-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, little miracle είπε:
Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους.
σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;
@MK2012 μου πως παει ο κυκλος σου;;πως προχωρας;;
Καλημέρα αγαπημένες ! Πήγα σήμερα για υπέρηχο και είδαμε 2 ωοθηλακια 13 και 18 χιλ. Ε2=211 και LH=6,7. Μου είπε για ωοληψια το Σάββατο. Δεν είναι πολύ νωρίς βρε κορίτσια με τέτοια LH? Ρώτησα και μου είπαν πως είναι όπως πρέπει να είναι η LH. Επειδή θα λείπει ο γιατρός το Σάββατο θα κάνω με άλλον ωοληψια και θα πάω για prp την Τρίτη που θα είναι εκεί. Εχω μπερδευτεί.
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 11.538 απαντήσεις
- 1.168.293 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.615 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.746 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 501.316 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.487 εμφανίσεις
-
-
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 431 απαντήσεις
- 101.576 εμφανίσεις
-
- 11.538 απαντήσεις
- 1.168.293 εμφανίσεις
-
- 28.369 απαντήσεις
- 3.609.226 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 4.994 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.615 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.888 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 132.255 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.251 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.958 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 378 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα