Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έχω ξεκινήσει μακρύ πρωτόκολλο με avercap. Έκανα μια β χοριακή πριν 7 μέρες όταν τις ξεκίνησα για να είμαι εγώ σίγουρη αλλά βγήκε αρνητική. Λέω να ξανακάνω αύριο που περιμένω κανονικά περίοδο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κατά πόσο επηρεάζουν οι avercap την εγκυμοσύνη, σε περίπτωση που είμαι ήδη. Το στήθος μου είναι πρησμενο εδώ κ 10 μέρες, ενώ συνήθως μου κράταγε 4-5 μέρες κ μετά αδιαθετουσα! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

3 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Φωτεινη ασε κι εδω στην Αθηνα τα ιδια χαλια ειναι! Ολα πανακριβα και ολοι στα σπιτια τους, εννοειται! Χθες πηγαμε στην κουμπαρα μας το βραδυ και σταματησαμε να παρουμε μια τουρτιτσα... Μικρη ετσι, τιποτα συγκλονιστικο. 28 ευρω ρε παιδια! Τρελλαθηκαμε με τον αντρα μου! Μα 28 ευρω! Αφου το σχολιαζαμε και με τους κουμπαρους μας, ειχανε μεινει και αυτοι!

Τελος παντων! Κοριτσια τη βοηθεια σας! Ο Σωτηρης εχει συγκαει σε ενα σημειο παρα πολυ! Εχει ανοιξει τελειως το δερμα και νομιζω οτι εχει και λιγο αιματακι. Ποναει και αυτο το ερημο, τσουζει πολυ και γκρινιαζει. Του βαζω fungoral που μου εχει δωσει ο παιδιατρος, αλλα δε βλεπω δουλεια. Για πειτε μου λιγο αναλυτικα για το μελανι. Πως το ζηταω απο το φαρμακειο, πως το βαζω.. Θελω λεπτομερειες! Να'στε καλα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Εγώ μόλις κάθισα... ήμουνα μόνη με τα παιδάκια μου σήμερα και ευτυχώς πέρασε η μαμά μου το πρωί και πήγαμε βόλτα (η πρώτη του μικρού)...ο καημενούλης μόλις τον έβλεπε ο ήλιος τρελαινόταν...δεν ήθελε καθόλου!!!:-D:-D:-D η Αναστασία ζορίστηκε λιγάκι με το καρότσι (ήθελε να μπει εκείνη μέσα) αλλά το ξεπέρασε στην παιδική χαρά...:-D

Φωτεινή μου και να πήγαινες το σάλιο σου θα χαλούσε νομίζω...:rolleyes:

Κοριτσάρες καληνύχτα, τα λέμε αύριο!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσάκια μπήκα και σας διάβασα βιαστικά! Εμείς είμαστε μια χαρά σήμερα με αφαγία βέβαια αλλά ο.κ. και ξεσαλώσαμε στις βόλτες! Το ίδιο προβλέπεται και αύριο, Θεου θέλοντος! Φιλάκια και καληνύχτα σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα.

φυσικα δεν πρόλαβα να σας διαβασω .Θα το παλεψω πάντως!

δεν εχασα ομως ΤΟ ΝΕΟ.

Κική μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.Με το καλό κουκλίτσα μου !Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι

Ελπίζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια μας.

Η μικρή μου εχει ξεφυγει τελειως!

Αλλα είναι χαρουμενη που ειναι με τη μανουλα της.

αντε καληνύχτα και ελπιζω να τα πουμε αυριο

Γεια σας κοριτσάκια. Περάσαμε πολύ όμορφα στη νονά. Φάγαμε, χορέψαμε και το χάρηκε και η Αλεξάνδρα μου. Ελπίζω και αύριο να είναι έτσι όμορφη και γεμάτη η μέρα μας.

Νατάσα ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Συμβαίνει μωρέ καμιά φορά. Λίγος βήχας να τα πιάσει ή να έχουν φάει πολύ και να μην χωνλεψουν καλά και ανακατεύονται.

Deleni η παρθενική του του μικρού έτσι; Άντε να φτιάξει ο καιρός και να ξεκινήσετε τις βόλτες για τα καλά. Έτσι και αλλιώς, με την οικονομική κρίση, στις κούνιες με πασατέμπο και ποδαράτο μας βλέπω.

Τα λέμε αύριο. Καληνύχτα σε όλους.

Επεξεργάστηκαν by GiovannaXA

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα κοριστια μου.

μπηκα να σας δω λιγακι μιας και το απογευμα φευγω.βασικα το πα εγω δεν το πα???

παλι αρρωστες θα φυγουμε.βηχα και συναχι!!!

να δω ποτε θα ηρεμησουμε?μια φορα να πω κατι να κανω με παει........μην πω!!!!!

τεσπα ευτυχως δεν εχει πυρετο αλλα την βλεπω που θα παει η βαλιτσα μας.βροχιτιδα κλασικα!

αυτα τα δικα μας νεα κοριτσια .εγω ετοιμη να καταρευσω νιωθω,αφου τα χω δωσει ολα πια και νιωθω οτι θα πεσω.αντε να παμε στην μαμα μου με το καλο να ξεκουραστω(?) λιγακι .

σας διαβασα για τις βολτιτσες σας.καλα κανετε και ξεδινετε!

νατασακι περαστικα σας και πραγματικα η ακριβεια παει συννεφο και η εκμεταλευση καραδοκει!

ελεος πια εδω με τετοια οικονομικη κριση και τα ακριβαινουν κι αλλο?

ηδη 2 φιλες μου κλεισανε τα μαγαζια τους και αλλοι τοσοι ψαχνουν για δουλεια!δεν ξερω τι θα γινει....

οσο για την ακριβεια αθηνα -θεσσαλονικη εδω ειναι Η ΕΚΕΜΕΤΑΛΕΥΣΗ !!!!

ολα πανακριβα....:evil:

γιοβαναν περαστικα και σε εσας.μην την πιεζεις να φαει αν δεν θελει.σιγα σιγα.

αρμακι πως εισαι εσυ?ολα καλα με την ευουλα?εσυ αναρρωσες?

κα φωτεινη και βικυ φιλια στην φωτεινουλα.ειναι καλα?

κικο συγχαρητηρια και παλι.εγω δεν πονταρα σε σενα δυστυχως.

για πειτε για την επομενη να δουμε θα πεσετε μεσα?

ιωαννα μου σορυ για τις προαλλες.η μικρη ειδες εκλαιγε παρα πολυ ,ημουν μονη και δεν μπορουσα να σου μιλησω.χαρηκα παντως που σε ακουσα!!:-D

σουλα τι κανει η μικρη?εσυ πως εισαι?

πετρουλα ειαι καλα κουκλα μου?πως παει το νινακι???

φιλια και στις υπολοιπες και στα ζουζουνια σας.

αν μπω θα μπω απο της αδερφης μου να σας πω ενα χρονια πολλα .αλλιως αν δεν τα καταφερω

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα κι απο μενα!!!

Χτες πηραμε τις λαμπαδιτσες μας και μετα πηγαμε στον παππου και στη γιαγια για καφεδακι όπου και κατσαμε μεχρι τις 11..Νωριτερα παραγγείλαμε, τσιμπήσαμε και φυσικα ο μικρος ξεσάλωσε με τον παππου γιατι θα τον δει πάλι την αλλη εβδομαδα μιας και φευγει ταξιδι..

Λαζαρένια Καλή Ανάσταση και να περασετε πολύ όμορφα!!!

Περαστικα στην μικρή και μακαρι να μην επιδεινωθεί..

Να ξεκουραστεις και να φορτισεις καλά τις μπαταρίες.

Φιλια, θα περιμενουμε νεα σου...

Νατασα πως πάει ο Σωτηρακης με το συγκαμα, του εβαλές μελάνι;;;

Οσο για τον υπνο, θα συμφωνησω με τη Μαρία..Το μεσημερι ποση ωρα κοιμαται;;Εγω πλέον έδω και κανενα διμηνο τον ξυπναω στις 2-2.30 ωρες.Το βραδυ στις 11 βλέπει ονειρακια και το πρωί στις 8 εγερτηριο!

Ιωαννα, Μαρίνα και Ελένη ωραια βολταρατε!!!Αντε και σημερα ακομη ενα ντου!!Ο καιρος τουλάχιστιον φαινεται να ευνοεί..

Πολλά φιλια σε όλες και ευχομαι να εχουμε μια ομορφη Κυριακή!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ τι το ήθελα και το σχολίαζα ότι είμαστε καλά? Βιάστηκα! Ο Γώγος με τρελή γκρίνια, πολλά σάλια, βάζει τα χέρια στο στόμα βαθιά αλλά δείχνει και τα αυτιά του, τα ξημερώματα ανέβασε πυρετό και έκανε και εμετό σήμερα!Το βράδυ κοιμήθηκα 1 ώρα και κανένα δύωρο το πρωί! Είμαι τελείως κομμάτια!

Ελπίζω όλες οι υπόλοιπες να χαρείται την ωραία μέρα και να βγείτε πολλές-πολλές βολτίτσες με τα παιδάκια σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα!!!

ΚΙΚΟ!!!!!!

Καλε συγχαρητηρια!!!!βεβαια ησουν στανταρακι και εγω σε ανεμενα να μας το πεις !!Να εχεις μια υπεροχη & ηρεμη εγκυμοσυνη και με το καλο να δεχτεις και το δευτερο παιδακι σου!!

Παιδια να πω κατι ???ειχα πει μετα το Πασχα ..αλλα το Πασχα εφτασε !!!(απαπα Μαρτιο μηνα μεγαλη εβδομαδα)θα παρω μια μικρη πιστωση χρονου ...Μπορει να βγει κανενα αλλο outsider!!Νατασσα θα τας φας ολα τα λεφτα στα στοιχηματα χαχαχαχα!!

Νατασσα ο μικρος ειναι καλυτερα??εμεις βαζαμε 4 μερες μελανι εναλαξ με κρεμα και επειτα του βαλαμε 2 μερες μια κρεμα της avene και ο πωπος...βελουδο ..Α και παντα καλο και πολυ πλυσιμο με νερακι και τελευταιο ξεβγαλμα με φυσιολογικο ορο ..καλο ταμποναριστο στεγνωμα και επειτα μελανι ..

Μαρινα μου περαστικα στα ζουζουνια

Και σε ολα τα αρρωστουλικα παιδακια μας ..

Μακιαααααααααααααα

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηello!!!

Ξεσαλωνουμε!!χθες μονο για υπνο το βραδυ γυρισαμε σπιτι!Και σημερα τα ιδια και σε λιγο ξαναφευγουμε!!

Τελειες μερες!!Τελικα οσο μεγαλωνουν περναμε ολο και πιο καλα!!!(Ασχετο, εφαγε κατι κεμπαπ εχθες ο μικρος νομισα θα σκασει..)

Ιωαννα σε εχω πονταρει...κανονισε!!!!

Αν και να σου πω την αληθεια.. μηπως να με περιμενεις να ειμαστε μαζι παλι?Ωραια θα ειναι ε?Χαχαχα μη χαλασουμε και τη συνταγη!!!

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Το συγκαμα του μικρου τα ιδια. Εκει που λεω οτι παιρνει το καλυτερο, κανει κακα και ξαναφουντωνει μεχρι να φτασουμε στο μπανιο να τον αλλαξω. Μελανι θα παρω αυριο σιγουρα, δε βλεπω γιατρεια αλλιως.

Κι εμεις πηγαμε τη βολτουλα μας σημερα και παιξαμε! Το απογευμα μεσα καθως παιζει ο ολυμπιακος. Συν του οτι πρεπει να ετοιμαστει και ο αντρας μου, που δεν τον βλεπω να το εχει σκοπο.... Τον βλεπω παλι τα ξημερωματα να τρεχει..

Εν τω μεταξυ χθες τη νυχτα με επιασε ενας πονος στην κοιλια, δεν μπορω να σας τον περιγραψω. Μου θυμησε οταν ειχα παθει την κριση της σκωληκοειδιταδας... Αφου μουγκριζα κοριτσια κανονικα. Ο αντρας μου ηθελε να με παει στο νοσοκομειο, κατατρομαξε... Εγω ως γιατρος :D:D ημουν σιγουρη οτι εχω κανεναν κολικο, οτι θα καταληξω στο χειρουργειο και αλλα τετοια. Τελικα περασε μετα απο 2 ωρες. Σημερα ποναω λιγακι, αλλα καμια σχεση με χθες. Τι ηταν, δεν μπορω να καταλαβω..

Ιωαννα ασε τις πιστωσεις και οργανωσου! Παιζονται τρελα λεφτα λεμε!!!

Λαζαρενια μου καλο ταξιδι και να περασεις τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρινακι περαστικα σας! Πως ειναι το παιδι? Η μικρη, ολα καλα?

t7fQp3.png

Τι μου κάνετε? Βολτάρετε όλες?

Αναστασία πάλι καλά που είσαι λίγο καλύτερα σήμερα! Κανένας κολικός πρέπει να ήταν!

Εγώ έχω ταμπουρωθεί με τη μικρή στο 3*3 δωμάτιό μου για να αποφύγουμε τη "σύσφιξη σχέσεων" μεταξύ των αδερφών! Αύριο να δούμε πώς θα την παλέψουμε! Ο μικρός με πυρετό, αλλά ευτυχώς μετά το πρωί δεν κανάκανε εμετό, δεν τρώει βέβαια. Εντάξει θα περάσει, αρκεί να μην κολλήσει η μπουμπού!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...