υσηχάσω αλλιώς.

Με το καλό και το νινάκι της ξαδέλφης σου , να είναι γερό και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους εύχομαι Βίκυ μου.

ευχαριστουμε κικουλα μου και εσενα να σου πανε ολα τελεια.

α ξεχασα να σας πω η ξαδελφη μου εβγαλε στην καμπυλη οτι ειναι παθητικη

και οσο για το αλλο ανηψι που σας ελεγα ειναι μαλλον αγορακι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Εμείς εδώ χάλια, δεν άφησα και τον άντρα μου να πάει δουλειά γιατί ο Γιώργος έχει τρελή γκρίνια και κανέναπό τα 2 δε θέλει να φάει! Πρώτη φορά βλέπω και τον άντρα μου που είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που ξέρω να τα έχει πάρει τόσο που εδώ και 4 μέρες δεν καταφέρνουμε να ταίσουμε τον μικρό! Έτσι για να δουν τι περνάμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Εμείς εδώ χάλια, δεν άφησα και τον άντρα μου να πάει δουλειά γιατί ο Γιώργος έχει τρελή γκρίνια και κανέναπό τα 2 δε θέλει να φάει! Πρώτη φορά βλέπω και τον άντρα μου που είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που ξέρω να τα έχει πάρει τόσο που εδώ και 4 μέρες δεν καταφέρνουμε να ταίσουμε τον μικρό! Έτσι για να δουν τι περνάμε.

Αχ περαστικά σας. Ετσι ήμασταν την προηγούμενη βδομάδα.

Τίποτα από τα κόλπα που μου είπαν τα κορίτσια δοκίμασες?

Ισως δεν είναι και το πιο ενδεδειγμένο, αλλά σε μας κάτι έπιασε.

Ρυζογκοφρέτες πχ ή φρυγανίτσα ή ψωμάκι?

Μέχρι και πατατούλες σαν τηγανιτές αλλά στο φούρνο στη λαδόκολλα έψησα για να φάμε!

Περαστικά σας και πάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ααα απο οτι ειδα δεν εχει δωσει το παρον και δεν εχω και το τηλεφωνο της...

Κοριτσια οποια μιλησει ας μας ενημερωσει.

Εγω τωρα εφαγα εβαλα τον μικρο για υπνο και θα κατσω να ξεκουραστω διοτι εχουμε και παιδιατρο το απογευματακι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρίνα μου ούτε γάλα δεν θελει ο Γιώργος? Και η μικρή απεργία πεινας? Πω πω βρε κοπέλα μου κουράγιο, ελπίζω να τους έρθει η ορεξη σύντομα.

Βικάκι με το καλό να έρθουν τα ανηψάκια σου!

κικο μη σε πάρει απο κάτω, απλά κανόνησε εξέταση με τον γιατρό και ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς. Σου είπε να ξανακάνεις καμιά χοριακή για να δει πόσο ανεβαίνουν οι μονάδες? Ολα θα πάνε καλά!

pikoulinaki μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον γιόκα μου:mrgreen:!

Με τις εξετάσεις τελείωσα επιτέλους και έφτιαξα με τον γιατρό μου τα χαρτιά για την άδεια, αλλά έχω να μαζέψω και απο αλλού χαρτιά... Κουράστηκα αρκετά σήμερα.

Ο μικρός έχει λυσάξει μέσα στο σπίτι, τα γκρεμίζει όλα και τσιρίζει. Ποτέ δεν τσίριζε....μου έχει πάρει τα αυτιά. Αντε το απόγευμα θα πάει με τον μπαμπά του παιδική χαρά και θα ξεδώσει.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

επηξα σημερα... Λοιπον τελικα λυθηκε το μυστηριο και του δικου μου κοιλοπονου το Σαββατο το βραδυ, και η αφαγια του μικρου που συνεχιζεται 4η μερα... Ο αντρας μου εχει βαρβατη γαστρεντεριτιδα, πραγμα που σημαινει οτι την πηρε πρωτος ο Σωτηρης, επειτα εγω και τωρα ο αντρας μου. Απλα εγω και ο μικρος την περασαμε πολυ ελαφρα... Ριτα μεσα επεσες συγχαρητηρια! Ο μικρος τρωει μονο γαλα, γιαουρτι και μακαρονια σκετα. Για φαγητο κανονικο, ουτε να το δει. Αντε να δουμε ποτε θα συνελθει... Ο δε αντρας μου (ο οποιος λειπει, απο χθες το πρωι, ειναι στην Κρητη) τρελαθηκε. Χθες ολη μερα διαρροιες, ολη νυχτα εμετους, μεχρι που πηρε ταξι στο τελος και πηγε τα ξημερωματα στο νοσοκομειο μονος του για ενεση. Α, και σημερα δουλεια κανονικα, δε γινεται να μην παει... Αυτα τα ωραια! Εχω και λιγες τυψεις γιατι την Κυριακη το βραδυ τον σαπισα στην γκρινια (ανοιξα το χρονοντουλαπο χαχα!), ριξαμε κι εναν καυγα στο τελος! Ουτε που τον χαιρετησα. Του ειπα μονο ενα καλο ταξιδι μεσα απο τα δοντια μου (τον εφαγα τον ανθρωπο η Σαββατογεννημενη!). Εχω και τη μανα μου να μου λεει οτι τον εφαγα τον χριστιανο με τοοοοοοση γκρινια!:D Αυτα...

Μαρινα οπως ειδες κι εμεις στα ιδια βρισκομαστε. Για δοκιμασε σκετα μακαρονακια με λιγο τυρακι. Μηπως τα φαει ρε παιδι μου, ειναι πιο ουδετερη γευση... Μπραβο και για τον μπουμπου που πηρε τα πανω της! Φτου σκορδα!

Κικο κι εγω θα πηγαινα στον γιατρο να σου πω την αληθεια. Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για να μου φυγει η ιδεα! Οσο για τη δουλεια, δεν ειναι αναγκη να παρεις αδεια. Παρε το πρωι τηλ. και πες οτι αρρωστησε το παιδι (κατι light) και θα αργησεις λιγακι... Ουτε υποψιες κινεις, ουτε την αδεια χρεωνεσαι. Και πας στο γραφειο μολις τελειωσεις απο τον γιατρο.

Πικουλινι κι εγω Βερα δαγκωτο!

Stone κατι διαβαζω για ζαλαδες... Μη μου πεις οτι τη συνεχιζεις τη νηστεια! Θα ερθω απο εκει και θα σε μπουκωσω με κρεας!!!

Σουλα στο μυξοκλαμα βαλε κι εμας μεσα, αν και αντρας (τρομαρα μας!). Εμενα οταν αρχιζει αυτο το πραγμα μου ερχεται να πηδηχτω απο το παραθυρο! Νομιζω οτι θα τρυπησει τα τυμπανα μου!

Deleni εισαι ηρωιδα που τα καταφερνεις ολα μαζι! Μπραβο και παλι μπραβο! Την Αναστασια μεχρι ποσο τη θηλασες?

t7fQp3.png

Αχ να με ακουτε την εμετοχτυπημενη...Τι συγχαρητηρια βρε παιδι μου..μακαρι να ειχα πεσει εξω.Φανταομαι τον ανθρωπο ταλαιπωρια...δε μπορει να γυρισει?

Οσο για τα μικρα μας η παιδιατρος μου εχει πει οτι το εμβολιο το προαιρετικο της γαστρεντεριτιδας βοηθαει πολυ σε τετοιες φασεις και τα περνανε στο ποδι.

Εγω παντως ειμαι σιγουρη πλεον μετα απο αυτο που περασα και λιγες ωρες πριν ξεκινησει πιναμε απο το ιδιο ποτηρι και κανα αλλα δυο περιστατικα περισυ οτι τον βοηθησε πολυ να μην κολλησει το ROTARIX.Ευτυχως που το εχουμε κανει.

Ο σωτος το εχει κανει?Ειναι το ποσιμο..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελικά μήπως να πηδηχτούμε όλες μαζί από τα παράθυρα? Μιας και είναι και επίκαιρο να στήσουμε το χωρό του Ζαλόγγου με εμένα πρώτη-πρώτη!!! Maeleni θυμόμουν τα δικά σας τα καλά, αλλά εμένα επειδή είναι γενικά λιγόφαγος είναι πολύ εκλεκτικός! Χτες στην παιδίατρο μιας και δεν είχε φάει μεσημεριανό όσο περίμενε έξω με το μαπμπά του, του έβγαλε από τη μαγική τσάντα, ψωμάκι, τυράκι, μπανάνα, γιαουρτάκι, ρυζογκοφρέτα, τα πάντα όλα και εκείνος ούτε να τα φτύσει! Η άλλη κυρία που περίμενε είχε γουρλώσει τα μάτια! Αναστασία κι εσείς τα ίδια? Ο καυμένος κι ο δικός σου ο αντρούλης είναι και μακρυά σε αυτά τα χάλια!

Κίκο μου έτσι κι αλλιώς την 1η φορά που θα πας στο γιατρό θα σου πει και μόνος του να κάνεις κολπική καλλιέργεια ώστε αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο να πάρεις την κατάλληλη θεραπεία, οπότε ακόμα κι αν δεν έχεις άλλο σύμπτωμα καλά είναι να πας μια βόλτα! Γιατί να περιμένεις μετά το Πάσχα?

Κωνκωνάκι από πότε βγαίνεις εσύ σε άδεια?

Πετρούλα για κοίταξε λίγο την πίεσή σου!

Τι να γίνεται το Βατραχάκι κι εγώ αναρωτιέμαι!

Και η Εύα δεν έδωσε το παρόν!

Ρίτα έχετε προγραμματισμένο ραντεβού για εμβόλιο με την παιδίατρο? Εμείς χρωστάμε άλλα 3 για φέτος, να δούμε πότε θα τα κάνουμε! Το μαντού δεν το κάναμε, το κάνατε όλες οι υπόλοιπες? Δε μου έχει πει κάτι η γιατρός γι αυτό! Εσείς Πικουλίνα το συζητήσατε καθόλου?

Α, στο γκρουπάκι με τα παιδιά τσιρίδες βάλτε κι εμάς!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα έχετε προγραμματισμένο ραντεβού για εμβόλιο με την παιδίατρο? Εμείς χρωστάμε άλλα 3 για φέτος, να δούμε πότε θα τα κάνουμε! Το μαντού δεν το κάναμε, το κάνατε όλες οι υπόλοιπες? Δε μου έχει πει κάτι η γιατρός γι αυτό!!

Ναι εχουμε εμβολιο το 5πλο το οποιο αφησαμε επιτηδες ενα μηνα πισω για να ηρεμησει ο οργανισμος απο εκεινη την αλλεργια που ειχε.

Κατα τα αλλα δεν εχουμε και τιποτα ιδιατερο να πουμε σημερα με την παιδιατρο..νομιζω δλδ..

Μαντου εμεις καναμε με το priorix μαζι επειδη εγω επεμενα αλλα μου εχει πει οτι δεν λεει τιποτα ετσι κια αλλιως επαναλαμβανεται πριν πανε τα παιδια σχολειο ειναι ενα δερματικο τεστ και οχι εμβολιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...