Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

vatraxaki μου παντως μεσα δεν θα κατσει σιγουρα (χα χα)

Δεν ξερω βρε κορ'ίτσια τι επαθε η μικρή.

Πιθανολογω οτι ειδε καποιο ονειρο γιατι ξυπνησε τρομαγμενη και κοιμηθηκε κατευθειαν μολις την πηρα αγκαλιά αλλα στο κρεβατακι της δεν ηθελε.

Παντως σημερα καλα ειναι!

αμαν ριτα καλα που ειπες δωρακι πρεπει να παω να του παρω και το λαπτοπ που θα φερει ο μπεμπης γιατι μολις δει λαπτοπ το ζηταει και φωναζει μπεμπης!!!

παντως πιο πολυ σκεφτομαι που θα αφησω τον τιμο παρα που θα παω να γεννησω αν και θα ερχεται να με βλεπει αλλα παλι νιωθω καπως!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Πικουλινι μου το χερι μου ειναι χαλια το πρωι ηταν ολο μουδιασμενο και τα δαχτυλα δεν ειχαν αφη αν και εβαλα αλουμινονερο.

Πηρα τη γιατρο και μου ειπε οτο θελει κορτιζονη για το οιδημα.Μου ειπε να παρω μια κορτιζονουχα κρεμα και καπως βελτιωθηκε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α βατραχακι αυτο που θα ερχεται να σε βλεπει να το ξανασκεφτεις..

Η ξαδερφη μου τις προαλλες ειχε δραματα 2 φορες που της πηγαν την κορη της.Μετα δεν εφευγε με τιποτα και εκλαιγε.Λενε οτι ειναι καλυτερο να μην τα πηγαινεις εκει τα παιδια διοτι δεν καταλαβαινουν καλα τον χρονο και γιατι η μαμα μενει πισω.Αλλα και παλι δε ξερω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα ! Τι κανετε ?

Βατραχακι ειναι νωρις ακομα να του πεις κατι αλλα φανταζομαι για το μωρο μιλατε , πως θα ερθει , οτι η μαμα θα παει στο μαευτηριο να γεννησει .

Το νοσοκομειο που γεννησα ειχε ενα δωματιο μονοκλινο που μπορουσε να μεινει ολη η οικογενεια !

Ριτααααααααααααα τι κανετε ???

Α βατραχακι αυτο που θα ερχεται να σε βλεπει να το ξανασκεφτεις..

Η ξαδερφη μου τις προαλλες ειχε δραματα 2 φορες που της πηγαν την κορη της.Μετα δεν εφευγε με τιποτα και εκλαιγε.Λενε οτι ειναι καλυτερο να μην τα πηγαινεις εκει τα παιδια διοτι μετα δεν καταλαβαινουν καλα τον χρονο και γιατι η μαμα μενει πισω.Αλλα και παλι δε ξερω..

αχ δεν θα αντεξω να μην τον φερουν αλλα νομιζω οτι κι οχι να πω ο αντρας μου θα τον φερει σιγουρα!!!

Διαφημίσεις

Ριτααααααααααααα τι κανετε ???

Τωρα καλα Λαμπρινουλι μου εγω περασα κατι ''υπεροχες'' μερες στο νοσοκομειο με γαστρεντεριτιδα βαρια αλλα ενταξει εζησα...

Εσεις πως πατε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα ! Τι κανετε ?

Βατραχακι ειναι νωρις ακομα να του πεις κατι αλλα φανταζομαι για το μωρο μιλατε , πως θα ερθει , οτι η μαμα θα παει στο μαευτηριο να γεννησει .

Το νοσοκομειο που γεννησα ειχε ενα δωματιο μονοκλινο που μπορουσε να μεινει ολη η οικογενεια !

γεια σου Λαμπρινη μου!!!

τι κανεις;

καλε τι νωρις απο μερα σε μερα περιμενουμε χαχα!!!

λες να κλεισω κι εγω να κατασχηοσουμε ολοι εκει;θα την γκρεμισει ο Τιμος την κλινικη!!!

Τωρα καλα Λαμπρινουλι μου εγω περασα κατι υπεροχες μερες στο νοσοκομειο με γαστρεντεριτιδα βαρια αλλα ενταξει εζησα...

Εσεις πως πατε?

Σωπα λεεεε !!!! Περαστικά χαρα μου και αγυριστα να ειναι !!!

Καλα ειμαστε , μια χαρα απο υγεια ! Δεν αποφασιζει ο σκατοκαιλος να κανει καλες μερες να μας φτιαξει η διαθεση και να ξαμολησω και τη μικρη που μολις ξυπναει παιρνει το φτυαρακι και το κουβαδακι της να παει για μεροκαματο !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...