Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κική μου μην αγχώνεσαι μάλλον δεν θα ειναι τίποτα.. εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες είχα και δεν ήταν τίποτα...βέβαια τα utrogestan και εγώ τα έπαιρνα...

Πικουλίνι δεν μας πρήζεις... πάντως το Βένια τώρα το είδα και νομίζω ότι και εγώ αυτό ψηφίζω...είναι τέλειο!!!!:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

2-3 μερες κανονικης αδειας δεν νομιζω βρε Κικη να δημιουργουσε υποψίες..

Κι εγω ειχα καφε εκκρισεις στον Ανασταση, εσυ ομως ειπες μουσταρδι..Ειναι οπως στην αδιαθεσια τις πρωτες ωρες;;Σε εμενα ο γιατρος έλεγε οτι τα καφε ειναι παλιο αιμα που βγαινει σιγα-σιγα.Τα εχουν σχεδον ολες γιατι η μητρα δεχεται καποιες αλλαγες και ειναι φυσιολογικο αυτο..Οποιοδηποτε αλλο υγρο ισως ειναι καμια κολπίτιδα η κατι τετοιο..

Εγω εβαζα πάντα λευκο εσωρουχο για να το παρακολουθω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλά Πικουλινάκι....τώρα είδα τη φωτό της μπουμπούς!!!!! Είναι κούκλα!!!! Έχε χάρη που είμαστε μικρότεροι, αλλιώς ένα συμπεθεριό θα στο ζητούσα οπωσδήποτε!!!!:-D:-D:-D:-D

Η γρια κοτα εχει το ζουμι!!! Θα ειναι και εμπειρη βρε!!!!!!!

Πικουλινάκι και Ελενίτσα δεν πίνω τίποτα , πέρα απο το σίδηρο αλλά θεωρώ όπως λες και εσύ Πετρούλα ότι είναι κάποιου είδους κολπίτιδα γιατί έχω και ψιλοτσούξιμο και γι'αυτό φοβάμαι.

Διαφημίσεις

Η γρια κοτα εχει το ζουμι!!! Θα ειναι και εμπειρη βρε!!!!!!!

Εγώ για σας το έλεγα μήπως δεν θέλετε μικρότερο γαμπρό, αλλιώς να το κλείσουμε βρε!!!:-D:-D:-D Αλλά πρέπει να σας βάλω και φωτό, γουρούνι στο σακί θα πάρετε;;;:lol::lol::lol::lol::lol: Επιφυλάσσομαι για αύριο...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ωχ πικουλινάκι μου για πες μου να ανέβω λιγάκι γιατί από την ώρα που μίλησα με τον γιατρό έχω πέσει στα τάρταρα. Σου είχε δώσει τίποτα ο γιατρός σου εσένα για αυτά τα καφέ ή σου είπε από τι μπορεί να προέρχονται;

Συγχωρέστε και εμένα που σας ζαλίζω με τα δικά μου ...

και εγω ειχα.και θυμαμαι μου ελεγε ο αντρας μου να τον ενημερωνω σε καθε κατουρημα!!!μετα τον 5 μηνα σταματησαν.αλλα ειχα πιο εντονα στην αλλαγη του μηνα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ειχα κανει μια ενεση proluton. Αποκόληση δεν ηταν πάντως!! Εγω βεβαια επερνα και τρια utrogestan την ημερα. Εσυ πινεις τιποτα!!!!

ουτρογεσταν πηρα και εγω πολλα και απο πριν την συλληψη λογω εξωσωμ.αποκολληση ειχα την πρωτη μερα του 4ου μηνα και μια βδομαδα μετα (2 φορες)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κική μου μην αγχώνεσαι μάλλον δεν θα ειναι τίποτα.. εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες είχα και δεν ήταν τίποτα...βέβαια τα utrogestan και εγώ τα έπαιρνα...

Πικουλίνι δεν μας πρήζεις... πάντως το Βένια τώρα το είδα και νομίζω ότι και εγώ αυτό ψηφίζω...είναι τέλειο!!!!:-D:-D:-D

και εγω ψηφιζω το βενια

Διαφημίσεις

Όχι βρε Βικάκι , δεν φύγαμε απλά έπεσε λίγο δουλίτσα. Εγώ να σου πω την αλήθεια μου δεν το έχω πει καν στον άντρα μου για το συγκεκριμένο γιατί όχι μόνο θα με ρώταγε κάθε φορά που κατουράω τι βλέπω αλλά θα με είχε κλειδώσει και στο σπίτι να μη βγαίνω καθόλου έξω συν του ότι μπορεί να περάσει κανένα έμφραγμα ξυστά μέχρι να πάμε στο γιατρό.

Κικο μου εγω δεν ειχα αλλα ξερω απο φιλες οτι ειναι κατι συνηθες ειτε απο ορμονικους λογους ειτε καποια μικροαποκολληση.Αν τα υγρα ειναι ροζ ή κοκκινα ειναι το προβλημα.

Απλα χωρις να θελω να σε αγχωσω γιατι δεν τον πιεζεις το γιατρο να σε δει ή εστω να σε στειλει εξω για υπερηχο?Αν δε κανω λαθος δεν την εχετε δει ακομα καθολου την κυηση ε?Εστω ρε παιδι μου να δεις το σακουλακι να ξεαγχωθεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελάκι μου θα το δώ σήμερα το απόγευμα. Σε ευχαριστώ.

Ριτάκι μου είπε αν ξαναδώ τίποτα να τον πάρω τηλ. να πάω να με δει άμεσα.

Το ραντεβού το έκλεισα έτσι καθυστερημένα γιατί μέχρι χθες ήταν όλα μια χαρά και δεν ήθελα να πάω και να δω μόνο το σάκο χωρίς το έμβρυο όπως και στην 1η εγκυμοσύνη γιατί τότε θα είχα περισσότερο άγχος και θα ήθελα κάθε λίγο και λιγάκι να πηγαίνω να δω αν αναπτύσσεται σωστά η κύηση. Θα περιμένω και σήμερα να δω πως θα τα πάω και αν έχω τα ίδια σίγουρα θα τον πάρω αύριο τηλ. να κλείσω ραντεβού να με δει.

Τελικά βλέπω πως οι περισσότερες απο εμάς λίγο πολύ τα έχουν πάρει τα utrogestan.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...