Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!

Πως ειναι τα μικρα σημερα;;;

Ιωαννα η μικρη βελτιωνεται ετσι;; Βλέπω εφτασε η ωρα και για τη Ρωμη σιγα-σιγα...

Μαρινα πως ειστε εσεις σημερα;;

Ο δικος μου ξυπνησε χτες κατα τις 12 με εντονο κλάμα και δεν ηρεμησε μεχρι που τον εφερε ο καλος μου στο κρεβατι, εκε αρχισε να μας κλωτσαει και να χτυπιεται.Εγω φανταστηκα θα ειδε κανενα ονειρο και τον χάιδευα να τον ξαναπάρει ο υπνος, ο μπαμπας του το πήρε πολύ κατακαρδα και τον ρωτουσε "τι εχεις παιδι μου;;Σε παρακαλώ πες τον μπαμπακα...."

Τον κοιταξα καλά-καλά να μια καλή ευκαιρια Ανασταση να μιλήσεις, πες τον μπαμπακα τι εχεις...

Σε 5 λεπτα κοιμηθηκε μονος του και ξαναγυρισε στη βαση του.

Σημερα το πρόγραμμα εχει ψωνια για βαφτιστηρια και σκεφτομαι το μεσημερι να φτιαξω αγγιναρες..Δεν το εχω φτιαξει ποτε, ουτε και η μαμα μου αλλά ξαφνικα λιμπίστικα.Ειχα δοκιμασει στο Ρεθυμνο πριν μια 10ετία..

Εχει φτιαξει καμια να μου πει;;Δεν θα παρω φρεσκες γιατι εχει μανουρα στο καθαρισμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια!!!!!!!

ευχομαι να ειστε ολες και τα μωακια σας καλα

διαβαζω για τα κιλα των συζήγων σας ….σας φάγαμε λάχανο εμείς:cool::cool:….

Τον μπουμπουκο μου των γνώρισα 85 κιλά με ύψος 1.78…το ύψος ακόμα το έχει :rolleyes::rolleyes:άλλα τα κιλακια μας πήραν την ανιούσα:P.

Αισίως 135-140? Βάζω ερωτηματικό γιατί η ζυγαριά δεν πιάνει πάνω από 135….σας φάγαμε λάχανο:tongue::tongue::tongue::tongue::):):):):):):)

ειναι διαφημιση για την δουλεια του χα χα χα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

πηγαμε την βολτα μας φαγαμε και τωρα νανι!!!

το απογευμα εχει περιποιηση μαμας θα κανω και αποτριχωση αν ακουσετε τσιριδες εγω θα ειμαι χαχαχα!!!!

αυριο θα εχω εδω τις μεγαλες δυναμεις μαμα και πεθερα θα ερθουν να μου κανουν γενικη φανταζεστε τι θα γινει μετακομηση θα μου κανουν ολα εξω και ξανα μεσα χαχαχα εγω θα κοιταω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Νατασα τι κανετε ο μικρος ενταξει ειναι;

ακουστε τι μου ειπαν σημερα εχουμε ενα καινουριο υπαλληλο στη δουλεια ο οποιος με φωναζει κυρια ε το ειπε μια τι ειπε δυο σημερα του λεω ποσο χρονων εισαι;μου λεει 20 εγω του λεω ποσο ειμαι; και τι μου λεει 30 :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: γρρρρ.............. σιγα του λεω κοψε κατι ετοιμη ημουν να του πω απολυεσαι :mrgreen::mrgreen: αλλα εχε χαρη χαχαχα τον ατιμο θα του δειξω ομως εγω θα του βαζω να κανει αγκαριες να μαθει χαχαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι τι μου θυμισες!!!Κι εμενα πριν γεννησω τη γενικη η μαμα μου την εκανε, τι χαλια, τι επιπλα, τι δωματια, κηπους, αυλές..τα πάντα!!!Δεν αφηνε να φερω τη γυναικα λίγο να τη βοηθησει, οχι εγω μονη μου!!

Λοιπόν, στη φωτια ο νεαρός!!! Απο Δευτερα να κουβαλάει το σακο με τις καμερες και τις μηχανες παντου και πάντα!!!!χαχα

Αντε κοριτσακι ζυγωνει η ωρα.......

Ησυχία βλέπω σήμερα! :lol: Τι κάνετε?

Νατάσα μου τι έγινε τελικά? Είναι καλά το παιδί? Δεν ξέρω τι κάνετε όταν ξυπνάει, αλλά εγώ έκανα στην Ευα το εξής(ήταν βέβαια 6 μηνών όταν το ξεκίνησα..). Ξυπνούσε γύρω στις 6.30- 7.00, την σήκωνα χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να ανοίξω παράθυρα, φώτα κλπ. Της έδινα το γάλα και την έβαζα πάλι κατευθείαν στην κούνια. Στην αρχή δεν κοιμόταν αμέσως μετά όμως το συνήθισε. Τώρα τις περισσότερες φορές την ξυπνάω εγώ στις 7 για να πιει γάλα και με τον ίδιο τρόπο και έτσι ξανακοιμάται μέχρι τις 9.30. Και εμένα στις 11 κοιμάται το βράδυ. Επίσης το μεσημέρι δεν την αφήνω να κοιμηθεί πάνω από 1 1/2 ώρα. Μήπως σου κοιμάται πολύ το μεσημέρι και έτσι οι ώρες του ύπνου του αρκούν?

Βατραχάκι μου όχι και 30! χαχαχαχα!!! Λοιπόν ετοιμάσου μόλις επιστρέψεις να ακδικηθείς αυτό το παλιόπαιδο! :lol: :lol: :lol: Αχ έφτασε στην ώρα της γενικής ε? Τι κάλά! Εγώ από το άχτι μου που 9 μήνες ήμουν στο κρεβάτι μόλις ο γιατρός μου έδωσε το οκ τα έκανα όλα μόνη μου! Έχει μείνει το σλόγκαν και το λέμε ακόμα που μόλις ακούμπησα την ηλεκτρική την αγκάλιασα και έλεγα ''σκούπα μου, σκουπίτσα μου, σ'αγαπώ τόσο πολύ''! :lol: :lol: :lol:

Πετρούλα τις έφτιαξες τελικα τις αγγινάρες? Κι εγώ κάποια στιγμή στην εγκυμοσύνη και ενώ δεν τις έτρωγα ποτέ, τις λιγουρεύτηκα και μου είχε φέρει η μανουλα μου αλα πολίτα. Τις φτιάχνει τέλειες, αλλά ούτε κι εγώ τις έχω μαγειρέψει ποτέ. Αν δεν τις έφτιαξες πες μου να την ρωτήσω να σου πω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου να τον τιμωρήσεις τον υπάλληλο:)…άκου εκεί 30…τι στο καλό καταρράκτη έχει??:twisted::):)

Εγώ ξεπατώθηκα να κάνω μπαλκόνια είδα τον καιρό καλό και πήρα αέρα.

Με πληροφόρησε και ο άνδρας μου ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι στο μαγαζί μας και τρώει με ένα τύπο και αν δεν είχα δουλεία θα πήγαινα να της τα έψελνα ένα χεράκι που χαραμίζει τα νιάτα της και ξεφτιλίζει την οικογένεια της η χαζοβιόλα:mad:

Μαρακι τις εφτιαξα, ειδα τη συνταγη απο το πακετο του Μπαρμπα Σταθη!!

Σε ευχαριστω πολύ πάντως!!

Τωρα μου'ρθε κατι σε πιροσκι ή σε λουκουμα...Αααα δεν με πιστευω!

Φωτεινη μη χαλάς παιδι μου τη ρεγουλα στις δουλειες για τη Τζουλια..Τα Χριστουγεννα που τραγουδησε στο μαγαζι μας ουτε να τη φτυσω ηθελα..Ειναι για λύπηση ομως, κανταντια ειναι αυτη!!

στονε μου κι εμενα δεν αφηνουν να φερω γυναικα και φυσικα δεν αφηνουν να κανω τιποτα εγω ευτυχως θα ερθουν και οι δυο

μονες τους συνενοηθηκαν και θα τελειωσουν πιο γρηγορα!

οσο για τον υπαλληλο αν με ξαναπει κυρια θα του πω κερια και λιβανια χαχαχα ακους εκει επρεπε να ειμαι καθε μερα στη δουλεια να εβλεπε τι γυμνασια θα του εκανα χαχαχα οχι 30 αλλα 20 θα μ'ελεγε αν τον ξαναρωτουσα χαχαχα!

φωτεινη μου αληθεια η τζουλια σας εκανε την τιμη;δεν το πιστευω!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα κοριτσάρες. Η Αλεξάνδρα μου είναι σαφώς καλύτερα και απύρετη. Μόνο η αφαγία της έχει μείνει :cry::cry::cry: Ξεκινήσαμε πάλι. Τώρα, αν πάω να την μπυκώσω ξεκινάει τα: 'δεν θέλω μανούλα φαί' με ένα μαλαγανίστικο ύφος που δεν σηκώνει και πολλά - πολλά. Τεσπά δεν την πιέζω. Σήμερα είχε και ωραία μέρα και βολτάραμε και το βράδυ θα πάμε στη νονά της.

Νατάσα μπορεί να ήταν τυχαίο με το γάλα. Μπορεί να του έπεσε βαρύ. Από τα κακά του θα δεις. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Τι λένε βρε Άρμα μου οι οικονομολόγοι; Θα βγούμε από την κρίση ως το 2011 ή θα τραβήξει χρόνια;

Βατραχάκι καλό beaute σου εύχομαι, και καλή γενική αύριο. Κοίτα μην ξεχαστείς και πιάσεις και εσύ καμιά σκούπα :P:p:p:p:p

Κορίτσια το parents του Απριλίου έχει μέσα άρθρο για το τι πρέπει να τρώνε τα μωρά/παιδιά όταν είναι άρρωστα και ένθετο για τη βάφτιση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Πετρούλα σε πιροσκί δεν έχω κάτι εύκαιρο αλλά σε λουκουμά τους τέλειους της Ρίτας και σε χρόνο μηδέν! http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3823&Itemid=49

Φωτεινή μου τέτοια προσωπικότητα σήμερα στο μαγαζί σας??? Μπράβο! :lol: :lol: :lol:

giovanna έπρεπε να την είχες συνηθίσει πια την αφαγία με τις ιώσεις..θα δεις μόλις θα επανέλθει πλήρως θα τρώει πάλι πολύ καλά! όσο για την κρίση αυτό που σίγουρα ξέρουν είναι ότι τουλάχιστον φέτος θα είναι πολυυυυυυυυυυ δύσκολα τα πράγματα και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα..τώρα τι θα γίνει μετά και αν θα ξαναορθοποδήσουμε ..άγνωστο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαρακι τους θυμαμαι τους λουκουμαδες της Ριτας, αν οχι σημερα αυριο σιγουρα θα τους κανω....Τhanks!!

Ιωαννα μην την πιεζεις την μικρη, θα συνελθει γρηγορα και μονη της θα ζητησει να φαει..

Καλα να περασετε στη νονα της, να μας πεις τι της πήρε... για καμια ιδεα ντεεεε..

Βατραχάκι ναι έφτιαξα αυτό της σοκολάτας. Από εμφάνιση καλό είναι.....ελπίζω και στη γεύση.

Πετρούλα η νονά ήθελε να της πάρει εκτός από τη λαμπάδα, φουστάνι και παππούτσια. Αφού το Πάσχα όμως θα είναι χειμωνιάτικο συννενοηθήκαμε να μην πάρει τίποτα και να τα αφήσει για αργότερα. Έτσι και αλλιώς είναι άνθρωπος που δεν την αφήνει ποτέ χωρίς δώρο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας!

Ο Σωτηρακης μου τελικα ειναι μια χαρα! Μαλλον τυχαιο ηταν! Φανταζομαι πως αν ηταν κατι, θα ειχε φανει μεχρι τωρα! Πηγαμε και τη βολτα μας και λυσσαξε!

Αρμακι μου ωραια μεθοδο εχετε! Απλα εμενα δε με πολυβολευει γιατι κατα τις 7:30 σηκωνομαι κι εγω, και υπαρχει μια σχετικη φασαρια, οποτε κι εκεινος δεν μπορει να ξανακοιμηθει. Εγω θα ηθελα ιδανικα να ξυπναει κατα τις 8, αυτο θα ηταν το ιδανικο! Το μεσημερι πεφτει ξερος, τον ξυπαμε στις 2 ωρες υπνου κι αυτο με πολυ γκρινια...

Παντως οντως για την κριση, τιποτα δεν εχουμε δει ακομα! Το δραμα θα ειναι αν καταληξουμε στο ΔΝΤ. Εκει να δειτε γλεντια...

Βατραχακι, ακου 30! Απορω πως κρατηθηκες και δεν του εφερες τιποτα στο κεφαλι!:D

t7fQp3.png

γελασα με τα σχολια σας περι τζουλιας,:):):) και η πλακα ειναι οτι οταν εφευγε αυτη με τον συνοδο της εμπαινε μια παρεα 6 ανδρες και η 4 ηταν βουλευτες της νεας δημοκρατιας....γουρλωσαν τα ματια τους οταν την ειδαν:):)

οσο για την κριση κοριτσια τα πραγματα ειναι δραμα....δεν ξερω στην Αθηνα τι γινετε αλλα εδω δεν κυκλοφορει ψυχη το βραδυ, ο κοσμος εχει μαζευτει πολυ, δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση και που θα μας βγαλει. τα μετρα αυτα επρεπε να τα ειχαν παρει εδω και δεκαετιες πριν, τωρα θα ματωσει η Ελλαδιτσα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...