Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα σας, πρώτη ανάρτησή μου κι ελπίζω να έχω επιλέξει το σωστό θέμα. εύχομαι ολόψυχα σε όλες, με όποιον τρόπο κι αν προσπαθείτε να καταφέρετε να αποκτήσετε το μωράκι που τόσο επιθυμείτε! είμαι στα 43, τα τελευταία χρονια με προσπάθειες φυσιολογικής σύλληψης χωρις αποτέλεσμα, στα 40 ελεγξαμε πρώτη φορά την ΑΜΗ και ηταν πολυ χαμηλή (και ολο πεφτει), έκτοτε πολυποδες στη μητρα-αφαιρεση- επανεμφανιση σε αλλο σημειο- αφαιρεση, εδω κι ενα χρονο με αδενομυωση μήτρας κι αιμορραγιες και μια υστεροσκοπηση + τοποθετηση mirena. είχαμε πει με το γιατρό ότι μόλις στρωσει το θέμα με τις αιμορραγιες θα ξεκινούσα πρώτη προσπάθεια με εξωσωματικη. έκανα ξανα ορμονικο ελεγχο (όλα καλα) ΑΜΗ ακόμα πιο χαμηλή 0,35 και μου λέει ο γιατρός..έχεις ένα ποσοστό στο 3% με δικά σου ωάρια. οι ωοθήκες δε φαίνονται να έχουν ωάρια..είσαι μεγάλη και είναι μεγάλος ο κίνδυνος για κάποιο σύνδρομο. έχω καλύτερες πιθανότητες με δοτρια. αισθάνομαι υπερβολικά πιεσμενη ,αγχωμενη, μπερδεμένη και τόσο λυπημένη! είχε κάποια παρόμοια εμπειρία? μια συμβουλή, μια γνώμη.. όλα δεκτά. συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. σας ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!

Επειδή δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβω να μπω αργότερα μπήκα τώρα να σας κεράσω πρωί πρωί για το κοριτσάκι μου!:D

Ευάκι μου, θυσαυρέ μου, να σε χαιρόμαστε!!!!

56185031.jpg

Κωνκωνακι μου σ'ευχαριστώ πολύ!

Εύα χρόνια πολλά και σε σένα, να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να έρθει το δευτερο κοριτσάκι σας!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα & Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Μαρακι να χαίρεστε το κοριτσακι σας!!!!Να ειναι πάντα γερη και ευτυχισμενη!!

Ευα Χρονια Πολλά και σε σενα κοριτσαρα μου, να εισαι γερη και να κρατησεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!(Βρε μαλωμενη πρεπει να εισαι με τα τηλέφωνα, ποιος μιλαει ε)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μαρια χρονια πολλα να χαιρεστε την Ευαουλα να την καμαρωσετε οπως επιθυμιτε παντα να ειναι γερη η κουκλιτσα σας.

Ευα χρονια πολλα να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και με το καλο ο ερχομος της δευτερης κουκλιτσας.

1077087lbjhfi7tgi.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!

Μαρακι να τη χαιρεσαι!!!! Χρονια Πολλα!!!

Ευακι χρονια πολλα και σ'εσενα! Με το καλο η δευτερη κορουλα σου!

sunsun περαστικα για την πεθερα σου!! Τι θα κανεις τωρα με την Κατια?

Giovanna μου να σκεφτεσαι οτι καθε εμποδιο ειναι για καλο! Δεν τσουλησε αυτο που περιμενατε, θα γινει κατι αλλο! Μην απογοητευεσαι!

Εμεις εχουμε ολοημερο προγραμμα σημερα. Θα παμε στην παρελαση (το ποοοοοοοοσο το βαριεμαι δε λεγεται, αλλα νομιζω οτι ο Σωτηρης θα ενθουσιαστει!) και μετα στην κουμπαρα μου για φαγητο. Αυτο λιγο το φοβαμαι γιατι θα ειναι αλλα 7 παιδακια (απο 6 μηνων μεχρι 9 χρονων) και τρεμω μην κολλησουμε τιποτα παραμονες Πασχα... Τελος παντων...

Καλα να περασετε ολες!!!!!!!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα

Μαρακι μου να χαιρομαστε την Ευουλα!!!Να την δειτε οπως ποθειτε φιλεναδα παντα γερη και δυνατη!!!

Ευακι Πολυχρονη!! με το καλο η δευτερη κουκλιτσα σας!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το γλυκο..χμμ εληξε αδοξα.Μου εριξε κατω ο μικρος το πυρεξ και μαζευα οοληηηηη νυχτα.

Πφφφ παει το γλυκο.Θα το επαναλαβω ομως.Για οσες θελετε να το κανετε για γιορτη θα ελεγα απο κατω να βαλετε πρωτα μια στρωση μπισκοτα ή σαβαγιαρ για να κοβεται μετα πιο ευκολα σε κομματια.

Φευγουμε και εμεις παμε στην παρελαση και μετα βολτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα και εγω μολις το τελειωσα..

Θα δειξει το μεσημερι που θα το κοψουμε..

Απο πάνω ελυωσα την κουβερτουρα και εριξα τριμενο φουντουκι..Επίσης αντι για digestive (δεν ειχα ) εβαλα πτι μπερ..Δεν ξερω αν κανει τη διαφορα, αα και η σαντιγυ βγηκε πολύ γιατι εβαλα 1/2 κιλο απο τη φυτικη

Στην αρχη πήγα να το κανω σε στρωσεις αλλα δεν απλωνοταν η σαντιγυ (πηκτωσε) και τα εριξα ξανα ολα στον καδο του μιξερ και τα εσπασα..

Ιωάννα καθε εμποδιο για καλό!!Θα παρουσιαστει καιτι άλλο και θα αρπάξετε την ευκαιρια..

Καλα να περασετε ολοι, οτι κι αν κανετε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κι από μας.

Arma να χαίρεσαι το καμάρι σου

Εύα πολύχρονη, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό και το νέο σας μέλος!

Κορίτσια να έχετε όλες μια όμορφη μέρα γεμάτη από παιδικά γέλια και παιχνίδια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα!!!

αρμακι μου χρονια πολλα στο Ευακι πολυχρονη γερη κι ευτυχισμενη να ειναι στη ζωη της κι εσεις να την καμαρωνεται!!!

Ευα μου πολυχρονη και με το καλο να ερθει και η ζουζουνιτσα σας!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Χρόνια πολλά σε όλες!!!

Εύα μου πολύχρονη και σύντομα να κρατήσετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας!!!!!:-D

Άρμα να χαίρεσαι την Ευούλα σου να είναι πολύχρονη και να έχει ό,τι επιθυμεί στη ζωή της!!!!:-D:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα !!χρονια πολλα!!!

Ευουλα μας χρονια πολλα και καλα!!παντα γερο δυνατο και ευτυχισμενο να ειναι το κοριτσακι μας ...Να σε χαιρεται η μανουλα σου!!

Ευα μου χρονια πολλα !!με το καλο και το νεο μελος στην οικογενεια σας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αφου ευχηθηκα τωρα σχολιαζω..

μετα απο μια 15ετια (ισως και λιγα λεω )πηγα παρελαση ..καλε σαν να μην περασε μια μερα ...Ειχε απιστευτο ηλιο και με τα σχετικα σημαιακια(να εξυψωσουμε και τα εθνικα μας ιδεωδη χαχαχα) ειδαμε ολα τα παιδακια να παρελαυνουν ..ο Χρηστος χτυπουσε παλαμακια σαν καλο παιδι αλλα μαλλον απο μενα εχει παρει το παιδι και επειτα απο ενα δεκαλεπτο βαρεθηκε οποτε πηγαμε στην μανα μου και μαδησαμε ολες τις μαργαριτες που εχει!!

Σχετικα με παιδικους , εμεις το πηγαμε συνειδητοποιημενα παιδικο ..

Με την μαμα μου παρολο που προσφερθηκε ,ξεραμε οτι δεν θα τα εβγαζε περα τοσες ωρες που λειπω ..

Εγω να κατσω σπιτι its not an option , οποτε η λυση του παιδικου ηταν η ιδεατη..

Περασαμε πολλες ιωσεις αλλα το παιδι περναει καλα , εχει μαθει να μοιραζεται ,διοχετευει την ενεργητικοτητα του και μαθαινει πολλα πραγματα!!!

Σαν Ιωαννα και σπιτι να εμενα (αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα)απο Σεπτεμβρη θα τον εστελνα σχολειο ..Το παιδι πρεπει να ξεφευγει και απο τον στενο κυκλο της οικογενειας , να κοινωνικοποιειται (ποσο σε μας που παιδι στον κυκλο μας ουτε για δειγμα)

Και βλεποντας τελικα την χρονια να περνα τελικως δεν το μετανοιωσα ...Ολα πηγαν πολυ καλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλα τα εχω φτυσει.

Γερασα...χαχα

Πηγαμε παρελαση,μετα στο νινι του νονου μας 3 μηνων με το οποιο ο μικρος ξετρελαθηκε τι αγαπες του εκανε,τι χαδια,τι φιλια το ειχε υπο την προστασια του.Και μετα ολοι μαζι στις κουνιες να βρει ο μικρος τους φιλους του(εχει τα κονε του εκει χαχα).

Πολυ ωραια περασαμε.Βλεπωντας το μωρακι αυτο καταλαβα ποσο δυσκολο παιδι ηταν ο Γρηγορης σε αντιστοιχη φαση...

Μετα φαγαμε στη μαμα μου και τωρα επεσε ξερος.

Κοριτσια σας ευχαριστω για την ενθαρρυνση για τον παιδικο δε θελω να σας πρηζω αλλο με αυτο το θεμα ομως ειλικρινα βλεπωντας το Γρηγορη και ποσα εχουμε μαθει,τι προοδο εχουμε κανει σε πολλα θεματα,ποσο κοινωνικος και χαρουμενος ειναι δε νομιζω οτι ο παιδικος θα του ποροσφερε τιποτα παραπανω μεχρι τωρα.Απο εδω και περα σιγουρα θα του κανει καλο να ομαδοποιηθει με αλλα παιδακια ομως παρολα αυτα επειδη εχω συζητησει πολυ το θεμα αυτο με ατομα που εχουν παιδακια στον παιδικο για καμποσα χρονια ξερω πολυ καλα οτι απο αποψη υγειας ειναι ρισκο και σιγουρα ενα παιδι συνεχεια αρρωστο πισωγυριζει σε πολλα θεματα.Αλλα τι να κανουμε?Θα το περασουμε και αυτο.Εγω παντως το βλεπω καθαρα σαν λυση αναγκης τη δεδομενη στιγμη και τιποτα παραπανω.

Ο παιδικος που πηγα εχθες μας ειπε 305 ευρω το μηνα συν 140 ευρω εγγραφη.Πως σας φαινεται?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...