Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άστα Νατάσα μου , η μόνη φορά που καθήσε ολόκληρο 2ήμερο ήταν φέτος τα Χριστούγεννα που πέφτανε Παρασκευή και για 3 ολόκληρες μέρες τον ευχαριστηθήκαμε αλλιώς και εμείς ωράριο καταστημάτων και συνεχές και όπως καταλαβαίνεις μόνο η Κυριακή του μένει για να χαρούμε όλοι μαζί και τουλάχιστον πριν κάτι χρόνια είχε δουλειά αρκετή και τον αποζημίωνε όλη αυτή η κούραση.

Εμεις Κικο μου δεν εχουμε ουτε την Κυριακη δυστυχως. Το πρωι στανταρ δουλευει και καμια φορα και λιγο το απογευμα.. Καλα για το Σαββατο μη σου πω. Απο το πρωι μεχρι τις 7-8 σιγουρα... Δραμα! Ενταξει δε λεω δουλεια να υπαρχει, αυτο ειναι το πιο σημαντικο, αλλα μας λειπει μωρε! Απο την αλλη συνηθως δε δουλευει Αυγουστο, κατι λιγα μονο 1-2 ωρες την ημερα και αν... Αλλα εγω δεν μπορω να παρω αδεια ολο τον Αυγουστο, παρα μονο δυο εβδομαδες, οποτε και παλι λιγο ειναι...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια Πετρούλα και Κωνκων , εγώ είχα αδιαθετήσει τελευταία φορά στις 8/2 , περίμενα πάλι περίοδο 10/2 (καθότι έχω κύκλο 30 ημερών) και πήγα στις 14/2 έκανα χοριακή και βγήκε 640 αλλά μου είπε ο γιατρός να ξανακάνω και έτσι και έγινε στις 23/2 και αυτή τη φορά ανέβηκε στα 4200 γι'αυτό και ο γιατρός μου είπε αν είναι να κανονίσει να με δει τη Μεγαλοεβδομάδα ώστε να υπάρχει και περιεχόμενο.

Πάντως εσύ Πετρούλα είχες αρκετά ανεβασμένη χοριακή χωρίς καν καθυστέρηση.

Ναι Κικη μου, αυτο μου ειπε και ο μικροβιολογος οταν του ειπα την ΤΕΡ..

Οταν πήρα τον γιατρο μου εκλεισε ραντεβου μετα απο 10 μερες γιατι όπως λες και εσυ δεν ειχε νοημα να πάω νωριτερα..

Για εκεινον φυσικα θα ηταν μια επίσκεψη..

Εσυ βρε θηριο ειχες κανει και νωριτερα εξεταση ε;;Και δεν ελεγες τπτ..

Καλησπερα Φωτεινη!!Τι κανετε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ana άντε να πάρεις μελάνι να ηρεμήσει το παιδί από το σύγκαμα! Θα τον τσούζει πολύ τον καυμένο!

Deleni από τη χαρά της για τις κούνιες ξεχάστηκε και ο πονος της μικρής για το χείλη της και για όλα! Αχ τα παιδάκια μας θέλουν βολτίτσες1

Άρμα και εμείς για φέτος μάλλον απ' έξω θα πάρουμε στη γιορτή του γιώργου ή θα βγουμε γιατί θα έχουμε και κάποιους συγγενείς από επαρχία εκ των οποίων κάποιος γιορτάζει και από τώρα μας είπε ότι θέλει να βγούμε έξω εκτός του ότι την άλλη μέρα το πρωί βαφτίζει ο αδερφός μου την κόρη του!

Κίκο μου ξέρεις τι λένε σε περιπτώσεις σαν τη δική σου, no news, is good news!!!

Ο μικρός μου χάλια το βράδυ ανεβασε 39,4 και γέμισε το σεντονάκι του πύον μάλλον όταν φτερνίστηκε! Προσπαθώ να τα έχω χωριστά με τη μικρή, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς κόλλησε και ο άντρας μου γαστρεντερίτιδα και σήμερα θα πάμε παιδίατρο όλοι μαζί με ένα αυτοκίνητο! Για να δούμε τι θα μας πει! Πάλι θα πάμε βόλτα τα εμβόλια και θα τα φέρουμε πίσω! Η δε μικρή συνεχίζει την απεργία πείνας! Όμορφα! Πάντως από νηστεία κι εγώ τα τελευταία 3 χρόνια τα έχω κάνει θάλασσα! Πρόπερσι έγκυος στο Γιώργο, πέρυσε θηλαζα με απαγορεύσεις σε θαλασσινά κλπ και φέτος πώς βρέθηκα πάλι να θηλάζω οπότε πάλι για Μεγάλη εβδομάδα με βλέπω!

Κωνκωνάκι χαίρομαι πολύ που κι εσύ πας μια χαρά! Κολπική καλλιέργεια θα κάνεις από τώρα πώς κι έτσι? Συνηθως κάνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης και στο τέλος μήπως κάνω λάθος?

Πετρούλα πολλές μου φαίνονται και εμένα οι μέρες για να κρατήσεις στην κατάστασή σου! Όπως νιώθεις όμως!

Σούλα μου τώρα που θα καθίσεις το Πάσχα κάποιες μέρες πιστεύω θα μπείτε σε μία σειρά τόσό στο φαγητό όσο και στον ύπνο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα χτες ήρθα από το χωριό έχω μέρες να μπω έχω πολλές δουλείες στο σπιτικό μου θα ξανά μπω να τα πούμε αναλυτικά πως περεσα στην ΜΑΜΑ-πεθερα φιλία σε όλες

:tongue::tongue:

Αχ Αναστασία μου είναι πολύ μακρυά η παιδίατρός μας και με τα χίλια ζόρια ήρθε μόνο για την 1η επίσκεψη της μικρής! Έχει και πάαααρα πολλά παιδάκια οπότε δεν παίζει να έρθει εκείνη, πρέπει να πάμε εμείς! Αυτό είναι το μονο αρνητικό μέχρι στιγμής με τη συγκεκριμένη γιατρό, ότι είναι μακρυά μας και έχει πολύ κόσμο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε Μαρινακι περαστικα σας ...υπομονη θα περασουν οι σκατοιωσεις...

Πετρουλα γιατι παιδι μου να νηστεψεις??εγκυος και στην αρχη της εγκυμοσυνης ??απαπαπα...ντα θα σε κανω που λεει και ο Χρηστος..

Σας ειπα και το νεο ??ο Χρηστος λεει το ονομα του ??πως σε λενε??τιτο!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ Αναστασία μου είναι πολύ μακρυά η παιδίατρός μας και με τα χίλια ζόρια ήρθε μόνο για την 1η επίσκεψη της μικρής! Έχει και πάαααρα πολλά παιδάκια οπότε δεν παίζει να έρθει εκείνη, πρέπει να πάμε εμείς! Αυτό είναι το μονο αρνητικό μέχρι στιγμής με τη συγκεκριμένη γιατρό, ότι είναι μακρυά μας και έχει πολύ κόσμο!

Αχ βρε Μαρινα μου το εχω ζησει αυτο που περιγραφεις... Ο προηγουμενος παιδιατρος που ειχαμε ετσι ηταν. Και μακρια μας (εμεις μενουμε Βουλα, εκεινος στην Ηλιουπολη) και με πααααααααρα πολυ κοσμο. Τον πρωτο μηνα κι εκεινος ηρθε μονο στο σπιτι, απο εκει και περα στο ιατρειο. Και κουβαλαγα το μωρο 2 μηνων αναμεσα σε αλλα 10 αρρωστα τα πιο πολλα, απο μηνων μεχρι ολοκληρα γαιδουρια... Ασε που κουβαλαγα κι εγω το μωρο αρρωστο με πυρετο και το ταλαιπωρουσα. Τελικα τον αλλαξα και καταλαβα οτι καλοι επιστημονες υπαρχουν παντου. Ετσι κι αλλιως, να'μαστε καλα, τις ιωσουλες που εχουν τα παιδακια μας, πανω κατω ολοι ξερουν να τις διαγνωσουν και να δωσουν τα σωστα φαρμακα. Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην παιδευουμε τα παιδακια μας και να εχουμε τη δυνατοτητα να φερνουμε τον γιατρο σπιτι οποτε εμεις το κρινουμε αναγκαιο... Αυτος που εχουμε τωρα, σε πληροφορω οτι και μια χαρα γατρος ειναι, και πολυ κοσμο εχει, αλλα λογω του οτι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας, ερχεται μεσα σε μια ωρα συνηθως, ή στη χειροτερη στο κλεισιμο του ιατρειου του, ο,τι ωρα και να ειναι. Δεν ξερω αλλα για μενα αυτο ειναι ονειρο μετα την ταλαιπωρια που ειχαμε φαει με τον πρηγουμενο! Και οπως λεει και ενας φιλος μας γιατρος, ο παιδιατρος εχει την εννοια του παθολογου στους ενηλικες. Κανει τη διαγνωση και αν ειναι στα μετρα του το αναλαμβανει εκεινος. Απο εκει και περα σε στελνει στον ειδικο (παιδοοφθαλμιατρο, παιδοωρλ, παιδοκαρδιολογο κτλ). Κανονικα ετσι θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σημερα δεν προλαβαινω τιποτα και δεν εχω και καθολου ορεξη γκρρρρρρρ!

Κοριτσια θα δω λιγο αυτες τις μερες που θα ειμαι σπιτι τι θα κανω με τη μικρη.

αν και αυτο χαλασε γιατι συνηθως ειμαστε κλειστα ολη τη μεγαλη εβδομαδα και τωρα μας τα αλλαξανε και θελουνε να δουλευουμε μεχρι τη Μ. Πεμπτη.

Τελως παντων μαλλον θα ερθω κανα δυο μερες και τις υπολοιπες η συναδερφος μου.

Μαρινάκι μου σας ευχομαι περαστικά κουκλίτσα μου!

Ιωάννα στειλε το Χρηστάκη να κανει παρεα με την κόρη μου .

Αυτη οταν τη ρωτας πως σε λενε λεει " ντανανα"

Σκέψου το τελειο ζευγαρι "ΤΙΤΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΑΝΑ" ΦΟΒΕΡΟ!!!

Α και μια και βρήκα χρόνο σας παραθέτω κατι που διάβασα στο τρωκτικό και το αφιερώνω σε εμας που θελουμε να χασουμε κιλα.

Οι εγκυες πλεον εξαιρούνται (Ακους Κική????)

Εδώ κάνουμε τα πάντα για να χάσουμε κανένα κιλό, μπας και βγούμε αξιοπρεπώς στην παραλία το καλοκαίρι και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μια γυναίκα προσπαθεί να πάρει… 200 κιλά! Όπως το ακούτε! Είναι ήδη....

300 κιλά και έχει -άξια- κερδίσει τον τίτλο της πιο «χοντρής μητέρας στον κόσμο». Αλλά δεν της φτάνει!!! Η κ. Σίμπσον, όπως ονομάζεται, δεν το βάζει κάτω! Θέλει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να ζυγίζει 500 κιλά.

Δεν ξέρει κανείς αν η κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάματα, γιατί εκτός ότι χρειάζεται μια περιουσία ( 750 δολάρια την εβδομάδα) για τον περίδρομο που καταναλώνει, η Σίμπσον θεωρεί ότι έτσι θα είναι πιο σέξι από τις γυναίκες που έχουν φυσιολογικό βάρος!!!

Και μη χειρότερα… Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή. Η εν λόγω βαρέων βαρών κυρία έχει κάνει την ζωή της reality και επιτρέπει σε όποιον θέλει να μπαίνει στη σελίδα της στο διαδίκτυο και να την απολαμβάνει να… καταβροχθίζει. Οι θαυμαστές της, όπως τους αποκαλεί, προτιμούν να βλέπουν αυτή από κάποια αδύνατη, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται εκείνη, και μάλιστα της δείχνουν την στήριξη τους στέλνοντας της μπακλαβάδες και άλλου είδους γλυκά!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι γιατροί την προειδοποιούν, πως αν δεν σταματήσει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα, ενώ μπορεί μέχρι και να πεθάνει.

Εκείνη όμως δεν πτοείται καθόλου και παρότι είναι μητέρα τριών παιδιών δεν ενδιαφέρεται για την υγεία της, γιατί όπως είπε «Προτιμώ να είναι σέξι, παρά υγιής».

Εκείνη όμως δεν πτοείται καθόλου και παρότι είναι μητέρα τριών παιδιών δεν ενδιαφέρεται για την υγεία της, γιατί όπως είπε «Προτιμώ να είναι σέξι, παρά υγιής».

Τη σεξουαλικοτητα δεν μπορω να εντοπίσω...

Ποιος δυσμοιρος θα κανει 3 ωρες να βρει στόχο;;;;Ελεος!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα μου τι να πω υπαρχει και τρελος κοσμος!!!!

αχ εσεις λετε για νυστεια κι εγω η αμαρτολη περασα απο τον μαναβη και ειδα τις μελιτζανες και θελω παπουτσακια!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

γεια σας κουκλες μου,τι μου κανετε?

λιγα θυμαμαι απο αυτα που ειπατε.

η σαρδελα δεν προλαβαινει να μας γραψει.η νικη δεν ξερω!!!θα προσπαθησω να την παρω το απογευμα.

συμπεθερουλα μου ναι σε εψαχνα.κατι με ρωτησες και δεν θυμαμαι τωρα?

σουλιτσα μου ονειρο πιστευω βλεπει.δοκιμασε να αφησεις μια μπλουζα σου μεσα.

πετρουλα τελειο αυτο με τον στοχο...

η φωτεινη το ονομα της το λεει κοχινη!!!τρωει πλεον γιαουρτι κανονικο αυτο με την πετσα απο πανω και το τρωει ολο,λετε να της ερχεται βαρυ?

μαρινακι μου περαστικα στον γωγουλη ελπιζω να μην εχουμε αλλα αρρωστουλικα συγνωμη που δεν θυμαμαι.

σημερα θα μαθουμε και τι φυλο ειναι το δευτερο μας ανηψι που περιμενουμε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...