Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Πετρουλα τι κανεις νηστειες στην κατασταση σου? Το καταλαβαινω οτι το νιωθεις, αλλα δεν εχει νοημα βρε κοριτσι μου να σου πεσει καμια πιεση. Εισαι που εισαι υποτασικη... Δεν ξερω ρε κοριτσια εγω ειμαι τελειως διαφορετικη, πιστευω στην ουσια αλλα οχι σε τετοιες πραξεις. Θα νηστεψω τη Μεγαλη Εβδομαδα, θα κοινωνησω, αλλα μεχρι εκει. Μη με παρεξηγησεις, δε θελω να σε πεισω για τιποτα. Για το καλο σου μονο το λεω!

Παρεπιμπτοντως μια και πιασαμε το εκκλησιαστικο θεμα... Ποσο πολυ εχω εκνευριστει με τους παπαδες που αντιδρουν στη φορολογηση της εκκλησιας! Ελεος ρε παιδια, εδω ο κοσμος χανεται βαρκουλες αρμενιζουν! Συγνωμη για το ξεσπασμα, αλλα απο το πρωι που ειδα λιγο τηλεοραση και ειχε αυτο το θεμα, εξοργιστηκα!:twisted:

t7fQp3.png

Αχ βρε Σουλίτσα ταλαιπωρείστε και οι δύο μάνα και κόρη βλέπω.

Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να ξαγρυπνάει εφόσον δεν είναι τα δοντάκια της, εκτός και αν βλέπει όνειρα και πετάγεται στον ύπνο της, πάρτην μια αγκαλίτσα αλλά μετά άφησε την σιγά σιγά στο κρεβατάκι της , μπορεί να κλάψει λίγο αλλά μετά θα υσηχάσει, δεν έχεις κανένα άλλο κρεβάτι εκεί δίπλα της να πέσεις εσύ και να την αφήσεις ; Εγώ πάντως σας υπερευχαριστώ κορίτσια ηρέμησα με τον ύπνο του μικρού, τώρα τον αφήνω μετά από κάποια προτετοιμασία που κάνουμε και φεύγουμε και αποκοιμιέται μόνος του και παρατήρησα ότι όλο αυτό τον καιρό που αποκοιμιέται μόνος του δεν ξυπνάει και μέσα στη νύχτα για να πάμε να τον δούμε, έχουμε ηρεμήσει αρκετά. Για προσπάθησε και εσύ βρε κοπέλα μου σιγά σιγά να την αφήνεις μόνη της , κάντο όπως και εγώ δώστης δηλαδή αρκετά παιχνίδια και φύγε από το δωμάτιο , στην αρχή μέχρι να αποκοιμηθεί θα πας καμιά 50αριά φορές αλλά κάθε μέρα θα πηγαίνεις όλο και λιγότερο θα το δεις και μπορεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας να μην ξαναπεταχτεί.

Νατασούλα ο σύζυγος έχει μαγαζί με υδραυλικά , διάφορα εργαλεία κτλ και όπως καταλαβαίνεις τα μεγαλομάγαζα τον φάγανε τελείως.

Εσείς με τι ασχολείστε αν επιτρέπεται;

Ρίτα όντως καμία σχέση με την 1η , αφού να φανταστείς έχω μιλήσει με το γιατρό αλλά δεν έχω κλείσει ραντεβού για να με δει, είναι και εκείνος καθυσηχαστικός και μου λέει θα έρθεις μια και καλή να έχουμε και περιεχόμενο γιατί στην 1η εγκυμοσύνη από το άγχος μου πήγαινα κάθε λίγο και λιγάκι , κάθε εβδομάδα έβλεπα σε πλήρη ανάλυση όλη την ανάπτυξη της εγκυμοσύνης , ενώ τώρα καμία σχέση. Επίσης σταμάτα να παρενοχλείς του παίχτες.χιχιχι

Μακάρι Πετρούλα μου να συνεχίσω έτσι γιατί στην 1η είχα πολύ έντονες συσπάσεις και έπαιρνα άδεια από τη δουλειά για να ξεκουραστώ, ενώ τώρα βρε παιδάκι μου καμία σχέση. Βέβαια δεν θέλω να το γρουσουζεύω μη γίνει καμιά βλακεία μετά και τρέχω και δεν φτάνω.

Πετρούλα εσένα η χοριακή σου πόσο ήταν όταν την έκανες αρχικά ;

Ιωάννα μου που εδρεύει η εταιρία ; αν μπορείς κράτα μια θέση για κανένα χρόνο γιατί με βλέπω εδώ να με διώχνουν κακήν κακώς μετά την άδεια λοχείας .χιχι

Όσο για την ατάκα που σου είπε ο άντρας σου Ιωάννα δεν μου κάνει εντύπωση γιατί και εμένα τώρα που έμεινα έγκυος ηρέμησα πάλι από τις ημικρανίες και μου λέει τις προάλλες « είδες που δεν ήθελες να μείνεις έγκυος , πόσο καιρό έχει να σε πιάσει το κεφαλάκι σου;» και λέω εγώ δεν με πιάνει τώρα γιατί μαζεύονται όλες οι ημικρανίες και θα ξεσπάσουν πάλι σε 9 μήνες, συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω.χιχιχι

Bατραχάκι και εγώ την Τρίτη περιμένω γυναίκα να μου μαζέψει τα αμάζευτά και ανυπομονώ.

Συμφωνω Νατασα απόλυτα μαζι σου!!

Ενας πνευματικος καποτε μου ειπε τον άνθρωπο δεν τον κάνει αμαρτωλο ότι μπαίνει στο στόμα, αλλά ότι βγαίνει από αυτό και την ψυχη του..

Αλλωστε, ασθενής και ωδιπόρος αμαρτίαν ούκ έχει

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ριτα μονο το μοσχαρι σκεφτομαι οτι θα μου λειψει απο τη διατροφη και το ψαρι..

Η μαμα μου κι ο καλος μου με αποτρεπουν και μου λένε τα ιδια με σενα, να κρατησω δλδ για τη Μ.Εβδομαδα και να κοινωνησω την Πέμπτη..Θα δω, μου καθεται ασχημα γμτ γιατι αλλες φορες κρατουσα σχεδον ολη τη νηστεια..

Πετρούλα πρέπει να ξέρεις ότι ασθενείς και διπόροι εξαιρούνται από τη νηστεία , συνεπώς στην κατάσταση που βρίσκεσαι και λόγω της υπότασης σου καλό είναι να φας και αυτή την εβδομάδα και νήστεψε μόνο τη Μεγαλοβδομάδα.

Εγώ πάντως συγνώμη αλλά το γαλατάκι και το μοσχαράκι δεν μπορώ να το αφήσω λόγω χαμηλού αιματοκρίτη, θα νηστέψω όμως οπωσδήποτε την άλλη εβδομάδα.

Κωνκωνάκι , σε χάσαμε καλέ εσένα , αφού όμως είσαστε καλά τότε χαλάλι σου.

Και τα άλλα τα κορίτσια χαθήκανε που είπε και η Ρίτα , η Νίκη και το Σαρδελάκι , έχει μιλήσει καμία μαζί τους , είναι καλά;

Διαφημίσεις

κοριτσια αυριο εχω παλι ραντεβου στη γιατρο μακαρι να εμπεδωθηκε ο μικρος θα κανω και καρδιοτοκογραφημμα για να δουμε!!!!

κικο να σου στειλω το δικο μου συνεργειο;μαμα-πεθερα;κανουν αψογη δουλεια!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Σουλα μου εφοσον δεν ειναι δοντια, μπορει να ειναι ολα ή τιποτα... Απο ενα κακο ονειρο που το βλεπει και το ξαναβλεπει, μια ανησυχια γενικοτερη, το γεγονος οτι θελει να σε χορτασει εφοσον της λειπεις πολυ ετσι κι αλλιως, καποιο μεταβατικο σταδιο, ακομα και ενας πονακος καπου... Για δοκιμασε το εξης. Σημερα το βραδυ πριν κοιμηθει δωστης λιγο ντεπονακι. Αμα κοιμηθει ησυχα και δεν ξυπνησει ολο το βραδυ, σημαινει οτι εχει κατι σωματικο (καπου ποναει - ακομα και τα δοντακια που μπορει να ετοιμαζονται). Αμα ξυπνησει τοτε ειναι κατι ψυχολογικο. Περιμενε λιγες μερες μηπως ηρεμησει το παιδι και μετα βλεπεις!

t7fQp3.png

κωνκων μου 36+6 χαχα μια χαρα ειμαι ουτε δεκατα δεν εχω!!!!

vatraxaki μου κουράγιο κοντευεις! Εγω είχα γεννήσει 36+2 ηταν βιαστικός.:mrgreen:

Πετρούλα μου και εγώ ξεκίνησα σήμερα νηστεία για 3 μέρες και να κοινωνήσω του Ευαγγελισμού. Αλλά έτσι με πεσμένη πίεση ζαλίζομαι πολύ και δεν ξέρω άν θα τα καταφέρω. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχαν πει μόνο μια μέρα πριν να μη φάω κρέας και πήγα και κοινώνησα.

Πετρούλα εσένα η χοριακή σου πόσο ήταν όταν την έκανες αρχικά ;

Ηθελα να στο πω αλλα το Σαβ/κο το ξέχασα..Η δικη μου χοριακη ηταν 900 μοναδες καλή μου!!Δεν υπάρχει αμφιβολία Κικιτσα οτι εισαι εγκυος..Περιμενα να αδιαθετησω στις 12/2/2010 αλλά επειδη θα φευγαμε για 3ημερο εκανα μια χοριακη στις 11/2 καθως ειχα μια υποψία και φυσικα επειδη ηταν πολύ νωρις οι τιμες ηταν χαμηλές..

Επίσης εχει ξαναστρωσει κι οδικος μας υπνος εδω και μια εβδομαδα..Φυσικα και μας εσωσε ο Γκαρις!!Πολύ ωραια πράγματα..

Κατα τις 10 πίνει το γαλα του και τον ρωταω "Βρε Ανασταση σημερα τον Γκαρι δεν τον ειδαμε (ειναι μονιμα μεσα στην κουνια του ) κι αρχιζει φωναζει "Γκαϊιιι!!!" με παιρνει απο το χερικαι ανεβαινουμε στο δωματιο του, εκει σκαρφαλώνει με τη βοηθεια μου στο κρεβατι του για να βρεθει στο φιλαρακι του, κλείνω φωτα, τον φιλάω και αρχιζει η πάλη με τον Γκαρη μεχρι που κοιμαται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσάμπα η χαρά μου σήμερα :twisted::twisted::twisted::twisted: δεν είναι κατάσταση αυτή...οι μισοί ακύρωσαν και οι υπόλοιποι απλά δεν ήρθαν και εγώ κάθομαι και περιμένω σαν τον ... μην πω :twisted::twisted::twisted: Δεν είναι να έχει καλό καιρό, πάνε όλοι για καφέ και κανένας δεν έχει όρεξη για οδοντίατρο....αναρωτιέμαι γιατί;;;:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τουλάχιστον δεν μπορούσαν να μην έρθουν όλοι να πάω και εγώ για κανένα καφεδάκι;;;8)8):cool:

Κίκο μακάρι να συνεχίσεις έτσι ;)

Πετρούλα μην κανεις χαζά, εγώ εδώ θηλάζω και λόγψ της διατροφής που ακολουθώ για τον μικρό δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα κόψω το κρέας τη Μεγ. εβδομάδα...:oops::oops::oops: γιατί τότε είναι που πραγματικά δεν θα τρώω τίποτα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

κικο πόσο ήταν η χοριακή σου? Εμένα στις 4 μέρες καθηστερησης ήταν 340 μονάδες, αρκετά χαμηλή σε σχέση με την πρώτη που είχα κάνει στον Κωνσταντίνο που ηταν 820.

Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε πάει σε εναν παιδότοπο και στην πόρτα μας περίμενε ο gummy bear. Μιλάμε κορίτσια με το που τον είδε ο Κωνσταντίνος τρελλάθηκε!!! Τέτοια χαρά άλλο πράγμα... Τον κυνηγούσε μέσα στον παιδότοπο και τον φωναζε "μπιιιιι" ευτυχώς δεν είχε πολλά παιδάκια και ο gummy bear έπαιξε αρκετή ώρα μαζί του!:mrgreen:

Νατασούλα ο σύζυγος έχει μαγαζί με υδραυλικά , διάφορα εργαλεία κτλ και όπως καταλαβαίνεις τα μεγαλομάγαζα τον φάγανε τελείως.

Εσείς με τι ασχολείστε αν επιτρέπεται;

Α ρε Κικο μου, τα μεγαλα ψαρια τρωνε τα μικρα στην εποχη μας. Τι να πεις? Υπομονη... Θα γυρισει καποια στιγμη, που θα παει?

Εμεις ειμαστε και οι δυο ιδιωτικοι υπαλληλοι.. Αλλα εχουμε και κατι δικο μας σαν ενα εξτρα εισοδημα.. Το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου δουλευει καθε μα καθε μερα. Πολυ θα ηθελα κι εγω να ειχαμε ενα σκ ολο δικο μας! Αλλα δε γινεται δυστυχως... Τελος παντων!

t7fQp3.png

Α ρε Κικο μου, τα μεγαλα ψαρια τρωνε τα μικρα στην εποχη μας. Τι να πεις? Υπομονη... Θα γυρισει καποια στιγμη, που θα παει?

Εμεις ειμαστε και οι δυο ιδιωτικοι υπαλληλοι.. Αλλα εχουμε και κατι δικο μας σαν ενα εξτρα εισοδημα.. Το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου δουλευει καθε μα καθε μερα. Πολυ θα ηθελα κι εγω να ειχαμε ενα σκ ολο δικο μας! Αλλα δε γινεται δυστυχως... Τελος παντων!

Άστα Νατάσα μου , η μόνη φορά που καθήσε ολόκληρο 2ήμερο ήταν φέτος τα Χριστούγεννα που πέφτανε Παρασκευή και για 3 ολόκληρες μέρες τον ευχαριστηθήκαμε αλλιώς και εμείς ωράριο καταστημάτων και συνεχές και όπως καταλαβαίνεις μόνο η Κυριακή του μένει για να χαρούμε όλοι μαζί και τουλάχιστον πριν κάτι χρόνια είχε δουλειά αρκετή και τον αποζημίωνε όλη αυτή η κούραση.

Τσάμπα η χαρά μου σήμερα :twisted::twisted::twisted::twisted: δεν είναι κατάσταση αυτή...οι μισοί ακύρωσαν και οι υπόλοιποι απλά δεν ήρθαν και εγώ κάθομαι και περιμένω σαν τον ... μην πω :twisted::twisted::twisted: Δεν είναι να έχει καλό καιρό, πάνε όλοι για καφέ και κανένας δεν έχει όρεξη για οδοντίατρο....αναρωτιέμαι γιατί;;;:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τουλάχιστον δεν μπορούσαν να μην έρθουν όλοι να πάω και εγώ για κανένα καφεδάκι;;;8)8):cool:

Κίκο μακάρι να συνεχίσεις έτσι ;)

Πετρούλα μην κανεις χαζά, εγώ εδώ θηλάζω και λόγψ της διατροφής που ακολουθώ για τον μικρό δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι θα κόψω το κρέας τη Μεγ. εβδομάδα...:oops::oops::oops: γιατί τότε είναι που πραγματικά δεν θα τρώω τίποτα...

Ελενίτσα τώρα με την κρίση που υπάρχει τα δόντια θα είναι τα τελευταία που θα κοιτάμε, εγώ ευτυχώς πρόλαβα και τα έφτιαξα όλα , έχω κάνει το χαμόγελο του Αλέξανδρου Πετρίδη.χιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...