Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Εχω πολυ δουλεια,αργησα να ερθω κιολας γιατι ειχα παει για μια εξεταση οποτε θα τα πουμε αργοτερα.

Το γλυκσκι ειναι σουπερ αλλα το πειραξα λιγακι θα σας πω μετα τι εβαλα.

φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αυτη η τσιριδα...μην νομιζετε οτι το εχουν μονο τα θηλυκα της παρεας , το εχουν και τα αρσενικα ...

Deleni παντως βλεπω αν και μετα κοπων και βασανων ο θηλασμος συνεχιζεται ..μπραβο!!!

Σουλα το κεφι πρεπει να ειναι στο φουλ σήμερα αφου η μικρη κοιμηθηκε..

Ιωάννα μου εχω πολλά "χρωστούμενα" σε ύπνο ακόμα οπότε το παρτυ θα περιμένει λίγο!!!!!!

Σαρδελακι μου τι κανεις??

1832984dnb5fk16cx.gif

κοριτσια τον μπακαλιαρο πως τον κανετε εσεις?

εγω στο κουρκουτι βαζω λιγο κρεμμυδακι φρεσκο, μαιντανο, κοκκινη πιπερια και λιγο ξερο σχοινόπρασο, και το κουρκουτι το κανω με σουρωτη και το ψαρι διχως κοκκαλο

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Καλημερα!

Εχω πολυ δουλεια,αργησα να ερθω κιολας γιατι ειχα παει για μια εξεταση οποτε θα τα πουμε αργοτερα.

Το γλυκσκι ειναι σουπερ αλλα το πειραξα λιγακι θα σας πω μετα τι εβαλα.

φιλια

ελπιζω να πηγες για χοριακη γιατι εσενα προβλεπω επομενη εγκυουλα.

οτι και να ειναι καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και απόʼμένα σε όλες τις γλυκιές μανούλες – γιαγιούλες.

Περαστικά Μαρινάκι στον ζουζούνο σου , ελπίζω να περάσει σύντομα η παλιοίωση.

Ντινάκι καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

Γιοβαννούλα τέλειες οι συνταγούλες , ειδικά αυτό το γλυκό με σοκολάτα και μπισκοτάκια πρέπει να είναι άλλο πράγμα. Να ρωτήσω κάτι , περιμένουμε πρώτα να δέσει η σαντιγύ και μετά ρίχνουμε την καυτή κουβερτούρα;

Κυρία Φωτεινή εγώ να πω την αλήθεια μου δεν έχω κάνει ποτέ μπακαλιάρο , αλλά η γνωστή συνταγή που μαγειρεύει πάντα η μανούλα μου τον κάνει συνήθως με κουρκούτι , αλεύρι και μπύρα και πάντα χωρίς κόκκαλό. Μιαμ μιαμ.

Σαρδελάκι που είσαι εσύ καλέ; Έστειλες τίποτα γιατί δεν έχω δει;

Σουλίτσα τον ύπνο που έχεις χάσει , ξέχασέ τον , δεν πρόκειται να τον αναπληρώσουμε ποτέ. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν είμαι καλά και φτάσω στο σημείο να πάρω σύνταξη και να κάθομαι, την 1η εβδομάδα θα κοιμάμαι συνέχεια μπας και αναπληρώσω τον χαμένο ύπνο .

Ριτάκι περιμένουμε και την δική σου version.

Πικουλινάκι όπως είχα πει εμένα μου αρέσει πολύ το Βέρα (όπως και το Βαρβάρα) και δεν μου θυμίζει τη Βέρα Λάμπρου αλλά τη Βέρα στο Δεξί.χιχιχι

Βικάκι φέρε και λίγο κέφι από ʽδω γιατί έχω έλλειψη σήμερα.

Φαγώθηκα η άτιμη ότι είμαι μια χαρά και δεν έχω συμπτώματα και τα σχετικά και από χθες έχω δει κάτι μουσταρδί υγρά και με έχει πιάσει αμόκ. Δυστυχώς το ραντεβού που έκλεισα με το γιατρό μου είναι μετά το Πάσχα και τώρα που τον πήρα τηλέφωνο με ψιλοτρόμαξε γιατί μου είπε αν ξαναδω να πάω αμέσως να με δει και όπως καταλαβαίνετε με έχει λούσει κρύος ιδρώτας, κάθομαι που λένε σε αναμμένα κάρβουνα.

Φιλιά σε όσες ξέχασα

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

ελπιζω να πηγες για χοριακη γιατι εσενα προβλεπω επομενη εγκυουλα.

οτι και να ειναι καλα αποτελεσματα σου ευχομαι.

Οχι βρε ,την περασμενη βδομαδα στο νοσοκομειο επειδη ημουν αδιαθετη ειχαν ψευδα αποτελεσματα στην καλλιεργεια ουρων και επρεπε να την επαναλαβω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κική μου μην αγχώνεσαι και ολα θα πανε καλά.

Στην αρχή της εγκυμοσύνης συμβαινει αυτο μωρε.Μην κουραζεσαι και ολα θα πανε τελεια.

Και δεν πας μωρε μια βόλτα να σε δει για να ξεαγχωθείς κια να φας και τον οβελια σου με ηρεμια?

Οσο για τον υπνο και εγω το πηρα αποφαση οτι ΔΕΝ !!!!

Βαριεμαι πολύυυυυυυυ

Καμια να μου κάνει παρεα;;;

Αντε ακομη αυριο και μετα στις 7/4 δουλεια πάλι...

Βικυ κεφατη εισαι ε;;Μακαρι ετσι να συνεχισεις!!

Ριτα δωσε και εσυ τη συνταγουλα σου για να τη δοκιμασουμε.. Και η μαμα μου τις κανει τελειες τις κροκετούλες, πωπω πεινασα πάλι!!

Και η δικια μου σουρωτη βαζει σαν τη Φωτεινη, τις εκανε με μπυρα αλλα γινονται λίγο πιο βαριες νομιζω..

Κικο να ενημερωνεις τον γιατρο σου και μην ανησυχεις για τπτ..Αν χρεαστεί θα πάρεις και μια αδειουλα τωρα για να ξεκουραστεις λίγο -να την κολλησεις με τις αργιες- δεν υπάρχει δυνατοτητα;;

Ελένη εισαι αξιεπαινη που το παλευεις με το θηλασμο και λειπεις και τοσες ωρες απο το σπίτι..

Μαρινα κι εσυ με τη διατροφη, τις παλιοαρρωστιες και το θηλασμό, εισαι θηριο!!

Αισθανομαι λίγο ασχημα..χτες σηκωθηκε ο Αναστασης με γκρινια στον υπνο του που κρατησε μονο 2 λεπτα, αλλα εγω επειδη ενοιωθα πάλι ζαλάδες και δεν μπορουσα να σταθω ορθια νευριασα και του εδωσα μια στον κωλο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα,

Κική μη στεναχωριεσαι βρε. Εγω στη Μπεμπουλα ειχα καφε υγρα μεχρι και την αυχενική. Και δεν ηταν τιποτα.

Φιλια σε ολες

Ολες ψηφιζετε Βερα , αλλα εγω μαλλον ψηφιζω Βενια. Χθες εμαθα οτι μια Βενια την ελεγαν Αφροδιτη. Ευχαριστω πολυ πολυ για το ενδιφερον σας και συγνωμη που σας ζαλισα τοσο με το όνομα.

Πετρουλα τι στεναχωριεσαι βρε;;; Λογικό δεν ειναι αυτο που εκανε;; Το ειχα κανει και εγω οταν ημουν εγκυος ακριβως το ίδιο.

Διαφημίσεις

καλημερα,

Κική μη στεναχωριεσαι βρε. Εγω στη Μπεμπουλα ειχα καφε υγρα μεχρι και την αυχενική. Και δεν ηταν τιποτα.

Ωχ πικουλινάκι μου για πες μου να ανέβω λιγάκι γιατί από την ώρα που μίλησα με τον γιατρό έχω πέσει στα τάρταρα. Σου είχε δώσει τίποτα ο γιατρός σου εσένα για αυτά τα καφέ ή σου είπε από τι μπορεί να προέρχονται;

Συγχωρέστε και εμένα που σας ζαλίζω με τα δικά μου ...

Σουλίτσα και Πετρούλα , δυστυχώς ο γιατρός μπορεί να με δει μόνο πρωί για πριν το Πάσχα και εγώ δεν έχω πει τίποτα ακόμα στη δουλειά για να πάρω άδεια το πρωί και ούτε θέλω να πω ή να με καταλάβουν αν δεν κλείσω και τον 3ο μήνα. Έτσι και το θέμα της άδειας προσπαθώ να το αποκλείσω (εκτός αν είναι πολύ επείγον) για να μη δώσω κανένα δικαίωμα για συζήτηση.

Κωνκωνακι τελειος ο γιοκας σου στο fc. Στο σχολιαζω απο εδω γιατι στο fc με πεταει εξω. Ποζαρει κανονικοτατα σαν μεγαλος αντρας!!!!! Τον βλεπω για μοντελο!!!!! Να τον χαιρεσαι και με το καλο το αλλο σου μωρακι!!!

Κωνκωνακι τελειος ο γιοκας σου στο fc. Στο σχολιαζω απο εδω γιατι στο fc με πεταει εξω. Ποζαρει κανονικοτατα σαν μεγαλος αντρας!!!!! Τον βλεπω για μοντελο!!!!! Να τον χαιρεσαι και με το καλο το αλλο σου μωρακι!!!

Καταλαβατε φανταζομαι το το fc ήταν το fb;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...