Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλημερα οχι δεν εχουμε κανει προεμφυτευτικο! Τις ειπα αριστες γτ ηταν σχεδον ολες 4 η 5ΑΑ..γνωριζω πως ειναι μονο οπτικα η αξιολογηση και γι αυτό λένε πως μπορει και μια ΒΒ  ή BC αντιστοιχα να δωσει τελειομηνη κυηση! Κ εμεις τη μια φορα που καναμε καρυοτυπο εμβρυου ηταν υγιες..γι αυτο κ προβληματιζομαι στο τι αλλο να δω..σκεφτομουν μηπως παω κ σε ρευματολογο αν και ξερω πως τα περισσότερα τα εχω κανει στο Ελενα με την κα Οικονομοπουλου..καταμερματισμο ειχαμε 28% καποιους μηνες πριν την ωοληψια που οδηγησε στις 2 βιοχημικες..

συνηθως μια παλινδρομη, θεωρειται τυχαιο γεγονος. οποτε μπορει η επομενη να ειναι και η τυχερη σου! στο ευχομαι!

πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και εγώ από την μεριά μου έχω ψάξει τα πάντα κ δεν μου έχουν βρει πουθενά πρόβλημα ούτε σε κάτι αμελητέο τίποτα …ξέρουμε πως έχουμε θέμα στο σπερμα το οποίο δεν φτιάχνει ότι και αν έχουμε δοκιμάσει άρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουν να βρεθεί το τυχερό έμβρυο ..το θετικό είναι πως βγάζω αρκετά ωάρια και πως αν χρειαστεί κ άλλη διέγερση θα έχουμε ‘ελπίζω’ αρκετά έμβρυα να στείλουμε για προεμφυτευτικό!!! Εύχομαι να μην χρειαστεί και αυτή η φορά να είναι η τυχερή μας !!! 

κι εμας το σπερμα μας ποναει κι οπως λες δεν βελτιωνοταν. κι εγω στο ευχομαι να ειναι η τυχερη! ποτε με το καλο πας για ετ; ειχες ξανα εμφυτευση με τα προηγουμενα;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κικο μου μια χαρά η χοριακή σου! Αντε υπομονή τώρα μέχρι να πάς στον γιατρό και να το δείς!

Κωνκωνάκι χαίρομαι πολύ που κι εσύ πας μια χαρά! Κολπική καλλιέργεια θα κάνεις από τώρα πώς κι έτσι? Συνηθως κάνουν στην αρχή της εγκυμοσύνης και στο τέλος μήπως κάνω λάθος?

Μαρίνα μου δεν έχω ιδέα! Στην 1η εγκυμοσύνη δεν έκανα καθόλου. Πάλι αρρωστούλιδες? Αχ μωρέ.... Περαστικά σας!

Ιωάννα μου μπράβο στο παιδί! Αφου ξέρει να λέει και το ονομα του....:-D

Σούλα μου υπομονή, αντε μήπως και τη στρώσεις λιγάκι τις μέρες που θα είσαι σπίτι.

arma, sardelaki που είστε? Η λαζαρένια έφυγε???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

η φωτεινη το ονομα της το λεει κοχινη!!!τρωει πλεον γιαουρτι κανονικο αυτο με την πετσα απο πανω και το τρωει ολο,λετε να της ερχεται βαρυ?

Συμπεθέρα μου αστέρι η νυφούλα μου!:-D χαχαχαχα μου άρεσε το "κοχινη". Οσο για το γιαουρτάκι αν της ερχόταν βαρύ πιστευω δεν θα το ζητούσε. Μάλλον της αρέσει, δίνε της τώρα που θέλει γιατί μετά μπορεί να αλλάξει γνώμη.

Τωρα με πήρε ο καλος μου και ειπε θα φερει λακερδιτσα και καμια ελίτσα, θα ξεγελαστω..

Βικυ δωσε γιαουρτακι οσο θελει και οποτε θελει..Αμαν να φαει, το σκεφτεσαι τωρα;;

Σας αφηνω, θα τα πουμε αργοτερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι άστο καλέ το κορίτσι αφού της αρέσει!!! Εμείς δε φάγαμε ποτέ άλλο γιαούρτι από 9 μηνών πρόβειο ή κατσικίσιο (λόγω της αλλεργίας!) με μια μπανάνα μέσα! Το τρώει πολύ γρήγορα και ευχάτιστα κάθε μέρα και το περιμένει! Εϊναι το γλυκάκι του μάλλον αφού στα υπόλοιπα δε δείχνει προτίμηση!

Καλή όρεξη και στις υπόλοιπες, πάω να μαζέψω τίποτα!

Εχω αφήσει τη μιρκή στο ρηλάξ και την ακούω που παίζει με τα παιχνιδάκια της, πολύ πλάκα μια σταλιά ανθρωπάκι! Ο Γώγος έπεσε για ύπνο χωρίς να φάει ούτε μπουκιά! Δεν το πιέζω καθόλου, αφού δε θέλει, όταν ξυπνήσει και αν!

mGKop3.png60Jvp3.png

περαστικά σας βρε Μαρινάκι , βλέπω ταλαιπωρείται ο μικρούλης.

Ιωάννα και Σουλίτσα μπορώ να μπω και εγώ στην παρέα σας νομίζω ταιριάζει απόλυτα μαζί με το ΤΙΤΟΣ , ΝΤΑΝΤΑΝΑ και ΤΑΤΣΗΣ θα είναι το τρίο στούτζες.χιχιχι

Βικάκι με το καλό να μάθετε σήμερα και το φύλο. Γερά να είναι μωρέ και ότι να'ναι.

Ουφ ηρθα και εγω.

Ο Γρηγορης δε μπορει να πει το ονομα του επουδενι το παλεψε κατι μερες αλλα εγκατελειψε σε κατι γι γι.. ομως λεμε το επιθετο μας πεντακαθαρα και εχει τοοσηηηη πλακα!!

Ειναι και απο μονο του το επιθετο πολυ πιασαρικο και το λεει με τοσο στομφο.

Κριμα που δε μπορω να σας το γραψω για ευνοητους λογους αλλα αν βρεθουμε θα σκασετε στα γελια..λεει μπαμπα...(το επιθετο) ,μαμα ..(το επιθετο) και του λεω εσενα πως σε λενε και λεει νινι...το επιθετο.Πολυ πλακα!

Λοιπον πριν που γυρισα του λεω κατσε λιγο να ξεντυθω και θα φαμε.Παω μεσα και ακουω το ψυγειο να ανοιγει.Του φωναζω Γρηγορη κατσε ερχομαι να βαλω φαγητο και ακουω μια φωνουλα ''Πειναωωωω μαμααα'' χαχαχα επεσα κατω.

Παω κουζινα και του λεω ''λοιπον μια φετουλα τυρακι και τελος θα φαμε φαι''.Και μου λεει ''μπααα no, no τελος''!! Το οχι το λεει οταν θελει να αστειευτει στην αγγλικη 'no-no'' :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπερα ,

Μαρινα περαστικα σας. Ειναι ενα πρόβλημα η απόσταση. Εγω τη μπεμπα δεν την εχω παει ακομα στο ιατρειο. Ειμαστε πολυ κοντα, οποτε ειναι ευκολο να ερχεται.

Ο Παναγιωτης το ονομα του το λεει Πανος. Οταν ομως του λες τη φωναζει η μαμα λεει Παναγιωτη.

Ιωάννα πάρτε τη Μαρια στη δουλεια. Εχουμε να πιουμε καφεδες στη πλατεια Βριλησσιων !!!!!!!!!!!!!!

Το Βεροη σας κολλαει με το Βαρβαρα; Ωραιο μου φαινεται!!

Διαφημίσεις

Πικουλινι μου σορρυ αλλα εμενα το Βεροη δε μου αρεσει καθολου.

Γιαιτ δεν την φωναζεις Βαρβαρα κανονικα?Μια χαρα ονομα ειναι γιατι εισαι προκατειλημενη?

Δεν τα παω καλα με τα υποκοριστικα η αληθεια ειναι..αν πρεπει να την φωναζεις καπως αλλιως εγω θα ψηφιζα το Βερα.Μια χαρα και αρχοντικο ονομα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινι μου σορρυ αλλα εμενα το Βεροη δε μου αρεσει καθολου.

Γιαιτ δεν την φωναζεις Βαρβαρα κανονικα?Μια χαρα ονομα ειναι γιατι εισαι προκατειλημενη?

Δεν τα παω καλα με τα υποκοριστικα η αληθεια ειναι..αν πρεπει να την φωναζεις καπως αλλιως εγω θα ψηφιζα το Βερα.Μια χαρα και αρχοντικο ονομα.

Ρε το Βερα δε σου θυμίζει τη Βερα Λάμπρου;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...