Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα.

σουλα καλη επιτυχια.ολα να πανε καλα.

με αφορμη ενα κρουσμα γριπης στην δουλεια μου,πηρα τον παιδοχειρουργο χθες για να μου πει την γνωμη του.μου ειπε οτι το εμβολιο επιβαλλεται να το κανουμε τωρα ολοι και οτι σε ενα μηνα θα ψαχνουμε μεσον για να μας το κανουν.η παιδιατρος διαφωνει και ειπε οτι θα μιλησει μαζι του για να συμφωνησουν στο τι θα κανουμε.ο γυναικολογος μου παλι δεν αποφασιζει αν πρεπει η αν οχι.

κλεισαμε ραντεβου για τις εξετασεις(ενα χρονο απο τα χειρουργεια)για τις 4/12 και θελουν και μια καλλιεργεια στις 30/11.οι εξετασεις θα γινουν στο ιπποκρατειο(κυστεογραφια και σπινθηρογραφημα)και θα παμε με μασκες.αν δεν την θελει η μικρη την μασκα θα της την φοραω με το ζορι και ας κλαιει μεχρι να φυγουμε.οσο βαρβαρο και αν ακουγεται θα ειμαστε στην πηγη των μικροβιων και πρεπει να προστατευτει.σας ζαλισα πρωι πρωι.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Δεν μας ζάλισες καθόλου Βικάκι...

καλά αποτελέσματα σας εύχομαι που σίγουρα θα είναι. Εννοείται ότι θα πάτε με μάσκες αυτό επιβάλλεται σε ένα μέρος όπως το νοσοκομείο.

Όσο για το εμβόλιο τι να πω...κι αυτοί οι γιατροί μας μπερδεύουν...ο ένας λέει έτσι ο άλλος αλλιώς!

m57Zp2.png

γιατι μαμα,τι σε ανησυχησε?τιποτα αγνωστο για σενα δεν ειπα.εξετασεις θα καναμε και το ξεραμε πολυ καιρο τωρα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου...

Δεν είμαι καθολου καλά απο χτες..

Βικακι όλα θα πάνε καλά..Σκέψου οτι τα χειρότερα πέρασαν κι αυτος ο τυπικος έλεγχος είναι προληπτικός και επιβεβλημενος..

Και εμεις την Πέμπτη έχουμε ραντεβου για υπέρηχο καρδιας και αγχωνομαι πολύ πως θα τον κανουμε να κάτσει ήρεμος σε ανασκελη θεση..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε Βικουλα με την επιθετικότητα σου, δεν είπα τίποτα κακό, την μικρή σκέπτομαι πως θα καθίσει ,,,αμέσως πια επίθεση:tongue::tongue::tongue:

Stone ρουτίνας εξέταση ,για πρόληψη?...ολα καλα θα πανε

1836704y68mnqd2hi.gif

Καλημερα!!!

Σουλα ευχομαι να πανε ολα καλα με την εξεταση σου!!!καλα αποτελεσματα!!

Βικακι και εσεις καλα αποτελεσματα να εχετε!!!ναι οσο βαρβαρο και αν ακουγεται ειναι απαραιτητη η μασκα..ξερω θα σπαραξει η καρδια σου αλλα ειναι για το καλο της..

Giovanna περαστικα στην Αλεξανδρα μας...αυτον τον βηχα βλεπω και εμεις να τον εχουμε παρεα μεχρι το καλοκαιρι ..

Stone καλα αποτελεσματα και σε εσας ..

Εμεις δοξα τω θεο καλα ειμαστε ..εχουμε βεβαια ακομη βηχα και λιγες μυξες αλλα παμε πολυ καλα ..Και καθε μερα παει στο σχολειο με χαρα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

joa μου ειμαι πολυ αναισθητη και νομιζω οτι θα κανει καλο στη μικρουλα μου και δεν θα γινει λιγοψυχη αν βλεπει εμενα τοσο ψυχραιμη.ακουγεται πολυ ασχημο αλλα αν κατι πρεπει να το κανω για το καλο της δεν θα την λυπηθω θα το κανω.μονο την πρωτη φορα που της επαιρναν αιμα ημουν καπως.τωρα εχω συνηθισει και ειμαι μεσα μαζι της παντα και βοηθαω εγω το προσωπικο ειδικα στο γεννηματα που μας ξερουν.

Καλημέρα φιλενάδες!

Stone και Σούλα καλά αποτελέσματα... Περιμένουμε τα νεώτερα!

Ιωάννα πολύ χαίρομαι όταν ακούω τα μικρούλια να πηγαίνουν με τόση

χαρά στο σχολείο...Μπράβο στο Χρηστάκη!;)

Giovana μου περαστικά σας....

Βίκυ μου όλα θα πάνε καλά και με σας...αλλά για τη μάσκα έχει δίκιο...και εγώ στη θέση σου όσο και να έκλαιγε δεν θα της την έβγαζα... και εννοείται ότι καθε τρεις την ώρα θα την έλουζα με αντισηπτικό.....

Το μικρούλι μου αρχίζει πάντως σιγά σιγά να μιλάει!!!! Χθες είπε και άλλες λεξούλες! Αχ, ανυπομονώ να αρχίσει...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Stone και απο μενα καλη επιτυχια.

τι εγινε ρε κοριτσια τι κανετε σημερα?που ειστε?δουλευω αυτη την στιγμη με τον διευθυντη μου ταυτοχρονα το ιδιο θεμα και οποτε καθυστερει να μου δωσει κατι για να το τελειωσω βρισκω ευκαιρια να σας διαβασω αλλα εσεις πουθενα....για να μαζευομαστε σιγα σιγα.

644247fbtr1cnri4.gif

Μια καλημέρα και από εμάς !!!!

Κορίτσια σήμερα δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου .... η μικ΄ρη ήταν πολύ ανησυχη δεν κοιμόταν με τίποτα στην κούνια της και όταν την πήρα στο κρεβάτι μας στριφογύριζε συνέχεια με αποτέλεσμα κάθε τρείς και λίγο να ξυπνάω από τις κλωτσιές της ξύπνησε και στις 6,40 και ζητούσε γάλα και τι να σας πώ σέρνομαι σήμερα!!!!!

Stone , Βίκούλα και Σουλίτσα μου καλά αποτελέσματα!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...