Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιτέλους συνδέθηκα, καλά είστε????

Χριστινάκι διάβασα ότι είστε αρρωστιάρικα περαστικά κούκλα μου

Άρμα χρόνια σου πολλά αγάπη μου να είσαι πάντα καλά με την οικογένεια σου

Δεν σας διάβασα όλες μονο την τελευταία σελίδα,2078528t7fuwtmgh0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κάνετε κοριτσάρες;;;;

Καλά τα μεσημέρια δεν κοιμάστε; Εγώ δεν βλέπω μπροστά μου απο τη νύστα....:P:p:p

Εντωμεταξύ ξανακυλίσαμε και βάλαμε τα κάγκελα το μεσημέρι γιατί η Αναστασία δεν καθόταν στο κρεβάτι της με τίποτα.... εμείς τη βάζαμε στο κρεβάτι της και εκείνη τσουκ τσουκ ερχόταν στο δικό μας :tongue::tongue::tongue::tongue: Τι θα κάνουμε με το καινούργιο κρεβάτι δεν ξέρω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

τι κάνετε κοριτσάρες;;;;

Καλά τα μεσημέρια δεν κοιμάστε; Εγώ δεν βλέπω μπροστά μου απο τη νύστα....:P:p:p

Εντωμεταξύ ξανακυλίσαμε και βάλαμε τα κάγκελα το μεσημέρι γιατί η Αναστασία δεν καθόταν στο κρεβάτι της με τίποτα.... εμείς τη βάζαμε στο κρεβάτι της και εκείνη τσουκ τσουκ ερχόταν στο δικό μας :tongue::tongue::tongue::tongue: Τι θα κάνουμε με το καινούργιο κρεβάτι δεν ξέρω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι εγω δεν κοιμαμαι συνηθως τα μεσημερια χαλαρωνω και μετα μαγειρευω ή το αντιστροφο χαχαχ

Αυτα τα τσουκ τσουκ εξω απο το κρεβατι φοβαμαι και εγω κι δεν το αποφασιζω...υπομονη..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου κάποια στιγμή θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όμως....:roll::roll: Το βράδυ θα το ξαναπροσπαθήσω... εμενα δεν με παίρνει και απο άποψη χρόνου...πρέπει σιγά σιγά να την κάνω τη μετάβαση πριν έρθει το μωρό γιατί μετά...:rolleyes:

Πάντως αρχίζω και εκνευρίζομαι με διάφορους που θέλουν να μου εκφράσουν την γνώμη τους για τη δική μου εγκυμοσύνη....:mad: Έχω βαρεθεί να μου λένε ότι δεν έπρεπε να μείνω τόσο νωρίς έγκυος και ότι θα περάσω μια κόλαση και ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή και, και, και.... έχω βαρεθεί! Δεν δίνω σημασία γενικά και η μόνη μου απάντηση είναι ότι εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχουν την υγεία τους και όλα τα υπόλοιπα βολεύονται (οπότε, δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι μια ατάκα που πάντα σταματάει τις περαιτέρω συζητήσεις)....;) Αλλά αμάν πια βρε κορίτσια...εντάξει και εγώ περιμένω ότι θα είναι δύσκολα στην αρχή αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αποθαρρύνουμε πια τόσο πολύ τους άλλους...

Τέλος πάντων, αρκετα σας έπρηξα... φεύγω πάω στη μικρούλα μου η οποία σήμερα είπε "μπελλλλα"(πάλι βαρύ, σαλονικιώτικο :D:D) και "Τίτο" τον αδερφό μου!

Καλό βράδυ κορίτσια, τα λέμε αύριο ;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αυτά διαβάζω Deleni και λέω θα τον κρατήσω στην κούνια μέχρι να πάει γυμνάσιο!:D Κοιτούσα ένα προσπέκτους μήπως και αποφασίσω για την κούνια της μπουμπούς (του μωρού τελοσπάντων...) και συνειδητοποίησα ότι ενώ του Γώγου γίνεται κανονικότατο κρεβάτι 1.80*70 δεν υπάρχει καμία άλλη που να γίνεται τόσο μεγάλο κρεβάτι. Πουφ μήπως να πάρω μία από τα ίδια κι ας είναι λίγο αγορίστικο αφού σαν κρεβατάκι έχει και ρόδες?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μια γρηγορη καλησπέρα.

Μολις εκανα μπανακι και σε λιγο θα κανω και ο ζουζουνι μου.

Αχ με εχει τρελανει με τη μαμακιαση.Δεν καθεται πουθενα.Εχει κολλησει επανω μου .

Θα ακουστει κακια αλλα με κουραζει λιγο ρε γμτ.Δεν μπορω να κανω βημα.

Εχω πολυ αγχος για την αυριανη εξεταση.ελπιζω να ειναι ολα καλα και να εχει τελειωσει η ιστορια με το νεφρο μου!!

Πολλα φιλαι

ηρθαμε κι εμεις πηγαμε τη βολτα μας καναμε τα ψωνια μας και παραγγηλαμε και το κραβατι του Τιμου!!!!!:D:D:D:D

καταληξαμε τελικα ειναι οπως το ηθελα καναπες κρεβατι λιγο ακριβουτσικο βεβαια 800? αλλα ειναι ωραιο οταν ερθει θα σαε το δειξω!

deleni μου κι εγω αυτο φοβαμαι οτι μεχρι να κοιμηθει θα ερχαιτε συνεχεια εξω για να δουμε!

Σουλα μου ευχομαι ολα να ειναι καλα και να τελειωσε αυτη η ιστορια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Συμπεθέρα δεν ακούγεται καθόλου κάπως...είναι πράγματι κουραστικό να είναι κολλημένο πάνω σου το μωρό. Το πέρασα κι εγώ και ξέρω...τώρα ευτυχώς παίζει και λίγο μόνος του.

Όλα καλά θα πάνε αύριο...σου το εύχομαι ολόψυχα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Σήμερα διάβασα αποσπασματικά τα νέα σας. Η Αλεξάνδρα χτες το βράδυ μας ξαγρύπνησε, της δώσαμε γάλα μήπως και νανουριστεί αλλά τελικά με ένα βήχα το έκανε εμετό. Καταλαβαίνετε..........Έχει βήχα πάλι ρε γμτ. Είμαστε από τις 03.00 ξύπνιοι. Η Αλεξάνδρα βέβαια κοιμήθηκε κατά τις 05.00, αλλά εμείς τίποτα. Δεν την έστειλα σταθμό σήμερα για να ξεκουραστεί και η πεθερούλα μου την άφησε να κοιμάται έως τις 11.00:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Το μεσημέρι που εγώ ήθελα να ξεκουραστώ η Αλεξάνδρα είχε πάρτυ. Ουφ! Τώρα κουτουλάω.......Την Παρασκευή έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο. Ελπίζω να την έχουμε σκαπουλάρει έως τότε.

Πικουλινάκια και Lazarenia είστε καλά;

Σούλα εύχομαι τα καλύτερα για αύριο. Άντε βρε κορίτσι μου να ηρεμήσεις και εσύ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μπαίνω και εγω να πω μια καληνυχτα και μια ευχή στη Σούλα..

Σούλα ολα με το καλό και καλή επιτυχία στις εξετασεις σου!

Κοριτσια σημερα απο το μεσημερι είμαι πολύ συγχυσμένη με ενα θεμα που προεκυψε στη δουλειά και τα εχωσα κανονικοτατα σε αιρετο..Του το φυλαγα καιρό..Παλιολαμογια!!

Πάω να κανω ενα μπανιο και να κοιμηθώ γιατι το στομαχι μου εχει γινει κομπος απο τη στενοχωρια..

Καληνυχτα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας φίλες μου! Πολύ στενοχωριέμαι που σας χάνω και δεν σας προλαβαίνω!

Η δουλειά πήγε καλά, η Εύα από χτες το βράδυ εχει τρομερή γκρίνια. Εχτές έκλαιγε ασταμάτητα, δεν ήθελε γάλα, έκανε εμετό από το κλάμα. Χάλια μαύρα. Την έχει τσιμπήσει και ένα κουνούπι κάτω από το μάτι και είναι τούμπανο..Σήμερα το βράδυ ευτυχώς ήταν πιο ήρεμη. Πάντως σήμερα πήγα με μισή καρδιά στην δουλειά. Στενοχωριόμουν τόσο πολύ από προχτές το βράδυ που είχα τρομερό άγχος για το πως θα είναι σήμερα..Τεσπα, αυτά πάνω κάτω τα νέα μου.

Σουλίτσα μου καλή επιτυχία για αύριο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

deleni και Μαρίνα απλά κλείστε τα αφτιά σας! Για να λες τέτοιες κουβέντες πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος άνθρωπος και ζηλιάρης. Άρα τι κάνουμε γι'αυτούς τους τύπους ανθρώπων? Απλά τους ΑΓΝΟΟΥΜΕ!;)

stone ελπίζω αύριο να έχεις μία καλύτερη μέρα στη δουλειά.

Κοριτσάκια μου ελπίζω να με συγχωρέσετε αυτή τη βδομάδα που δεν γράφω σε όλες. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τόσα πολλά...Σας φιλώ όλες!

Καλό βράδυ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...