Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!

Διαβασα τα ασχημα για τον Τιμουλη και στενοχωρεθηκα..

Ευχομαι να ήταν κτ τυπικό η εισαγωγη του και σημερα το παιδι να ειναι στο σπίτι του..Θα περιμενουμε νεα

Μαρια περαστικα και στην Ευουλα και ευχομαι συντομα να αναρρωσει το παιδι..

Αυτος ο καιρος που δεν λέει να στρωσει ακομη δεν τελειωσε με τα θαυματα του..

Οι υπόλοιπες τι νεα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Στεναχωρέθηκα γμτ με τον Τιμούλη και το κορίτσι είναι και ετοιμο να γεννήσει.Εύχομαι να είναι καλύτερα!

Εμείς περάσαμε ένα σ/κο με πολύ παιχνίδι.

Χθες την πήγα σε ένα παιδότοπο και δεν ήθελε να φύγει .Στο τέλος πήρε και μια μπάλα και δεν την άφηνε με τιποτα.Ρεζίλι γίναμε!!!

Ρε κορίτσια το θέμα με το βραδυνό κλάμα δεν λεει να σταματήσει .Καθε βράδυ τα ίδια.Δεν μπορώ να καταλάβω τι της φταίει!Σκέφτομαι μήπως κατι την φοβίζει αλλα δεν μπορω να φανταστω τι!!!

Καλημέρα!

Τι νέα ήταν αυτά;;;:?:???: Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα ο Τιμούλης και να βγουν.... Το Βατραχάκι πως είναι;;;

Εμείς την Παρασκευή κάναμε εμβόλιο και ζυγιστήκαμε (ο μπέμπης δηλαδή) και είμαστε 5800γρ και 58 εκ!!! Μεγαλώνει ο καλός μου...:):)

Χθες ήρθε και η νονά μας και μας έφερε τη λαμπάδα μας και βιβλία που η Αναστασία δεν μας άφηνε να αγγίξουμε :-D:-D:-D

Χάζευε η Αλεξάνδρα τις Φιλαρμινικές που περνούσαν και μετά την 5η ή 6η φιλαρμονική λέει 'θέλω το Ντάρι - Ντάρι και τη Λυγαριά'. :P:p:p:p:p:p Ήταν και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων δίπλα μας και λύθηκαν στα γέλια.

Σωστή η Αλεξάνδρα!!!! Τι, μόνο εμβατήρια;;;:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα

Αχ ευχομαι να βγει σημερα ο τιμουλης...πολυ εχω στεναχωρηθει ολο αυτο σκεφτομαι.

Κοριτσια πολλες συμπτωσεις αυτο το σκ.ιωαννα και εμεις πηγμε εχθες το πρωι στην παιδικη χαρα διπλα στο mall πολυ ωραια (βεβαια σαν τον Φλοισβο δεν ειναι)αλλα ηταν αδεια δυστηχως απο παιδακια και φυγαμε νωρις και πηγαμε αλλου.Εσεις πηγατε σαββατο ε?Κριμα..

μαρια εχθες το απογευμα ειμασταν στο Αthens heart απο τις 7 εως τις 10..κυριως στον παιδοτοπο επανω...αχ τι επαθα να σας πω εκει που σκαλωσε ο Γρηγορης σε κατι σκαλοπατια πολυ ψηλα και μπηκα εγω η δολια μεσα στην κατασκευη πανω...μονο που δε σφηνωσα..χαχα και με επιασε τρελο ψυχοπλακωμα εκει μεσα ,τι πραγμα ηταν αυτο απα πα πα η παρεα μας γελουσε.

Περαστικα στην Ευουλα ευχομαι να μην ειναι τιποτα ολο στις γιορτες στη φυλαει ρε γμτ...

Γιοβαννα...νταρι νταρι στη φιλαρμονικη?φοβερο!!!!!!!Πολυ γελιο!!

Ντελενι σε γιγαντακι εξελισσεταιο μικρος και αυτος θα σας παρουμε στην ομαδα μπασκετ μας!!χαχα

Σουλα εγω επιμενω μπας και πειναει το παιδι τη νυχτα?Αν δινεις ακομα νουλακ σιγα σιγα ισως πρεπει να το γυρισεις σε νουνου κιντ για ρωτα το γιατρο.

Πετρουλασ πως παει το μπουκωμα?Τα φαγητα εγιναν καλα?

Κικο με το καλο σημερα!περιμενουμε νεα απο το γιατρο ετσι?

Ξαναρχομαι διοτι ειμαι στη δουλεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

vatraxaki μου περαστικά στον Τιμούλη! Περάσαμε κ εμείς μια στοματίτιδα τον περασμένο μήνα, του κράτησε 3 μέρες, ούτε νερό δεν μπορούσε να πιεί. Ελπίζω να του περάσει γρήγορα!

deleni μου μια χαρά ο μπέμπης! :D

Σούλα μου ξυπνάει και κλαίει? Της εχεις κάποιο φωτάκι στο δωμάτιο? Μήπως βλέπει τις σκιές που γίνονται με το φωτάκι απο τα επιπλα στο δωμάτιο και φοβάται?

armaki μου ελπίζω να μη την αρπάξατε...

Ιωαννα αυτη η παιδική χαρά στους Θρακομακεδόνες που είναι?

Giovanna μου τσατίστηκα πολύ με τον "φιλο" σας.

Ελενίτσα μου μια χαρά το αντράκι σου .Φτου φτου!!!

Μαργαρίτα μου λες να πεινάει?Και με το νουνου κιντ θα χορταίνει???Αχ τι να πω θα το δοκιμάσω.

Ντινάκι ναι της εχω φωτάκι αλλα ρε γμτ το εχει απο τοτε που μπηκε στο δωματιο της τωρα να την τρομάζει?Εσύ πως είσαι κουκλίτσα μου?

Ντινάκι ναι της εχω φωτάκι αλλα ρε γμτ το εχει απο τοτε που μπηκε στο δωματιο της τωρα να την τρομάζει?Εσύ πως είσαι κουκλίτσα μου?

Αχ βρε Σούλα δεν ξέρω... Λες να πεινάει?

Εγω καλά είμαι. Ετρεχα σήμερα στη δουλειά για κάτι χαρτιά και τωρα να πάω να παρω τον μικρό απο το σχολείο. Μέχρι πότε θα δουλευεις?

Ουφ..να μαι και εγω...πολυ δουλεια σήμερα ...δινω και δωρα συν την δουλεια προ εορτων ψοφησα...

Κωνκων ειναι πανω στην κεντρικη πλατεια των θρακομακεδονων .Εχει παιδικη χαρα και αρκετο γρασιδι ..μονο που εχει κατηφορα (και ανηφορα...)και μου βγηκε η γλωσσα ..

Εκει διπλα στο mall οντως δεν εχει πολλα παιδακια αν και Σαββατο πρωι ειχε αρκετο κοσμο ..Εμας μας βολευει ομως πολυ απο το σπιτι μας ..

Τωρα μου εχει μεινει μια παιδικη χαρα στην πλατεια της Ν. Κηφισιας που εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!!(εχω παρει γυρα τις παιδικες χαρες αλλα μας πεφτει μακρυα ο φλοισβος....που μεχρι στιγμης ειναι το καλυτερο μας ..)

Σουλα για κλαμματα στον υπνο ..θυμασαι τα περασαμε και εμεις ..μας περασαν δινοντας πισω την θαυματουργη κουβερτα..τωρα ευτυχως κοιμαται μια χαρα..Παιζει βεβαια και να πειναει ...πριν το γαλα δως της να φαει κανενα γιαουρτακι μηπως και γουργουριζει η κοιλιτσα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σουλα δοκιμασε και λιγο φαγακι ή κανα τοστή κανα σνακ πιασαρικο λιγο πριν το γαλα.Ο Γρηγορης πλεον τρωει βραδινο ακριβως πριν το γαλα του το κατιτις του.Μεγαλωσαν μωρε και εγιναν ανθρωποι.

Να σε ρωτησω κατι..μπας και βλεπει τηλεοραση?Η τηλεοραση σε αυτες τις ηλικιες δημιουργει φοβο τα βραδια στα μικρα διοτι δεν καταλαβαινουν τη διαφορα πραγματικοτητας

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις τον μικρο δεν τον αφηνουμε να βλεπει τιβι αλλα και αυτουνου του ειναι αδιαφορη ..Ξερετε με τι κολλησε πααρα πολυ ???με τον Σρεκ !!!καλε καθησε στον καναπε και εβλεπε 10 λεπτα ..δεν του κοψαμε την χαρα γιατι πρωτη φορα βλεπαμε το παιδι να καθεται σε μια θεση τοση ωρα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Καταρχην να ευχηθω περαστικα στον Τιμουλη μας! Μα νοσοκομειο ρε παιδια? Τρελλαθηκα οταν το διαβασα... Δεν ηξερα οτι η στοματιτιδα μπορει να καταληξει σε νοσοκομειο... Τουλαχιστον πηρε το καλυτερο το παιδι...

Giovanna χιλια δικια ειχες! Κι εμενα με εκνευριζουν πααααρα πολυ οσοι πεταγονται και μου δινουν συμβουλες διαπαιδαγωγησης... Δε λεω, αμα ο αλλος εχει καλο τροπο να τον ακουσω χιλιες φορες.. Αλλα δε δεχομαι σχολια απο ανθρωπους που α) δεν εχουν παιδια και β) ειναι κακοπροαιερετοι... Εμενα μου τη δινει η νονα του Σωτηρη που κατα τα αλλα την αγαπαω παρα πολυ, αλλα εχει μια ταση να κρινει καθε μου κινηση... Τεσπα..

Αρμακι περαστικα στο παιδι! Ας μεινει στο συναχι πασχαλιατικο...

Ελενη θρεφταρι ο μικρος! Μπραβο και στους 2 σας!

Σουλα δοκιμασες να της δωσεις ενα βραδυ νεπον? Για να αποκλειεσεις το ενδεχομενο των δοντιων βρε παιδι μου...

Ιωαννα και ο Σωτηρης κολλησε πολυ με τον Σρεκ! Να δεις που σμμετειχε, χορευε, γελαγε! Πολυ πλακα! Του Σωτηρη γενικα του αρεσει πολυ η τηλεοραση, αλλα αποφευγω να την ανοιγω. Κι αν την ανοιξω θα βαλω κανενα παιδικο ή κατι που δε θα εχει βια κτλ...

Ριτα για πες τι σας εφερε ο νονος! Εμεις περιμενουμε τη νονα μας αυριο. Αλλα η νονα μας ειναι εκτος πραγματικοτητας... Του φερνει ολο κατι παιχνιδια που ο Σωτηρης ουτε να τα φτυσει. Πως το καταφερνει αυτο, δεν ξερω!:D

t7fQp3.png

Σουλα δοκιμασε και λιγο φαγακι ή κανα τοστή κανα σνακ πιασαρικο λιγο πριν το γαλα.Ο Γρηγορης πλεον τρωει βραδινο ακριβως πριν το γαλα του το κατιτις του.Μεγαλωσαν μωρε και εγιναν ανθρωποι.

Να σε ρωτησω κατι..μπας και βλεπει τηλεοραση?Η τηλεοραση σε αυτες τις ηλικιες δημιουργει φοβο τα βραδια στα μικρα διοτι δεν καταλαβαινουν τη διαφορα πραγματικοτητας

Μαργαρίτα μου της δίνω να φαει κατι πριν να κιμηθει .Για την ακρίβεια μασουλάει συνεχεια αλλα τελευταια καποια βραδυα δεν πινει ολο το γαλα της.

Βεβαια και οταν το πινει παλι ξυπναει.

Για τηλεόραση βλέπει αρκετά αλλα μόνο τραγουδάκια παιδικα σε dvd ή τον πινόκιο .

Δεν νομιζω να τρομαζει με κατι από αυτά.

Εχουμε κουραστεί .Καθε βραδυ τα ιδια .Δεν μπορω να φανταστω που να οφειλεται.

Αχ να σας πω κι ενα αστειο να γελασετε...

Χθες το πρωι ημουν με τον Σωτηρη στο κρεβατι και χουζουρευαμε... Εγω με την πυτζαμα. Σε καποια στιγμη αρχισε να με πειραζει, μου πιεζε τον αφαλο, προσπαθουσε να με γαργαλησει κτλ. κι εγω γελαγα. Ε, σε καποια φαση μου ανεβασε την μπλουζα και ειδε το στηθος μου. Εγω συνεχισα να γελαω για να μην τον υποψιασω οτι ειναι κατι κρυφο, κακο κτλ. Την ανεβαζε εκεινος, γελαγα εγω, την κατεβαζα, γελαγε εκεινος.. Του φαινοταν πολυ αστειο και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι. Οποτε σε καποια φαση, γυρναει και μου λεει... "Μαμα, μπαλα!!!!!!!!!!!!!!!!":shock::lol::lol::lol:

Να σημειωσω οτι ποτε δεν κρυβομαι απο τον μικρο για να αλλαξω, απλα δεν εδινε ποτε μεχρι τωρα σημασια στο στηθος μου και οτι η μπαλα ειναι το αγαπημενο του παιχνιδι! Ξαφνικα η μαμα του εχει δυο ενσωματωμενες μπαλες πανω της! Τι χαρα!!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...