Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμας

Βγηκαμε οικογενειακως τη βολτιτσα μας. Ο Παναγιωτης συνεχισε βεβαια με τη γιαγια. Γεννησε και η δευτερη φιλεναδα μου σημερα. Αλλη μια εμεινε και το βατραχακι μας!!!

Αυριο ειμαι για μαιευτηριοτσαρκα το πρωι.

Περαστικα στα αρρωστα. Αντε να τελειωνουμε σιγα σιγα!!

Ριτα με το χερι σου τι εκανες;

Ευάκι , θα πάρεις το 6μηνο μετά την άδεια λοχείας.

Ναι γλυκειά μου θα κάνω αίτηση και θα δούμε, ελπίζω να την πάρω.

Βέβαια δεν ξέρω αν κάτσω και τους 6 μήνες γιατί είναι και δική μας η δουλειά και δεν νομίζω να μπορώ να λείψω τόσο πολύ.

Ριτάκι όχι δεν είναι συσπασούλες απλά μια αδιαθεσία, το έχω ξαναπάθει απλά ποτέ το πρωί στο μαγαζί!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφ!!!Ηλπιζα σημερα να ειμαι χαλαρα, αλλά καθε αλλο παρα αυτό!!

Ευα να κινεισαι λίγο και να παίρνεις λίγο αερα οταν αισθανεσαι περιεργα, τωρα ειναι μεγαλο το μωρακι και θα σου προκαλει ανησυχίες...

Μαρίνα περαστικα στα μικρα..Ο Γωγος ζοριστηκε ο καημενος αλλα αφου τα εβγαλε θα ξαλάφρωσε..

Ριτα τα minervakia πρεπει να εχουν τον μπομπ..Τον μακουιν τον εχουν σιγουρα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπερα κοριτσια ευχομαι να ειστε ολες καλα.

τα αρρωστουλικα πως ειναι??

Ευα τι εχεις κουκλα μου? δεν διαβασα τιποτα:oops:

αυτο το τραγουδι μου αρεσει πολυ οπως επισης και ο Αδαμαντιδης, ειπα να το μοιραστω μαζι σας

ηρθαμε ειναι καμια εδω;

δεν ξερω τι φταει αλλα εχει αρκετη γκρινια ο Τιμος!

πικουλινακι μου γεννησε κι αλλη;αχ εχω αρχισει να αγχονομαι χαχα μαλλον τελευταια θα ερθω ομως χαχα γιατι γεννησαν νωρις;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γυρισα,γυρισα ναι!!

Και μενα βατραχακι κιντερ εκπληξη με λεγανε χαχαχα ειχα φαει πολυ δουλεμα αν και αντικειμενικα ειχα κομψη κοιλιτσα!!

Αχ Ιωαννα στο γραφειο επεσα πανω στις φωτο που ειχαμε βγαλει με τις κοιλιτσες μας!!Τελειες!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κι εμενα απο την αρχη ετσι με κοροιδευει για να δουμε τωρα θα ειναι το αυγο το μεγαλο το πασχαλινο χαχχα

διαβασα οτι η νταντα συνεχιζει να κανει τα ιδια ε;την σκροφα!

Εδώ είμαι και εγώ.

Ευτυχως Παρασκευη σημερα κουραστηκα !!!!!!

vatraxaki μου τι αγχώνεσαι καλέ.Περίμενε εχεις 3 εβδομαδες μπροστα σου !!!!!

Αχ με εχει πιασει μια νύστα.

Η μικρή χθες ξύπνησε κατα τις 4 και μισή και την επερνα αγκαλια και κοιμόταν και μολις την αφηνα στο κρεββατι ξυπνουσε και με φωναζε.

Αυτο κρατησε μεχρι τις 5 και μιση που επιτελους κοιμηθηκε.

Αλλα εμενα ειχε ηδη σπασει ο υπνος και αργησα να κοιμηθω.

αχ δεν ξερω Σουλα μου ειναι φορες που λεω αντε να γεννησω κι οταν με πιανουν κατι πονακια με πιανει κι ενα αχγος για το θεμα της γεννας αλλα οτι και να κανουμε αυτο πρεπει να βγει χαχα!

γιατι ετσι η Ανδριαννα;την ενοχλουσε κατι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...