Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσύ Ριτάκι όλο και πιο πίσω το πας! Κάτι έλεγες ότι θα έβαζες μπροστά από το Καλοκαίρι, τώρα το καθυστερείς κι άλλο? Δε θα καταλάβεις μου φαίνεται πότε θα σε καταστήσει και πάλι έγκυο ο σύζυξ!!!

Ο συζυξ περιμενει εντολες μεχρι νεωτερας αλλιως θα παρω τα κατσαρολια μου και θα παω στο Δαφνι να τους μαγειρευω εκει. :D

Ε λιγο πριν ,λιγο μετα το καλοκαιρο...θα δειξει...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τη δίαιτα την κάνει από μόνος του! Δεν έχουμε πρόβλημα! Έφαγε κυριολεκτικά λίγες κουταλίτσες σπανακόρυζο΄. Η παιδίατρος μου έχει πει σε τέτοιες περιπτώσεις του δινουμε ό,τι και όσο θέλει, ειδικά αν δεν είναι καλόφαγο παιδάκι π.χ. σαν το δικό μου που δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιεί ούτε μία κουταλιά λαπά! Για να δούμε πώς θα εξελιχτεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Την αγχωσαμε την εγκυμονουσα !!! Ελα λε βατραχάκι ολα καλα θα πανε !!! Ξεκουρασου και μην σκεφτεσαι τετοια , συνηθως ειναι πιο απλα τα πραγματα και με τα σεναρια μας τζαμπα αγχωνομαστε .

Διαφημίσεις

Κι εγώ αυτό φοβάμαι Λαμπρινούλα μην κολλήσει τη μικρή! Το παράξενο είναι ότι δεν έρχεται σε επαφή με παιδάκια, μόνο χτες στην παιδική είδαμε δύο κοριτσάκια και πάλι δεν ήταν πολύ κοντά το ένα στο άλλο! Μα που τα κολλάει όλα? Ας ελπίσουμε ότι ήταν τυχαίο, παίζει να είναι και από καμιά βρωμιά που κατέβασε αφού δεν τον προλαβαίνουμε πια!

Βατραχάκι μου ελπίζω να μη σε μαύρισα! Το μετάνιωσα τώρα που τα έγραψα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια!

Πωπω κουβεντα που πιασατε μεσημεριατικο!

Λαμπρινη κι εγω τα ιδια μ'εσενα αισθανομαι! Ολο το αναβαλλω και το αναβαλλω και στο τελος ο Σωτηρης θα ειναι στο γυμνασιο μου φαινεται!

Μαρινακι περαστικα! Ας ελπισουμε οτι δε θα ειναι κατι!

t7fQp3.png

Βατραχακι εγω που ειμαι και του προγραμματος σου λεω σε αυτο το θεμα μην προγραμματιζεις τιποτα.Ασε να δεις πως θα ειναι ο μικρος,αν θα σε ζηταει,αν οχι...και πραττεις αναλογα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Nα'μαι πάλι και εγώ. Έμπλεξα σήμερα και σας έχασα και απ'ότι βλέπω έχασα αρκετά.

Βατραχάκι έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να φτάσεις μέχρι την 40η εβδομάδα, εγώ τουλάχιστον την έφαγα και την 40η και μετά γέννησα και ομολογώ δεν με πείραζε καθόλου γιατί όσο τα πηγαινοφέρνεις μέσα σου μια χαρά είναι , μετά αρχίζουν τα δύσκολα.χιχιχι

Όσο για τον Τιμούλη να κάνεις ότι νιώθεις βρε κοπελιά , αν λαχταράς να τον δεις να τον φωνάξεις αλλιώς αν περνάει καλά άστον να σας δει μαμά και μπεμπέ μια και καλή.

Γιατί βρε κορίτσια σας έχει πιάσει το κατιτίς για 2ο παιδί , μετά θα καλομάθουμε και δεν θα θέλουμε με τίποτα.

Εγώ μετά τις 6 σήμερα θα σας έχω νέα γιατί υπάρχει περίπτωση το στοίχημα που είχατε βγάλει να βγει αληθινό.

Την έκανα πάω σπίτι . φιλιά σε όλες και περαστικά στα αρρωστούλικά μας.

Τα πετάω καλά , καλά και μετά λούηςςςςςς.

Διαφημίσεις

Ελα ομοιοπαθουσα φιλεναδα ανα ! Λοιπον χτες ειχαμε φοβερη εξελιξη ειπε "νονα" η μικρη !!! Μιλαγα με τη νονα της και με ρωταει "γιαγια?" οχι της λεω η νονα ειναι . Γυριζει και μου κανει "α νονια" !!! Πρωτη φορα επανελαβε λεξη που της λεμε !!!

Εγώ μετά τις 6 σήμερα θα σας έχω νέα γιατί υπάρχει περίπτωση το στοίχημα που είχατε βγάλει να βγει αληθινό.

Ααααααααα κικο...αμ πες ετσι....τωρα εξηγουνται τα eurovisionika χορευτικα....

Χμμμ ατιμουλα...

Αντε με το καλο κοπελα μου και σε εχω πονταρει κιολας μην το ξεχνας!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ελα ομοιοπαθουσα φιλεναδα ανα ! Λοιπον χτες ειχαμε φοβερη εξελιξη ειπε "νονα" η μικρη !!! Μιλαγα με τη νονα της και με ρωταει "γιαγια?" οχι της λεω η νονα ειναι . Γυριζει και μου κανει "α νονια" !!! Πρωτη φορα επανελαβε λεξη που της λεμε !!!

Ελα βρε πηρε φορα τωρα!!!Αντε να δεις τι θα σου λεει!!!Μπραβο!!!!!!

(Καλα εγω εχω τρελαθει εντελως δεν τα λεω διοτι αν αρχισω θα με διωξετε χαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πλακα κανεις??????????

Περιμενουμε νεα Κικο μου!

Αντε με το καλο!!!

(ελα να πεφτουν τα στοιχηματα! γμτ και ειχα πονταρει στην Ιωαννα!:-D)

t7fQp3.png

Αχ μπραβο Λαμπρινη! Ομοιοπαθουσα!!!

Αντε να ξεκολλησει και ο δικος μου λιγο!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...