Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα κι εμένα μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε την 2η δόση στα τέσσερα, αλλά το θεωρεί πολύ μακρινό κι ότι είναι καλύτερα να το κάνει λίγους μήνες μετά από την 1η δόση. Κι επειδή σαν γιατρό τον εμπιστεύομαι απόλυτα θα το κάνω!

Έχω τεράστιο άγχος με τα εμβόλια και το αν θα μου κάνει πυρετό...δεν το αντέχω

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθαμε κι εμεις!!!

πηγαμε στη κλινικη για καρδιοτοκογραφο και ηταν εκει και η γιατρος μου ειχε γεννα οποτε με εξετασε εκει το καρδιοροκογραφημμα εδειξε συσπασουλες και η αληθεια ειναι οτι εχω λιγα πονακια περιοδου ο μικρος ειναι περιπου 2800 και η θεση του καλη δεν εμπεδωθηκε αλλα μου λεει οτι μπορει αν με πιασουν οι πονοι να κατεβει αυτα θα με ξαναδει σε μια εβδομαδα αν δεν εχω γεννησει εως τοτε.

αχ διπλα ηταν μια κοπελα που γεννουσε και την ακουγα που φωναζε αχ αγχωθηκα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχάκι μου δεν είπαμε δε θα αγχώνεσαι, αλλά θα κοιτάξεις να "ρουφήξεις" κάθε στιγμή του τοκετού σου γιατί δεν ξέρεις πότε θα το ξαναζήσεις! Θα δεις θα πάνε όλα τέλεια! Στο 2ο παιδί πολυ πιθανό να εμπεδωθεί την ώρα του τοκετού! Αν άρχισαν οι συσπασούλες είσαι πολύ κοντά!

Ριτάκι ο Γρηγόρης έγινε άντρας ολόκληρος καλέ!!! Εμάς μας βλέπω σε 2 χρονάκια να σας φτάνουμε! Πικουλίνα θα βάλουμε τα δύο τα δικά μας να κάνουν ένα Γρηγόρη! Πάντως μου φαίνεται υπερβολικό να μην πιούνε φρέσκο μέχρι τα 5!

Εμείς πολύ χάλια ακόμα και τα δύο πια! Ο Γωγούλης έφαγε λίγο το απόγευμα αλλά μετά καταξέρασε από το βήχα και τη μύξα! Η μπουμπού με τα χίλια ζόρια ήπιε πολύ λίγο γάλα! Εγώ απλά σέρνομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι άντε με το καλό. Σε λίγο θα κρατάς τον μπέμπη αγκαλιά και δεν θα το πιστεύεις. Γιατί σε άγχωσαν βρε οι φώνες της άλλης; Εσένα την παλιά; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Νατάσα μου δεν ξέρω αν είδε όνειρο, αλλά έκλαιγε περίπου μία ώρα. Λες να είδε όνειρο ότι τη μάλωνε ο πατέρας της και γι' αυτό δεν τον ήθελε; :confused::confused::confused::confused: Όσο για το άλλο, και η μάνα μου το κάνει πολλές φορές και εγώ νιώθω το δίκιο να με πνίγει.

Ρίτα μπράβο και σε εσένα και στο Γρηγόρη. Τέλειες οι μετρήσεις του; Ποιος είναι βρε τόσο ψηλός στην οικογένεια; Πάντως και πάλι μπράβο του.

Μαρινάκι μου κουράγιο........τι άλλο να σου πω; Μην τον πιέζεις καθόλου για φαγητό. Άστον όταν θελήσει να στο ζητήσει μόνος του.

Κοριτσάκια μου καληνύχτα. Εύχομαι αύριο να είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Mόνος του μωρέ ο κακομοίρης έφαγε τον έχει σκίσει η πείνα πάνε και 3-4 μέρες χωρις φαγητό! Εξάλλου τον εμετό τον έκανε μετά από πολύ ώρα (ώρες μάλλον) από το βήχα και το φλέμμα!

Ελπίζω σήμερα να κοιμηθεί καλά η Αλεξάνδρα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Mόνος του μωρέ ο κακομοίρης έφαγε τον έχει σκίσει η πείνα πάνε και 3-4 μέρες χωρις φαγητό! Εξάλλου τον εμετό τον έκανε μετά από πολύ ώρα (ώρες μάλλον) από το βήχα και το φλέμμα!

Ελπίζω σήμερα να κοιμηθεί καλά η Αλεξάνδρα σου!

Πολύ λυπάμαι γιατί το πέρασα και καταλαβαίνω. Ούτε το γαλατάκι δεν πίνει? Για να του δίνεις γαλατάκι και στα υπόλοιπα γεύματα. Ούτε καμιά κρεμούλα? Εγώ έτσι κάτι είχα καταφέρει γιατί φαγητό ούτε που να το δει δεν ήθελε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Σας ευχαριστουμε για τα καλα λογια για το γιγαντοφουσκακι μου!

Θα πρσφερουμε υπηρεσιες bodyguard εμεις οι ιδιοι μου φαινεται πικουλινι χαχα!

Νατασσα κοντευετε και εσεις τα 15 ε?Καλα σας περναμε και 2 μηνες κατσε και θα μας φτασετε!

Μαρινακι υπομονη βρε κοριτσι...αντε λιγη αγαντα ακομα κα θα περασει η παλιοεποχη.

Βατραχακι μου φαινεται γενναμε!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε με το καλο!

Σαρδελακι μου μην αγχωνεσαι τιποτα δεν θα του κανει το εμβολιο θα δεις!

Γιοβαννα δεν ειμαστε δα και τοσο ψηλοι εγω ειμαι 1,71 και ο καλος μου 1,86 αλλα και τα αδερφια του ολα ειναι ψηλα.

Η Αλεξανδρα σου με κατι στραβωσε προφανως στον υπνο της.Συμβαινει μωρε απο κανα ονειρο.Μη στεναχωριεσαι παει περασε τωρα.

Οσο για το γλυκο,εκανα μια δοκιμη εχθες σε ενα πυρεξακι και εγινε αναρπαστο! αλλά θα το επαναλαβω μεθαυριο για του Ευαγγελισμου που θα φαμε στη μαμα μου.

Λοιπον εβαλα τις μπανανες και 1 κουτι digestive τα πρασινα χωρις ζαχαρη και χτυπησα στο μιξερ 1 μορφατ με 1 ζαχαρουχο και εγινε μια κρεμα μα μια κρεμα τι να σου λεω..και μετα τα ανακατεψα οπως ειπες και τα εβαλα ψυγειο.

Λιγο αργοτερα ελιωσα την κουβερουρα με μιση κρεμα γαλακτος λαιτ και λιγο κονιακ και περεχυσα.Απο πανω θα ριξω μεθαυριο αμυγδαλακι λεω...

Δοκιμασε το με την κρεμα που σου γραφω θα τρελαθεις.Πολυ ωραιο γλυκο ευχαριστω θα το φωτογραφισω να το βαλω κιολας.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α και κατι αλλο και παω να την πεσω.

Κικο μου καλα σου λεει η Πετρουλα αν εισαι κοντα 7 εβδομαδων οχι μονο θα δειτε σακο αλλα θα ακουσετε και καρδουλα.

Εγω πρωτοπηγα 5ε+2ημ και ειδαμε σακο και κουκιδιτσα 2χιλιοστων και μετα ξαναπηγα 7+2 και ακουσαμε καρδουλα.

Καληνυχτα σε ολες!Τι καληνυχτα δλδ? Καλημερα αφου μονο εγω ειμαι ξυπνια χαχα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλενάδες! Τι κάνετε?

Ρε κοριτσια τα εμβολια γιατι τα ξερετε με τις μαρκες τους;;Στο βιβλιαριο δεν τα γραφει ετσι...:oops:

Εμάς μας γράφει την μαρκα στο βιβλιάριο

Deleni ήθελα να σου πω ότι είσαι μια πολύ άξια μανούλα. Και εγώ κάποιες φορές κατηγορώ τον εαυτό μου για το ότι δεν θήλασα το παιδί. Ίσως αν το είχα κάνει να αρρώσταινε λιγότερο :(:(:(:(:(

Πραγματικά αξίζουν 1000 μπράβο στο delenaki μας γιατί όντως είναι άθλος αυτό που κάνει, όμως εσύ να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου...όλα είναι σχετικά. Και ο ανηψιός μου που θήλασε μέχρι τον χρόνο και χωρίς να πηγαίνει σταθμό, ήταν και είναι άρρωστος 1-2 φορές τον μήνα..μην σκέφτεσαι ότι δεν είσαι άξια μανούλα..αλίμονο!

Τι εννοεις βρε Μαργαριτα 15.100;;;;; Σε κιλα μετριεται αυτό;;;;; Μηπως χρησιμοποιειται καμμια αλλη μοναδα μετρησης;;;;;;

Καλά δεν παίζεσαι!!! Φαντάζομαι την φάτσα σου κάπως έτσι μόλις θα διάβασες το νούμερο..2050131nitidkswts.gif

χαχαχαχαχαχα!!!!Ρίτα την επόμενη μέτρηση του Γρηγόρη να την πεις με πιο ήπιο τρόπο μη μας παθει τίποτα το πικουλίνι μας!:tongue::tongue::tongue:

Να'μαι κι εγω!

Αρμα σαββατογεννημενη βλεπω κι εσυ! Τον εφαγα τον ανθρωπο, αστα! Αλλη φορα θα προσεχω!

Ναι κι εγώ Νατάσα και αν αρχίσω την γκρίνια δεν την γλιτώνει κανείς...:lol::lol:

Σουλίτσα πως είναι η Ανδρεάννα? Μήπως όλα αυτά τελικά είναι από το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς? Πόσες μέρες έχετε που το κάνατε?

Μαρίνα κουράγιοοοοοοοοο!!! Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα..

2563117advhfk5op0.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανουλες και παιδακια!!!

Πως ειστε σημερα;;;

Νατασα και Αρμα κι εγω Σαββατογεννημενη ειμαι και πολύ μουρμουρα και γκρινιαρα..

Μου λέει προχτες ο καλος μου "μεσα σε ολα τα καλα της εγκυμοσυνης ειναι και το οι πας νωρις για υπνο και μεχρι να ερθω ηδη κοιμασαι.." Εχω ενα κακο οταν δεν με πιανει ο υπνος, ξεκιναω " το καζανακι τρεχει...ποτε θα το φτιαξεις;;" το γκαζον θελει κουρεμα" "τα σκουπίδια τα εβγαλες εξω;;" Τωρα τα γλίτωσε αυτα αλλά θα περασουν οι χαζουπνηλίες, δεν θα περασουν;;;

Ριτα τι ειναι αυτα παιδι μου;;Μπραβο στον Γρηγορη, τρελη αναπτυξη!!

Κι εμεις 14αρια ειμαστε αλλα στο υψος θεμε ακομη ενα 6αρι για να σας φτασουμε..

Ωραια κι η δικη σου εκτελεση του γλυκου..

Βατραχακι μην αγχωνεσαι καλή μου..Ολα θα γινουν οπως πρεπει..Ε να μην φωναξει λίγο και η δολια η μανα;;

Κι εγω να σου πω την αληθεια αγχώθηκα τωρα...

Μαρακι με γεια το μαλλί!!

Το εμβολιο σας το γραφει ο γιατρος στο βιβλιαριο ε;;

Ουπς!!Τωρα το ειδα, το γραφει στο οικογενειακό, αλλά εγω επειδη το ξεχναω συνηθως να το πάρω στα εμβολια του,εχει μονο 2-3 γραμμενα..Βλακεια μου!!

Ιωαννα η Αλεξανδρα ειναι πολύ πιθανο να ειδε καποιο ασχημο ονειρο με τον μπαμπα της για αυτο ειχε αυτη την αντιδραση

Αχ ρε Μαρίνα κανε υπομονη, θα περασουν ολα πολύ συντομα...Τι ειναι αυτο που περνατε ρε γμτ..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

joa μου δεν ξερω τι ειναι ακριβως απλα στην καμπυλη σακχαρου της ειπε οτι εχει παθητικο σακχαρο.ελπιζω μονο να της πανε ολα καλα.

το ειχα δει εγω το ονειρο...

καλημερα καλε δεν σας ειπα.

ελπιζω να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας.

ριτακι μου να ναι γερος ο γρηγορακης σου.εγω δεν μιλαω για βαρος.

αχ δεν σας ειπα τι θεικο ειπε ο βαφτισιμιος μου το σαββατο.τον ρωτησαν τι ωρα ειναι και απαντησε "ωρα να φυγετε"ηθελε το παιδι να παιξει με τα παιχνιδια του και να μην τον ενοχλουν(χθες εκλεισε τα 3)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!!!

Κορίτσια μου όσο σκέφτομαι τι έγιμε χθες με πιάνει κλαυσίγελος.... Χτύπησε η Αναστασία στο τραπέζι του σαλονιού κάτω απο το μάτι της και πρήστηκε και είναι η καημενούλα σαν μποξέρ... Ευτυχώς δεν πρέπει να χτύπησε πολύ γιατί δεν πολυέκλαψε και όταν τη ρωτούσαμε μετά που χτύπησες μας έδειχνε το χειλάκι της... Για γέλια (αφού δεν χτύπησε πολύ) και για κλάματα....:?

Το καημένο το παιδάκι μου...:(:(:(

Μου λέει προχτες ο καλος μου "μεσα σε ολα τα καλα της εγκυμοσυνης ειναι και το οι πας νωρις για υπνο και μεχρι να ερθω ηδη κοιμασαι.." Εχω ενα κακο οταν δεν με πιανει ο υπνος, ξεκιναω " το καζανακι τρεχει...ποτε θα το φτιαξεις;;" το γκαζον θελει κουρεμα" "τα σκουπίδια τα εβγαλες εξω;;" Τωρα τα γλίτωσε αυτα αλλά θα περασουν οι χαζουπνηλίες, δεν θα περασουν;;;.

Μην ανυσηχείς Πετρούλα μου, σε λίγες εβδομάδες που θα "χτυπήσουν" για τα καλά οι ορμόνες θα θυμάσαι όχι μόνο αυτά που του είπες να κάνει αλλά και αυτά που όφειλε να σκεφτεί απο μόνος του και θα ακούει... 10πλη μουρμούρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βίκυ σωστός ο ανιψιός!!!!:-D:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα μανούλες κ μωράκια

Εύχομαι να είστε όλες καλά.

Βατραχάκι πως τα πας? Η μέρες πλησιάζουν!!!

Χτες ξεποδαριάστηκα στην αγορά, από της 4 το απόγευμα έως της 9 το βράδυ, είχα και ένα ραντεβού για λέιζερ το μουστάκι στις 8.15 και έπρεπε να σκοτώσω την ώρα μου.

με έπιασε το καλλιτεχνικό μου και είπα να πάρω και υλικό για να ξεκινήσω …να δούμε πια θα είναι αυτή η μέρα.

Θέλω να κάνω και ένα ρoλόι τοίχου να ταιριάζει με τον καθρέφτη ….τον οποίο τον τέλειωσα…καλούτσικος έγινε.:cool:

Βίκυ τι είναι η παθητική καμπύλη ζάχαρου? Είναι επικίνδυνο για την μάνα η το έμβρυο? Δεν μου το είπες στο τηλέφωνο:confused:

Ρίτα τι έγινε με την νταντά? Πηγές να το πεις στην μάνα?

Αχ τι καλά μόλις κοιμήθηκε η κουκλίτσα μου …άντε να κάνω καμιά δουλίτσα

Καλημέρα!!!

Είχαμε ενα δύσκολο βράδυ. Ξυπνούσε ο μικρός συνέχεια και έκλαιγε και σε καποια φάση έκανε εμετό. Τώρα εκανε απο το ζόρι του ή τον πήραξε κάτι? Φυσικά μετα ήταν μεσ στη τρελή χαρά και ήθελε παιχνίδια. Το πρωι ήταν κεφάτος έφαγε κανονικά και τον πήγα στο σχολείο.

Α δεν θυμάμαι αν το είπα... Προχθες ο μικρός ήπιε τσίπουρο απο το ποτηράκι του μπαμπά που το είχε ξεχάσει στο τραπέζι. Το καημένο έκλαιγε επειδή τον έκαιγε το στόμα και εγώ η κακούργα μάνα κυλιώμουν στα γέλια:oops:. Μετά του δώσαμε φετούλα και αγγουράκι και ξεχάστηκε. Πάντως μετά ήταν σε τρελλα κέφια:mrgreen::oops:.

Ρίτα για την γαστρεντεριτιδα είναι το rotarix? Αν ναι το έχουμε κάνει όπως και το mantoux. Δεν θα σχολιάσω το βάρος και το ύψος του γίγαντα.... Για να πιάσουμε τέτοια νούμερα έχουμε πολύυυυυυ μέλλον. Μπράβο στον Γρηγοράκη! Η γιατρός σας δηλαδή προτείνει γάλα εβαπορε?

Μαρίνα μου κουράγιο.... Το κακό είναι οτι θα κολλάνε και τα 2. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Σε άδεια θα βγώ 31 Μαϊου, θα είμαι 6 μηνών. Κανονικά έπρεπε να έχω βγεί στον 4ο μήνα.

Καλημεραααααααααααα

Μαργαριτα 15 κιλα??ε και εμεις εκει καπου ειμαστε ...μετα το Πασχα θα παμε και εμεις για εμβολιο (πρεπει να περασουν 6 εβδομαδες για να κανουμε εμβολιο μετα το εγκαυμα)

Οσο για το ροταριξ ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειπε το εξης οτι το εμβολιο αυτο το συνιστει μονο σε παιδακια που ηδη υπαρχει και αλλο παιδακι στο σπιτι γιατι η δραση του ουτως ή αλλως ειναι για 1 χρονο και ετσι παιδακια που ειναι σπιτι χωρις να υπαρχει αλλο παιδακι δεν υπαρχει λογος να το κανουν. Στο δευτερο παιδι μου ειπε θα το κανουμε στον 2ή 3ο μηνα

Μεγια το μαλλι μαρακι !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...