Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα μωρακια σας καλυτερα

giovanna το ψαρι και το γλυκο νοστιμοτατα, εγω στο ψαρι τσιγαριζω στην αρχη μεσα στο λαδι μια κουταλιτσα του γλυκου αρευρι για να χυλωσει.

κωνκων το Σαββατο αλλαζει η ωρα

1030154mul36up322.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεερα!!!!

Μαρινακι περαστικα σας!!Συντομα θα ειστε ολοι καλά..

Για την επιπεφυκιτιδα σου εδωσε tobrex;;Καμια σταγονιτσα προληπτικα για τα αυτακια σας εγραψε;;

Και η μπουμπου σουπερ!!Ειδες που αγχωνοσουν;;Κατι ξερει το νινι..Οσο για τη γιατρο, ειναι προς τιμην της!!

Πικουλινα μη σκας μωρε για το ονομα..Το Βερα και εμενα μου αρεσει περισσοτερο απο το Βεροη.Μου αρεσουν ομως και τα ολοκληρα ονοματα για αυτο θα ψηφιζα Βαρβαρα

Ιωαννα ωραιες συνταγούλες, μπραβο!!Τον Λαμπρο δεν μας τον εβαλες σε φωτο...

Για την Αλεξ μαγειρευεις εσυ και στελνεις στον παιδικο;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πικουλινακι αποφασίσατε για ονοματάκι στην μπουμπούκα?

Έχω μια ξαδέλφη που βαφτίστηκε Βαρβάρα άλλα την φωνάζουν Ριτσα, και εγώ όμως με την Πετρούλα είμαι….ολόκληρο το όνομα είναι πολύ ωραίο

Καλημεραααααααααα

Μαρινακι κυκλοφορει ιωση που εχει πυρετο και τσιμπλες στα ματια..θελει πολυ προσοχη ομως να εισαι πολυ συνεπης με τις σταγονες γιατι τα πραγματα μετα δυσχεραινουν..μην βαλεις τιποτα κομπρεσες με χαμομηλι επιβαρτνουν την κατασταση ...αμα θελεις να καθαρισεις τα ματακια με γαζουλα και φυσιολογικο ορο . Εμεις σταγονες tombrex βαλαμε και την επομενη κιλας μερα ειδαμε βελτιωση ...

Giovanna το γλυκο που λες το εχω φαει και εγω αλλα σε πιο εμπλουτισμενη version ..δλδ αντι digestive μπισκοτα cookies σοκολατας και αντι για κουβερτουρα απο πανω γλασσο σοκολατας ..πολυ καλο γλυκο οντως..

Πικουλινι εγω ψηφιζω Βερα δαγκωτο!!!

Κωνκων καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!!

Εμενα χθες ο μικρος με ξεπατωσε ,δεν προλαβα να φαω και ξεσκιστηκαμε στο περπατημα ..οπως επισης δεν εχουμε αφησει μαργαριτα ακοπη σην περιφερεια του μενιδιου.. Απο τις 5 εως τις 7.30 περπατουσαμε ...και εγω η ερμη με τα ρουχα του γραφειου και τις ψηλες τις μποτες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Μαρινάκι περαστικά σας κουκλα μου.Και η Ανδρεάννα εχει μπλε μάτια παρόλοο που ούτε εγώ εχω αλλα ουτε και ο μπαμπας της.Ευτυχώς που εχει ο πεθερός μου οπότε δεν ψάχνουμε για τον μπαμπα (χα χα)

Πικουλίνα το Βέρα μου αρέσει παρα πολύ , είναι αριστοκρατικό όνομα.

Ντινάκι μου καλα αποτελέσματα στις εξετασεις.Η μικρή χθες κοιμήθηκε καπως καλύτερα.

Συμπεθερα μου χάθηκες.Όλα καλα?

Βικάκυ στείλε καλε λιγα κεφια και προς τα εδώ που πιασαμε πατο!

Κορίτσια η μικρή μου εχει αλλαξει παααααρα πολύ.

Ζωήρεψε , είναι αρκετα πεισματαρα και εχει ένα μυξοκλάμα όταν δεν γίνεται αυτό που θελει που μου σηκωνεται η τρίχα!!!!

Καλημέρα!!!!

Βικάκι μακάρι κάθε μέρα να είσαι έτσι!!!!

Σαρδελάκι που ήσουν εσύ πουλάκι μου;;; Όλα καλά;

Μαρινάκι μπράβο σας... την αφαγία με δύο κιλά σε δύο μήνες που την είδες;;;:shock::shock::shock: Το γάλα σου μάλλον είναι σούπερ παχυντικό ακόμη και σε μικρές δόσεις...:lol::lol::lol: Πόσο σε ζηλεύω που μπορείς και τρως γαλακτοκομικά δε λέγετε... και εμείς με το ψάρι έχουμε μεγάλο θέμα...πάει ο μπακαλιάρος...:(

Τελικά και εμάς ο μικρός έχει μυξούλες μπόλικες...

Αυτό το γλυκό θα μου το χρωστάτε όταν αρχίσω να τρώω πάλι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Όσο το είχα ξεχάσει πάλι μπροστά μου το βρήκα ....

Πικουλινάκι για να μην παρεξηγηθώ εμένα το Βέρα μου αρέσει πολύ και μου κάνει πολύ "αρχοντικό"...Απο τα υποκοριστικά νομίζω είναι το καλύτερο...:-D

Ιωάννα ρομαντικός ο μικρός,ε;:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ζωήρεψε , είναι αρκετα πεισματαρα και εχει ένα μυξοκλάμα όταν δεν γίνεται αυτό που θελει που μου σηκωνεται η τρίχα!!!!

Καλημέρα Σούλα... τα ίδια είμαστε και εμείς αλλά όπου μυξόκλαμα εμένα βάλε τσιρίδα...:?

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελενίτσα μου.

Αχ δεν ειναι τρομερα εκνευριστικό?????????

Τωρα θα μου πεις πως να αντιδράσουν αλλα πραγματικά αυτές οι μαιμουνιές με φρικάρουν.

Φανταζομαι και τη δικιά σου να τσιρίζει .ομορφααααααααααααααα!

Αχ αυτη η τσιριδα...μην νομιζετε οτι το εχουν μονο τα θηλυκα της παρεας , το εχουν και τα αρσενικα ...

Deleni παντως βλεπω αν και μετα κοπων και βασανων ο θηλασμος συνεχιζεται ..μπραβο!!!

Σουλα το κεφι πρεπει να ειναι στο φουλ σήμερα αφου η μικρη κοιμηθηκε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα παλεύω ειλικρινά... μια με το φαγητό απο την άλλη με τον μικρό που δυσανασχετεί στο στήθος (βολεύεται ο τεμπελάκος με το μπιμπερό όταν λείπω...)αλλά τώρα είμαι αισιόδοξη ότι θα το φτάσουμε το εξάμηνο...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...