Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας!!!

τι κανετε;

εμεις εχει καμια ωριτσα που τελειωσαμε καλα εγινε χαμος σωστη μετακομηση εκαναν αλλα ολα γυαλησαν να δουμε εως ποτε ομως χαχα!

Μαρινα μου περαστικα σας εχει πολυ πυρετο ο μικρος;καλη ξεκουραση και σ'εσενα φανταζομαι ψοφια θα εισαι!

αχ κι εγω τιποτα δεν εκανα και ειμαι πτωμα φαντασου να εκανα πως θα ημουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες και καλή εβδομάδα!

Μαρινάκι περαστικά στον Γωγούλη, η μικρή είναι εντάξει?

Νατάσα όπως είπαν τα κορίτσια μελάνι και φυσιολογικό ορό για το σύγκαμα. Πολύ καλή κρέμα επίσης όταν δεν θα βάζεις μελάνι είναι η zinco της ydrovit. Ο πόνος που περιγράφεις ίσως να ήταν κολικός ίσως κάτι άλλο. Εγώ έχω πάει δυο φορές νοσοκομείο με τέτοιο πόνο και τελικά ήταν ρήξη ωχρού σωματίου. Επίσης ιδιοι πόνοι με έχουν πιάσει και σε ωορηξία. Σήμερα πως είσαι?

Πετρούλα εσύ πως είσαι? Πως πάνε οι ζαλάδες?

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα το σκ με βόλτες κλπ και τώρα τα κεφάλια μέσα..αρχίζω να ετοιμάζω το σπίτι για την πρώτη επίσημη γιορτή της Εύας μου!!!:-D Δεν θα κάνουμε κάτι ιδιαίτερο αλλά εμείς κι εμείς είμαστε 20 άτομα...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!

Τρελένομαι που η καλοκαιρία συνεχίζεται!!!!!! Έχει φτιάξει εντελώς η διάθεση μου!!!!:-D:-D:-D:-D

Μαρινάκι περαστικά σας, πως είναι ο Γιώργος σήμερα;

Άρμα τι σκέφτεσαι να κάνεις για τη γιορτή σας;

Εμείς σκίσαμε το χείλι μας...έπεσε στο δρόμο, ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ αλλά έτρεχε το αίμα ποτάμι...βεβαίως μόλις είδε τις κούνιες εννοείται ότι τα ξέχασε όλα!!!!8)8):cool: Μετά όταν της έλεγα να δει η μαμά το χείλι μου έλεγε "εντάξει είναι, εντάξει...":-D:-D:-D

Πάω δουλειά ελπίζω να προλάβω να ξαναμπω, φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλες!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αχ μωρέ την καημενούλα! Πάλι καλά που ήταν ''εντάξει'' :lol: :lol: Καλά φοβερή!

Στην γιορτή θα είναι οι γονείς μας, τα αδερφια μας με τα παιδιά τους και οι κουμπάροι μας. Λέω να μην μαγειρέψω, να πάρω κάτι απ'έξω(αν είναι κλειστά τα σχέδια αλλάζουν..) και να φτιάξω κανα γλυκό το οποίο δεν έχω σκεφτεί ακόμα...:rolleyes:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Ελπιζω ολα τα μωρακια μας να ειναι πολυ πολυ καλα!!!

Νατασσα ο πωπος σας πως παει ??

Μαρινακι ο Γωγος μας??

Ελπιζω και η Αλεξανδρα να ειναι πλεον απυρετη..

Καλη εβδομαδα να εχουμε αν και με πολυ πηξιμο μιας και απολυσαν μια συναδελφο ..

Μουτς...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Ο πωπουδακος του Σωτηρη μου τα ιδια, θα του παρω σημερα μελανι, δεν παει αλλο!

Αρμα σημερα ειμαι μια χαρα, εφυγε και ο πονος και ολα καλα! Ωορηξια δεν ειχα σιγουρα. Αλλος πονος τη ωορηξιας, πιο ηπιος. Το παραλογο με εμενα ειναι οτι δεν ποναω στην περιοδο, αλλα ποναω στην ωορηξια. Ολα τα τρελα σ'εμενα συμβαινουν τελικα... Αντε και με το καλο η γιορτη σας! Αν δεν μπορεις να μαγειρεψεις, και τα ετοιμα μια χαρα ειναι!

Deleni μου φανταζομαι την τρομαρα σου! Αλλα απο την αλλη, αφου σε καθησυχασε η μικρη, τι αλλο θες?

Ιωαννα ξεκινησαν και σε εσας οι απολυσεις? Πωπω ρε παιδι μου, κριμα η κοπελα, κριμα κι εσεις που θα πηξετε..

t7fQp3.png

Βαλτου μελανι Νατασσα και θα δεις μεγαλη διαφορα ..ειναι πιο σηπτικο και κανει πολυ καλη δουλεια..

Η κοπελα που απελυσαν δεν τραβαγε ..θα αντικατασταθει ..αληθεια ψαχνει καποια κοπελα για δουλεια??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!!

τι κανετε;εγω εχθες επεσα ξερη αφου παρακαλαγα να μην με πιασουν οι πονοι για γεννα εχθες γιατι ηθελα να κοιμηθω χαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ιωαννα μου το αρμακι μας ψαχνει για δουλεια.

αλλο τι κανετε;για πειτε τα νεα σας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα και από’μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Και πάλι να σας ευχαριστήσω όλες για τις ευχούλες σας και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα.

Ευτυχώς δόξα το θεό (μέχρι στιγμής) είμαι πολύ καλά σε σημείο τέτοιο που προβληματίζομαι να πάω στο γιατρό και να διαπιστώσω ότι είναι όλα καλά μιας και δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα.

Δεν πρόλαβα να μπω το ΣΚ να σας διαβάσω γιατί με τέτοιες μέρες ο μικρός δεν μπορεί με τίποτα να κάτσει μέσα.

Γενικά περάσαμε ένα ήρεμο ΣΚ , τα σπυράκια έχουν εξαλειφθεί σχεδόν τελείως και ο βήχας είναι πολύ καλύτερος , μόνο που χθες το βράδυ ανησύχησα γιατί πάλι πνίγηκε στον ύπνο του και ξύπνησε από το βήχα αλλά αυτή τη φορά ήταν ξερόβηχας και όχι με φλέγματα. Ελπίζω τώρα που τελειώνει και η θεραπεία να αναρρώσει τελείως και να μη χρειαστεί και συνέχεια.

Μαρινάκι εύχομαι να είναι καλύτερα ο Γωγούλης και να ηρέμησε από τον πυρετό , αλλά επειδή σου έδειχνε τα αυτάκια του μήπως τον έχει πιάσει καμία ωτίτιδα; Θα τον πας στον γιατρό;

Ελενίτσα , έσκισε το χειλάκι μωρέ η μικρούλα μας, ευτυχώς που πηγαίνατε στις κούνιες και όπως λες το ξέχασε αμέσως γιατί αλλιώς δεν θα ηρεμήσει με τίποτα η καημενούλα.

Νατασούλα και εμένα μια φορά είχε συγκαεί πολύ άσχημα ο μικρούλης σε σημείο που είχε φύγει πετσούλα από το δέρμα και ήταν κατακόκκινο αλλά δεν γνώριζα για το μελάνι και του πέρασε με κρέμα συγκάματος penaten που του έβαζα μετά από κάθε πλύσιμο.

Μετά το έμαθα για το μελάνι που του το έβαζα στη μύτη και τον ορό στον ποπό. Καλά δεν τα λέω Πετρούλα.χιχιχιχιχ

Ελπίζω και η Αλεξάνδρα να είναι καλύτερα Γιοβαννούλα και να ηρεμήσατε τελείως και εσείς.

Βατραχάκι διάβασα το σκηνικό με τον υπάλληλο της εταιρείας σας που σε είπε κυρία γιατί νόμιζε ότι ήσουν 30 χρονών και λογικό είναι βρε , τι θα μπορούσε να σου πει δηλαδή, καλέ πιπινάκι εσύ πότε πρόλαβες και πας για το 2ο ; μα φαντάζεσαι θα είχε φύγει ήδη από την εταιρεία , ενώ έτσι όπως το έθεσε έδειξε σεβασμό προς τα αφεντικά του.χιχιχι

Μαράκι με το καλό να γιορτάσετε την Πέμπτη την Ευούλα, δεν αισθάνεσαι πολύ όμορφα που είναι η 1η της γιορτή ; εγώ τουλάχιστον το Πάσχα το περιμένω πως και πως για να πούμε Χρόνια πολλά στον μικρό.

Κυρία Φωτεινή στο θέμα της ακρίβειας σας καταλαβαίνω γιατί το ζούμε και εμείς καθημερινά. Όπως σας είπα ο άντρας μου που έχει μαγαζί μου είπε ότι έχει πτώση τουλάχιστον 60-70% σε σχέση με πέρυσι και γενικώς αν συνεχίσει έτσι σε λίγο καιρό δεν θα συμφέρει καν να το ανοίγει. Εμείς που είχαμε πάει βολτίτσα το σκ μας φύγανε ρε κορίτσια 100€ σε 2 μέρες, αν έχουν το θεό τους. Ένα καφέ να πιείς και μετά που πήγαμε και φάγαμε 2 άτομα και φτάνεις τα 40 ευρώ και τι παίρνεις. Ευτυχώς που ο μικρός ακόμα δεν παίρνει δική του μερίδα γιατί θα το φτάναμε το 50ευρώ.

Λαζαρένια μου , καλά να περάσεις εύχομαι κοπέλα μου και η μικρούλα να αναρρώσει γρήγορα για να ευχαριστηθείτε όλες τις μέρες που σας δίνονται.

Ιωάννα περιμένουμε σε λίγο καιρό και τα δικά σου νέα γιατί τώρα πόνταρα και εγώ αφού υσήχασα με εμένα.χιχιχι, Ρίτα εσύ μην παραπλανείς του παίχτες.χιχιχιχι

Πικουλινάκι και πάλι σε υπέρευχαριστώ για το τηλεφωνήμά σου , ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους σου.

Αυτά εν ολίγοις.χιχιχι

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αρμα σημερα ειμαι μια χαρα, εφυγε και ο πονος και ολα καλα! Ωορηξια δεν ειχα σιγουρα. Αλλος πονος τη ωορηξιας, πιο ηπιος. Το παραλογο με εμενα ειναι οτι δεν ποναω στην περιοδο, αλλα ποναω στην ωορηξια. Ολα τα τρελα σ'εμενα συμβαινουν τελικα... ]

Nατασούλα μήπως έφαγες τίποτα περίεργο και γι’αυτό σε έπιασε η κοιλιά σου , ήτανε κάτι δηλαδή σαν σπαστική κολίτιδα, γιατί εγώ έχω πάθει κάτι αντίστοιχο με τρελό πόνο που δεν μπορούσα να ηρεμήσω καθόλου.

Πετρούλα εσύ πως είσαι? Πως πάνε οι ζαλάδες?

Καλα ειμαι Μαρακι μου, σε ευχαριστω που ρωτας..Βρηκα το κολπο τωρα, καθε απόγευμα βγαινω λίγο μια βολτιτσα γιατι νομιζω ειναι και λίγο ψυχολογικό απο τις ορμονες και τα σχετικα...

Εμείς σκίσαμε το χείλι μας...έπεσε στο δρόμο, ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ αλλά έτρεχε το αίμα ποτάμι...βεβαίως μόλις είδε τις κούνιες εννοείται ότι τα ξέχασε όλα!!!!8)8):cool: Μετά όταν της έλεγα να δει η μαμά το χείλι μου έλεγε "εντάξει είναι, εντάξει...":-D:-D:-D

Δυνατο παιδι η Αναστασία μας!!Τι λαχταρα εχουν για το παιχνιδι, μεχρι και τον πόνο ξεχνάνε τα πουλακια μου!!

Περαστικα της!

Κικιτσα μακαρι καλή μου μεχρι το τελος να μηνε χεις ουτε ενα συμπτωμα και ετσι ηρεμα και ανωδυνα να κυλίσει ολο το 9μηνο..

Βατραχακι;;;;Τι μυριζει τοσο;;;;;Fabulosooooooooo?????????

Φανταζομαι ολα αστραψαν και γυαλισαν!!

Νατασα μελάνι, ορο και καλό στεγνωμα, σε 3 μερες θα ειναι ενταξει ο Σωτος!!

Ιωαννα ανυπομονος χτες ο Χρηστος ε;;;Τι κανατε μετα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ε μολις ξυπνησε εφαγε...(μην χασουμε..)και επειτα εβαλε το μπουφαν και περιμενε στην πορτα φωναζοντας ταααατα τραγουδιστα ...τι να κανω η μανα βολταρα με τον μπαμπα μας που ηρθε στις 5 μεχρι τις 9 ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...