Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους. 

σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;  

@MK2012 μου πως παει ο κυκλος σου;;πως προχωρας;;

Καλημέρα αγαπημένες ! Πήγα σήμερα για υπέρηχο και είδαμε 2 ωοθηλακια 13 και 18 χιλ. Ε2=211 και LH=6,7. Μου είπε για ωοληψια το Σάββατο. Δεν είναι πολύ νωρίς βρε κορίτσια με τέτοια LH? Ρώτησα και μου είπαν πως είναι όπως πρέπει να είναι η LH. Επειδή θα λείπει ο γιατρός το Σάββατο θα κάνω με άλλον ωοληψια και θα πάω για prp την Τρίτη που θα είναι εκεί. Εχω μπερδευτεί.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννακι κι εγω την Αρμα σκεφτηκα. Αλλα εχεις δικιο ειναι και μακρια και δεν ξερω τι προσοντα θελει η συγκεκριμενη δουλεια.

Κικο ασε η κατασταση εξω ειναι τραγικη. Οσοι εχουν μαγαζια βλεπουν καθετη πτωση στις πωλησεις τους (ολοι ομως...) και απο την αλλη τα παντα γυρω μας ειναι πανακριβα.. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.. Ο αντρας σου με τι ειδος ασχλειται? (περιπου ετσι, μην παρεξηγηθω..):-D

Οσο για το φαγητο, το Σαββατο που με επιασε η κριση, ειχα φαει το μεσημερι μακαρονια και το βραδυ τοστακι. Τιποτα περιεργο δλδ...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα.

Εχω πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω .

Εμείς είχαμε ένα δύσκολο σ/κο .

Η μικρή ξυπναει το βραδυ με κλάματα και μενει ξύπνια για 3 ωρες τουλάχιστον.

Επίσης εχει κόψει σχεδόν τελειως το φαγητό.Είμαι να σκάσω.

Δόντια σίγουρα δεν είναι γιατι τα ειδε ο παιδίατρος και ειπε ότι ουτε καν πρημενα δεν είναι τα ούλα, πυρετό δεν έχει , μπούκωμα δεν εχει και ολη μερα είναι μεσα στην καλή χαρά.

Αν εχετε καμμια ιδεα την ακούω γιατι ειμαι κομματια!

εβαλα και την φακη να γινεται για να προλαβουμε να βγουμε και βολτα!!!

κικο μου αν ηταν απο σεβασμο αντε να παει και το παλιαμπελο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλιως δεν τον εσωνε τιποτα χαχαχαχα!

στονε μου ναι ακομη ολα αστραφτουν τι ωραια που ειναι!!!

jοα μου δεν ξερω που ειναι τα βριλησσια :tongue::tongue::tongue:

οσο για το 41 εβδομαδες μην μου λες τετοια θα πηδηχτω απο το παραθυρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Hello!

Και εμεις περασαμε ενα τελειο σκ!Αχ μακαρι να ειναι ολες οι μερες ετσι απο εδω και περα.

Κικο απορω πως κρατιεσαι ?Ποτε θα πατε στον γιατρο?Παντως και εγω δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα στο ξεκινημα της εγκυμοσυνης ελπιζω να συνεχισεις ετσι!!!

Οσο για την ακριβεια και εμας μας εφυγε ενα 200αρι μεσα στο σκ.Βεβαια βγηκαμε πολυ και φαγαμε και πολυ μεχρι και ο μικρος πηρε μεριδα χαχα!

Νατασσα για τον πωπο δε ξερω να σου πω, εκτος απο ελαχιστο κοκκινισμα δε μου εχει συγκαει ποτε.Κανε οτι σου λενε τα κοριτσια.Οσο για τον πονο που σε επιασε σε συναρτηση με τον εμετο του Σωτου νομιζω οτι σας προσπερασε η γνωστη γαστρεντεριτιδα.Περασε και δεν ακουμπησε που λενε!!Και εγω ειχα φρικτο πονο και μετα ακολουθησαν οι εμετοι.

Μαρινακι μου πως ειναι ο μικρος?Η μπουμπου?Η παιδιατρος τι λεει?Ιωσεις? που τις τσιμπαει ρε παιδι μου ο Γωγος?

Γιοβαννα ετοιμαζεστε για το ταξιδακι ε?Αντε με το καλο !Η μικρη καλα?

Αρμακι μου θα μιλησουμε να βρουμε και το ιδανικο γλυκο μην αγχωνεσαι!!!Εντυπωση ου κανει που λετε για την πρωτη γιορτη..εμεις τον εχουμε γιορτασει ηδη 2 φορες.

Βατραχακι ελαμψε το σπιτι ε?Ωραιο πραγμα!Αντε κοντευεις!!!

Πετρουλα!Καλα κανεις και βγαινεις θα περασει ο καιρος και ουτε που θα το καταλαβεις!

Λαζαρενια μου να περασεις τελεια και να ξεκουραστεις πολυυυυυ!

Σουλιτσα ειλικρινα δε ξερω τι να σου πω..μηπως ρε παιδι μου πειναει επειδη δεν τρωει καλα ολη μερα?Δε ξερω τι αλλο να πω..

Ντελενι σκληρο καρυδι η μικρη!!Μπραβο της! εγω θα ειχα μεινει..δεν το συζητω..!

Ιωαννα μην υπεκφευγεις..αφου σε πονταραμε ολες πρεπει να ενδωσεις!Ο μικρος καλα?

Η σαρδελινα που ειναι ρε παιδια?Η νικη?

Φιλια σε ολες!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σουλα μου τι να σου πω, καμια αδεια μονο μπορω να σκεφτω να παρεις για να βαλεις το παιδι σε μια σειρα και να ξεκουραστεις και εσυ απο τα καθημερινα της δουλειας..Εσυ τι υποψιαζεσαι οτι μπορει να ειναι;;

Βατραχακι κι εγω φακη εκανα χτες το βραδυ για σημερα..

Ειπα να μην φαω κρεας μεχρι το Πασχα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ριτα σπιτι εισαι η δουλεια;

ωραια περασατε το σ/κ ε;μπραβο σας!!!

κι εμεις δυο φορες εχουμε γιορτασει αλλα ειναι επειδη βαπτιστηκαμε μικροι!

κικο κι εγω κανενα συμπτωμα δεν ειχα σε καμια απο τις δυο εγκυμοσυνες ιδιως σ'αυτη ελεγα αποκλειεται να ειμαι αφου δεν νιωθω τιποτα!!!

Να σας πω σκηνικο ....σήμερα το πρωι αδιαθετησα και ποναγα και ως συνηθως γκρινιαζα ...ατακα συζυγου...οριστε αμα ησουν εγκυος δεν θα ειχες περιοδο και θα ειχες γλυτωσει απο ολα αυτα!!!!

Αλλα σκεφτομαι να περιμενω την Μαργαριτα ..καλα δεν μας πηγε η πρωτη παρεα ρε μαρτζι ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι ρε παιδι μου...καλα μας πηγε!!Ωραι ηταν ε?

Σου ειπα που βρηκα τη φωτο μας στο γραφειο ε?

Αντε περιμενε με ,θα συννενοηθουμε...χαχα

(καπνους θα βγαλει ο Γιωργος αμα του το πεις αυτο το επιχειρημα χαχα)

Σας αφηνω για λιγο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χάθηκα λιγάκι.... Ευτυχώς είμαστε μια χαρά όλοι!

Η μαμά μου έφυγε..... :( ευτυχώς για Πασχα για έρθει ο αδερφός μου με τη νύφη μου. Ο Κωνσταντίνος τρελό κόλλημα με την γιαγιά του:-D! Ηταν τόσο χαρούμενος, κρίμα να μένουν τόσο μακριά μας....

Με το σχολείο όλα καλά, 3 μέρες είχε γκρίνια και μετά μια χαρά. Κάτι θα τον είχε ενοχλήσει μάλλον.

Χθες πήγαμε στη Πεντέλη για δεντροφύτευση και ο μπαμπάς μας φύτεψε 3 δεντράκια. Εγώ με τον Κωνσταντίνο παίζαμε με τα χώματα. Ηταν πολύ όμορφα!

Το νινί μου καλά είναι αλλά εγώ έχω πεσμένη πίεση. Ζαλίζομαι πολύ. Ο δοκτορ μου είπε να τρώω πολλά φρούτα. Αυριο πάω για εξετάσεις αίματος και κολπική καλιεργεια και την άλλη βδομάδα πάω για την β' επιπέδου.

vatraxaki μου σε ποιά βδομάδα είσαι?

Σουλίτσα μου πάλι ξενύχτια? Μήπως έχει καμιά στοματίτιδα? Δεν τρώει καθόλου ή τρώει λιγάκι? Πότε πήγατε στον γιατρό?

κικο μου μπράβο, συγχαρητήρια!!! Αντε με το καλό, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Αντε και οι υπόλοιπες σιγά σιγά να γινόμαστε πολλές!

Νατάσα βάλτου μελάνι μπάς και στρώσει. Αχ μωρέ και πονάει πολύ.

Συμπεθερούλα μου τί κάνεις? Η Φωτεινούλα πώς είναι? Σου έλειψα και με έψαξες ε? Χαίρομαι που με θυμάσαι:mrgreen:. Κανόνιζα να ανέβουμε για Πάσχα αλλά ο γιατρός δεν με αφήνει.... Ηθελα να έρθω και Θεσ/νίκη. Τώρα απο Σεπτέμβρη μεριά!

Ριτα μονο το μοσχαρι σκεφτομαι οτι θα μου λειψει απο τη διατροφη και το ψαρι..

Η μαμα μου κι ο καλος μου με αποτρεπουν και μου λένε τα ιδια με σενα, να κρατησω δλδ για τη Μ.Εβδομαδα και να κοινωνησω την Πέμπτη..Θα δω, μου καθεται ασχημα γμτ γιατι αλλες φορες κρατουσα σχεδον ολη τη νηστεια..

Εσυ δουλεύεις;;Ο μικρος πως τα πάει τις μερες που λειπεις;;

Κι εμεις θα γιορτασουμε για 2η χρονια φετος..

Τελικα ο καλος μου ανενδοτος να φυγουμε..

Θελει να κανει Πασχα οικογενειακό.Ηθελα να εκανα εγω το τραπεζι φετος αλλα εχω ισχυρό άλλοθι, ας το κανει η πεθερα μου..Εγω θα κανω το γλυκό, άλλωστε εκεινη προηγειται λόγω ηλικιας..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια μου,

Παραδειγμα προχθές ξύπνησε στις 3 με κλάμματα .την πήρα αγκαλιά και κοιμόταν .Μόλις την αφηνα στο κρεββατι με φώναζε.

Αυτό κρατησε μεχρι τις 5 , δεν εκλαιγε αλλα δεν με αφηνε να φύγω.

Μετα σηκώθηκε και ο αντρας μου και φυσικά μαλώσανε με τη μικρή γιατι αυτή μαλλον θεωρησε ότι ξημέρωσε και ηθελε να κατεβει κατω για παιχνίδι ..Να μην τα πολυλογώ τελικα κοιμηθηκε στις 6.

Οσο για το φαγητό δεν ξερω πια τι άλλο να κανω.

Το μεσημέρι θα φαει με το ζόρι ότι φαγητό και να της κανω ακομα και τοα αγαπημένα της , δυο τρεις κουταλιες και μετα αρνειται.

Κρεμα το απογευμα ή γιαούρτι ή οτιδήποτε παλι τα ιδια και το γάλα αρχισε και πίνει μόνο μισό μπουκαλι.

Κατά τη δειαρκεια της ημέρας βεβαια δεν γκρινιάζει , παιζει , δεν κλαιει , εχει την κανονική συμπεριφορα

στονε μου οι εγγυες δεν νυστευουν μονο την προηγουμενη μερα μην φας κρεας και πανε να μεταλαβεις κι εγω θελω να παω μαλλον την κυριακη αν δεν εχω γεννησει!

κωνκων μου 36+6 χαχα μια χαρα ειμαι ουτε δεκατα δεν εχω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...