Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Ελπίζω να είναι δηλαδή γιατί για μας δεν ξεκίνησε με τους καλυτερους ιωνούς! Χτες δεν κοιμηθήκαμε πολυ καλά γιατί η ζουζούνα είναι πάλι μπουκωμένη και τουλάχιστον ξυπνούσε για να φάει αφού την ημέρα δεν είχε φάει καλά! Άντε να δούμε τη Δευτέρα που θα πάμε παιδίατρο τι θα μας πει αν και δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο να πει! Δε φτάνει αυτό, μάλλον τελευταία τον παραπιέσαμε το Γώγο για να κάνει και τα τσίσα στο γιογιό και του έχει βγει μια άρνηση οπότε καταχέστηκε στον ύπνο του και το καλύτερο είναι ότι ο πατέρας του αποφάσισε να του πάρει μεγαλύτερο νούμερο πάμπερς (γιατί το προηγουμενο ξεχείλιζε από τα τσίσα) με αποτέλεσμα να γεμίσουμε σκατούλες παντού. Πιφφφ! Δε φτάνει αυτό πάει να πιει το γάλα του και ξερνάει οπότε έβγαλε ένα μεγάλο κομμάτι κολλημένο φλέγμα που μάλλον τον έπνιγε! Μια ομορφιά το χαλί του δωματίου του! Τέσπα έριξα κι έναν πρωινό καυγά με τη μάνα μου και δέσαμε! Τώρα τον έβγαλε για λίγο βόλτα και θα γυρίσουν όπου να 'ναι να πάει κι εκείνη στη δουλειά της να ηρεμήσω κι εγώ!!!

Χαίρομαι που οι υπόλοιποι είστε αρκετά καλύτερα θα τα ξαναπούμε αργότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούλα η πεθερά σου είναι τελείως γεια σου τελικά! Από την άλλη καλά λέει η Κίκο αφού καταφέρνει να γελλάει μετά από αυτό, τι να πω μακάρι να είμαστε όλοι σαν κι εκείνη τριλιλόμ και θα είμαστε πιο χαρούμενοι σίγουρα!

Εύα μου μεγαλώνει το μωράκι σιγά-σιγά και θα ζορίζεσαι! Πόσο καιρό θέλεις για να σταματήσεις τη δουλειά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου κανονικά από εβδομάδα αρχίζει η άδεια αλλά δεν θέλω ακόμη να σταματήσω, θα δουλέψω όσο μπορώ περισσότερο για να έχω περισσότερες μέρες μετά που θα γεννήσω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημέρα! Ελπίζω να είναι δηλαδή γιατί για μας δεν ξεκίνησε με τους καλυτερους ιωνούς! Χτες δεν κοιμηθήκαμε πολυ καλά γιατί η ζουζούνα είναι πάλι μπουκωμένη και τουλάχιστον ξυπνούσε για να φάει αφού την ημέρα δεν είχε φάει καλά! Άντε να δούμε τη Δευτέρα που θα πάμε παιδίατρο τι θα μας πει αν και δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο να πει! Δε φτάνει αυτό, μάλλον τελευταία τον παραπιέσαμε το Γώγο για να κάνει και τα τσίσα στο γιογιό και του έχει βγει μια άρνηση οπότε καταχέστηκε στον ύπνο του και το καλύτερο είναι ότι ο πατέρας του αποφάσισε να του πάρει μεγαλύτερο νούμερο πάμπερς (γιατί το προηγουμενο ξεχείλιζε από τα τσίσα) με αποτέλεσμα να γεμίσουμε σκατούλες παντού. Πιφφφ! Δε φτάνει αυτό πάει να πιει το γάλα του και ξερνάει οπότε έβγαλε ένα μεγάλο κομμάτι κολλημένο φλέγμα που μάλλον τον έπνιγε! Μια ομορφιά το χαλί του δωματίου του! Τέσπα έριξα κι έναν πρωινό καυγά με τη μάνα μου και δέσαμε! Τώρα τον έβγαλε για λίγο βόλτα και θα γυρίσουν όπου να 'ναι να πάει κι εκείνη στη δουλειά της να ηρεμήσω κι εγώ!!!

Χαίρομαι που οι υπόλοιποι είστε αρκετά καλύτερα θα τα ξαναπούμε αργότερα!

Δεν είναι και τα πιο ευχάριστα νέα που διαβάζω, αλλά τουλάχιστο έφυγε το φλέμμα.

Ξέρεις πόσο τα ενοχλούν αυτά τα φλέμματα? Τυχερός ήταν που τα κατάφερε και απαλλάχτηκε ο κακομοίρης.

Οσο για τα υπόλοιπα......φαντάζομαι την ευωδία απ' όλα!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

ρε παιδια μου ερχεται να βγω εξω να τη βρισω τη νταντα...

Αααα απο Δευτερα θα παω να βρω τη μανα.

Ετσι μου ερχεται να την φωτογραφισω.Εξαλλη ειμαι...

Και γιατί δεν το κάνεις? Εννοώ τη φωτογράφιση? Τουλάχιστον αν βρεθείς με τη μαμά και σου πει κ τίποτα να έχεις αποδείξεις, αχρείαστες να είναι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαρινακι μου αν ειναι κακοδιαθετος ή κατι τον τριγυριζει μην τον πιεζετε για την εκπαιδευση του γιο γιο διοτι ειναι δωρον αδωρον λεει στο βιβλιο μου.Πρεπει να ειναι εντελως καλα το παιδι για να συνεργαστει αλλιως η εκπαιδευση παει πισω.

Εμεις παμε καλα παντως, ευτυχως η μανα μου το εχει πιασει το νοημα και εχουμε τη σειρα μας.

Αντε να αγορασουμε σωβρακακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευακι πως εισαι?? Καλυτερα?

Μαρινα, ε ρε νευρα πρωινιατικα! Θα ειχε σπασει το νευρικο μου συστημα λεμε!

Ριτα κι εγω θελω να παρουμε σωβρακακια! Αχ πεθαινω λεμε να δω το αντρακι μου με σωβρακο!

t7fQp3.png

Μαρινάκι μου , δεν τράβηξες και εσύ λίγα απ’ότι διάβασα , πω πω περαστικά να είναι και στα 2 τα μπουμπούκια σου και να έχεις καλά νέα από την παιδίατρο που θα πας.

Ριτάκι ξέχασα βρε κοπέλα μου να σε ρωτήσω, εσύ είσαι καλύτερα;

Τι είδες πάλι με τη νταντά καλέ; Πάλι τα ίδια κάνει; Δηλαδή δεν ήταν τυχαίο γεγονός;

Εγώ πάντως θα πήγαινα να την έπιανα τη μητέρα το συντομότερο δυνατόν ασχέτος πως θα αντιδρούσε εκείνη, μόνο και μόνο για το μωρό και για κανέναν άλλον.

Διαφημίσεις

Ευακι πως εισαι?? Καλυτερα?

Μαρινα, ε ρε νευρα πρωινιατικα! Θα ειχε σπασει το νευρικο μου συστημα λεμε!

Ριτα κι εγω θελω να παρουμε σωβρακακια! Αχ πεθαινω λεμε να δω το αντρακι μου με σωβρακο!

Eίστε και εσείς του γιογιό Νατάσα ή όχι ακόμα;

Τα ιδια με τη νταντα..αυτη εξω καπνιζει και το μωρο μεσα στο παρκοκρεβατο και φρουτα εκει του εδωσε..

Νατασσα εμεις εχουμε βρακακια τα φοραμε πλεον καθε απογευμα μεσα στο σπιτι αλλα του εχω ταξει καινουργια με μπομπ μαστορες κτλ για οταν εξαφανισουμε οριστικα τις πανες..να δω που θα τα βρω αυτα...:confused:

Κικο ειμαι πολυ καλα και πολυ αναλαφρη χαχα

Σας αφηνω διοτι εχω μπουκωσει εδω περα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...