Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκεφτομαι να αρχιζω να βαζω κατα την διαρκεια της μερας , για το βραδυ το φοβαμαι λογω διαρροων ...

εμεις επειδη ειχαμε πολλα τσισα το βραδυ και βρεχοταν σωθηκαμε με τις πανες απο το lidl .

Είχαμε πάθει μια ψιλοαλεργία σ' αυτές του Lidl και πήρα pampers πάλι και για το βράδυ τώρα δοκιμάζω libero 7, γιατί και τα δικά μας ξεχειλίζουν τις βραδινές ώρες.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ που επιχείρησα δεν με βόλεψαν. Μάλλον προς το καλοκαίρι το βλέπω να τις χρησιμοποιώ που θα κάνουμε και την δοκιμή γιογιο για να μπορεί ότι ώρα θέλει να την κατεβάζει.

Καλή επιτυχία πάντως Joa.

Μαμαλευτεράκι κάτι είναι κι αυτό για το γάλα ε? Θα έχεις ως τότε? Και με συμπλήρωμα? Σκόνη, φρέσκο ή τίποτα?

Δεν του έχω δώσει καθόλου συμπλήρωμα πήγα να του δοκιμάσω τώρα ξένο αλά ούτε να το μυρίσει αυτό που πίνει ευχαρίστα είναι το κεφιρ και έχω αρκετό στην κατάψυξη μητρικό για 2 μήνες μόλις γεννήσω θα τον ξανά θηλάσω μαζί με το μωρό.

Κα εμείς το καλοκαιροί θα κάνουμε επιχειρήσει να βγάλουμε την πάνα αν και αν τον πας στην τουαλέτα κατουρά ο δικός μου απλά δεν θέλω να ξεκινήσω τώρα μισές δουλείες μια και καλή το καλοκαίρι

:tongue::tongue:

Δεν του έχω δώσει καθόλου συμπλήρωμα πήγα να του δοκιμάσω τώρα ξένο αλά ούτε να το μυρίσει αυτό που πίνει ευχαρίστα είναι το κεφιρ και έχω αρκετό στην κατάψυξη μητρικό για 2 μήνες μόλις γεννήσω θα τον ξανά θηλάσω μαζί με το μωρό.

Κα εμείς το καλοκαιροί θα κάνουμε επιχειρήσει να βγάλουμε την πάνα αν και αν τον πας στην τουαλέτα κατουρά ο δικός μου απλά δεν θέλω να ξεκινήσω τώρα μισές δουλείες μια και καλή το καλοκαίρι

Χαρά στο κουράγιο σου βρε κοπελιά! Πωπω :shock: θα μαλώνουν για το στήθος!!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλημερα

Μονο τα τελευταια διαβασα και θα επανελθω σιγα σιγα.

Εμεις μεσα στη μερα φοραμε πανες βρακακι του λιντλ οι οποιες ειναι εξαιρετικες και ο μικρος τις ανεβοκατεβαζει μονος του οταν πηγαιει στο γιο γιο.

Α να σας δωσω ενα τιπ.Προσπαθηστε να κρατατε το παιδι στεγνο μεσα στη μερα δλδ να μην το αφηνετε καθολου με βρεγμενη πανα και να τις αλλαζετε συχνα για να μαθει να ξεχωριζει τη διαφορα και να αρχισει να την αρνειται.

Το διαβασα στο βιβλιο και ηταν το ιδανικο τιπ ωστε να μπουν και τα τσισα μας σε σειρα.

Λιγο πολυεξοδο αλλα απαραιτητο για την εκπαιδευση.

Ξαναρχομαι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα

Μονο τα τελευταια διαβασα και θα επανελθω σιγα σιγα.

Εμεις μεσα στη μερα φοραμε πανες βρακακι του λιντλ οι οποιες ειναι εξαιρετικες και ο μικρος τις ανεβοκατεβαζει μονος του οταν πηγαιει στο γιο γιο.

Α να σας δωσω ενα τιπ.Προσπαθηστε να κρατατε το παιδι στεγνο μεσα στη μερα δλδ να μην το αφηνετε καθολου με βρεγμενη πανα και να τις αλλαζετε συχνα για να μαθει να ξεχωριζει τη διαφορα και να αρχισει να την αρνειται.

Το διαβασα στο βιβλιο και ηταν το ιδανικο τιπ ωστε να μπουν και τα τσισα μας σε σειρα.

Λιγο πολυεξοδο αλλα απαραιτητο για την εκπαιδευση.

Ξαναρχομαι...

Ευχαριστούμε Ρίτα.

Καλά βλέπω τα ticker μας στη σειρά! Grigoris is..... έχουμε ένα μήνα + 3 βδομάδες διαφορά!!!!

Και το ίδιο μωρό!!!!

Διαφημίσεις

Μαμα Λευτερακη και θα τον ξαναθηλασεις παλι μαζι με το μωρο ??δεν θα ειναι μεγαλος για θηλασμο τοτε ??και θα αντεχεις 2 παιδια και θηλασμο ??

Εμεις πανα απο Μαιο ξεκιναμε εντατικα ..

Και εμας ειχε βγαλει κατι κοκκινιλες που δεν ξερω αν ηταν τυχαιες και βαζω τις περισσοτερες φορες Pampres το βραδυ και lidl το βραδυ ..απο τοτε που τις βαζω μισες μισες εχουμε ενα πωπουδακι βελουδο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!!!!

σας ευχαριστω ολες που μου δινετε κουραγιο!!!

πραγματικα εχθες μ'επιασε φοβια ολο το βραδυ το σκεφτομουν και μ'επιασε το στομαχι μου ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα το σκεφτομαι πιο θετικα!

βικη μου παθυτικη καμπυλη συμαινει οτι η κοπελα εχει διαβητη κυησης και πρεπει να παει σε ενδοκρινολογο διαβητολογο για να της δωσει διατροφη και να παρακολουθουν τις τιμες του ζαχαρου!

deleni μου ωχ παλι τουμπα ε;αμαν μωρε με τα πεσιματα!

μαμαλευτερακι τι κανεις;πηγες ξανα στο γιατρο ξερουμε τελικα αν ειναι ενα η δυο;

ριτα ξεχασα να σχολιασω για τον γιγαντα αλλα τι να πω τα λογια ειναι περιττα χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Χαρά στο κουράγιο σου βρε κοπελιά! Πωπω :shock: θα μαλώνουν για το στήθος!!!!!

Άσε περιμένω την στιγμή που θα το ζήσω αυτό το μάλωμα πολύ γέλιο θα έχουν πάντως :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κουράγιο θα χρειαζόμουν να μου έλεγες αν θα του έδινα ξένο γάλα

Τώρα είμαι μια χαρά απόλυτα ικανοποιημένη όταν μου είπαν να το κόψω λόγο εγκυμοσύνης κόντεψα να πάθω καταθλίψει

Μαμα Λευτερακη και θα τον ξαναθηλασεις παλι μαζι με το μωρο ??δεν θα ειναι μεγαλος για θηλασμο τοτε ??και θα αντεχεις 2 παιδια και θηλασμο ??

Εμεις πανα απο Μαιο ξεκιναμε εντατικα ..

Και εμας ειχε βγαλει κατι κοκκινιλες που δεν ξερω αν ηταν τυχαιες και βαζω τις περισσοτερες φορες Pampres το βραδυ και lidl το βραδυ ..απο τοτε που τις βαζω μισες μισες εχουμε ενα πωπουδακι βελουδο ..

Δεν ήταν τυχαίο τότε. Αφού δεν συνέβη μόνο σε μένα.......Εγώ να σου πω τις έκοψα τελείως, αν και οικονομικά ήταν πολύ συμφέρουσες.

καλημερα!!!!

σας ευχαριστω ολες που μου δινετε κουραγιο!!!

πραγματικα εχθες μ'επιασε φοβια ολο το βραδυ το σκεφτομουν και μ'επιασε το στομαχι μου ευτυχως σημερα ειμαι καλυτερα το σκεφτομαι πιο θετικα!

βικη μου παθυτικη καμπυλη συμαινει οτι η κοπελα εχει διαβητη κυησης και πρεπει να παει σε ενδοκρινολογο διαβητολογο για να της δωσει διατροφη και να παρακολουθουν τις τιμες του ζαχαρου!

deleni μου ωχ παλι τουμπα ε;αμαν μωρε με τα πεσιματα!

μαμαλευτερακι τι κανεις;πηγες ξανα στο γιατρο ξερουμε τελικα αν ειναι ενα η δυο;

ριτα ξεχασα να σχολιασω για τον γιγαντα αλλα τι να πω τα λογια ειναι περιττα χαχαχα!!!

Αγαπούλα μου ένα μωράκι έχουμε ……………… μια καρδούλα και καλή

Μην μου αγχώνεσαι εσύ είσαι ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ….!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΙΜΟ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ……………?

Διαφημίσεις

Άσε περιμένω την στιγμή που θα το ζήσω αυτό το μάλωμα πολύ γέλιο θα έχουν πάντως :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κουράγιο θα χρειαζόμουν να μου έλεγες αν θα του έδινα ξένο γάλα

Τώρα είμαι μια χαρά απόλυτα ικανοποιημένη όταν μου είπαν να το κόψω λόγο εγκυμοσύνης κόντεψα να πάθω καταθλίψει

Καλό κουράγιο τότε για την ώρα που θα σου χρειαστεί! Κι εσύ καημένη θα έχεις τόσο γάλα να καλύψεις και τα 2? Η θα επιχειρήσεις συμπλήρωμα στο 2ο αφού το 1ο δεν θέλει ε?

αχ μαμαλευτερακι μου δεν ξερω εχθες τι μ'επιασε ευτυχως που θα ειναι μαζι μου κι καλος μου ασε που εχθες με δουλευε μου ελεγε ελα ρε θα το ξεπεταξουμε το δευτερο χαχαχα ναι του λεω εξω απο τον χορο μια χαρα τα λες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλό κουράγιο τότε για την ώρα που θα σου χρειαστεί! Κι εσύ καημένη θα έχεις τόσο γάλα να καλύψεις και τα 2? Η θα επιχειρήσεις συμπλήρωμα στο 2ο αφού το 1ο δεν θέλει ε?

Ευχαριστώ να είσαι καλά να χαίρεσαι το παιδάκι σου

Μια χαρά θα φτάσει και θα περίσσεψα και για τα δυο μωράκια δεν θα στερήσω από το μικρότερο το γάλα μου για τον μεγάλο μια χαρά θα τα καταφέρουμε ελπίζω δηλαδή αλλά έχω πολύ όρεξη και πολύ πείσμα και πιστεύω πως θα τα καταφέρω

αν δεν επαρκή θα βρούμε μεθόδους ώστε να το αυξήσουμε φυσικά αν δεν μπορέσω να το αυξήσω θα ελαττώσω από τον μεγάλο

ο μεγάλος μπορεί να αποθηλάσει οριστικά μετά την γεννά όποτε τα πάντα είναι ρευστά έως τότε ……..

είμαι ανοιχτή σε όλα και σε όλες τις μεθόδους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

αχ μαμαλευτερακι μου δεν ξερω εχθες τι μ'επιασε ευτυχως που θα ειναι μαζι μου κι καλος μου ασε που εχθες με δουλευε μου ελεγε ελα ρε θα το ξεπεταξουμε το δευτερο χαχαχα ναι του λεω εξω απο τον χορο μια χαρα τα λες!!!

Καλά ένταξη συμπάσχουν τα αγόρια μας αλά δεν γίνετε το δικό τους πουλί λαγκιτα χιιχιχχιχι ( έλα σε έκανα και γέλασες )

καλά του είπες του αντρούλης σου

Να σου πω έχεις ένα δίκιο ξέρεις τι σε περιμένει και εγώ ένα φόβο τον έχω για την γεννά αλά μια χαρά θα τα καταφέρεις η δεύτερη λένε πως είναι ποιο εύκολη θα μου πεις την αλήθεια μετά νταξη ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...