Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου ρε Νατάσα με τις .... μπαλες σου !!!!Χα χα

Α η κόρη μου είναι πιο προχωρημένη.

Με χουφτώνει κανονικά και λεει " τζιτζια" τωρα που το' μαθε θα σας γελάσω!!!!

Α και οσο για το δώρο της νονάς που ελεγες , εμας φετος πρωτη φορα μας εκανε δωρο η νονά αλλα η αλήθεια ειναι ότι δεν μου αρεσε ουτε το παιχνιδακι ουτε η λαμπαδα.

Και την Ανδρεάννα φάνηκε να την εντυπωσιαζει περισσότερο το περυτίλιγμα του δωρου και οχι το περιεχόμενο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ana08 απιστευτος ο γιος σου.

βατραχακι μου πολυ στεναχωρεθηκα.θα περασει βρε αγαπη μου.

μαρακι μου περαστικα σας.

σουλιτσα μου δεν ξερω τι να σου πω μηπως απλα εχει αλλαξει χαρακτηρα και γι'αυτο το κανει?δηλαδη περναει μια φαση το παιδι.θα της φυγει ομως που θα παει.

ελενακι μια χαρα ο μικρουλης σας.φτου σας

μαρινακι τι κανουν τα ζουζουνια σου?

γιοβαννα μου αυτος ο φιλος σου ζητησε χαρτακια απο την μικρη η της τα αρπαξε?οσο για αυτο που ειπε μετα τι να πω...

ριτακι θελω να κανω πολλους λαμπρους αλλα βαριεμαι να φτιαχνω τοσα κεικ,μηπως μπορω να κανω κατι αλλο για το σωμα του?ή ξερεις αν υπαρχουν μικρες φορμες που θα μπορουσα να κανω ενα μιγμα κεικ και να το μοιρασω σε αυτες ωστε να μπορεσω να τα ψησω ολα μαζι?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ana μου γέλασα πολύ με τις μπάλες:lol::lol::lol:

Εμένα με το που βλέπει να αλλάζω έρχετε και με χαϊδευει και εγώ γελάω και λέω "αχ αχ μη δε θελω" κ' αυτός λύνετε στα γέλια!:mrgreen:

Σούλα δοκίμασες να δίνεις ντεπόν όταν ξυπνάει?

Εμάς ο νονός άφαντος.... Απο όταν αρραβωνιάστηκε ούτε τηλ. δεν μας παίρνει. Μάλλον η νύφη δεν μας γουστάρει, αν και γνωριζόμαστε είμαστε απο το ίδιο χωριο. Περσι μας έφερε λαμπάδα το Μ.Σαββατο 4 ώρες πριν την Ανάσταση, ούτε λόγος για παιχνίδι και τα πρωτα του παπουτσάκια! Και είχε λυσάξει για να τον βαφτήσει αυτός:?.... Οπότε θα πάμε εμείς για την λαμπάδα του!

Εδω ειμαστε και εμεις...

Απο το πρωί γυρναμε και πριν μια ωρα μαζευτηκαμε..Πήγαμε βολτα στη δουλεια μου - να πληρωθουμε κιολας - και ο μικρος εδωσε ρεστα, όλοι φιλια, αγκαλιές και "πως σου μοιαζει βρε, ολόιδιοι ειστε!!!", φουσκωνα εγω...χαχα

Ελένη σουπερ ο μικρος!!!Και στις φωτο τι παιδι ειναι αυτό;;

Το μαγουλο μιλαμε μου θυμισε τον δικο μου..Γερος να ειναι!!

Ρίτα τα φαγητα εγιναν πεντανόστιμα,ειδικα οι γαριδες!!Καλα για το σαμαλι δεν εχω λόγια, νοστιμοτατο με τη μαστιχα.. το εχω ήδη μοιρασει σε 5-6 που δεν θα φανε και λάδι αυτη την εβδομαδα και ήταν η καλύτερη τους!!

Νατασα ο Σωτηρης το 'πιασε το νόημα, μπαλακια τον βλέπω σε λίγα χρόνια!!!χαχα

ο δικος μου μολις δει να ξεντυομαι αρχιζει "μαμα μεμεεεε" και εδω και λίγο καιρό που βλέπει και πιο κατω λέει "τουτουουου" και με παρατηρει με ενα υφος, με κανει και ντρεπομαι..Θα το κοψω το γδυσιμο μπροστα του..

Ασε που αν ντυθω αρχιζει και κλαίει..Ποιος ξερει τι νομιζει..

Κωνκων στενοχωρεθηκα με τη συμπεριφορα του νονου σας..Μα ειναι απαραδεκτος, ενα μωρακι να μην το νοιαζεται..

Σούλα περιεγραψε λίγο την κατασταση..Δλδ την βαζετε ας πουμε για ύπνο , κοιμαται και μετα πως ξυπναει, σε πόση ωρα, τι της λέτε για να ηρεμησει..Δωσε λίγες λεπτομερειες..Αν πεινουσε δεν θα ζητουσε να φαει;;

Βικυ τι κανετε εσεις;;Η μαμα σου;;Τη χασαμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα παιδι μου εσεις ειστε πολυ προχωρημενες! χαχχαχα!

Stone εγω ειμαι της αποψης να μη σταματησεις να γδυνεσαι μπροστα στο παιδι. Το προκαλεις περισσοτερο ετσι, αναπτυσσεται στο μυαλουδακι του η εννοια του απαγορευμενου, του κακου, του περιεργου... Αυτης της αποψης ειμαι εγω τουλαχιστον...

κωνκων καλα δεν εχω λογια για τον νονο! Τι γαιδουρια υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο... Δεν υπαρχει μια θεια, να αναλαβει αυτο τον ρολο?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα...

Πηρα μια νηστισιμη φετα Κολιος εξαιρετικη!Εβαλα να κανω σπανακορυζο.

Περνω και το νηστισιμο κιτρινο τυρι του κολιου και κανω πιτσα νηστισιμη.

Να τα παρετε.

Λοιπον εμενα ο κυριουλης λεει ''μεμε'' εδω και πολυ καιρο και γελαει κρυφα αλλα λεει και σουτιεν...πολυ προχω ετσι?χαχαχα

Η αληθεια ειναι οτι του το ειπε η μανα μου και απο τοτε οποτε με βλεπει να αλλαζω μου λεει μεμεεε και μετα ρωταει?σουτιεν?χαχα

Το περιεργο εινα οτι εγω στο στηθος τον εβαζα μονο εως 40 ημερων και παρολα αυτα μου λεει ''νινι νονου μεμε μαμας γαλα'' οτι δλδ το νινι του νονου του πινει γαλα απο το μεμε της μαμας του χωρις να την εχει δει αλλα ακουσε φαινεται που το συζητουσαμε..

Παω να δω το φαι μου και ξαναρχομαι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικυ δλδ σαν τι μεγεθος θες να τα κανεις τα κεικ?

Θα μπορουσες να κανεις και στα ταψακια του μπακλαβα αλλα και παλι θα γινουν πολυ χαμηλα και θα ειναι αδυνατος ο Λαμπρος.

Θα μπορουσες να παρεις ατομικα σανιτας αλλα δε θα σου γινουν φλατ θα ειναι σα μαφινς..

Για δες και τις πασχαλιτσες

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4455&Itemid=49

Αλλο πραγμα ο Λαμπρος βεβαια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα κοριτσια,

Τιμουλη Περαστικά σου!!!! Να γυρισεις γρηγορα στο σπιτακι σου!!!

Οσο για το σουτιεν εμενα το λεει εδω και πολύ καιρό. Το παιρνει αγκαζέ και φωναζει σουτιεν μαμας,σουτιεν μαμας!!!!!

Εγω θα τον κοινωνησω το Μ.Σαββατο!

Διαφημίσεις

Νατασσα και τι δεν του πηρε ο νονος του..

Λοιπον αρχιζω..χαχα

Λαμπαδα πολυ ωραια με κρεμαστο τον Μπομπ τον μαστορα που κραταει εργαλειοθηκη,την οποια φυσικα διαλεξε ο Γρηγορης και ενω περασαν τοσες ωρες μεχρι να γυρισουμε σπιτι την θυμοταν και τον ξυλωσε τον μπομπ και τωρα η Λαμπαδα ειναι μονο με φιογκο...Η μανα μου εγινε εξαλλη που τον αφησα.Μετα απο αυτο καταλαβα γιατι πουλανε τα παιχνδιια με ενα σκετο κερι διπλα..χαχα

2 ζευγαρια παπουτσια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ για τα οποια ο μικρος εκανε χαμο..ουτε να τα δοκιμασει δεν ηθελε και να αποχωριστει τα παλια του..Με το ενα χερι του βαζαμε τα καινουργια και με το αλλο φορουσε το δικο του μονος του...τεσπα εξαφανισα τα παλια που ηταν και μικρα και τωρα ολα οκ.

Το ενα ειναι geox αθλητικο ανατομικο και εξαιρετικο και το αλλο ενα πιο καλο πολυ σπορ..φοβερο

70 ευρω εκαστο...Ηθελε ο νονος να του παρει ενα lacoste αθλητικο αλλα το εβρισκα αθλιο..καθολου δε μου αρεσε συν οτι ειχε μια σκληρη σολα αλλο πραγμα.

Και 3 ζευγαρια καλτσες πουμα χαμηλες

1 αυγο κιντερ σοκολατενιο που φυσικα το ανοιξε να παρει το παιχνιδι..ξανα εξαλλη η γιαγια μας..χαχα

1 αυγο ζωγραφιστο με τον winnie που μεσα του εβαλε ενα παπακι που τραγουδαει.Αυτο δεν το εχω δειξει ακομα...παρα πολυ ωραιο πραγμα

1 γκαραζ αυτοκινητων υπερπαραγωγη και τι δεν εχει πανω(νομιζω hotwheels) συν 3 αυτοκινητα σκετα,1 φορητο φορτηγο γκαραζ αυτοκινητο και μια νεα εργαλειοθηκη με εργαλεια.

Ακομα δεν τα εχουμε ανοιξει ολα ευτυχως..

Το θεμα εινα οτι αυτα τα πηραμε απο τοπικο πανακριβο καταστημα διοτι βαριοταν ο νονος να παμε τζαμπο και τα χρυσοπληρωσε αλλα 170 ευρω...

Και μετα απο ολα αυτα ηθελε να του παρει και ρουχο αλλα αρνηθηκα κατηγορηματικα και μετα τους βγαλαμε για καφε και φαγητο οπου πληρωσαμε εμεις γιατι αισθανομασταν πολυ ασχημα.

Τωρα θελω να παω να παρω και εγω κατι για το μωρο τους.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινακι, αυτο που μπορω να σου πω για τις μπομπονιερες και γενικα για το θεμα της βαφτισης ειναι να κανεις κατι που να εχει σχεση με κερασια, φραουλες ή πασχαλιτσες. Μεχρι εκει παει το μυαλο μου... Κατι αλλο σε ασπρο κοκκινο δε μου ερχεται!

Εγω θα επελεγα το κερασι, ως καλοκαιρινο φρουτο!:D

t7fQp3.png

Καλα Ριτα πολυ οργανωμενη σε βλεπω!

Αληθεια, κοριτσια θα τα κοινωνησετε τα μικρα τωρα τη Μεγαλη Εβδομαδα?

Ηθελα να τον παω το Σαββατο να κοινωνησει αλλα δεν προλαβαμε και ρε κοριτσια...μη με παρεξηγησετε ξερω αμαρτια που το σκεφτομαι αλλα μεσα στο χαμο εδω στην Εκκλησια στην Αθηνα το σκεφτομαι να τον παω απο αποψη μικροβιων...αχ πειτε μου οτι το σκεφτεται και καμμια αλλη αυτο διοτι η μανα μου με κραζει..μου εχει απαγορευσει και να το σκεφτομαι ακομα χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα ο Χριστος και η Παναγια!!!:shock::shock::shock::shock:

Καλε τον θελουμε κι εμεις τετοιο νονο! Τη νονα μας τη σουταρουμε για πλακα!!!:D:D:D

Παντως περα απο την πλακα ουτε εγω εχω κανει ποτε τοσα πολλα δωρα μαζεμενα στα βαφτηστηρια μου. Και ουτε προκειται... Υπερβολικος ο νονος ε?

t7fQp3.png

Πικουλινακι, αυτο που μπορω να σου πω για τις μπομπονιερες και γενικα για το θεμα της βαφτισης ειναι να κανεις κατι που να εχει σχεση με κερασια, φραουλες ή πασχαλιτσες. Μεχρι εκει παει το μυαλο μου... Κατι αλλο σε ασπρο κοκκινο δε μου ερχεται!

Εγω θα επελεγα το κερασι, ως καλοκαιρινο φρουτο!:D

Κερασακια ή φραουλες!!!Σουπερ και εγω αυτο θα ελεγα!!!

Λευκη η μπομπο και κοκκινο το φρουτακι και αν θες υπαρχουν και μαρζιπαν φραουλιτσες ή κερασακια να τα βαλεις σε κουτακι πλεξιγλας με κουφετακια!!Οπως δλδ ειχα εγω το αυτοκινητακι μαρζιπαν το θυμασαι?

Μπορω να σου πω που να τα δεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...