Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

Έχεις δίκιο προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη 🙏🏼Είχα διαβάσει και μια περίπτωση που με προεμφυτευτικό βγήκε υγιησ τέτοια βλαστοκύστη άρα εκεί βασίζομαι μπας και είναι και εμένα το τυχερό μου !!!
      την τέταρτη έχω στις 19 Μαρτίου 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 3

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα τα εχω φτυσει.

Γερασα...χαχα

Πηγαμε παρελαση,μετα στο νινι του νονου μας 3 μηνων με το οποιο ο μικρος ξετρελαθηκε τι αγαπες του εκανε,τι χαδια,τι φιλια το ειχε υπο την προστασια του.Και μετα ολοι μαζι στις κουνιες να βρει ο μικρος τους φιλους του(εχει τα κονε του εκει χαχα).

Νατος ο Γρηγορακης , ετοιμος για αδελφακι!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χχαχα πικουλινι ναι η αληθεια ειναι οτι ετσι εδειξε...χαχα

Πολυ του αρεσε και δεν το περιμενα.Επειδη η μαμα του μωρου θηλαζει εδωσα εγω το μπιμπερο στον μικρο ενω ημασταν εξω (πρωτη φορα ηπιε απο μπιμπερο)και ο Γρηγορης κοιταζε με τοση γλυκα..πραγματικα πολυ το χαρηκα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμεις πηγαμε παρελαση οικογενειακως και περασαμε τελεια!!!!!! Ακομα δεν το πιστευουμε οτι εχουμε δυο παιδακια. Στο δρομο ολο τρακαρουμε τα καροτσια μας. Ο μπαμπας αναλαμβανει τον Παναγιωτη και εγω τη μπεμπα.

Λοιπον τι ειπε σημερα και μας τρελανε.

Ποιος ειναι ο μπαμπας σου;; αυτός (και δειχνει τον ανδρα μου)

Ποια ειναι η μαμα σου ; (αυτή) και δειχνει εμενα

Λεμε μπα τυχαιο θα ητανε που χρησιμοποιησε τα σωστο γενος και μετα τον ρωταμε για τη μπεμπα

Ποια ειναι η αδελφούλα σου;; αυτη λεει.

Καλα δε σας λεω ψηλωσαμε 12.000 πόντους απο το καμαρι και εγω και ο αντρα μου!!!!!

Χχαχα πικουλινι ναι η αληθεια ειναι οτι ετσι εδειξε...χαχα

Πολυ του αρεσε και δεν το περιμενα.Επειδη η μαμα του μωρου θηλαζει εδωσα εγω το μπιμπερο στον μικρο ενω ημασταν εξω (πρωτη φορα ηπιε απο μπιμπερο)και ο Γρηγορης κοιταζε με τοση γλυκα..πραγματικα πολυ το χαρηκα.

Νατα !!!! Αντε να ξεκινησει παιδικό ο Γρηγορακης και βουρ στο δευτερο!!!! Και εμεις σημερα στη βολτα συνειδητοποιησαμε ποσο πιο ευκολα μωρα ειναι τα δευτερα και ποσο διαφορετικα μεγαλωνουν!!! Πραγματικα Μαργαριτακι στο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου αν το επιθυμεις και οποτε το επιθυμησεις, να σου ερθει!!!!

Α καλε πικουλινι μην εκπλησσεσαι μια χαρα τα ξερουν τα γενη εχω διαπιστωσει και τους πλυθυνηντικους και τις γενικες.Εγω ετσι μενω καγκελο συνεχεια με καθε τι που λεει.

Α να σας πω να γελασετε.Οταν μπηκαμε μεσα στο αυτοκινητο επειδη ηταν στον ηλιο εκαιγε και πεταγετε ο γρηγορης και λεει ''Πφφφ ειναι φουρνος''.Σκασαμε στα γελια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Νατα !!!! Αντε να ξεκινησει παιδικό ο Γρηγορακης και βουρ στο δευτερο!!!! Και εμεις σημερα στη βολτα συνειδητοποιησαμε ποσο πιο ευκολα μωρα ειναι τα δευτερα και ποσο διαφορετικα μεγαλωνουν!!! Πραγματικα Μαργαριτακι στο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου αν το επιθυμεις και οποτε το επιθυμησεις, να σου ερθει!!!!

Ευχαριστω καλη μου.Φυσικα και το επιθυμω αλλα σε λιγακι...λιγακι ειπα ντε!!!Μη βαρατε.

Δε ξερω αν ειναι τα δευτερα ή αν ειναι στο παιδι αλλα ευχομαι να με σκεφτει λιγο ο Θεος και να μου στειλει ενα λιιιγο πιο ησυχο για δευτερο.χαχα

Γερα να ειναι μωρε και μεγαλωνουν γρηγορα.Υπομονη να εχουμε μονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και του χρόνου κορίτσια!!!

Ωραίος ο μπακαλιάρος??? :):) Φάγατε και σκορδαλιά???:):)

Είχα τραπέζι όλοι την οικογένεια, έφαγε και η Φωτεινούλα μπακαλιαρο και της αρεσε:):)

Εγώ δεν έφαγα σκορδαλιά γιατί μετά με πιάνει υπνηλία με δυσπεψία μαζί και θα κοιμάμαι έως αύριο. :confused:

Ριτα έκανα τους λουκουμάδες με το sprite και έγινα τέλειοι, είπα να δοκιμάσω και την πορτοκαλοπιτα της Αργυρώς…… δεν μου άρεσε καθόλου εκείνη η αίσθηση που αφήνει στην γλωσσά το φύλλο που έχει μέσα δεν ήταν της αρέσκειας μου, από εδω και περα θα ακούω πορτοκαλοπιτα και θα τρέχω:rolleyes::rolleyes:

1077087lbjhfi7tgi.gif

Πωπω πικουλινα και μαργαριτα ειναι πολυ προχωρημενα τα παιδια σας στην ομιλια!!μπραβο στα αγορια μας!!και εγω που αισθανθηκα περηφανα που ειπε το ονομα του !!χαχαχαχα(γιατι γενικες ,γενη και πληθυντικοι σε μας δεν....)

Μαργαριτα χμμμμ.....σαν να αρχισω να πονταρω σε σενα μου φαινεται χαχαχα ...βρε δεν ειπαμε θα παμε μαζι και στο δευτερο ????απαπαπα βιαστικια μου βγηκες!!

Οσο για την τιμη του παιδικου ...σουπερ....εμεις πληρωνουμε 350 ευρω +200 εγγραφη ..

Αντε και απο Σεπτεμβρη βλεπω να γινομαι εγω παρηγορητρα!!!

Εγω παναγια μου ευελπιστω το δευτερο (οταν με το καλο...)να βγει ησυχο ..απο νεογεννητο off μας ειχε βγαλει ..πικουλινα πες μας την συνταγη καλε ????(και για το ησυχο και για το κοριτσι χαχαχα)

Κα Φωτεινη και του χρονου..τον μπακαλιαρο τον τιμησα ,την σκορδαλια οχι μου αρεσει πολυ αλλα εχω χαμηλη πιεση οποτε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαριτα χμμμμ.....σαν να αρχισω να πονταρω σε σενα μου φαινεται χαχαχα ...βρε δεν ειπαμε θα παμε μαζι και στο δευτερο ????απαπαπα βιαστικια μου βγηκες!!

Καλε εγω?Τι λες τωρα?Σου ειπα παρε με τηλ. να συννενοηθουμε ποτε θα προχωρησουμε χιχιχι!Μην αγχεσαι εχουμε καιρο ακομη.Χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια

Άρμα να χαίρεσαι το Ευάκι σου και να το καμαρώνεις

Εύα να είσαι πάντε γερή και να έχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Και εμείς πήγαμε σήμερα στην παρέλαση και η Αλεξάνδρα μου το χάρηκε πολύ. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε αρχικά, ήταν ότι καθήσαμε απέναντι από τις κούνιες και ήταν κλειστές. Εεε με τίποτα να το καταλάβει αυτό η Αλεξάνδρα και δώστου κλάμα. Μετά αγοράσαμε ένα μπαλόνι και ξεχάστηκε. Κορίτσια όμως πραγματικά '5 ευρώ για πέταμα' ήταν. Ούτε μια ώρα δεν κράτησε και άρχισε να ξεφουσκώνει :(:(:(:(:(

Μετά μας είχε τραπέζι η μαμά και η Αλεξάνδρα έφαγε ψαράκι μόνη της.

Πικουλινάκι και εμένα ώρες - ώρες με εκπλήσσει με αυτά που ξέρει. Μου πετάει κάτι ατάκες που την κοιτάζω και σκέφτομαι 'πότε μεγάλωσε τόσο;'

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α ξεχασα Ιωαννα 305 ευρω χωρις σχολικο...ειναι κοντα μας

Κατι αλλο..μου ειπαν οτι το μημα για 2,5 ετων θα ειναι εως 10 παιδακια ειναι καλα?Πως το τσεκαρουμε αυτο?

Επισης ισχυει οτι πληρωνουμε και τον Αυγουστο ενω ειναι κλειστα?Εφριξα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εμείς πήγαμε σήμερα στην παρέλαση και η Αλεξάνδρα μου το χάρηκε πολύ. Το μόνο πρόβλημα που είχαμε αρχικά, ήταν ότι καθήσαμε απέναντι από τις κούνιες και ήταν κλειστές. Εεε με τίποτα να το καταλάβει αυτό η Αλεξάνδρα και δώστου κλάμα. Μετά αγοράσαμε ένα μπαλόνι και ξεχάστηκε. Κορίτσια όμως πραγματικά '5 ευρώ για πέταμα' ήταν. Ούτε μια ώρα δεν κράτησε και άρχισε να ξεφουσκώνει :(:(:(:(:(

Μιλαμε εχουμε δωσει τοσα 5ευρα για μπαλονια που καποια φαση δεν χωρουσα μεσα στο σπιτι...τωρα εχουμε βρει το κολπο του περνουμε το μικρο μπαλονακι με το ξυλακι σε οποιον ηρωα θελει και το κραταει και το παιζει καλυτερα συν οτι το πληρωνουμε 2 ευρω :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οσο για την τιμη του παιδικου ...σουπερ....εμεις πληρωνουμε 350 ευρω +200 εγγραφη ..

Αντε και απο Σεπτεμβρη βλεπω να γινομαι εγω παρηγορητρα!!!

Εμείς πληρώνουμε 310 και δεν πληρώσαμε εγγραφή. Βέβαια στην επαρχία μπορεί να ισχύουν διαφορετικές τιμές. Για την Κέρκυρα π.χ. θεωρείται ακριβός καθώς οι άλλο κυμαίνονται γύρω στα 200, αλλά εμείς δεν πηγαίνουμε τίποτα άλλο, πέρα από το μεσημεριανό του παιδιού. Δεκατιανά (φρούτα ή αυγό), γάλα (για όσα δεν έχουν πιει πριν πάνε), πάνες, μωρομάντηλα είναι όλα δικά τους. Στους πιο φτηνούς πας και αυτά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Βλέπω περασατε ωραια....

Κι εμεις βγηκαμε στην παρελαση, ο μικρος ηθελε συνεχως να ειναι στην αγκαλια του μπαμπα του για να βλέπει τους παρελαύνοντες και να χειροκροτει..

Μετα πηγαμε για καφεδακι και επαιξε στην πλατεια με πολλά παιδια, αρχιζω να τον αφηνω για να βλέπω και την αντιδραση του και παρόλο που όλα τα παιδακια ήταν πάνω απο 3 ετων επαιξε πολύ ομορφα και συνεργασιμα μαζι τους..Εμεις καθομασταν στα 5 μετρα σε τραπεζακι και τον καμαρωναμε.

Μετα πηγαμε για φαγητο στης μαμας μου, μπακαλιαρακι σαν γαριδακι τραγανο, τσακισαμε και το γλυκό που εγινε πεντανοστιμο και ειδικα το φουντουκι του εδωσε πολύ ωραια γευση..

Ριτα η σαντιγυ εγινε λίγο πηκτη, μηπως ηθελε λιγοτερο χτυπημα ή επρεπε να βαλω ολο το ζαχαρουχο για να αραιώσει;; (εβαλα το μισο και εγινε πολύ γλυκο)

Τωρα περιενουμε καποιους φιλους με το παιδακι τους και θα παμε στον παιδοτοπο που εβγαλε εξω στην αυλή τα φουσκωτα του..

Εγω ειμαι χαλια, ενα μπουκωμα άλλο πράγμα!!!

Σαν πολύ αρχισατε να συζητατε για μωρα, μεχρι το Πασχα ή την 1η εβδομαδα θα σκασει κι αλλη εγκυουλα μου φαίνεται...

Αντε, μας κανετε και τις δυσκολες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...