Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παρε κατι φτηνο βρε στονε μου οχι κανονικο δωρο πρεπει να το ξεκοβεις σιγα σιγα!

Εντωμεταξυ το ενα βαφτιστηρι μου τον λένε Θοδωρη και επειδη στη γιορτη του οι γονεις του ελειπαν, πριν 20 μερες του πήρα μπουφαν και πήγα να πιω καφε..Πήρα και ενα πολύ ωραιο βιβλίο στην αδερφη του 15 ευρω κοστιζ..

Και τι λέει ο μικρος...Αχαχχα πάλι βιβλίο!!!Να μαθεις!!! 500 βιβλία εχει βρε νονα........

Καγκελο εμεινα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγώ πάλι μέχρι στιγμής δεν έχω βαφτιστίρι , αν και να πω την αλήθεια θα ήθελα πολύ αλλά έχω να μαζεύω λεφτά γιατί παντρεύουμε τον Οκτώβρη και εκεί ομολογώ το σλόγκαν της saturn δεν παίζει, ίσως μόνο αν έπαιρνα καμία αύξηση με το σλόγκαν "φανταστικέ διευθυντή μου" και σωζόταν κάπως η κατάσταση.χιχιχι

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ το ενα βαφτιστηρι μου τον λένε Θοδωρη και επειδη στη γιορτη του οι γονεις του ελειπαν, πριν 20 μερες του πήρα μπουφαν και πήγα να πιω καφε..Πήρα και ενα πολύ ωραιο βιβλίο στην αδερφη του 15 ευρω κοστιζ..

Και τι λέει ο μικρος...Αχαχχα πάλι βιβλίο!!!Να μαθεις!!! 500 βιβλία εχει βρε νονα........

Καγκελο εμεινα!!!

Ρε το σκασμενο!:D Η μανα του δεν το μαλωσε???

t7fQp3.png

Καγκελο εμεινα!!!

ειναι μεγαλα τα αδερφια;τι ηλικια εχουν;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Χα,χα Πετρουλα όλα τα λεφτά είναι τα τσιπιρίκια! Εμένα η βαφτιστήρα μου είναι 3 και η αδερφή της 5 και κάθε που στέλνω κάτι αρχίζει η μεγάλη για μένα είναι σίγουρα, όταν δε θα μου κάνει να το κρατήσεις εσύ! Επειδή αισθάνομαι κι εγώ άσχημα, παίρνω πάντα ένα αυγό για την κάθε μία και ενα ρουχαλάκι πιο φτηνό για τη μεγάλη π.χ. ζάρα! Μη σας πω ότι μπορείτε να βρείτε ρουχαλάκια πιο φτηνά από τα αυγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Armaki ,ετσι ακριβως ηταν η εκφρασή μου οταν ειδα τα κιλα του Γρηγορη , όπως το ανθρωπακι σου!!!!

Κωνκων ξερει απο καλοπεραση το παιδακι σου!! Τσιπουρακι, φετουλα και αγγουρακι!!! Τ χωρις μεζε το τσιπουρο;;;

Vatraxaki ξεαγχωσου βρε!!!! Πλησιαζει αλλη μια υπεροχη στιγμή για σενα!!!

Μπήκαμε σε λιστα αναμονης για να ξεκινησουμε κολυμβητηριο.Ειμαι πολύ χαρουμενη. Ανησυχα βραδια εχουμε και εμεις και μαλλον ειναι δοντια!!! Για τη βαφτιση κλεισαμε και τη κομμωτρια και αυριο λεμε να παμε στην εκθεση!!

Μη σας πω ότι μπορείτε να βρείτε ρουχαλάκια πιο φτηνά από τα αυγά!

Καλα αυτο ξαναπεστο!!Αυγα δεν παίρνω φετος...κανενα κιντερ θα πάρω...χαχα

Θα λένε ρε νονα που μαζεψε το αυγο;;;Στα βραστα το 'βαλες;;

Σαν τα πουλοβερακια Μαρινα, χαχαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Vatraxaki ξεαγχωσου βρε!!!! Πλησιαζει αλλη μια υπεροχη στιγμή για σενα!!!

αχ το προσπαθω αλλα εχθες μπηκα στο κλιμα ακουσα και την κοπελα που φωναζε και τρομοκρατηθηκα σημερα ειμαι πιο χαλαρη!

Μαρινα μου ξεχασα να σου πω ειχα κανει επισκληριδιο στον Τιμο οταν ειχαν αρχισει να δυναμωνουν οι πονοι νομιζω ειχα διαστολη 5 αν θυμαμαι καλα!

εσυ εκανες και στα δυο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...