Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone και Βικάκι με το καλό να κάνετε τις εξετάσεις στα παιδάκια σας και όλα να βρεθούν μια χαρά! Σούλα περιμένουμε και τα δικά σου νέα!

Πάντως, μάλλον το είχε το χτεσινό βράδυ και ήταν όλα τα μικράκια ανήσυχα, γιατί και το δικό μου έβηχε πάαααρα πολύ και έχει απίστευτη μύξα οπότε ξύπνησε με πρησμένα ματάκια από τις 7! Εγώ βέβαια από τις 6 γιατί πονάει πολύ και ο δικός μου λαιμός! Θα το περάσουμε κι αυτό, συνηθισμένοι είμαστε!

Φέλια γράφε κι εδώ κοριτσάκι τα νέα σου όποτε μπορείς!

Βατραχάκι αυτόν τον κατάλογο κοιτάζω! Στο γιο μου έχω αυτό που έχει στη σελίδα 75, λέτε αν πάρω αυτό που έχει στην 77 για την κόρη μου να είναι πολύ αγορίστικο???Αλλιώς σκέφτομαι τις κούνιες στις σελίδες 21,22! Ποιό χρώμα προτιμάτε για πείτε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Που το είδες το αγορίστικο βρε Μαρινάκι; η σελ 77 είναι πολύ ωραία... αλλά και το 22 (το ανοιχτόχρωμο) μ'αρέσει... Πάντως μην αγχώνεσαι και τα δύο είναι κοριτσίστικα....;)

Φέλια καλως ήρθες! Και με το καλό το νέο μωράκι!

Stone συμφωνώ...δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με μαμάκες το πιο σπουδαίο είναι η οικογένεια μας!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι(οσο μπορω τουλαχιστον)

μολις εμαθα οτι εχω 2 αιμμοδοτικες και οχι μια και πολυ χαρηκα.

οταν δινω αιμα για την δουλεια μου παιρνω 3 οταν δινω για ομαδα οπως η μεσογειακη αναιμια 2 και οταν δινω προσωπικα για ενα ατομο 1.

δηλαδη αλλη ποσοτητα μου παιρνουν καθε φορα? :confused::confused::confused::confused::confused:

για την δουλεια μου δινω μια φορα τον χρονο.τις υπολοιπες δινω για τα παιδια με μεσογειακη αναιμια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ουφ κουράστηκα...2 ώρες γυρίζαμε έξω...πήραμε και το εμβόλιο και το βράδυ θα έρθει ο γιατρός να το κάνουμε.

Φτιάχνω χωριάτικες χυλοπίτες τώρα να φάμε κι έφτιαξα κι ένα ρυζόγαλο για να φάμε οικογενειακώς το απόγευμα !

m57Zp2.png

να προτεινω κατι?

μπορουμε να οργανωσουμε κατι γιατι τις γιορτες?δηλαδη να μαζεψουμε ρουχα λεφτα τροφιμα,οτι να ναι τελος παντων και να τα δωρισουμε σε καποιο ιδρυμα?εχετε καμια ιδεα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

να προτεινω κατι?

μπορουμε να οργανωσουμε κατι γιατι τις γιορτες?δηλαδη να μαζεψουμε ρουχα λεφτα τροφιμα,οτι να ναι τελος παντων και να τα δωρισουμε σε καποιο ιδρυμα?εχετε καμια ιδεα?

καλη η ιδεα σου βικακυ.εγω ηδη εχω μαζεψει ρουχα που δεν ηθελα κ τα εδωσα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...