Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συγχαρητηρια για τον ανδρα σου Μαρινα!!Αξιος!Εγω εξετασεις κτλ τα εχω αφησει πισω και μου φαινεται αδιανοητο τωρα...

Ουφ καθυστερησα σημερα γιατι εχω ραντεβου σε εναν παιδικο σε καμμια ωρα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη εγω εντελως εγκυκλοπαιδικα την ειχα ρωτησει και μου ειχε πει οτι στα παιδια στην Ελλαδα χορηγειται βιταμιμη Α κατα τη γεννηση και οτι απο εκει και περα δεν υαπρχει θεμα μιας και ειμαστε μια χωρα ηλιολουστη κτλ.

Στο γραφω με επιφυλαξη διοτι δε θυμαμαι ακριβως τη συζητηση,ισως κανω και λαθος.

Μα το θέμα είναι ότι αρχικά έτσι ήξερα κι εγώ.

Κι εμείς ότι μας λέει κάνουμε και τα πάντα τα σημειώνει στην καρτέλα του.

Και ξαφνικά μου λέει αυτό! Νομίζω ότι κάνει και κάποιο καλό στα οστά, γι' αυτό την ξαναπροτείνουν.

Τεσπα αυτό είναι το λιγότερο. Είναι κάτι που ο μικρός το δέχεται ευχάριστα και μετά κάνει και μμμμμμμ. Μυρίζει σαν ουζάκι!

Και για άλλα πράγματα πάντως όσο ήταν πιο μικρό το παιδί ήταν κάθετη.

Στο αυγό πχ, στη ντομάτα και στη σάλτσα, στα όσπρια όπως είπα, στα τηγανητά φυσικά. Κοτόπουλο αργήσαμε πολύ να φάμε. Κατά βάση την ακούμε, αλλά να που μια στις τόσες έχει και άδικο!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Λοιπόν aquasol είχε πει και σε εμένα κάποια στιγμή στο Γιώργο αλλά επειδή θηλάζαμε, είχε την αλλεργία οπότε έβγαζε και αρκετά και θα αργούσαμε να βάλουμε πολλές τροφές και συγκεκριμένα μόνο για κάποιους Χειμερινούς μήνες! Μου είχε πει ότι το ξένο γάλα έχει μέσα βιταμίνη Α, το μητρικό δεν είναι τόσο πλούσιο σε αυτό, αλλά δεν είναι απαραίτητο επειδή στην Ελλάδα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια οπότε Ο.κ.! Τελικά κάναμε του κεφαλιού μας και δεν το πήραμε! Χα,χα,χα! Της το είπα και μου είπε δεν πειράζει!

Όσο για το φρέσκο γάλα η μάνα μου επιμένει ότι το πίναμε ακόμα και πριν το χρόνο! Τι να πω! Είπαμε είχαμε δικής μας παραγωγής, οπότε νουνού θυμάμαι πίναμε μόνο το καλοκαίρι που πηγαίναμε στο χωριό του μπαμπά μου και επειδή δεν είχαμε συνηθίσει τη γεύση δε μας άρεσε καθόλου! Επίσης, στη γειτονιά μου είχε πρατήριο συλλογής γάλατος (μεγάλωσα επαρχία και το πήγαιναν όσο γάλα τους περίσσευε και αγελαδινό και κατσικίσιο όλοι οι κτηνοτρόφοι της περιοχής) και το εργοστάσιο ήταν 5 χλμ από το σπίτι μου και θυμάμαι ότι είχε κανονικά τυποποιημένο φρέσκο γάλα που προμήθευε μόνο την ευρύτερη περιοχή βέβαια (τώρα το βλέπω το συγκεκριμένο γάλα και σε σούπερμάρκετ στην Αθήνα!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαελένη μου Eγώ πάντως aquasol A γνωρίζω τη γνωστή κρέμα ανάπλασης που και χρησιμοποιώ καμιά φορά στο πρόσωπο, δεν γνώριζα ότι υπήρχε κάποιο είδος ως συμπλήρωμα διατροφής. Έπίσης απ'ότι γνωρίζω η VITAMINE D είναι που παίρνουμε απο τον ήλιο και όχι η βιταμίνη Α γι'αυτό και στην Ελλάδα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα επ'αυτού ενώ στις κάτω χώρες πίνουν πολλά τέτοια συμπληρώματα βιταμίνης D, αλλά και πάλι με επιφύλαξη.

Νατάσα βάλε και εμάς στα όσπρια, τον έχω τρελάνει και εγώ τον δικό μου σε όλων των ειδών όσπρια κατόπιν παρέναισης του παιδιάτρου φυσικά.

Μαρινάκι , συγχαρητήρια για τον άξιο σύζυγο που έχεις και σε βάζουμε και εσένα στο club των γκρινιάρικων γυναικών μαζί με Πετρούλα και Νατάσα.

Όσο για τα γάλατα , ειλικρινά θα προτιμούσα να είχα και εγώ μια αγελαδίτσα και να έδινα στο παιδί μου φυσικό προϊόν χωρίς τεχνητά μέσα χίλιες φορές , παρά αυτά τα τυποποιημένα που πίνουμε και εμείς.

Δεν ξέρω αν σας το είχα ξαναπεί αλλά μας είχε στείλει ένας γιατρός ένα ενημερωτικό έντυπο που έλεγε ότι ενώ μια μέση αγελάδα παράγει 4 λίτρα την ημέρα γάλα και ζει για περίπου 60 χρόνια , την σήμερον ημέρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή παράγει 60 λίτρα γάλα την ημέρα (με τις ενέσεις που τις ποτίζουν και διογκώνονται οι μαστοί) και ζει για μόνο 4 χρόνια.Αν μη τι άλλο νομίζω θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα χρόνια των γιαγιάδων μας , με τα κατσικάκια τα ντόπια, τις κοτούλες και γενικά στη φύση και στα προϊόντα που μας προσφέρει απλόχερα χωρίς επεξεργασία.

και να επανέλθω στο θέμα των γιατρών , θεωρώ πως για να είναι κάποιος γονιός ήρεμος δεν θα πρέπει να ακούει κανέναν άλλον πέρα από τον γιατρό του , ούτε και να συζητάει για αυτά τα θέματα με άλλους γονείς και να εμπιστεύεται και λίγο το ένστικτό του , γιατί αλλιώς τρελένεσαι με έλες αυτές τις διαφορέτικες απόψεις που επικρατούν.

Ριτάκι βλέπω το έχεις πάρει ζεστά το θέμα του παιδικού, άντε να βρεις με το καλό.

Καθολου ζεστα κικο μου με βαρια καρδια παω.

Αρνουμαι να δεχτω οτι θα στειλω το παιδι μου 2,5 ετων στο σχολειο για να μου ειναι συνεχεια αρρωστο και κακοκεφο.Δε ξερω ειλικρινα δε βρισκω τιποτα θετικο σε αυτη την προοπτικη αλλα δε γινεται αλλιως.Η μανα μου δεν θα την παλεψει για πολυ.Απο Σεπτεμβρη θα πρεπει να παει οποτε θα πηγαινω μπας και βρω κατι να με ικανοποιησει χαχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Πετρουλα που το ξερεις οτι δεν ανεβαινει η χοληστερινη?Κανατε εξεταση?Διοτι η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι πλεον καθεστως η χοληστερινη στα βρεφη και αυτο προσπαθουν να αλλαξουν.

Ριτα δεν καναμε εξεταση διοτι οταν πηγαινα (μεχρι το χρονο) σε ιδιωτικη παιδιατρο μου αραδιασε ενα σωρο εξετασεις αιματολογικες και λοιπά να κανει το παιδι..Οταν λοιπόν πηγα στο ΚΥ να τις κανω μου ειπαν οτι η γυναικα ειναι απαραδεκτη, ενα τοσο ροδαλό και ανεπτυγμενο παιδι να το στελνει για τετοιες εξετασεις!!Θυμαστε που μου ειπε να πάω να κανω εγω γενικες και οχι το παιδι...Εχω αλλαξει 3 παιδιατρους και ο καθενας μου αραδιαζε τα δικα του..Ετσι πηγαινουμε σε δημοσιο γιατρό για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..

Μια γενικη θα ξαναρωτησω αν μπορω να την κανουμε πάντως...

Bρε παιδια ποτε πινατε φρεσκο αγελαδινο απο βρεφη?

Τωρα οσο για εμας, απο ενος ετους πιναμε φρεσκο αγελαδινό, φρεσκοτατο, απο τον γειτονα που ειχε αγελάδες, αρμεγμενο και το εβραζε η μαμα μου..

Έδωσε 12 μαθήματα, έχουν βγει τα 11 και τα πέρασε όλα και σήμερα βγήκε ένα μάθημα που το δίνανε 135 φοιτητές και το πέρασαν μόλις οι 25! Ένας από αυτούς και ο δικός μου ο φοιτητής! Πώς να μην είμαι περήφανη! Καραάσχετο και σας ζάλισα αλλά ήθελα να σας πω κάτι ευχάριστο!

Μπραβο του ρε Μαρίνα!!!Με το καλό και το πτυχίο του χρόνου!!!

Αυτα ειναι τα καλά, μονο τις αρρωστιες θα μας λές;;Αυτο ειναι αθλος..Και πάλι μπραβο του!!!

Εσυ δεν δικαιουσαι να μουρμουρας..Μεχρι του χρόνου τουλάχιστον!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ηρθα κι εγω!!!

Μαρινα μου συγχαρητηρια στον αντρα σου!!!

ρε κοριτσια ακουσατε οτι την παρασκευη θα δηλωσει πτωχευση το κρατος;

πηγα στην τραπεζα εθνικη και γινοταν πανικος ολοι ετρεχαν να σηκωσουν τα λεφτα τους!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πετρουλα συμφωνω και εμας το ιδιο μας λεει για τις εξετασεις θα κανουμε ομως προληπτικα μια εξεταση στα 2,5.

Οσο για τις αγελαδιτσες τις σπιτικες αλλο πραγμα!Καμμια σχεση με τα γαλατα τωρα στην αγορα παιδικη ή μη.

Λετε να παρουμε μια κατσικουλα?χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθα κι εγω!!!

Μαρινα μου συγχαρητηρια στον αντρα σου!!!

πηγα στην τραπεζα εθνικη και γινοταν πανικος ολοι ετρεχαν να σηκωσουν τα λεφτα τους!

Αφου ειχαν λεφτα να σηκωσουν παλι καλα χαχα

Εγω τα εχω σε κουμπαρα :tongue::tongue:

Πλακα κανω δραμ η κατασταση στην Ελλαδιτσα μας.Την φαγανε τα λαμογια τοσα χρονια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αφου ειχαν λεφτα να σηκωσουν παλι καλα χαχα

Εγω τα εχω σε κουμπαρα :tongue::tongue:

Πλακα κανω δραμ η κατασταση στην Ελλαδιτσα μας.Την φαγανε τα λαμογια τοσα χρονια.

χαχαχα τοσα που ειναι ριτα μου κι εμεις εκει τα εχουμε δεν αξιζει η ταλαιπορια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Λοιπόν επειδή το έψαξα λιγάκι παίρνουμε aquasol A+D σταγόνες.

Η Α είναι για την γρηγορη ανάπλαση των ιστών και η D για τα οστά για να μην πάθει ραχίτιδα=κακή ανάπτυξη κ αδυναμία των οστών.

Πράγματι για την D 10 με 15 λεπτά στον ήλιο κάνουν τη δουλειά.

Την Α την παραλαμβάνεις από κάποιες τροφές.

Τότε γιατί μας έβαλε να την ξαναπάρουμε μου λέτε?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ασε ρε βατραχακι θα παρω λιγους κουμπαραδες ακομα και θα κανω τη δουλεια μου.χαχα

πολυ ακριβια ρε κοριτσια ενα 100 ευρω δεν εφτασε για το βαφτιστιρι ευτυχως ειναι μονο ενα προς το παρων μονο ενα ζευγαρι πεδιλα ειχαν 55 ευρω!τι να πω.

Μαρινακι συγχαρητηρια καλε για τον φοιτητη σου!!!!!!!!!

Μαελενη κι εγω δεν το εχω ξανακουσει αυτο για τη βιταμινη Α. Δεν ξερω και παλι κανενα παιδακι να εχει παρει... Κοτοπουλο τρωει απο 6 μηνων, οπως και ντοματα. Τι να πω? Ο καθε γιατρος εχει τη δικη του φιλοσοφια...

Ριτα εγω ξερω οτι θηλασα για 40 μερες και μετα ηπια γαλα σκονη. Αργοτερα το κλασσικο νουνου και στο δημοτικο πια βγηκαν τα φρεσκα γαλατα... Αυτα θυμαμαι τουλαχιστον. Οσο για τον παιδικο κι εγω πρεπει να οργανωθω μετα το Πασχα. Θα κοιταξεις και σε δημοτικους παιδικους σταθμους?

Βατραχακι αυτη τη φημη την ακουσα κι εγω χθες. Οπου και να ρωτησα, ολοι μου ειπαν οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα... Καραμπινατη ραδιο αρβυλα, για να προκληθει πανικος. Τιποτα παραπανω...

t7fQp3.png

Πετρουλα συμφωνω και εμας το ιδιο μας λεει για τις εξετασεις θα κανουμε ομως προληπτικα μια εξεταση στα 2,5.

Οσο για τις αγελαδιτσες τις σπιτικες αλλο πραγμα!Καμμια σχεση με τα γαλατα τωρα στην αγορα παιδικη ή μη.

Λετε να παρουμε μια κατσικουλα?χαχα

Εγω γιατι νομιζεις τις ταϊζω καθε μερα βρε;;;;;;

Το ακουσα Βατραχακι μου, αλλα ειναι αναληθειες..Να πανικοβαλλουν τον κοσμο θελουν.Πραγματι γινεται χαμος στις τραπεζες το παρατηρησα το πρωί πηαγινοντας στη δουλεια περνάω απο 4 τραπεζες, ολες ουρα ειχαν!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...