Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
      Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Μαράκι μου πολύ χάρηκα με τα νεα σου.Φυσικα περισσότερο με τα νεα της υγείας σου αλλα αντε με το καλό και η δουλίτσα γλυκειά μου.

Πως είναι τα αρρωστούλικα σήμερα????

Κικο σχετικα με την βολτα και την βροχιτιδα να ξερεις οτι στον βηχα ο παγωμενος αερας ειναι ευεργετικος αρκει βεβαια να μην εχει πυρετο το παιδι ..

Ετσι μας είπε κι εμάς η γιατρός!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημέρα φιλενάδες!!! Η μέρα φαίνεται πως θα ειναι τέλεια σήμερα! Μαγείρεμα και μετά βουρ για κουνιες!!!

Ελπίζω όλα τα αρρωστούλικα σήμερα να είναι περδίκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα φιλενάδες!!! Η μέρα φαίνεται πως θα ειναι τέλεια σήμερα! Μαγείρεμα και μετά βουρ για κουνιες!!!

Ελπίζω όλα τα αρρωστούλικα σήμερα να είναι περδίκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!!

Φιλιά σε όλες!

Αχ τι καλή διάθεση!!!!! Καλή βολτίτσα, καλά να περάσετε.

Κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω ότι είναι μια καλή μέρα. Τουλάχιστον ξεκίνησε καλά και για μας!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Ναʼμαι και εγώ.

Καλέ τι όμορφη μέρα είναι αυτή σημέρα… άντε να ανεβαίνει η θερμοκρασία σιγά σιγά και μαζί με αυτήν και η διάθεσή μας.

Εμείς είμαστε σταθεροί , ευτυχώς ο μικρός ξύπνησε μόνο μία φορά από το βήχα και μέρα με την ημέρα τον ακούω λίγο καλύτερα.

Μαράκι , πολύ καλά θα κάνεις να πάτε για βολτίτσα με τη μικρή τέτοια μέρα δεν πρέπει να την αφήσει καμιά μας ανεκμετάλλευτη.

Ιωαννίτσα χαίρομαι που είστε και εσείς καλύτερα.

Γιοβάννα ευελπιστώ το ΣΚ να αναρρώσει τελείως η μικρή.

Σουλίτσα , έφαγε η μικρή σου ή ακόμα ταλαιπωρεί τις γιαγιάδες;

Πετρούλα απ'ότι κατάλαβα εχθές ήσουν πολύ καλύτερα συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες ζαλάδας και ατονίας που είχες. άντε μπράβο , μπράβο να περάσει και αυτό τελείως.

Μαελένη και Ιωάννα σας ευχαριστώ για την ενημέρωση σχετικά με τη χθεσινή μας απογευματινή βόλτα, να πω την αλήθεια με τρομοκράτησε πολύ η κουμπάρα μου που μου είπε ότι ήταν μεγάλο λάθος που τον έβγαλα χθες βόλτα γιατί ακόμα το ανοσοποιητικό του είναι πολύ εξασθενημένο και δεν πρέπει καθόλου να κουράζεται. Γενικώς να μη βγαίνω καθόλου από το σπίτι μέχρι να τελειώσουμε τη θεραπεία και με πήρε από κάτω μη τυχόν έκανα καμιά βλακεία.

Αυτά εν ολίγοις. Θα τα πούμε στη συνέχεια.

Μπράβο Μαράκι μου ,

Φαίνεται οτι εχεις τελεια διαθεση και καλα κανεις!Ευχομαι να περασετε καταπληκτικά.

Κική μου επειδη μεχρι χθες οι γιαγιαδες μαγειρευαν ξεχωριστο φαγητο για την Ανδρεάννα (να μην σχολιασω ποσες φορες τους ειπα οχι) και τελικά τους απαγόρευσα να μαγειρευουν .

Θα δίνουν οτι μαγειρευω εγω.

Χθες ειχα κανει γεμιστα και εφαγε αρκετά.

Θα δουμε πως θα παει.

Απλα πλεον θα κανουν αυτο που λεω εγω και οχι του κεφαλιου τους.

Ξέχασα να σας πω.Χθες η πεθερά μου παρά΄λίγο να εβαζε φωτιά στο σπίτι της.

Μενουμε δίπλα οπως σας εχω πει και παει και βαζει κοτόπουλο να μαγειρεψει στις 8 και μισή το πρωί και ξαναπήγε να το δει στις 11 και μισή.

Ειχε γεμισει καπνο ολο το σπίτι και μολις ανοιξε την κατσαρολα και πηρε οξυγονο πηρε και φωτιά.

Εχει κατεβασει κουρτινες κουβερτες τα παντα γιατι εχουν παρει ασχημη μυρωδια.

Και χθες το βραδυ με πηρε τηλ. και γελούσε!!!!

Τελως παντων ευτυχως που δεν καηκαμε!!!

Καλημερα!

Μαρακι μου μπραβο που εχεις τοσο καλη διαθεση! Δεν ερχεσαι και προς τα εδω, μπας και ειναι κολλητικο και χαρω κι εγω λιγο?:D

Μπραβο και στα αρρωστουλικα που παιρνουν το καλυτερο σιγα σιγα! Μονο η Αλεξανδρα της Giovanna εμεινε! Αντε να συνέλθει κι εκεινη σιγα σιγα!

Σουλα καλα η πεθερα σου δεν υπαρχει! Δε λες παλι καλα που δες σας εκαψε? Απαπα! Απο την αλλη, εχει χιουμορ, κατι ειναι κι αυτο!:-D

Και για οσες επλεξαν τον εγκωμιο του αντρα μου, να σας πω οτι ναι μεν μαγειρευει πολυ ωραια, απο την αλλη ομως δεν κανει τιποτα αλλο! Η συνεισφορα του εξαντλειται στο μαγειρεμα! Μεχρι εκει!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!

Πετρούλα μου χαίρομαι που σε ακούω ανεβασμένη !!!!! Μπράβο κούκλα μου!!!!

Αρμα μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα με τα νέα σου!!!! Είδες κορίτσι μου τελικά όλα καλά.Συγχαρητήρια και για την δουλειά!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα !!!! Και πολλά φιλάκια σε όλες τις μανούλες!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτσια εδώ και κανένα τεταρτάκι αισθάνομαι χάλια!!!Με πονάει τρομερά η μέση μου, το στομάχι μου και γενικά αισθάνομαι ένα φούσκωμα!!! Αφού με ενοχλεί και το παντελόνι που φοράω.

Δεν αντέχω..νομίζω οτι θα σκάσω!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλά Σουλίτσα , τέλεια η πεθερά βλέπω, αφού γέλαγε κι’όλας τη χαίρομαι αφάνταστα. Εμένα η μητέρα μου μια φορά είχε ξεχάσει ένα τάπερ πάνω σε αναμμένο μάτι και αφού συνειδητοποιήσε τι είχε συμβεί μας λιποθύμησε από το φόβο της, είδαμε και πάθαμε να τη συνεφέρουμε.

Nατασούλα , το θέμα είναι ότι ο δικός σου ο άντρας μαγειρεύει και ας είναι αυτό το μόνο του προσόν , γιατί εμένα ο δικός μου πιο πολλές δουλειές να σου δώσω να καταλάβεις κάνει ο Αναστάσης και πιο συμμαζεμένες παρά ο άντρας μου. Το μόνο του ελαφρυντικό είναι ότι δεν το κάνει επίτηδες , δηλαδή θέλει να βοηθήσει αλλά καλύτερα να μασά που λένε παρά να βοηθάει.

Ευάκι μου εφόσον δεν αισθάνεσαι καλά μήπως να έφευγες από τη δουλειά να πήγαινες να ξαπλώσεις λίγο να ηρεμήσεις; Στην κατάστασή σου , είσαι απολύτως δικαιολογημένη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...