Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Η Αλεξάνδρα μου, δόξα τω Θεώ, είναι πολύ καλά. Χτες το βράδυ δεν έβηξε καθόλου και σήμερα πήγε και σχολείο κανονικά. Μακάρι να μας πάει έτσι από εδώ και μπρος.

Joa και η Αλεξάνδρα λέει το όνομά της 'Αλεζάντα' και να σου πω ότι στην Κέρκυρα τις Αλεξάνδρες τις φωνάζουν 'Ντάντες'.......άρα και ο Χρήστος σου καλά τα λέει.

Ριτάκι πλησιάζει ο καιρός που θα φύγουμε και από τη μία το θέλω πολύ, αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι που θα αφήσω την Αλεξάνδρα. Έκανα όρκο όμως....να πάμε και να περάσουμε καλά και δεν ξαναφήνω ποτέ πια το παιδί για να φύγω διακοπές.

Πετρούλα και οι λοιπές εγκυούλες, αφήστε τις νηστείες κατά μέρος. Έχετε και ένα σποράκι να σκεφτείτε.

Κίκο και η μαμά μου μαγαζί με υδραυλικά έχει και έχει πέσει πολύ η κίνηση. Δεν είναι μόνο τα μεγάλα καταστήματα που άνοιξαν, είναι ότι δεν υπάρχει και δουλειά στην οικοδομή. Ευτυχώς η μαμά μου παίρνει σύνταξη το τέλος του 2010 και δουλεύει από το 1969.........19 χρονών.

Σουλίτσα πόσες ώρες κοιμάται η Ανδριάννα μέσα στη μέρα; Σε αυτήν την ηλικία πρέπει να κοιμούνται 10-12 ώρες. Αν της καλύπτει μέσα στη μέρα δεν θα νυστάζει το βράδυ. Και η Αλεξάνδρα δεν είναι πολύ του ύπνου, αλλά τουλάχιστον το βράδυ κοιμάται σερί, εκτός βέβαια και αν κάτι την ενοχλεί.

Deleni και εγώ χρειάζομαι οδοντίατρο και όλο το αφήνω. Φαφούτα θα μείνω.....:?:?:?:?:?

Πικουλινάκι και εγώ Βέρα ψηφίζω. Ποιος σκέφτηκε το Βερόη; Δεν το έχω ξανακούσει.

Άρμα θα σου πω ένα εύκολο και ελαφρύ γλυκό που έφτιαξε η κουμπάρα μου. Οι ποσότητες έιναι για ένα μικρό ταψί (8-10 μερίδες), αν θέλεις περισσότερο, που θα θέλεις, βάλε τα διπλά περίπου.

-4-5 μπανάνες

-1 κουτί Digestive μπισκότα

-1 κρέμα γάλακτος

-200 γραμ κουβερτούρα

- λίγο κονιάκ

Κόβεις τις μπανάνες σε ροδέλες, σπας τα μπισκότα, χτυπάς την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντυγί, ανακατεύεις όλα τα υλικά και τα στρώνεις στο ταψί. Λιώνεις την κουβερτούρα και προσθέτεις το κονιάκ (αν θέλεις προσθέτεις και αμύγδαλα ή φυστίκια Αιγίνης) και το χύνεις πάνω στο μείγμα. Αφήνεις να κρυώσει και έτοιμο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

α τι καλο ρε γιοβαννα το γλυκο?

Και μετα κοβεται σε κομματι?Και την σαντυγι μεσα την ανκτευεις ε?Θα το κανω μη σου πω τωρα κιολας.!Thanks!

Ναι, ανακατεύεις τις μπανάνες, τα μπισκότα (σπασμένα, όχι τριμμένα) και τη σαντυγί. Από πάνω προσθέτεις τη σοκολάτα. Κόβεται σε κομμάτι γιατί με τη σαντυγί από κάτω η κουβερτούρα πήγει τόσο, όσο χρειάζεται για να σταθεί.

Giovana μου με κόλασες απογευματιάτικα....:tongue::tongue::tongue: (η γλώσσα "πέφτει" απο τη λιγούρα...:-D:-D:-D)

Πικουλινάκι ούτε εμένα μου θύμισε τη Βέρα Λάμπρου...αλλα τη Βέρα Κρούσκα!!!! χαχαχαχα που πήγα και τη θυμήθηκα απορώ!!!:-D:-D:-D:-D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι το "Βέρα" δε μου θύμισε καμία από τις παραπάνω αλλά μια πανέμορφη, δίμετρη κοπέλα από το χώριό μου! Επειδή λοιπόν η συγκεκριμένη

ήταν πολύ καλή κοπέλα μου αρέσει πολύ και το συγκεκριμένο όνομα! Το άλλο που λες Πικουλίνα δε μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής!

Μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο. Του βρήκε του κακομοίρη επεφυκίτιδα και μάλλον πέρασε και γαστρεντερίτιδα, ενώ είναι με πάαααρα πολύ μύξα! Αυτιά και ακροαστικά πεντακάθαρα προς το παρόν γιατί με τοση μύξα και τσίμπλα μας είπε ότι είναι πιθανό να εμφανίσει ωττίτιδα! Προς το παρόν τη σκαπουλάραμε με μία αλοιφή για τη μύτη και ένα κολλήριο. Το καυμένο δεν έχει όρεξη να φάει τίποτα, είναι με ένα γάλα το πρωί και τα φρούτα! Τώρα προσπαθεί ο μπαμπάς του να του δώσει λίγο να φάει γιουβαρλάκια σούπα, ενώ εγώ είμαι και πάλι αποκλεισμένη στο δωμάτιο με τη μπέμπα. Ο καυμένος μόλις 11.260 ήταν αφού έχει 3 μέρες να φάει ενώ μέσα στο μήνα είχε φτάσει 11.600! Τι να κάνουμε, να του περάσει γρήγορα και ας είναι για όλα τα παιδάκια της παρέας μας η τελευταία ίωση για φέτος! Τη μπουμπού τη βρήκε μια χαρά παρά την αφαγία της, ψήλωσε πολυ και πήρε και 2 κιλά στους 2 μήνες. Πρέπει όμως να την έχω σε καραντίνα γιατί η επεφυκίτιδα κολλάει πολύ! Θα δυσκολευτώ αύριο που θα είμαστε μέχρι τις 7 μόνοι μας αλλά ελπίζω να καταφέρει να φύγει ο άντρας μου λίγο νωρίτερα αφού είναι κι αυτός κομμάτια με γαστρεντερίτιδα αλλά ο καυμένος δεν παραπονιέται καθόλου και θέλει αυτός να περιποιηθεί το Γιωργάκη και εγώ να μην έχω πολλά-πολλά να μη μεταφέρουμε τίποτα στο μωρό! Άρχισα να νιώθω μια ενόχληση η αλήθεια είναι στο λαιμό και στη μύτη.

Joa ο Χρηστάκος δεν είχε περάσει αυτή την ίωση με τις πολλές τσίμπλες στα ματάκια? Θύμησέ μου είχατε κάνει κι εσείς πυρετό και πόσες μέρες σας κράτησε?

Άσχετο αλλά για άλλη μια φορά η παιδίατρος έδειξε πόσο ανωτέρω χρημάτων είναι και πόσο πραγματικά ενδιαφέρεται για τα παιδάκια! Δε μας χρεώνει επίσκεψη για τα 2 παιδιά παρά μόνο για το ένα παρόλο που τα εξέτασε και τα δύο κανονικότατα και είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού και για τα 2 για να κάνουν εμβόλιο. Και να πω ότι παίρνει μόνο 40 ευρώ με απόδειξη! Της λέω χαριτολογώντας ότι αν όλοι οι γιατροί ήταν σαν αυτή, οι πολύτεκνοι σίγουρα θα αυξάνοταν! Είχαν ήδη μαζευτεί πολλά παιδάκια και εγώ είχα σημειώσει μία κόλλα αναφοράς με ερωτήσεις και μου λέει μη βιάζεσαι με την ησυχία σου! Τι να πω, δε νομίζω ότι θα έβρισκα άλλη γιατρό τόσο καλή, χαλάλι που είναι μακρυά μας και δε γίνεται να έρχεται σπίτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Περιττό να σας πω ότι και καλά θα ξεκινούσα δίαιτα και τσάκισα μία τεράστια σοκολάτα milka και ένα φραπουτσίνο!

και εγω ετσι ακριβως αισθανομαι για τη γιατρο. Για τη μπουμπου τι ειπε;

Εμένα πάλι το "Βέρα" δε μου θύμισε καμία από τις παραπάνω αλλά μια πανέμορφη, δίμετρη κοπέλα από το χώριό μου! Επειδή λοιπόν η συγκεκριμένη

ήταν πολύ καλή κοπέλα μου αρέσει πολύ και το συγκεκριμένο όνομα!

Είδες Πικουλινάκι; Τα πάντα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Άσε που όταν αρχίσει η μικρή σου να καταλαβαίνει τη Βέρα Λάμπρου δεν θα τη θυμάται κανείς.

Μαρινάκι εύχομαι περαστικά σε όλους σας, οικογενειακώς. Ελπίζω και για εσάς να είναι η τελευταία ίωση για φέτος. Γιατί εγώ νόμιζα ότι η επεφυκίτιδα έχει να κάνει με μόλυνση των ματιών; Λάθος έκανα; Ίωση είναι τελικά;

Ρίτα που είσαι; Τι έγινε με το γλυκό;

Εγώ έφτιαξα για αύριο ψάρι μπιάνκο για όλους και θα δώσω και για την Αλεξάνδρα. Για να δούμε, θα το φάει; Πρώτη φορά της το φτιάχνω έτσι.

Τι είναι το ψάρι μπιάνκο Γιοβάννα??? Για πες μας! Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι φάτε μάτια ψάρια αυτή την περίοδο αφού θαλασσινά και ψάρια κομμένα γιατί μάλλον πειράζουν πολύ τη μικρή! Γαλακτοκομικά τρώω κανονικά προς το παρόν!

Πικουλίνα τη μικρή τη βρήκε πολύ καλή η γιατρός στην ανάπτηξή της, μακάρι και τον άλλο μήνα να πάρει ένα κιλάκι και θα είμαι κι εγώ πολύ ικανοποιημένη! Παρόλο που γεννήθηκε κάτω από το 25% της καμπύλης έφτασε το 50% και το 75% στο ύψος! Μου είπε επίσης ότι μάλλον θα μας γίνει γαλανομάτα! Για να δούμε...μετά θα ψάξουμε για τον πατέρα του παιδιού :mrgreen: αφού ούτε εγώ, ούτε ο άντρας μου, ούτε κανένας από τους γονείς μας είναι γαλανομάτης! Ήταν βέβαια και οι δύο γιαγιάδες μου και ο άντρας μου έχει πράσινα.

Δεν ξέρω βρε Γιοβάννα μου κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είναι μόλυνση τώρα που το λες, αλλά μάλλον τελικά μπορεί να εμφανιστεί και με τη μορφή ίωσης γιατί άκουσα και άλλα παιδάκια αυτή την περίοδο να έχουν το ίδιο θέμα! Εντομεταξύ έσκασα να θυμηθώ πού κόλλησε και μου ήρθε η αναλαμπή ότι πηγε την Τετάρτη κολυμβητήριο σε άλλο τμήμα που είχε πολλά παιδάκια και μάλλον όλα μας ήρθαν από εκεί!

Καληνύχτα σε όλες!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τι είναι το ψάρι μπιάνκο Γιοβάννα??? Για πες μας!

Ναι έχεις δίκιο, είναι Κερκυραίκή συνταγή. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να φτιάξεις ψάρι, μπακαλιάρο συνήθως, στην κατσαρόλα με πατάτες.

Λοιπόν

-1 κιλό ψάρι

-1 λεμόνι

- 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι

- 2 φλυτζάνια τσαγιού νερό

- σέλινο ψιλοκομμένο

-2 κρεμμύδια

-1/2 κιλό πατάτες κομμένες φέτες στρογγυλές

- λίγο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι.

Βάζουμε στην κατσαρόλα νερό, λάδι, αλάτι, πιπέρι, σέλινο, κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα. Παίρνουν μια βράση και προσθέτουμε τις πατάτες. Αφήνουμε να βράσουν για 10' και προσθέτουμε το ψάρι. Το σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει. Όταν μείνει με το λάδι προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού και έτοιμο.

Δεν μπορείτε να πείτε......και με το γλυκό μου και με το φαγητό μου απόψε. ;);););)

ούτε ο άντρας μου, ούτε κανένας από τους γονείς μας είναι γαλανομάτης! Ήταν βέβαια και οι δύο γιαγιάδες μου και ο άντρας μου έχει πράσινα.

Μπράβο στη μικρούλα σου για την ανάπτυξη!!!!! Μια ξαδερφούλα μου γεννήθηκε με κόκκινα μαλλιά, ενώ κανένας στην οικογένεια δεν είχε. Με τα πολλά, θυμήθηκε η γιαγιά της ότι είχε έναν ξάδερφο (η γιαγιά) κοκκινομάλλη.......προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η μικρή έιναι ίδια ο πατέρας της.

Μπράβο στη μικρούλα σου για την ανάπτυξη!!!!! Μια ξαδερφούλα μου γεννήθηκε με κόκκινα μαλλιά, ενώ κανένας στην οικογένεια δεν είχε. Με τα πολλά, θυμήθηκε η γιαγιά της ότι είχε έναν ξάδερφο (η γιαγιά) κοκκινομάλλη.......προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η μικρή έιναι ίδια ο πατέρας της.

Έεεεετσι!!!!!!

Ευχαριστούμε για τη συνταγή μιαμ μου φαίνεται αλλά είπαμε προς το παρόν φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο!

mGKop3.png60Jvp3.png

718178wfjpa82rh3.gif

Καλημέρα!!!

Σήμερα πρωινή πρωινή! Λίγο οι αυπνίες μου, λίγο η γκρίνια του μικρού και δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ. Εχει 2 μέρες τώρα που ο μικρός βάζει τα χερια του στο στόμα. Μήπως έρχονται οι τραπεζιτες? Τόσο καιρό περιμένουμε...

Σήμερα πάλι έχουν απεργία οι δασκάλοι μας και επειδή πρέπει να πάω για εξετάσεις θα καθήσει σπίτι ο καλός μου μέχρι να επιστρέψω.

pikoulinaki μου κ εγώ ψηφίζω Βερα, είναι ωραίο όνομα!

Μαρίνα μου περαστικά σας και πάλι, ελπίζω να γλυτώσει την ωτίτιδα. Και μένα η παιδίατρος μου παιρνει 40 ευρω με αποδειξη, τωρα οταν έρθει το 2ο θα δούμε...

giovanna μου το γλυκάκι ωραίο μου ακούγετε. Θέλω κ εγώ! Το ψαρι σε σούπα δεν μπορώ να το φάω με τίποτα.

Ρίτα το έφτιαξες το γλυκάκι?

Σούλα μου πως κοιμηθήκατε αποψε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...